Menen lukkoon

lähemmäs30vee

Onko muita, jotka menevät täysin lukkoon kun juttelevat kauniin naisen kanssa (tai semmosen johon on vähän lääpällään)?

Alkaa hikoiluttaa, ahdistaa, olen vähäsanainen, saatan vaikuttaa töykeältä ja punastelen(!). Ärsyttää niin paljon tuo "ominaisuus" itsessäni..

Ja en ole mikään teini enää, vaan lähempänä 30v:tä.

Onko olemassa mitään rentouttavia lääkkeitä, joita saisi ilman reseptiä?

14

1442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei naurata

      Kyllä meitä on, aikuisia ihmisiä, joilla seurustelusuhteet eivät pääse alkamaankaan, koska juuri sen kiinnostavan ihmisen lähettyvillä iskee aivan erityinen paniikki. Reaktio on niin hävettävä ja naurettava, ettei kai juuri kukaan tohdi siitä puhua muualla kuin täällä netissä. Live-elämässä ei tunnu olevan ketään, jolla olisi realistinen käsitys tästä ilmiöstä.

      Itse en ole lääkityksiä kokeillut, mutta mikäli olisin nuorempi varmaan yrittäisin sitäkin keinoa. Olen siis naisihminen ja mitä ihastuneempi olen johonkin mieheen ollut, sitä kaameamman pakokauhun valtaan olen joutunut. Olen aina kiertänyt kiinnostavat miehet kaukaa, koska en halua heidän näkevän minua naama punaisena, tärisevänä ja sanattomana ryntäämässä jonnekin pakoon.

    • Pesä seppä

      Juu lukkoas koklaisin tiärä sit vaikka the avain sopisi eka työnnllä koloonsa.
      Rentoo uttavaa kuin lääkettä.

    • 11+9

      Sama juttu täälläkin, noloa kun alkaa oikeasti änkyttämään sanoja kun yrittää puhua ihastukselle..

    • sietämätön ujous

      Ja minä kun luulin olevani ainoa, joka kärsii ujouden aiheuttamasta nössöydestä. Olen kyllä seurustellut, mutta aktiivisena aloitteentekijänä ovat olleet miehet.Olen varmasti antanut itsestäni ylimielisen kuvan, mutta kyse on ollut puhtaasti ujouden ja arkuuden aiheuttamasta paniikista, joka saa pitämään suun kiinni ja pitämään etäisyyttä. Ehkä pelko torjutuksi tulemisesta kummittelee myös tällaisen käytöksen takana.
      Nyt olen ollut pitkään sinkku, mutta kiikarissa olisi kiinnostava mies kehen olen uskaltanu ottaa yhteyttä vain tekstiviestitse. Hiljattain näimme eräässä tilaisuudessa, mutta kumpikaan ei tehnyt mitään, mutta kunhan tuijottelimme toisiamme. Naurettavaa käytöstä aikuisilta ihmisiltä, mutta veikkaan, että vastapuoli on yhtä ujo ja arka kuin minäkin. Tässäkö nyt sitten tuijottelemme toisiamme hamaan ikuisuuteen ja elelemme yksiksemme tällaisen anurettavan luonteenpiirteen takia.

      • 18+6

        Itse miehenä tarvitsen aloitteentekoon selvän merkin siitä että kiinnostusta voisi olla, jos olette tekstariyhteydessä niin laita viestissä joku vinkki että sua kiinnostaisi.
        Miesten on tosi vaikea tulkita eroa onko nainen välinpitämätön vai ujo.


      • sietämätön ujous
        18+6 kirjoitti:

        Itse miehenä tarvitsen aloitteentekoon selvän merkin siitä että kiinnostusta voisi olla, jos olette tekstariyhteydessä niin laita viestissä joku vinkki että sua kiinnostaisi.
        Miesten on tosi vaikea tulkita eroa onko nainen välinpitämätön vai ujo.

        MIkä voisi olla sellainen asia mistä toisen on tajuttava, että on kiinnostunut. Minä kun ajattelin, että jo pelkkä viestittely olisi selvä merkki, että olen kiinnostunut. Toisaalta pelkään, etten tee itsestäni naurettavaa.


      • 20+11
        sietämätön ujous kirjoitti:

        MIkä voisi olla sellainen asia mistä toisen on tajuttava, että on kiinnostunut. Minä kun ajattelin, että jo pelkkä viestittely olisi selvä merkki, että olen kiinnostunut. Toisaalta pelkään, etten tee itsestäni naurettavaa.

        Sellainen ainakin, että pyydät miestä johonkin vapaa-ajan aktiviteettiin, ei kukaan sellaista tekisi ellei olisi kiinnostunut.


      • sietämätön ujous
        20+11 kirjoitti:

        Sellainen ainakin, että pyydät miestä johonkin vapaa-ajan aktiviteettiin, ei kukaan sellaista tekisi ellei olisi kiinnostunut.

        Tapaamista toivoisin enemmän kuin mitään muuta, mutta silloin joutuisin pyytäessäni olemaan se aktiivisempi osapuoli, josta johtuen koen, että tarpeen vaatiessa pitäisi minun pitää yllä puhetta koo ajan, jos tulee hiljaisa hetkiä. Taidan olla yksin lopunikääni. Ehkä teen asian hanakalemmaksi ja monimutkaisemmaksi kuin se ehkä todellisuudessa olisi. Älkää vain sanoko, että olen tyypillinen nainen. :)


    • Kirjeen kirjoittelij

      Olen itse huomannut jos miestä oikeasti kiinnostaa niin hän ei suutu punastelusta tai kirjeen saamisesta. Luuseri mies saakin jäädä puolestani ilman kaltaistani naista jos ei hyväksy vikoineen jo alussa :)

    • miksi ei siis nyt

      Voi vittu, vetäkää kännit ja sanokaa silloin! Ja aamulla jatkatte vaan et "mä haluan olla sun kanssa" tai jotain vastaavaa.

      On sitä ennenkin nämä jutut näin hoidettu. Ps. Ei muuten mikään ihme et esim. Englannissa yli 700 000 nuorta käyttää ekstaasia. Vie just tällaiset jännittämiset kerralla pois!

    • Ujopoika

      Sama homma paitsi pahempana. En edes ole saanut kaveria kun oon niin kamalan ujo.

    • 2+7

      Mitä ujous on ja mistä se johtuu? Jos löytää ja todella ymmärtää varsinaiset syyt, niin ongelman voi ratkaista ihan kokonaan. Itse olen perehtynyt omaan sisäiseeni Alkuajatuksen avulla, ja täytyy sanoa, että se on todella toiminut. Ei jännitä enää yhtään mennä juttelemaan vastakkaisen sukupuolen kanssa tai tehdä jotakin muuta, mikä aiemmin tuntui tosi vaikealta. Voin siis suositella sitä muillekin.

    • tsemiä

      punastelevat ihmiset on söpöjä.

      altista itseäs tilanteille, mitä ujostelet, niin helpottaa.

    • 4+4

      Mulla sama juttu kun samassa talossa asuu niin upea nainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5238
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2386
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1907
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1598
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1202
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe