Näkökulmani näistä "uhjoojistan"

Pasi1977 HD

Olisko siitä pari kuukautta, kun Menin junalla järkestä helsinkiin. No oli ensin tarkoitus mennä kaverini kanssa suur-tapahtumaan narikkatorille, mutta menimme kumminkin ensin helsinkiläiseen baariin lasilliselle. Sielä oli muistaakseni 5-10 välillä näitä "katutappelijoita". Tunnistettiin ne lähinnä nahkaliiveistä ja huiveistaan. Leikkivät 90-lukua viissiin. Toivottavasti heräsivät 2013 vuoteen.

No tilattiin oluet normaalisti ja mentiin pöytään. Yksi niistä hemmoista tuli pummimaan multa tupakkaa (muut lähtivät ulos, en tiedä miksi). Sanoin, että en polta ja en heittäisi sinulle, vaikka polttaisin. No kaverin, joka polttaa oli tarjoamassa nortin, mutta otin sen kädestä sen askin ja pistin taskuun. Kuuluu: "Alatko heittää pari röökiä vai mitä täs pitää alkaa tekemään?" Kysyin, että mikä sun ongelmasi on mene niiden muiden kavereittes kanssa sinne pihalle, ihan varmana teistä jollain on sitä ikää ostaa tupakkaa, jos sulla ei ole.

No se sitten rupes uhkailemaan. "Mä vetäsen turpaan jos et anna". Siinä samassa kun se alko kaivaan taskua, otin sitä kiinni kädestä ja heitin lattiaan. Löin pari kertaa turpaan ja se makas siinä. No portsarihan sieltä tuli ja pyysi poistumaan puhelimen kanssa. Selvitin tilanteen. Ja jätkiä alkoi tulemaan sisään. Siinä samassa kävi mielessä, että pitääkö kaverinikin alkaa miettimään järkeviä-liikkeitä, näiden pellejen tajunnan virkistämiseksi.

No portsari näytti kännykkää ja karjaisi niille, että ulos ja heti! Tai soitan poliisit! No se jäi siihen ja me puoltuntia varmuuden varaksi odoteltiin siinä kapakassa, sitten lähdettiin. Siis vaan pisti näin jälkikäteen ja silloinkin miettimään, että mitä perkeleen luusereita noi on? Nää on just näitä kaksvitos-pellejä, jotka nyt on saanneet ostettua (kaikki) oikeen liivit ja huivit ja ovat vaatteidensa takia koviksia. Tämäkin kaveri tuntui melko luikulta, isin pojalta joka on karkumatkalla kotoa. Menisivät oikeisiin jengeihin. Helvetin enkelit yms. Säälittävää toi ihmisten "pelottelu" ja nysvääminen tuolla kulmilla. Kaikki ei väärinkäsittäjät vaan ei ymmärrä, että ei noissa oo mitään pelättävää, nauramista vain. No 10 vs 2 olis ollut eri asia, mutta luulen että ei vaikea homma.

Olen itse nyrkkeillyt toistakymmentä vuotta ja muitakin harjoitellut. Ensin olin jo mielessäni sitä mieltä, että pitäiskö poistua ja antaa se tupakka, pari vai alkaa opettamaan. No opetus voitti nyt. Mielipiteeni noista kangsterikoviksista ja feikki-jengiläisistä on, että lukkojen taakke vaan!

4

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timbba

      Eikä onko ne sortunu noin alas?? Meina mä ite asun hesas ja joteki tiiä nää jäpydit... joutava päiväsii uhoojii, joist oikeest ei oo mihkää. Hyvävaa et annoit isä käestä. Säälittävint uhoomist on just toi "heitä vittu rööki tai sä saat turpaan"-meiningi. Matkivatko ne roques-galleriaa, helvetin-enkeleitä vai mitä vittua saatana?? Tautisii paskoi voisivat mennä iha suosiol viel sinne hiekkalaatikolle, niin ei "normaalit, kunnon ihmiset" naurais enään noille.:))

    • fdsaeaaxc

      Hmm... Eli odotappas nyt hetkinen, kirjoitat palstalle ja valitat uhoajista, samalla kuitenkin kertoen kuinka vedit jotakuta turpaan, ainakin unelmissasi, ja uhoat kuinka uskot 10 v 2 tilanteenkin hoituvan. Tämän lisäksi vielä provosoit itse tapahtunutta tappelua mahdollisimman paljon... Tsiisus sentään...

      • 4376453643

        Ei nyt ihan kaikkea kannata uskoa mitä täällä kirjoitetaan.


    • Pasi1977 HD

      Sinulle kirjoittaja:
      A) Mä valitan turhista mussuttajista, joista ei oo yhtään mihinkään.

      B) On hyvinkin tavallista, että tollaiset 25-vuotiaat(tai nuoremmat) saa turpaansa helsingissä tolla käytöksellä. Nyt sai ilman "unelmia".

      C) Varmasti säkin olisit voinut lyödä sitä parikertaa, mutta tuon sonnan kirjoittamisen jälkeen meni multa usko siihen totisesti. Ennakkoluuloinen

      D) No en väitä ette se nyt onnistuisikaan (10vs2), vaan totesin, että saattaisi onnistua, kun tuon kaltaisista "feikkiuhoojista" on kyse. Leikkivät kovisjengiä, vaikka ovatkin vielä pentuja. Menisivät omaan jengiinsä.

      E) En provosoi yhtään mitään. Kirjoitin vaan, kuinka säälittäviä nää "katutappelija" pojat on. Taidat olla aika uusavuton ja aivoton? Ootko lukenut sattumoisin ollenkaan tälläistä lehteä, kuin: HELSINGIN SANOMAT?? juntti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe