Milloin kannattaa ostaa hääpuku?

ath

löytyiskö kenties näin syksyllä halvempia hääpukuja kuin ens keväänä? tuleeko halvemmaksi vuokrata, ostaa, teettää? Kaverini oli ostanut kolmevuotta sitten myytävänä olleen vuokrapuvun vuokraamosta 500mk:lla! milloin "mallistot vaihtuu"?

12

4287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rillu

      moi ja onnee!
      hääpuku kannattaa aina teettää!
      suunnitella voit itse löytämäsi ompelijan kanssa tai ystävättären tai tietty sulhasenkin mielipide on tärkee.
      tulee paljon halvemmaks ja välttyy paniikilta, ellei mieleistä löydy. kantsii teettää se sillai et se on pari viikkoo ennen h.hetkee valmis. sitähän voi nääs vielä lihoo tai laihtua...mä piirsin itte ja oli ihanaa olla illan kuningatar! kangaskauppa antaa ainesvihjeet ja ohjeet.

      • Pennin venyttäjä

        Tuleeko teetetty puku halvemmaksi kuin ostettu? Vaikka teettäisi tuntemattomalla?

        Onko kokemusta paljonko teetetty puku maksaa? Riippuu tietysti kankaasta, mallista, ompelijan taksasta yms. mutta olisko jotain viitettä?

        Haluaisin kauniin puvun, mutta rahaa ei ole ylettömästi...


      • morssein
        Pennin venyttäjä kirjoitti:

        Tuleeko teetetty puku halvemmaksi kuin ostettu? Vaikka teettäisi tuntemattomalla?

        Onko kokemusta paljonko teetetty puku maksaa? Riippuu tietysti kankaasta, mallista, ompelijan taksasta yms. mutta olisko jotain viitettä?

        Haluaisin kauniin puvun, mutta rahaa ei ole ylettömästi...

        Heippa!

        Itse en ole teetetyn puvun kannalla. Tai ainoastaan siinä tapauksessa, että ompelija on oikein ammattiompelija ja tyylitajuinen. Ja silloinhan tuntipalkkakin on korkea. Monenlaisia tekeleitä on tullut nähtyä!!!! Ja itseäni ei kiinnosta juosta montaa kertaa sovittelemassa pukua, ennen sen valmistumista. hinnoista en osaa sanoa, mutta itse aion turvautua valmiiksi ostettuun tai vuokrattuun.

        Mutta sehän on tietenkin kaikkien oma päätös ja kaikki valinnat ovat oikeita valintoja.

        Iloisia hääjärjestelyhetkiä Teille!!!


    • summer 86

      hei kaikki! me olemme kaksi opiskelevaa tyttöä, seinäjoen ammattioppilaitoksessa. meillä on alkanut opinnäytetyö. aiheenamme on siis häät ja nyt etsimme paria joka olisi menossa pian naimisiin. tai jos tuntisit jonkun joka on menossa naimisiin ja haluaa päästä vähemmällä stressillä.ota yhteyttä pian niin katsotaan mitä keksitään. meidänkoululla on mahdollista järjestää noin 100 henkilön häät,mutta häät voi järjestää muuallakin. laita sähköpostia tulemaan niin vaihdetaan yhteystietoja. [email protected] tai [email protected]

    • Petra

      Kyllä syksyisin morsiuspukuliikkeet monesti myyvät pois edellisen kevään mallistoaan reiluinkin alennuksin. Vuokrapuvut Turun seudulla maksavat 250 eurosta ylöspäin, ja yleensä pyörivät 300 euron paikkeilla. Tähän vuokrahintaan sisältyy (yleensä) puvun pesetys käytön jälkeen, eli asiakkaan ei siitä enää tarvi huolehtia. Vuokraaamisessa on oma helppoutensa, mutta toisaalta pukujen korkea vuokrahinta kammottaa monia. Kannattaa siis lähteä ajoissa, vaikka puoli vuotta ennen hää-ajankohtaa katselemaan morsiuspukuliikkeiden ale-valikoimaa. Turussa uusien pukujen ohella myös KÄYTETTYJÄ morsiuspukuja myy liike MPP-Lehtinen Oy. Ja netissä mm. sivustoilla www.naimisiin.info ja www.juhlitaan.net löytyy kirpputori, josta voi hyvällä tuurilla löytyä juuri sopiva puku!
      Onnea etsinnälle ja hyviä häitä!

      • onnistunut ostos

        Hei, Löysin Varkaudesta ihanan morsiuspuvun omaksi tosi edullisesti. Voit tiedustella pukuja numerosta 040-5405134. Sieltä saa kysyä lisää. Ps. Liikkeen loppuun myynti alkaa. Toivottasti teette löytöjä.


    • rillu

      joo, mä teetin kangasliikkeen tuntemalla yksityishenkilöllä ja sovitin kaks kertaa. kankaineen se tuli maksamaan jotain 150 euroo! ja on pitkä malli tylleineen.
      vuokrapuku oisi ollut 200 euroa! puku on muunneltavissa jatkoakin ajatellen. samaten hääkampauksen teki mun kampaajakaveri häälahjaksi, samoin sitoi kimpun. kimppu ei ole vaikea tehdä, kaupassa maksaa kolme kertaa enemmän!
      kaikki tollanen kantsii miettii aikanaan.

    • jenna

      Vuokraaminen varmaan yleensä on halvin keino, tosin käytetyn puvun saattaa saada samaan hintaan, ehkä jopa halvemmalla jos hyvä tuuri käy. Teettäminen yleensä on se kallein vaihtoehto. Vaikea sanoa mikä kannattaa, mieltymyksiä kun on niin monia. Itse menen ensi kesänä naimisiin ja haluan sen "unelmien hääpuvun", en halvinta vaihtoehtoa. Toki olen tyytyväinen jos saan haluamani puvun mahd. edullisesti. Olen jo nyt kysellyt netin hääfoorumeilta käytettyjä pukuja, ja niitä on kyllä tarjolla. Ajoissa kannattaa kyllä karoittaa mahdollisuuksia ja jos päätyy teettämään niin se pitää sopia hyvissä ajoin ompelijan kanssa. Hääpuku kun ei ihan hetkessä valmistu ja ompelijalla on varmaan muitakin töitä...

    • Sid
    • löytöjä tehnyt

      ostin oman pukuni 10 kk ennen häitä; tämä siksi, että löysin sen täysin sattumalta morsiusliikkeen alennusmyynnistä (ovh. 717 e, alessa -60% eli hintaa oli vajaat 287 euroa). Suosittelen koluamaan niin alennusmyynnit kuin osto- ja myyntipalstat.

      • heinähattu

        Mihin aikaan vuodesta on parhaat alet? Syksylläkö? Onko jo myöhäistä lähteä etsimään pukua alennuksesta..?


    • morsian2020

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe