Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pokeria pelaava huijari mies/isä

mitätehdä..

Meillä on kolme viikkoinen vauva ja kaikki on mennyt tosi hyvin. Eilen etsin sivuhistoriasta jotain linkkiä ja mitäs helvettiä siellä näkyi miehen maksusuorituksia joihinkin pokerisivuille.

Mieheni siskon mies on kamala luuseri joka väittää itseään pokerin ammattilaiseksi. Ollaan miehen kanssa yhdessä arvosteltu tämän luuserin tapaa elää miehen siskon rahoilla kun omat menee pokeriin äkkirikastumisen toivossa. Mieheni on sanonut ettei ikinä itse voisi/haluaisi olla koukussa peliin & arvostellut muutenkin tämän pokerinpeluuta.

Eilen kun sanoin miehelle että olet sitten pelannut pokeria niin mies valehteli ihan päin naamaa ettei ole, moneen kertaan. Sanoin että aika selkeästi näkyy sivuhistoriasta mihin hän on maksanut. Valehteli summankin vielä moneen kertaan. Selvisi että hän on pelannut aiemminkin. Väitti laittaneensa kerralla vain kymppejä, mikä ei myöskään pidä paikkaansa koska ei suostunut tilitapahtumiaan näyttämään. Mies on jo koukussa tupakkaan joten varmasti valetelijalle tulee myös peliriippuvus. Sanoi, että lopettaa rahapelit ja se oli tyhmää, mutta en usko!

Mitä tässä nyt pitäisi tehdä? Alkaa kyttämään miestä? En jaksa aikuista ihmistä kyylätä, mutta luottamus on taas vaihteeksi mennyt. Ei huvita tehdä mitään meidän hyväksi. Mies on varmasti tämän siskonsa kusipää-äijän kanssa pelannut jo kesästä asti, koska kun järkättiin meidän häitä mies vaan makasi koneella ja pelasi muka ilmaispeliä. Jouduin raskaana ollessa kantamaan kamalat määrät painavia vaaseja ja laatikoita kun toinen vaan makasi ja väitti pelaavansa ilmaispeliä.

Vituttaa ensinnäikin valehtelu, toiseksi rahan tuhlaus johonkin niin tyhmään! Jos valehtelee tosta niin mistä muusta...

64

1732

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • c..

      Jaa..onhan se pelaaminenkin tapa paeta nalkuttavaa naista. Älä nyt vielä kuitenkaan turvakotiin juokse, eiköhän se siitä rauhotu.

      Nyt kun siitä luottamuksestakin tuossa paasaat ni kerro myös ukolles että käyt äijien keskustelupalstalla haukkumassa hänet valehtelevaksi luuseri peliaddiksiksi, hän tuskin viitsii sinun selaushistoriaasi kuitenkaan tutkia, tai kerran osaat nämä jipot niin etköhän omat sivusi osaa myös poistaa. Mie kyl vähän saattaisin suuttua jos oma emäntä kävisi tuollaisen tekstin miusta tirisemäsä muille äijille, ei se niinkään jos tuolla äitien palstalla.

      Sano että pelaamisen pitäisi loppua, jos ei lopu niin hyväksy se sitten tai lähde. Ei kai tuohon sen syvällisempiä vastauksia löydy.

      Painavat laatikot ja vaasit oli hieno lisädramatisointi :)
      "Alkaa kyttämään miestä? " johan sie kyttäät..

      Ja jos summat on alle satkua kuussa niin anna olla sen verran siulla menee meikkeihin.

    • mitätedä..

      No joo ei haittais jos pelais alle 100e kuussa kun ei mitään fyysistäkään harrasta työnsä lisäksi. Mutta oon nänyt tuttujen peliriippuvuutta, joka alkaa parista eurosta ja muuttuu tuhanteen kuussa plus ottavat vielä velkaa että saa kunnon pelikassan. Oon 100% varma, että oma mies on aloittanut muutamilla euroilla, ehkä femmalla ja nyt mennään jo 20-30e/ peli. Niin idioottimaista. Sais mun puolesta pelata jos tietäisin ettei summa nouse joka kerta..

      Toiseks vituttaa et tarvii valehdella eikä ole edes selkärankaa sanoa että haluaa alkaa harrastamaan pokeria.

      Ja tarkoituksella kirjoitin tänne, koska naisten vastaukset on "jätä se!" "mitäs menit naimisiin ja hankit lapsen"

      Vaasien kanto oli täysi tosi, joka vieläkin kaihertaa mieltä :D Jos olisin saanut keskenmenon olisin syyttänyt laiskaa miestä.

      Pointti tässä oli se miten mun kannattaa suhtautua jotta pelaaminen loppuisi. Valittaminen ei ainakaan toimi, koska mies alkoi vaan valittamaan siitä kuinka paljon minä tuhlaan.. voi morjes, en sentään valehtele. Kun sanon miehelle että en kuseta häntä, mies vetoaa johonkin 3 vuotta vanhaan tapahtumaan kun tulin shoppailureissuilta taksilla ja pyysin jättämään talon nurkalle ettei mies näe. Ja nauraen kerroin tän itse miehelle.. ZzzzZZ. Mut joo ehkä sitten ylireagoin vihaan vaan valehtelua ja tekopyhyyttä.

      • Tyytyväisin mielin

        Kiitän kohtaloa, että en ole joutunut sinun kaltaisesi naisen kanssa naimisiin.


      • erkki
        Tyytyväisin mielin kirjoitti:

        Kiitän kohtaloa, että en ole joutunut sinun kaltaisesi naisen kanssa naimisiin.

        Mitä sinä tätä naista alat mollaa. Mieshän tässä typerä on. Taidat itse olla samanlainen, pelaat perheen rahat.


      • ahlamsahlam

        "Jouduin raskaana ollessa kantamaan kamalat määrät painavia vaaseja ja laatikoita kun toinen vaan makasi ja väitti pelaavansa ilmaispeliä."

        Ai että ilmaispelin pelaaminen on syy jättää auttamatta, mutta maksullisen pelin ei? Mietis nyt vähän omia puheitas.


      • Minä vaan

        Mitäs jos muuten ukkos rupee menestyy pokerissa? Se on kuitenkin taitopeli..
        Sä et varmaan tarvitse mahdollisista voitoista mitään, kun et asiaa hyväksy...
        Näin esimerkkinä.. thai boxing peruskurssi maksaa n.120 €, onko paha jos ukkosi laittaa sen omaan harrastukseensa, eli nyt tähän pokeriin.. anna hänen harjoitella ja kokeilla, josko olisi hänen pelinsä... jos ei ole, niin sitten ei ole.. pokeri vaatii muutaman vuoden harjoittelua, että sitä rupeaa hallitsemaan...
        Sen verran voin sanoa, että minulla on muutama kaveri jotka elättävät itsensä pokerilla ja semmoisilla rahoilla, että et varmasti valittaisi sanallakaan..
        Miks et mielummin kannusta miestäsi.. anna laittaa joka kuukausi pelikassa sivuun, mistä hän saa itse pelata..


    • ...

      Tuollaista se on kun kakarat tekee lapsia ja jos sanot että ootte 3-kymppisiä, niin sitten ei voi muuta sanoa kuin, että voi voi. Ei edes ikä ja elämänkokemus tee joitakin yhtään fiksummiksi.

    • zzvv

      Eihän siihen enää luottamista oo missään asiassa ku ihan päin naamaa valehtelee. Sun pitää vaan päättää että haluatko elää valehtelijan kanssa vai "koitatko onneas" muualla.

      Ite en osais enää luottaa

      • Otan osaa.

        Vaikutat kyllä aika hankalalta ja kontrolloivalta muijalta.
        Tämä oli siis lievä ilmaus.

        Jaksamista miehellesi kanssasi.


      • pauli
        Otan osaa. kirjoitti:

        Vaikutat kyllä aika hankalalta ja kontrolloivalta muijalta.
        Tämä oli siis lievä ilmaus.

        Jaksamista miehellesi kanssasi.

        Ilmeisesti olet kanssa näitä ihmisiä, jotka valehtelee, kun puolustat tällaista miehen käytöstä.


    • Pienet ja rohkeat

      Hi.hi kukapa sen tietää vaikka sinun raamattus ilmestyy pian ruotsiksikin.

    • että näin

      On tää hieno palsta. Muija lytätään äijän tekemisistä.
      Itse en pelaa, mutta valehdellut olen monesta asiasta. jotkut niistä mun mielestä pieniä, mutta jotkut sitten isojakin. Pitkälti johtuu siitä, että en ole voinut totuutta kertoa, koska mun eukko on niin paha suustansa ja pitkävihanen ja reakoi liian voimakkaasti kaikkiin epämiellyttäviin asioihin. Parempi on ollut olla kertomatta kaikkia.

      Mieti mitä sanot sille äijälles, mutta älä jää nakuttamaan. Sano asia ja piste. Sano suoraan miten on, mitä asiasta oot mieltä. Muista että toisen syyttäminen ei johda mihinkään hyvään. Se alkaa vaan v***taa.
      Ja omasta kokemuksesta voin sanoa, että valehtelu ei lopu ikinä, jos et tosissaa mieti, miten niihin juttuihin suhtaudut.
      Mun mielestä kaiken A ja O on, että osaa käsitellä asiat ja laittaa niille sitten piste. Eri asia on, jos mikään ei muutu senkään jälkeen.

      Nalkuttaminen ja pitkävihaisuus tuhoaa suhteen

    • Gambler

      Itsellänikin on ollut vähän peliriippuvuutta, mutta onneksi sen itsekin olen huomannut. Pahimmillaan hävisin 2000€ päivässä, mutta sen jälkeen kyllä tuli nettipelisivuston pelitili jäädytettyä heti. Kauhee morkkis noin suuresta häviöstä kyllä tuli, eikä tullut mieleenkään, että avovaimolle asiasta olisin kertonut.

      Onneksi pelaaminen ei ole talouttamme häirinnyt. Olen hyväpalkkaisessa duunissa ja maksetaan vaimokkeen kanssa kaikki talouden menot puoliksi. On yhteiden taloustili, jonne siirrämme molemmat saman summan kuukausittain ja molemmille jää sitten "omat rahat", millä kumpainenkin tekee mitä haluaa. Vaimoke ostaa kaikenlaista hömppää kuukausittain, enkä minä niistä valita.

      Itse pelaan normaalisti ehkä 300€:lla kuukaudessa, mutta paljon muuhun en sitten tuhlaakaan. En juo tai tupakoi, joten olen sitä mieltä, että tällainen pieni pahe minulla saakin olla, mutta vaimokkeelle en kyllä asiaa myönnä. Pitää vaan itse tiedostaa peliriippuvuus ja jäädyttää pelitili aina vähintään kuukaudeksi, kun on tuon muutama sata euroa hävinnyt. Todella koukuttavia noi netin rahapelit kyllä ovat!

    • ei_muutu

      Jätä se tyyppi - tuosta ei enää tilanne mene kuin huonompaan suuntaan eli kohta on kaikki omaisuus kadonnut ja valtava velka päällä... ja ei se tule antamaan sulle tai lapselle mitään huomiota sillä uhkapeli on sille pakopaikka kun ei halua ottaa vastuuta perheestä eikä varmaan rakastakaan ketään... näin se on... tilanne menee vain huonommaksi ja kaikki ansaitsee kyllä jotain paljon parempaa suhteessa kuin tuollaista...

      • ei_muutu

        ja lisäys olen siis miespuolinen vastaaja ja suosittelen jättämään tyypin :)


      • Tuntuu kuin
        ei_muutu kirjoitti:

        ja lisäys olen siis miespuolinen vastaaja ja suosittelen jättämään tyypin :)

        olisit nainen miehen vaatteissa ;D


    • jaksamista_paljon

      todella kummallisia nuo viestit missä miestä puolustellaan kun ei ole selkärankaa kuin pelata päivät pitkät... hiiriä riittää miehiä on harvassa... voimia kirjoittajalle

    • uhkaava peluri

      YHYYYY HYYY HYYY KYLLÄ ON KAMALAA KUN MIEHESI VAAN PELAA YHYYYYY JA HÄÄTKIN JOUDUIT YKSIN ´HOITAMAAN RASKAANA OLLESSASI KUN MIEHESI VAIN PELAA YHYYYY KYLLÄ ELÄMÄ NYT SINUA KOLHII. MUTTA HUOLI POIS, TÄÄLLÄ SUOLI24:ssa LÖYDÄT KYLLÄ KUUNTELIJOITA VALITUSVIRSILLESI MIEHESI IMPOTENSSISTA JA PELAAMISONGELMISTA. YHYYY ÄITIIIIII.

      ILMAINEN NEUVO. LOPETA NILLITYS, HAET AVIOEROPAPERIT JA HOP PELIONGELMAT OVAT MUISTO VAIN.

    • Pelkäätkö?

      Avaaja: itse olet laittanut kuvia avaukseesi, joista molemmat ovat LIVE-pelipöydällä pelattavia pelejä. EIVÄT SIIS nettipelejä, joita vihaat silmät kiinni silmittömästi.

      Et edes tunne vihasi kohdetta, saati miestäsi.
      - Kun kuvavalintasi, ja teksti niiden alla meni noin paljon pieleen, oletko varma mitä selailit? Oliko historiatiedot, ja oliko edes kotona? Tiedätkö yleensä missä olet, vai ahdistaako tieto sinua liikaa? Kohta varmaan väität, että joku suurempi voima, on juttuasi muokannut kuvien kera.hah hah. Kenties vieras valtio tai uffot?



      Paljonko itse vedät pakkelia naamaasi, onhan sekin ajan ja tavaran haaskausta
      haaskaan, ihan turhaa hommaa.. ja kiroilet kuin teini. Toivottavasti lähdet pikaisesti ja sitten miehesi voittaa suuren jättipotin, jota et pääse jakamaan edes sivuhistoriaa selaamalla.

      • Avaa silmäsi.

        Avaaja ei noita kuvia saa lisättyä, vaan suomi24 ne siihen lisää, jos keskustelu tulee tuohon etusivulle. Kuvat ei liity kirjoitukseen mitenkään.


      • Ei ole todellista

        Voi sinä typerä paska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eihän tuo ALOITTAJA noita kuvia ja ja pientä esittelytekstiä ole valinnut, vaan Suomi 24:n aivoton ylläpito!


    • KALLE KELLO

      Ei se siitä ainakaan paremmaksi muutu. Mies valehtelee ja pelaa rahansa, akka nalkuttaa. Kaksi kakaraa on pistänyt hynttyyt yhteen ja tekassu kolmannen kakaran siihen soppaan. Kun ei huvita kumpaakaan, niin kantapäät vastakkain.

    • Kylmät kädet
    • höppööööö

      eipä näy sivuhistoriassa maksetut summat,,,sinähän valehtelet

    • SITÄ SAA MIT TILAA

      MILLÄ PERUSTEILLA VALITSIN LAPSELLESI ISÄN? EI KAAN VAAN ULKONÄÖLLÄ OLLUT LIIAN SUURI ARVO? SELLAISEN HALUSIT JA SAIT!

    • osaava

      Kaikkihan riippuu siitä onko toiminta voitollista, jos tuo tyyppi tekee voitollista tulosta pitkällä aikavälillä niin ei siitä kannata huolehtia.
      nimimerkillä viime vuosi 128% palautuksella..

      • totuus

        Homma etenee niin, että kokeilet jotain peliä ja se palauttaa kivat voitot. Voittoputki jatkuu kunnes olet koukussa, jolloin alkaa häviökausi, joka jatkuu ja jatkuu.
        Voittoisa pelaaminen ei ole koskaan kenenkään mielestä ongelma, vasta kun pelaaminen muuttuu häviöpelaamiseksi, se muodostuu ongelmaksi. Jokainen tykkää, kun talouteen virtaa ylimääräistä fyrkkaa, mutta kukaan ei tykkää rahan hukkaan heittämisestä.


        Pelaaminen ei ole ongelma, mutta jatkuva häviäminen on se ongelma.


      • osaava
        totuus kirjoitti:

        Homma etenee niin, että kokeilet jotain peliä ja se palauttaa kivat voitot. Voittoputki jatkuu kunnes olet koukussa, jolloin alkaa häviökausi, joka jatkuu ja jatkuu.
        Voittoisa pelaaminen ei ole koskaan kenenkään mielestä ongelma, vasta kun pelaaminen muuttuu häviöpelaamiseksi, se muodostuu ongelmaksi. Jokainen tykkää, kun talouteen virtaa ylimääräistä fyrkkaa, mutta kukaan ei tykkää rahan hukkaan heittämisestä.


        Pelaaminen ei ole ongelma, mutta jatkuva häviäminen on se ongelma.

        Ei se nyt ihan kaikilla mene noin, itse en ainakaan ole tyhmä. Kirjanpidot löytyy neljältä viimeiseltä vuodelta ja kaikki niin paljon voitolla, että näen siihen käytetyn ajan olevan hyödyllistä.


    • huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

      Ota asia viellä kerran rauhassa puheeksi. Mikäli pelaaminen vaan jatkuu ja se alkaa näkymään selkeästi teidän taloudessa kehotan sinua muuttamaan pois yhteisestä kodista pikaisesti. Olen nähnyt hyvin läheltä mihin peliriippuvuus voi johtaa. Menee työpaikka, koti ja ystävät. Tämä ei tietenkään tapahdu heti, mutta on tiedostettava, että peliriippuvuus on sairaus ja ajanmittaan voi käydä juuri niin että menettää kaiken. Puolisona olet vastuussa teidän talouden velosta.

      • Kommentoija69

        Jokainen vastaa vain omista veloistaan, myös avioliitossa.


    • Been there done that

      Siltä varalta, että alkuperäinen ei ole provo:

      Riippuvuuksilla on taipumus pysyä ja pahentua. Laita miehesi selkä seinää vasten: joko sinä tai pelaaminen. Äläkä liian sinisilmäisesti usko annettuja lupauksia tapojen "parantamisesta". Käytetään yleisesti keinona saada "nalkutus" loppumaan. Kysymyksessähän on alkoholismiin verrattavissa oleva sairaus. Eikä siitäkään kuulemma koskaan oikeasti parane, eli kohtuukäyttö ei tällöin ole mahdollista.

      Tyrmätkää mielipiteeni ihan vapaasti. Toivottavasti ap uskoo, ja ottaa onkeensa.

      Terveisin mies, jonka vaimo lopulta ymmärsi oman parhaansa, ja halusi pääsi eroon hullutuksistaan.

    • näitä tarvitaan

      Laskutaidottomia pelin rahoittajia aina tarvitaan ; )

      • pelimerkit

        Peli tarjoaa oivan mahdollisuuden paeta epäkelpoja puolisoja ja muuta paskaa elämää. Valitettavasti siitä joutuu maksamaan, mutta eipä tule ryypättyä murheeseen, se on toinen tie unohdukseen.


      • Joskus isäntä
        pelimerkit kirjoitti:

        Peli tarjoaa oivan mahdollisuuden paeta epäkelpoja puolisoja ja muuta paskaa elämää. Valitettavasti siitä joutuu maksamaan, mutta eipä tule ryypättyä murheeseen, se on toinen tie unohdukseen.

        Sellainen puoliso vasta epäkelpo onkin, joka pelaa pokerissa perheen yhteiseen käyttöön tarkoitettuja rahoja. Pelihullu löytää aina tekosyitä pelata ja alkoholisti syitä ryypätä. Naisissa vastaavasti esiintyy käsilaukku- ja kenkäfetissiä.


      • Valintoja
        Joskus isäntä kirjoitti:

        Sellainen puoliso vasta epäkelpo onkin, joka pelaa pokerissa perheen yhteiseen käyttöön tarkoitettuja rahoja. Pelihullu löytää aina tekosyitä pelata ja alkoholisti syitä ryypätä. Naisissa vastaavasti esiintyy käsilaukku- ja kenkäfetissiä.

        Addiktioon kuuluu ilmiö, että syytetään muita. Paras ratkaisu tähän on se, että elää yksin. Silloin saa tehdä, mitä sielu sietää, vaikka tuhota itsensä.


    • <ds<<dc<<zz<zxc

      vittu mikä himo valittaja oot :D just tyypillinen nirppanokka nainen

    • amppes

      Mitäpä jos ihan ensimmäiseksi teet niin, että pidät huolen, että turvaat oman taloutesi. Jos teillä ei vielä ole erillisiä tilejä, niin avaa heti tänään oma tili, jonka nettitunnukset piilotat mieheltäsi. Tuolle tilille tulee oma palkkasi, Kelan etuudet jne. Mies hoitakoon omat raha-asiansa itse. On nimittäin iso riski, että kun miehen omat rahat on loppu, hän ottaa sinun nimissäsi pikavippejä jne. Erillinen tili auttaa ainakin sen, ettei hän pysty ottamaan lainaa, jossa näkyy sinun tilinumerosi.

      Juttele miehen kanssa ja sano, että annat kuukauden aikaa muuttaa tapojaan tai harkitset vakavasti eroa. Pelaaminen on OK, jos se pysyy kontrollissa rahan ja ajankäytön suhteen. Pitää sopia etukäteen summa, jolla pelaa. Jos huomaat, että pelata pitää joka päivä ja kotityöt jää tekemättä, niin riippuvuus on ihan selvä.

      Multa jäi huomaamatta, että onko mies työssä vai työtön. Varmaan voisi olla muitakin harrastuksia kuin pokeri. Hyvä nyrkkisääntö on se, että esim. jokaista harrastettua urheilun parissa vietettyä tuntia kohti saa tunnin peliaikaa. Liikunnalla nimittäin pienet masennuksetkin katoaa ja ehkä se alakuloisena pelaaminen vähenee sitä kautta.
      Kannattaa huomata, että on myös ilmaispelejä ja sellaisia, joissa panokset on hyvin pieniä.

    • MäTiedänTonTunteen!!

      Itse kärsin kauan sitten erilaisista riippuvuuksista.
      Etsin "sitä jotakin" kielletyistä hedelmistä.
      Joskus tiesin toimintani vääräksi, joskus olin täysin sokea.
      Kaikkia himoja yhdistää saatanallinen valhe: "Tarvin lisää, lisää, lisää..."
      Tämä ohjaa tuhoon ja kuolemaan, ikuiseen eroon Jumalasta, kadotukseen.
      Kärsin itseni lisäksi myös ympärilläni olevien riippuvuuksista.

      Pyydän, usko tähän mitä kerron:
      Mä vapauduin, kun rukoilin sydämestäni Jeesusta, että antaisi mulle anteeksi
      ja vapauttaisi mut kaikesta.
      Jeesus antoi ristillä mun kaikki tekoni anteeksi vapauttaen mut
      ja samalla antoi mulle mahdollisuuden ikuiseen elämään.
      Sitä mä olin kaivannut ja etsinyt kaikkialta!

      Mä siis sain onnen, kun Jeesus astui mun sydämeen.

      Entä ympärilläni olevat ihmiset, jotka satutti mua himojensa vuoksi?
      Mä aloin rukoilla myös niiden ihmisten puolesta.
      Yritin itsekin monin tavoin auttaa, mutta ei omat tekoni auttanut.

      Sitten menin erääseen hengelliseen tapahtumaan ystävieni kanssa.
      Istuin takapenkissä, kun puhumaan astui mulle tuntematon poika,
      joka oli saanut sydämelleen Jumalan sanat:
      "Jumala haluaa muuttaa sun ajatusten suunnan."
      Muutakin hän sanoi mun elämään liittyen ja koin sydämessäni, että
      nämä sanat oli tarkoitettu juuri minulle.
      Jumala antoi uskon mun sydämeen siinä hetkessä.
      Sen sijaan että keskittyisin enää katsomaan himoja ja niiden haittoja,
      käänsin ajatukseni Jeesukseen ja aloin rukoilla,
      että lähimmäiseni antaisi myös elämänsä Jeesukselle.

      Myöhemmin olen saanut nähdä Hänen vastanneen rukouksiini.

      Ystäväni, Jeesus rakastaa sinua ja lähimmäistäsi.
      Tutustu Jeesukseen Uutta Testamenttia lukemalla ja rukoile Jeesusta.
      Hän auttaa sinua Varmasti.

    • tuuliakki1

      kuka teidän taloudessa hoitaa kustannukset .

      tuona akkana pitäsin turvan kiinni niinkauan kun on ruokaa pöydässä , sama kaitese mihin ukko rahansa tunkee olisikko parempi että ukkos istuu baarissa joka ilta kaljaa kiskomassa?

      • Mistähän..

        sait päähäsi, että mies on tässä perheessä joku elättäjä. Kyllä se on yleensä perheen äiti, joka sen ruoan sieltä kaupasta kantaa, maksaa ja vielä valmistaakin. Pelaisi edes rehellisesti, mutta kuka tuollaista miestä katsoo joka laittaa rahansa roskaan ja vielä valehtelee asiasta!!


    • Tärkein kysymys

      Molemmat on huono vaihtoehto, kun miettii ikuisuuden kannalta.
      Synti erottaa meidät Jumalasta.
      Kuollessamme meidän sielumme tuomitaan sen perusteella,
      mitä olemme eläessämme tehneet.
      Ne, jotka ovat himojensa vankeja, joutuvat syntiensä vuoksi ikuiseen kadotukseen,
      missä on itku ja hammasten kiristys.

      On kuitenkin mahdollisuus saada armahdus tästä tuomiosta:
      "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut."

      • esko

        Itse kun tulin uskoon (pyysin Jeesusta tuleen sydämeeni ja antamaan syntini anteeksi) vapauduin alkoholista sekä tupakasta.
        www.tv7.fi sekä www.tv7plus.fi
        (näkyy myös telkussa)


    • !!!!!!!!!!!

      akka hiljaa siellä kun et selvästi tiedä mitään pokerista! sinne voi mennä vaikka kuinka paljon ja panokset nousee ja jossain vaiheessa se potti voitetaan. saadaan kaikki menetetyt rahat takas ja paljon paljon enemmän! joka täällä sano että antaisi pelata jos ei nostaisi aina panosta. siiinä menee vaan enempi sitä rahaa eikä voittoja tule ikinä.. älä saatanan akka itke asioista mistä et tiedä selvästi mitäään!!

      • matti3

        "pokerimiesten" olisi paras olla perustamasta perhettä. Vievät itsensä ja perheensä tuhoon.
        Aloittajaa neuvon pistämään miehensä tiukoille, jos peli ei lopu, saa häipyä.


    • mek

      On se kumma juttu kun aikuinen mies ei saa tehdä mitä halaua ja jos ei ihan kokotiliä pelaa niin omiahan pelaa ja se siitä. Ihan sama kun mies kyttäisi sinun kampaamokäyntejä ja kuinka paljon ne rahaa menee. Omiahan mies pelaa ja se ei muille pitäisi kuulua jos muuten joitaa muutkin maksunsa ja se siitä.

    • paskapersesalminen

      nalkuttava ämmä, haista vittu ja anna miehes pelata rahas!

    • ihme-miäs

      Outo-mies kun vaan makaa ja pelaa pokeria, mä ainakin istun ja pelaan.

      Varmaan läppäri, no kyllä se pian on entinen kone jos sängyllä tai vastaavassa makaa ja pelaa pöly tukkii jäähy järjestelmän tuuletus järjestelmä huutaa viimeisillään, kone kuumenee alkaa sammuilla ja viimeksi lopullinen tilt.

      No ikäviä murheita/ongelmia jos luottamus menee ja perheen hoitaminen jää yksin vaimon harteille, kun mies vaan makaa pelaa pokeria :)

    • Vegas-style

      Ihme vinkuja. sun äijäs kattelee sua vaan niin kauan kun häviää. heti kun voittaa jotain isoa sä jäät kalliolle vinkumaan ja äijäs lähtee vegasiin..

    • PaskapääSalminen

      Niin miehethän ne aina väärin tekee, ei naiset ikinä, naiset ei edes osaa valehdella ne vaan muistaa väärin tai unohti asian.

      Naisillahan ei ole mitään kuten vaikkapa fb.ssä, twitterissä tai jossakin muualla somessa killumista sen netin kanssa tai vain TV.n tujoittamista, tai vaan päivät päästään ravintolassa istumista kaljalla, tosin niitä löytyy miehiäkin mutta ne on niille naisille kuulema kuitenkin hyvää makuu seuraa vaikka jotkut heistä toisin väittäisivät.

      Kuulin tuossa n. 2 vuotta takasin kun ilmestyi yksi mielenkiintoinen peli ei raha peli kaveri vaan pelasi ja jatkoi pelaamisen vaikka akka lähti jos oikein asian tajusin, se muija lähti juurikin tuon pelaamisen takia.

    • mestarim

      Haluaisitko tulla miljonääriksi ilmaiseksi? Kokeile onneasi 5 eurolla veloituksetta ja saatat voittaa jopa miljoona euroa rahaa. Liity nyt osoitteessa https://www.leijonakasino.com/rekisteroidy/?cid=b2d416b1-5436-4d0e-8546-abc7a92ce1a2 lisäksi saat 3 upeaa talletusbonusta joilla voit voittaa jopa 600 euroa rahaa

    • n19

      Kylläpäs miehiltä tulee pahaa sanomista. Perus taas että valikoiva kuulo tai tässä tapauksessa valikoiva tekstin ymmärtäminen. Valehtelu on aina väärin! Tottakai jos omia rahojaan tuhlaa mutta pystyy silti maksamaan yhdessä sun kanssa menot puoliks niin antaa mennä, mutta kyllähän tuosta addiktio syntyy, ellei ole jo syntynyt.. Mullakin poikaystävä kesällä tunnusti, että pelannut parin kuukauden rahat kokonaan, ja että vasta siinä vaiheessa tajusi että hän on addikti. Tottakai tiedostin että on pelannut ilmaiskierroksia, mutta aina sanonut ettei omia rahoja tuhlaa. No, elettiin sitten mun pienestä palkkapussista, lupasi ettei enää laita rahaa peleihin. Epäilin kumminkin että pääseekö eroon kun pelasi ilmaiskierroksia kun "ilmaista rahaahan se on". Viime viikolla kertoi voittaneensa vähän isomman potin. Kyselin että ilmaiskierroksilla vai ? No oli laittanut kuulemma 20e omaa rahaa mutta " kannattihan se". Että kun suututti.

      Mutta tosiaan kuulemma alko siitä että "laitetaan ny 20e". "no vielä toiset 20e". Ja siinähän ne 2kk rahat menikin... Addiktihan (missä asiassa vaan) yleensä yrittää peitellä ja saada asian kuulostamaan hyväksyttävältä, eikä yleensä ymmärrä tai halua myöntää asian oikeaa laitaa ennenkuin tapahtuu jotain hälyttävää, niinkuin tuo 2kk rahojen menetys...

    • 11+8

      Itse pelasin pokeria koska olin niin tympääntynyt elämääni. Halusin voittaa paljon rahaa jotta voisin paeta sitä, mutta tosiasia on, ettei parempi elämä tule rahasta, eikä sitä voi istua odottamassa peukut pystyssä, vaan täytyy osata kuunnella itseänsä ja myös toteuttaa se. Kannattaa katsoa sellainen kuin Opi kuuntelemaan itseäsi -aktiivikirja, siitä oli todella paljon apua minulle, ja olen varma että siitä olisi apua monelle muullekin. Googlaamalla se löytyy varmasti.

    • Minä vain

      Naiset valittavat jos miehet pelaavat tietokonetta. Se on miehille harrastus jonka parissa miehet viihtyvät. Ei miehetkään valita jos naiset menevät istuttamaan kukkia ja tuhlaavat siihen aikaa ja rahaa. Jos mies pelaa 3 tuntia päivässä tietokonetta niin johan moni muija alkaa mäkättämään että miksi pitää koko ilta istua tietokoneen ääressä samaan aikaan kun he itse istuvat television ääressä.

    • huh huh

      oli kyllä kamala nalkuttaja akka..

    • pistetääs ämmille

      vastaavanlaisesti; ei käsilaukkuja tai kenkiä.
      Ei kampaajalla käyntejä.
      Ei sidukkaa ja pikaruokaa.
      Ei leffoissa ravaamista.
      Ei uusia meikkejä.

      Rupeaako jo vituttamaan ämmät?????

    • mitätehdä

      Mies on lähempänä 30 minä lähempänä 20, kun jotain se tuolla kiinnosti.

      No sanoin miehelle etten haluaisi että hän pelaa, etten voi sille mitään että tulen aina tosi kiukkuiseksi kun näenkin pokeria.. Johtuen juuri näistä kaverin veljistä ym tunareista joiden takia moni tuttuni on kärsinyt. No mies lupasi ettei enää pelaa ja sanoi ettei hänellä ole mitään pakkomiellettä pelata edes ilmaispelejä.

      No, jos mies nyt kuitenkin pelaa, hän joutuu tekemään sen salassa, eli peliaikaa hänelle jää ne yöt kun olen viihteellä/kaverilla tai vanhemmillani yötä, näitä on ehkä 2x/kk joten tuskin siinä ajassa asunto menee pakkohuutokappaan (hope so) :)

      Tiedän kyllä, että olen muttunut turhastakin valittajaksi, mutta tästä taudista voi selvitä. Ei ole vikani tuo äidiltäni tiedostamatta opittu malli. Yritän nyt parhaani mukaan laskea kymmeneen, ainakin viiteen ennen valitusta. Ja tiedän kyllä ettei valittaminen auta kun rööki palaa edelleen.^^

    • muistakaa miehet

      että kaikkia naisten poruja EI PIDÄ EIKÄ TARVITSE NOTEERATA.
      Kai sitä aikuisella ihmisellä saatana saa oma tahto olla, vai viedäänkö
      sekin pois parisuhteen myötä????!!!!!
      Kaiken tulisi tapahtua naisen ehdoilla vai, paskanmarjat!!!!!

    • peli ilo

      Ei, ei auta
      Ei siihen pelihimoon ainakaan auta mikään muu kuin pelurin oma tahdonvoima pysyä pois koneelta.

      Olen jo vanha mummo, ja pelannut olen jo nelisenkymmentä vuotta, en pokeria, vaan bingoa.
      En tupakoi, en ole sit ä kokeilusavuakaan vetänyt en käy baareissa, en ryyppää,
      minä vain pelaan.
      Niin kauan kuin mieheni eli, ei minun pelaamiseni vaikuttanut mitään taloudelliseen tilanteeseemme, mutta kun hän pari vuotta sitten yllättäen kuoli, tulikin "tenkkapoo"eteen.
      Oli kova aika minulla edessä, eläkkeeni oli pieni ja säästöjä ei ollut.
      Pelaamiseni kuitenkin jatkui ja jatkui ja jatkuu edelleenkin.

      Talomme oli vähän sivussa liikkeistä, ja olin tullut niin huonoksi etten pystynyt menemään kauppoihin, auton mies oli myynyt pois.

      Menin vuokra asuntoon keskustaan ja lapseni myivät pois talomme.

      Nyt asun yksiössä yksin ilman tuttaviakaan ja minulla on aikaa pelata.
      Ajattelen mitä muuta tekisin jos ei olisi tätä konetta, pyörittelisinkö peukaloitani , vai mitä muuta.
      Olen sairas joka paikasta enkä mitään pysty tekemäänkään, nämä ovat niitä puolustus puheita joita itsesyytöksissäni päivin öin ajattelen.

      En halua lopettaa pelaamistani, mutta haluan että sairauteni tekisivät minusta lopun ennenkuin ehdin pelata hautaamis rahanikin.

    • Ratti Mään

      POKERI ON PUUPÄIDEN PELI

      Olen aina inhonnut Pokerin ym. vastaavien yksinkertaisten pelien pelaajia.

      Koska he oikeasti ovat yksinkertaisia, koska vain yksinkertainen ihminen voi uppoutua syvällisesti, johonkin noin yksinkertaiseen kortti peliin, kuin Pokeri.

      Halveksin yksinkertaisia syvästi.

      • Kaikki toivo mennytt

        Se on yksinkertainen peli, niille jotka eivät tunne sitä yhtään. Todellisuudessa se on monimutkaisuudessaan hirvittävän syvä eri osa-alueineen. Nettipelaus ja turnauspelaus, pelien alku- ja loppuvaiheet, ison rahan ja pienen rahan pöydät, eri pelaajatyypit, todennäköisyydet, bluffaus... Hirvittävä todellakin... Helposti lähtee koko elämä alamäkeen kun siihen alkaa. Jossain vaiheessa aivan varmasti ja useaan kertaan. Entä jos häviätkin aina?


    • sfegahr

      Ota asia puheeksi uskon että asia tosta vielä hoituu kuntoon. Pyydä vaikka mielummin pelaamaan pokeria kavereitten kanssa pikku panoksilla. Se on paljon mukavampaa kun saa olla kavereitten kanssa eikä kaveria haluta viedä talous ongelmiin niin panokset pysyvät pienempinä ja vähintään joku tuttava huomaa jos ongelmat kasvavat.

      Ja vielä loppuun että alussa valitit ettei hän kantanut laukkuja kun olit raskaana ja sitten myöhemmässä viestissä valitit että mies kaivelee vanhoja asioita... :)

    • täällä tänään
    • MITÄH!!!!?

      naisten kenkä ostokset maksaa enempi kuin 10 pokeri iltaa ja niitä kenkä ostoksia pitää tehdä naisten ainakin 4- joka vuoden ajalle uudet ja suurinosa aina jää sinne komeroon kerään pölyä. kumma juttu

    • ihmettelevä

      Pelaamisesta kiinni jääneen omaisena luen tätä. Miksi te täällä mollaatte tosianne ja vähättelette asiaa, joka on äärimmäisen vakava ? No, jos jollakulla on varaa pistää peliin 300 e per kk, niin mikäs siinä, mutta entäs sitten kun alkaa mennä 3000 e illassa ? Mitä olen lukenut ja kokemuksesta tiedän, muuten ihan järkevät ihmiset voivat jäädä koukkuun.
      Siittä, nalkuttaako joku "akka" vai ei, en pysty sanomaan mitään, mutta valehtelu ei ole hyvä lähtökohta avioliitossa tai yhdessä elämisessä. Eikä salailu. Jos luottamus menee, sen takaisin saamiseksi on tehtävä paljon työtä.
      Ja, vaikka avioliitossa kummallakin olisi omat rahat ja oma omaisuus (kuten meillä), kyllä taloudelliset asiatkin silti ovat yhteisiä, siis että tiedetään ja keskustellaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe