En osaa puhua hänelle

kauhee stressi;D

Olen ollut ihastunut tässä nyt muutaman kuukauden ajan. Kiinnitin häneen kyllä huomiota jo ihan ensisilmäyksellä. Näen häntä ohimennen töissä melkein päivittäin. Aluksi tervehtiessä hän usein hymyili tai oli muuten vain pilke silmäkulmassa katsoessaan minua. Se oli hämmentävää. Hän vaikutti iloiselta ja kohteliaalta nähdessään minut, en ole tottunut siihen. Pari kertaa satuttiin tilanteeseen, jossa hän vaihtoi muutaman sanasen kanssani. Enkä osannut sanoa mitään! Vastasin vain jotain tyyliin "niinpä". En vain osaa jutella enkä osaa small talkia. Tuntuu etten osaa edes hymyillä. Vaikuttaa varmaan etten ole kiinnostunut. Sitten aloin miettimään, että hänen työhönhän kuuluu asiakaspalvelu ja kohteliaisuus ja minä tyhmä ajattelin sen olevan henkilökohtaista. Hän varmaan hymyili sillä tavalla kaikille, en tiedä. Nyt hän on varmaan luovuttanut tai on jotain muita huolia. Ei ole enää pilkettä silmäkulmassa. Ja miksi tervehtii niin virallisesti? Sekin viittaa siihen, että on kyse vain ammattiin kuuluvasta ystävällisyydestä. Usein ollut sellainen tilanne, että olisin voinut keksiä tikusta asiaa ja mennä juttelemaan, mutta kun menen ihan lukkoon kun tilaisuus koittaisi ja ajatukset katoaa päästä! En tiedä onko hän ujo, mutta minä ainakin olen. En uskalla laittaa kaveripyyntöä fb:ssä, koska jos hän onkin varattu tai ei vain kiinnosta niin olisi todella kiusallista nähdä töissä joka päivä. Kiitos kun sain purkaa tämän tänne.

7

440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jii

      Mikä kaupunki? :)

    • aapee

      Uudellamaalla.

    • Sivusta..

      Hmm..en usko et on minulle kun ei kaikki täsmää ja en ole alkanut yhtäkkiä viralliseksi, mutta anna vähän tuntomerkkejä itsestäsi ja toisesta?

      Jos et uskalla jutella niin sitten laittaisin facebookissa viestiä vaikka kahville menosta. Kaveriksi kutsuminen on ok mutta se on aika raskas toimenpise jos ei ole sen enempää kiinnostusta. Yksinkertainen viesti tai kahvipyyntö naamakkain tai facessa ovat parempia.

      Ei siinä mitään kiusallista ole.

      Mutta ei ollut minulle joten tilanteeseen en enempää ohkeita osaa antaa

    • Sivusta..

      Lisään vielä että hän voi olla nyt varattu tai on huomannut kiinnostuksesi jonla vuoksi hän on virallinen ettet ymmärrä häntä väärin.

      Vaikka en asiakadpalvelussa olekkaan niin olen joutunut toimimaan noin joskus kun olen huomannut toisen oöevan yli-innokas suhteeni enkä ole halunmut antaa ymmärtää että olen kiinnostunut kum en sitä ole ollut alunperinkään.

      Osalla ihmisistä on luonnostaan "pilkettä silmäkulmassa". Osalla se voi tulla esille toki ammatinkin välityksellä.

      Sinun kannattaa mietyiä sopisitteko muuten yhteen (eämäntavat jne. )jos tiedät hänestä mitään.

      Jos nyt haluat pelata ujona varman päälle niin tarkkailisin hänen käytöstään..jatkuuko "virallinen linja" vai etsiikö hän katsettasi aina kun kohtaatte ja hymyilee?
      Jos joku on kiinnostunut niin tuskin hän tuosta vain "luovuttaa". On mahdollista että olet kuvitellut hänet kiinnostuneeksi.

      Jos saisit tehtyä edes vähän tikusta asiaa niin huomaisit varmaan onko hän ylivirallinen vai kiinnostuneen oloinen jos suora aloite tuntuu liian vaikealta.

      Kaveripyynnön ongelma facessa on että siitä on vaikea kieltäytyä loukkaamatta toista.

      Toivotan rohkeutta ja onnea.

      • Sivusta..

        Niin ja ymmärrän ujouden ongelmat. Sekin voi vaivata joslus meitä kaikkia. Toiselle juttelu jostain tikusta voi selventää jonkin verran asioita jos se suora aloite hirvittää. Siinä on kuotenkin se mahdollisuus perääntyä jos toinen ei vaikuta kiinnostuneelta. .

        Olen joskus toiminut noin jos kyse on ollut mm. työpaikasta. Se kun voi olla hankalan tuntuinen tilanne kenelle tahansa ja väärinymmärryksiä sattua.


      • aapee
        Sivusta.. kirjoitti:

        Niin ja ymmärrän ujouden ongelmat. Sekin voi vaivata joslus meitä kaikkia. Toiselle juttelu jostain tikusta voi selventää jonkin verran asioita jos se suora aloite hirvittää. Siinä on kuotenkin se mahdollisuus perääntyä jos toinen ei vaikuta kiinnostuneelta. .

        Olen joskus toiminut noin jos kyse on ollut mm. työpaikasta. Se kun voi olla hankalan tuntuinen tilanne kenelle tahansa ja väärinymmärryksiä sattua.

        Hmm. No, tuli tuossa kirjoitettua tunnekuohuissa vähän mitä sattuu, että en ehkä kirjoittanut niin harkitusti kuin yleensä on tapana ja siksi joitain asioita tekstistä voi ymmärtää vähän väärin. Vastaan nimimerkille 'Sivusta..':

        "Ei siinä mitään kiusallista ole."


    • M****

      Kuin sanasta sanaan mun tilanne. Kunpa ei aina menisi ihan puihin. Joku päivä mä olen rohkea, you´ll see :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe