Suomen paras kylpylähotelli? Onko aikuisille suunnattuja..?

KunhanKertoilen.....

Kysyisin kylpylöissä käyneiltä, että mikähän se mahtaa mielestänne olla Suomen paras kylpylähotelli, eli kokemusta myös hotellien, en vain itse kylpyläosaston puolelta kyselen?

Samalla kyselisin, et mikähän se mahtaisi olla vain aikusille sopivin kylpylähotelli Suomessa? Itse olen käynyt Tampereen kylpylässä, Caribiassa Turussa, Ikaalisten kylpylässä, Nokian Edenissä sekä Aulangossa.

Omia ajatuksia:

Ikaalisten kylpylä oli ehkö muuten paras, mutta siellä ei jostain syystä ole sviittejä! paitsi yksi ainoa, jota ei taatusti saa koskaan varattua. Sopii lapsiperheille, miksei vain aikuisillekin tiettyinä aikoina. Eräs parhaista asioista oli erittäin lämmin ulkoallas.

Tampereen kylpylä ei ole mitenkään kummoinen, aika ahdas allasalue, huonot liikuntaympäristöt, mutta jotenkin perusvarma. Ihan hyvä saunaosasto. ulkoaltaan puuttuminen on kyllä iso miinus...

Eden Nokialla on kaikin puolin tasaisen varma ja kattava allasosasto on plussaa. Lapsiperheille suunnattu, joten ei ihan aikuiseen makuun.

Turun Caribiaa voisi niinikään sanoa lapsiperheiden paikaksi. Paikka oli myös muutenkin ihan hyvä, en vain muista oliko siellä ulkoallasta...

Aulanko Hämeenlinnassa on jännä paikka... Hyvät ulkoilmaastot, Vintage tyyppinen paikka, mutta kylpyläosasto vähän samaa luokkaa tampereen kylpylän kanssa, ehkä jopa vielä karumpi... Ja yllättävän ahdas! Lapsiperheiden luulisi käyvän isommissa paikoissa. Vallila- huoneet oli iso plussa.

Kovasti on kehuttu Vantaan sitä paikkaa, mikä se nyt olikaan. Flamingo. Onko siellä erikseen joku Spa&Wellnes osasto vain aikuisille? Onko se siis rantasipin paikka myös? Entäs Naantalin kylpylä? Onko se vain aikuiseen makuun sopiva???

5

1397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pluti pluti.

      Naantalin kylpylä on mielestäni vain aikuisille, siellä ei ole mitään lapsia kiinnostavaa. Ulkoallas löytyy.

    • Spaas

      Flamingo on ihan omansa, mutta näyttää olevan jokin Rantasipi partner juttu, vaikka samassa talossa onkin S-hotel.
      Spa puoli on van aikuisille ja lisähinnalla sekin, jos haluaa poreita ja vesihierontaa yms. niin kannattaa mennä muualle... Paikka on ajatuksena ok. mutta aika tylsä käytännössä.

    • kylypijä

      Levin elämyskylpylästä pidimme.
      Nyt huomenna olisi Katinkullan vuoro.

    • EI lasten ehdoilla

      Juu, Flamingossa tosiaan se "aikuisten" puoli, nuoret juo kaljaa ja vartija kyttää kuin jotain ihmettä varsinkin kun et juo siinä typerässä baarissa missä koko ajan jono.
      Aika lapsellista.
      Seuraavaksi mennään Naantaliin, kokeillaan sekin.

    • Arinaga

      Kun valitset kylpylää jätä Varkauden kuntoranta pois. Olimme siellä 12-17.9. Ainoa plussa tulee paikalle joka on kaunis ja rauhallisella alueella. Siinä se ainoa hyvä puoli olikin. Huoneemme oli kuin rangaistus koppi n.10-12 m2. Huoneessa yksi pieni, kymmeniä vuosia vanha pöytä, jonka pinnan täytti tv. Kun halusin ladata tablettini se ei mahtunut ns.pöydälle vaan oli laitettava lattialle jossa tilan puutteen takia sai varoa ettei tule tallotuksi. Tv-katselu oli mahdollista vain sängystä, koska se sijaitsi noin metrin päässä jalkapäädystä. Lähtö päivänä aamiaiselle lähtiessäni otin tablettini mukaan mukaan ja laturi jäi lattialle tuolin taakse ,ainoaan mahdolliseen paikkaan.
      Sinne se myös unohtui. Tästä alkoi tilanne jota en ole kokenut kun 1992 Leningradissa.
      Kotiin päästyäni totesin tapahtuneen, soitin asiakaspalvelu numeroon ja kerroin vastaannelle mies henkilölle että laturini unohtui huoneeseen, hän sanoi että lähettävät sen postitse. Odotin 6 päivää ja kun ei laturia tullut soitin numeroon uudelleen, nyt puhelimeen vastasi nais henkilö joka samoin sanoin ilmoitti laturin tulevan postitse. Kyseinen henkilö varmisti vielä puhelin numeroni ja lupasi ilmoittaa missä vaiheessa lähetys oli,hän vielä mainitsi että tavaraa jää niin paljon. Kun oli kulunut 12 pv lähetin sähköpostia kylpylään, jossa toivoin että viestini annattaisiin kylpylän esimiehen Harry Pirttimäen luettavaksi, mukaan laitoin sähköpostosoitteeni sillä olen ulkomailla ja tuntemattomiin numeroihin en siellä vastaa. Sähköpostilla saa aina yhteyden.Tähän päivään mennessä, 1.10, ei kyseinen henkilö ole katsonut asiakaspalveluun kuuluvaksi vastata miksi yhteydenottoja ei tule.
      Ei voi olla totta että kysymyksessä on ns."viivytys taistelu" jossa odotellaan että asiakas vain väsyy hiljaisuuteen. Toinen mahdollisuus on että kylpylä Kuntorannan kohdalla on musta-aukko johon asiakkaiden jääneet tavarat katoavat pysyvästi joutuakseen toiseen universumiin ja josta ei myöskään sähköpostit pääse eetteriin????
      PS. Kuntorannan varauskanta ei ilmeisesti nytkään ollut kehuttava koska ruokailussa oli siellä olo aikanamme vain

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe