Hynynen Hjalliksen tookkarissa

lehmästä mirriksi

Odotin kauhulla Hjalliksen ensimmäistä tookkari jaksoa, kun kuulin että Hynynen on puhumassa rakkaudesta. Pelkäsin että tyyppi käyttäytyy taas moukkamaisesti ja vielä mainostaa olevansa Lappeenrannasta.
Olin todella positiivisesti yllättynyt Hynysen asiallisuudesta ja mielipiteistä. Ehkä hänkin on vihdoin ymmärtänyt että kannattaa olla muuntautumiskykyinen. Sillä voi olla aika isoa vaikutusta levyjen ja kirjojen myyntiin. Melkein voisin kuvitella lukevani hänen uusimman kirjansa.. tai no harkitaan asiaa !

2

81

Vastaukset

 • Se esittää idiooteille rajua karjua, mutta oieasti se on nössö. Mutta se ottaa idiooreilta fyrkat pois mikä on tietenkin niille ihan oikein.

 • ....

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  51
  1381
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  686
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  36
  589
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  92
  558