Vogue resort & spa

koistinen3

Täältä ei löytynyt vogue resortista kommentteja. Onko minkälainen hotelli? Ao nang on tuttu muuten mutta hotelli ei.

18

387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiitsi

      Sama juttu, Ao Nangissa olemme käyneet, tiedämme hotellin sijainnin,
      mutta hotellista olisi kiva saada tietoa muutenkin kuin esitteistä.

    • 4567

      Mitä mieltä te olette Ao nangista muuten? Oletteko majoittuneet siellä sijaitsevissa bungaloweissa?

      • koistinen3

        Jotain keskusteluja löysin muutaman vuoden takaa, kovasti kehuivat hotellia. Bungaloweissa ei olla asuttu joten en osaa tuohon sanoa. Ollaan käyty perus turistirysät, karon, kata, khao lak ja meistä ao nang on ehdoton ykkönen näistä. Kauniit maisemat, upeat saaret lähellä, pitkähäntäveneillä liikkuminen helppoa, krabi town suht lähellä jos haluaa shoppailla. Viimeksi oltiin lähellä nopharat taran rantaa ja siellä ei meistä ollut juuri mitään. Paitsi kun menee sinne niemen kärkeen missä on satama. Kateltiin auringon laskua ja pitkähäntäveneiden tuloa yöpuulle. Ja otettiin pussikaljaa. Mopotaksilla mukava mennä "illanvilakalla"


    • jfdidkdldjf

      Oltiin neljä vuotta sitten ko hotellissa. Uima-allasalue yllättävän pieni, huoneet isohkoja ja siistejä, peruskamaa. Palvelu oli ok. Aamupala peruskamaa. Hotelli ei tehnyt niin lähtemätöntä vaikutusta että olisimme menneet sinne uudestaan, mutta ei se ollut niin huonokaan, että olisi loman pilannut. Sijainniltaanhan se on ihan hyvällä paikalla.

      • koistinen3

        esitteessäkin oli että allas aika pieni. mai pen rai, aika vähän sitä altaalla tulee köllöteltyä, ollaan sen verran liikkuvaa kalustoa että peruskama piisaa. oli niin halpa tarjous ettei voinut valkata hotellia. kiitoksia kommentista.


    • saikkis82

      Mielestäni hyvä hotelli isot sängyt ja tilavat huoneet, hyvä aamupala, sijainti loistava. plussaa aamupalalla kokki joka paistoi haluamani munakkaan. Ei valittamista kuin pienestä altaasta mutta siellä sai kyllä hyvin viilentyä. Ei ollut ruuhkaa altaalla. Itse voin siis suositella.

    • bonvoyage

      Me oltiin hotellissa 2011 joulukuussa, huoneena oli joku vähän parempi huone ylimmässä kerroksessa, oli ihana pylvässänky ja oma pyöreä amme sängyn vieressä..Hienoin hotellihuone tähän mennessä!
      Hotellin allasalue oli aika pieni, mutta aina sinne mahtui. Joskus varattiin pyyhkeet tuoleille. Loppulomasta hotelliin tuli röyhkeä suomalaisperhe joka siirsi usein pyyhkeemme pois vaikka olimme vain huoneessa käymässä, huoh.
      Hotelli järjesti grilli-iltoja viereisessä ravintolassa ja kävimme syömässä edullsiesti niissä pari kertaa.
      Sijainti on erinomainen, ja hotellialue kaunis ja eksoottinen. Portaita oli kyllä eikä hissiä, mutta se ei haittaa lomalla. Näköalat huoneesta loistavat. Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen. Kuntosalilla oli juoksumatto ja kuntopyörä, sekä jonkin verran irtopainoja. Kyllä sai treenin tehtyä jos sitä halusi.
      AINUT MIINUS: Vaikka huoneemme oli rauhallisemmassa osassa, kuului joka ilta läheisestä livebaarista isolla musiikkia. Korvatulppia ei ollut mukana, ne olisivat auttaneet. Tästä syystä nukuimme joka yö vähän huonosti. Musiikki soi n.23-00-02 välillä.
      Hintalaatusuhde oli hyvä, ja huoneemme muuten ihana. Krabilla olen käynyt kahdesti, ja voisin mennä vielä Vogue Resortiin mutta ottaisin ne korvatulpat mukaan.
      Hyvää matkaa!
      Me lähdemme helmikuussa 3 viikoksi Khao Lak-Phuket akselille ;)

      • hävetkää

        Hotellin allasalue oli aika pieni, mutta aina sinne mahtui. Joskus varattiin pyyhkeet tuoleille. Loppulomasta hotelliin tuli röyhkeä suomalaisperhe joka siirsi usein pyyhkeemme pois vaikka olimme vain huoneessa käymässä, huoh.

        Itse olitte röyhkeitä kun varasitta koko perheelle aurinkotuolit ! Miksi siellä huoneessa kaikkien piti käydä yhtäaikaa ? Taidatte olla sellaisenen meille kaikki ja muut kyykkyyn perhe.


      • ME mitä muista väliä

        Mekin piipahdimma altaalta lounaalle emmekä olleet kuin alle 3 tuntia poissa ja joku oli varastanut aurinkotuolimme. :)


    • reissutyttö

      Hotelli on ainakin arvostelujen mukaan 4 tähden hotelli. Ajatelitiin mieheni kanssa varata tuohon hotelliin matka. :) Pääasia että aamiainen on kunnossa ja pehmoinen sänky.

      • koistinen3

        Onko Voguesta vasta palanneita? Tuoreita kommentteja.


    • bonvoyage

      Pyyhkeiden varaamisesta, Me olimme siis pariskunta ja miksi nyt pariskunnat käyvät huoneessa kaksin kesken päivän? ;) Eli varasimme kaksi tuolia jotka sitten joku suurperhe kävivät nyysimässä. Mutta ihan sama, aurinkoa riitti, loma oli hyvä! Allasalue vaan on tosiaan sen verran pieni ettei sinne koko hotelli mahdu kerrallaan mutta eihän lomaa nyt tullakaan viettämään pelkästään hotellin allasalueella?! Ao Nangin ranta on ihan kiva, ja pitkähännillä pääsee jo paratiisirannoille!

      • heh heh

        Ette siis ota muita lomalaisia ollenkaan huomioon. Panemassa kun kävitte olisitte ne varaamanne paikat vapauttaa muiden käyttön.


      • tuliko ero

        Olitte siis pariskunta. Ja nyt eronnet, taisi miehesi löytää tiukan taikun. Ilmankos piti ihan huoneeseen asti seurata nyk. ex miestäsi, mutta silti valvontasi petti. Vi..len koska törkeää tuo tuolien varaaminen. Kuvittele jos kaikki livahtavat "vain hetkeksi" pika panoille.


      • hävetkää

        Kun allasalue on pieni. Sitä suuremmalla syyllä hävetkää tuota tuolien varaamista. Suurperheilla on samat oikeudet aurinkotuoleihin kun itsekeskeisillä pariskunnilla ! Tuskin te mitään 5-10 minuuttia siellä huoneessa "piipahditte".


      • täällä haukutaan...

        Näillä palstoilla haukutaan venäläisiä röyhkeiksi ! Mutta kyllä niitä röyhkeitä aurinkotuolien varaajia myös näköjään meissä suomalaisissakin on !


      • Mal Voyage

        Onko mielestänne pariskunnilla siis suuremmat oikeudet varata aurinkotuoleja kuin suurprheiiä ? Teidän logiikan mukaan yksinmatkustavilla on teitäkin suuremmat oikeudet varata aurinkotuoli.


    • vokue

      Hyvä hotelli ja kiva henkilökunta. Kannattaa maksaa vähän extraa ja ottaa se paras huone. Pyydä ylimmästä kerroksesta viimeinen huone. Sieltä on parhaat näköalat ja mikään ei häiritse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      80
      3339
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1982
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1881
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1385
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1048
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe