Löytyi halvalla yllättävänkin hyvä reppu

survival instinct

Etsiskelin armeijan reppuja ja niiden halvempia kopioita tässä hiljakkoin ja sitten löysin yllättäen oikeasti hyvänkin repun kannettavuudeltaan: Vaeltaja Recon pack. Se on kopio taistelijan repusta, jopa molle-ominaisuus löytyy ja kiristimet, eli ylipakatun repun saa vedettyä melko litteäksikin.

http://www.google.com/imgres?imgurl=https://www.toknet.fi/productresources/pic1_big/6438114851562.jpg&imgrefurl=https://www.toknet.fi/vaeltaja-selkareppu-recon-pack-musta/6438114851562/dp&h=1033&w=832&sz=380&tbnid=2Qzdcl6rvgTl0M:&tbnh=90&tbnw=72&zoom=1&usg=__BXn1VsXjLoUuApT_4sNP_XjFqOs=&docid=zp4-TEVu-yBPnM&sa=X&ei=nYJ1UpXWB6a44AT3koD4CQ&ved=0CD4Q9QEwBA

Suosin muutenkin sotilaspuolen tavaraa, mm. ulkoilutakkini on taistelijan takki, mutta väriltään civil night black, eli sitä ei ensivilkaisulla tunnista taistelijatakiksi. Samoin kengissä suosin sotilasvarusteita, eli kuljen Saksan armeijan teräskärkimaihareilla, jotka ovat mukavat pitää jalassa.

Itse olen pakannut reppuun EDC:n, eli repussa on selviytymiskamat melkein mihin tahansa ikävämpään tilanteeseen, jossa olisi hyvä pystyä jäämään eloon ja jopa kyetä yöpymään maastossa joitakin öitä. Edellyttää tietysti, että EDC on mukana pidettynä jolloin repun sisältö on tarpeen mukaan myös käytettävissä. Repussa on kolmeksi päiväksi myös retkiruokaa ja vettä, ainakin vedenpuhdistusmahdollisuudet ja teräspullo.

Nyt kun seuraavan kerran ostan repun niin ostan sitten recon packia isokokoisemman repun ja valintani on Mil-Tec assault pack Large. Vastaava kuin recon pack, mutta vain suurempi ja ottaa raskaamman lastin sisäänsä.

10

3759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jjfhhfj

      Jos haluat hyvää niin älä osta armeijaroskaa, ne ovat aina kompromisseja.

    • survival instinct

      Armeijan kamat ovat nimenomaan hyvää tavaraa ja halvalla. Sotilasvoimat vaativat vaatteilta ja kantolaitteilta aivan eriluokan kestävyyttä kuin siviilituotteilta vaaditaan, siksi toiseksi materiaalit ovat ronskimpia kuin siviilituotteissa, eli tuote on pitkäikäinen kun se on sotilasvaatimusten mukainen.

      Sotilaan maiharia kestävämpää ja yleistoimivampaa kenkää saa hakea. Sotilaan kenkä on tarkoitettu sodan olosuhteisiin sekä pitkille marsseille, joten sen on oltava hyvä myös siviilin jalassa. Samoin sotilastakki on aivan huippukestävä, minkä lisäksi se on lämmin ja sisältää valtavan määrän taskuja survival-varustukselle.

      Suosin nimenomaan sotilaspuolen ja metsästäjän varusteita koska ne todella kestävät käytössä ja täyttävät vaatimukseni jotka asetan vaatteelle tai varusteelle.

      • Halvat kopiot

        Halvat kopiot, esimerkiksi Miltec tuotemerkillä markkinoitava tavara on kaukana alkuperäisen laadusta. Muutenkin ylijäämä kauppojen tavaroista osa on aika vaatimatonta laadultaan, hinta yleensä kertoo sen.


      • araw452

        Sotilaskamat on ylensä huomattavasti painavampia, ja teknisesti jälkeen jäänneitä esim pintamateriaalien osalta. Aika harvassa jutussa esim komposiittia mitä löytyykin siviilipuolelta.


      • Lekä män
        araw452 kirjoitti:

        Sotilaskamat on ylensä huomattavasti painavampia, ja teknisesti jälkeen jäänneitä esim pintamateriaalien osalta. Aika harvassa jutussa esim komposiittia mitä löytyykin siviilipuolelta.

        Vitun komposiittiö! Käyttämätön intti kama on lujaa ja laadukasta. Komposiitti on kuraa!


    • survival instinct

      http://www.milgear.fi/fi/product/condor-3-day-pack-musta-125-002-/1676

      Tässä olisi yksi varteenotettva sotilasreppu, tehty nimenomaan armeijakäyttöön, kuten tuote-esittelykin kertoo seikkaperäisesti. 3 day pack käy myös kantovälineeksi todella 72 tunnin, eli kolmen vuorokauden bug out-pakkauksena. Survivalistille varteenotettava vaihtoehto mihin tällätä sisään kolmen päivän varustus.

      Itse tilasin Mil-Tecin tactical assault pack large-mallin työjuhtapariksi Valetaja-repulle. Assault pack pystyy vetämään aavistuksen verran raskaamman lastin selviytymiskamaa sisäänsä kuin Tokmannin malli, joka sinänsä on oikeasti käytössään hyvä taktinen EDC-reppu.

    • davfg<sfb

      Mulla on molle large -reppu UCP -kuviolla , Alice large-rinkka ynnä muutama kiinareppu.
      Kaksi ekaa on aitoa armeijan ylijäämää.

    • Anonyymi

      Ostaisitte mieluummin vaikka Savotta Jääkäri L tai XL .

    • Anonyymi

      Just joo, pitää olla koko ajan Inttikamaa päällä ja selässä jos yllättäen joutuu selviytymään kolme päivää hengissä.

      Mistä näitä sikiää, Keravalta?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      662
      4906
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3529
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      155
      3268
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      169
      2518
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2339
    6. 257
      1923
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1477
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      99
      1373
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1359
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe