Ihmeiden Oppikurssi -keskustelufoorumit??

kiinnostunut kirjast

Onkos kellään tiedossa muita keskustelufoorumeita Ihmeiden Oppikurssista kuin tämä?? Suomeksi mieluummin... tv. kiinnostunut kirjasta

20

480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikein hyvä IOK keskustelufoorumi on ollut osoitteessa
      p1.foorumi.info/iok/‎
      Se on nyt jostain syystä sieltä hävinnyt, ja tilalla on pitkä lista vippi- ja lainafirmoista ???

      IKO foorumin häviäminen on todella surullista, jos se nyt on kokonaan loppunut. Vaikka en paljonkaan siellä keskustellut, niin kävin siellä lukemassa muutaman keskustelijan suomentamaa, Ihmeiden Oppikurssiin liittyvää kirjallisuutta yms.

      Murheellista, että niitä ei voi enää lueskella. Harmittaa, kun en tallentanut niitä omalle koneelleni.

      • Acimlai nen

        Onkohan Ancientkin hävinnyt? Entä Admata? Laitoin hänelle yksityisviestiäkin Hakomajassa mutta ei ole vastannut.


      • Hartsu1

        Yritin saada keskustelua aikaan reikifoorumilla IOK:sta, mutta en saanut toivottua palautetta joten jätin asian silleen.


    • niilonkaveri

      poistui käytöstä 3. 11. Syy kuulemma oli palvelun
      tarjoajassa, ei foorumin ylläpidossa. harmi sinänsä, foorumilla oli
      kuitenkin paljon lukijoita vaikka kovin paljon sinne ei viestejä tullutkaan.
      Kirjautuneiden käyttäjien määräkin tuplaantui viimeisen vuoden aikana.
      Kerkesin kerätä foorumilta Liz Cronkhite käännökset, jotka ovat nyt
      luettavissa facebookin IOK -ryhmän tiedostot osastossa word -tiedostona.

      "niilo"

      • voi harmi, anteeksi

        SIIS MITÄ? tuhoutuivatko kaikki siellä olleet kirjoitukset?? :(

        tämähän on aivan mittaamaton menetys. itse lueskellut foorumia usein ja sieltä hyviä vinkkejä saanut.. ei tuollaista foorumia saa mennä poistamaan.. :(


    • Kiitos tietosta niilonkaveri ! Täytyypä sitten käydä facefookin IOK-ryhmää etsimässä. Hienoa että ne käännökset ovat tallessa.

    • taustailija

      Mitäs jos sen poistetun foorumin jäsenet siirtyisivät (laskeutuisivat?) tänne Suomi24:n häiriköiden pariin eli valloittaisivat tämän palstan? Täällä voi monelle kiinnostuneelle olla helpompi anonyymisti keskustella asioista ja esittää kysymyksiä.

      • Harjoittelija

        Hyvä ehdotus taustailijalta

        Eihän ole häiriköitä on vai eri kohdassa omalla polullaan kukin.

        Menneiden häviäminen on toisaalta juuri kurssin ydin siältö. Meneestä saa muistaa vain sen mikä tuottaa ILOA

        Ja anteeksianto.

        Aloitukseksi vaikkapa työkirjan ensimmäinen harjoitus.

        -- Mikään mitä näen tässä huoneessa (tällä kadulla, tästä ikkunasta, tästä paikasta) ei merkitse mitään. ---

        Aika syvällinen juttu jos sitä miettii muutaman hetken


    • "Niilonkaveri", tai "niilo", nyt kun näyttää siltä, ettei IOK keskustelufoorumi enää taida palata, Acimlainen on täällä esittänyt , että keskusteluja ehkä voisi jatkaa tämän Suomi24 palstan lisäksi Hakomajassa.

      Siellä on ennestään IOK keskustelufoorumi (joka ei näy ilman kirjautumista), josta siirryttiin silloin 2,5 vuotta sitten silloiselle uudelle IOK foorumille.

      Voisiko niitä hävinneellä Ancientin keskustelupalstalla olleita suomennoksia siirtää Hakomajaan?

      Ehkä niitä on vielä jossain jäljellä. Ainakin tallella on siis tuo suomennos tekstistä "KYSYMYKSIÄ LIZ CRONKHITELLE", joka on Facebookin IOK sivulla.

      • "niilonkaveri"

        toiveesi on kuultu

        hakomaja on ainakin sitä hyvä että siellä on yv mahdollista
        Kärsivällisyys tuottaa iloa. Loputon kärsivällisyys tuottaa ikuisen ilon. IOK


    • Hieno juttu, kiitos! :)

      Tuo yv on tarvittaessa hyvä olemassa. Koetin sitä hakea Facebookistakin, mutta ei ollut. Onneksi oli vielä tämä mahdollisuus...:)

    • Foorumeita

      Yksi hyvä aktiivinen foorumi:

      http://www.interfaithforums.com/

      Siellä on The Workshops -kategorian alla Ihmeiden Oppikurssia käsittelevä osio ja paljon muitakin hyviä keskusteluja.

    • onnessani olen

      Et tarvitse keskustelufoorumeita! Ne saattavat vain sekoittaa pääsi. IOK on aivan loistava kirja, joka kertoo totuuden tästä ihmisenä olosta ja muuttaa tietoisuutesi.

      Itse olen aloittanut kirjan vuoden alusta. Tekstiosuuden olen lukenut pikkuhiljaa. Nyt jäljellä vain 30 sivua. Tehtävissä olen numerossa 198. Suuri on muutos mikä on minussa tapahtunut.. olen aivan heräämisen kynnyksellä. Koen siitä välähdyksiä. Uskon, että tulen täysin heräämään päästessäni tehtävät loppuun. Olen niin onnessani ja riemuissani jo nyt elämästäni ja odotan luottavaisena täydellistä heräämistä ja sitä, että elämäni muuttuu täysin onnelliseksi uneksi!! :)

      Ohjeeni sinulle on tämä! Ota kirja käteen, lue tekstiä ja tee tehtävät!! Et tarvitse ketään tai kenenkään opastusta. IOK antaa sinulle täydellisen opastuksen. Samat asiat tulee niin monta kertaa, että ne menevät lopulta jokaisen jakeluun. Pelastus on loppujen lopuksi niin käsittämättömän yksinkertainen asia, että naurat lopulta, että voiko tämä olla näin yksinkertainen juttu!! :D:D Ego tekee kaikesta vain niin vaikeaa.

      • Hartsu1

        Sanot olevasi heräämisen kynnyksellä. Muista että ego on ovela kaveri. Se voi saada sinut luulemaan kaikkea joka saa sinut turhamaiseksi. Jos joku kertoilisi minulle itsestään, että hän on heräämisen kynnyksellä epäilisin tätä heti, sillä sellaisia asioita ei tarvitse toitottaa muille. Vaikka IOK tekeekin mielen onnelliseksi ei se vielä tarkoita sitä, että olisi heräämässä jostakin. Mistä meidän tarvitsisi herärä? Kyse ei ole heräämisestä vaan muistamisesta.


      • gaaaaaa
        Hartsu1 kirjoitti:

        Sanot olevasi heräämisen kynnyksellä. Muista että ego on ovela kaveri. Se voi saada sinut luulemaan kaikkea joka saa sinut turhamaiseksi. Jos joku kertoilisi minulle itsestään, että hän on heräämisen kynnyksellä epäilisin tätä heti, sillä sellaisia asioita ei tarvitse toitottaa muille. Vaikka IOK tekeekin mielen onnelliseksi ei se vielä tarkoita sitä, että olisi heräämässä jostakin. Mistä meidän tarvitsisi herärä? Kyse ei ole heräämisestä vaan muistamisesta.

        "The so called self-realization is the discovery for yourself and by yourself that there is no self to discover. That will be a very shocking thing because it's going to blast every nerve, every cell, even the cells in the marrow of your bones."

        "Valaistumisen" este on juuri se pyrkimys "valaistumiseen". Koska mitään "valaistumista" ei ole olemassa. Sitä ei tule tapahtumaan niin kuin luulet, se vain on.


      • Hartsu1
        gaaaaaa kirjoitti:

        "The so called self-realization is the discovery for yourself and by yourself that there is no self to discover. That will be a very shocking thing because it's going to blast every nerve, every cell, even the cells in the marrow of your bones."

        "Valaistumisen" este on juuri se pyrkimys "valaistumiseen". Koska mitään "valaistumista" ei ole olemassa. Sitä ei tule tapahtumaan niin kuin luulet, se vain on.

        "That will be a very shocking thing because it's going to blast every nerve, every cell, even the cells in the marrow of your bones."

        Tässä taas sitä egon huuhaata. Mikään Totuudesta lähtöisin ei ole pelottavaa tai shokeeraavaa koska pelko ei kuulu Totuuden piiriin. Totuudella ei ole mitään tekemistä epätotuuden kanssa ja keho on epätodellinen.


    • Hartsu1

      Ei taida olla yhtäkään uskontoa jossa jäsenet uskoisivat ikuiseen elämään. Se ikuinen elämä onkin vaikea tajuttavaksi kun ihmiset yrittävät sekoittaa toisiinsa ajan ja ikuisuuden. Niitä ei voi sekoittaa toisiinsa, aika ei ole ikuisuuden osa koska ikuisuudessa ei ole osia. Ja koska aika ei kuulu ikuisuuteen tämä maailma kaikkine illuusioineen on jo ohitse ikuisuudessa koska ikuisuus on kaiken aikaa nykyhetki ilman menneisyyttä tai tulevaisuutta. Koska emme usko tuohon ikuisuuteen joudumme kokemaan tätä illuusiota lineaarisesti eli meillä on menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus ja siksi olemme tuominneet itsemme pimeyteen koska menneisyys tuo aina mukanaan syyllisyyden joka ei kuulu Totuuden prinsiippeihin.

    • Hartsu1

      Koska uskonnot ovat egon keksimiä valheita Totuudesta on parempi pysyä niistä erossa kuin antaa uskontojen vetää sinut mukanaan pimeyteen jossa niiden jäsenet itsekin ovat. Yksikään uskonto ei ole historian aikana kyennyt pelastamaan ketään tämän maailman valheilta. Ego on onnistunut hyvin sen suhteen koska egon olemassaolo riippuu juuri siitä että emme muista Totuutta. Jos Jeesus tulisi tänään opettamaan Totuutta jota hän opetti n. 2000 vuotta sitten olisivat papit edelleen etunenässä yrittämässä vaientaa hänet. He eivät sietäisi kuulla Totuutta koska se eroaisi niin suuresti heidän levittämiinsä oppeihin nähden. Totuus pelottaa enemmän kuin kuolema. Syyllisyyteen ja syntiin uskominen on niin raskas taakka kantaa ettei ihminen jaksa edes yrittää muistaa Totuutta. Miten paljon vahinkoa uskonnot ovatkaan tehneet levittäessään tätä saastaa totuutena. Se on jo suuren luokan Totuuden pilkkaamista! Ihmeiden oppikurssi tarjoaa ratkaisun ongelmalle jota ei todellisuudessa ole edes olemassa. Se on myös ainoa kirja joka on ei-dualistinen. Tämä kurssi on pakollinen kaikille. Ainoa mitä voit valita on ajankohta jolloin päätät suorittaa tämän kurssin. Lopulta jokaisen on suoritettava kirjan antama kurssi. Poikkeuksia ei ole. Totuudessa ei ole myöskään poikkeuksia. Totuus ei koskaan muuta suhtautumistaan meihin, koska totuus on täydellinen jonka luomukset ovat luojansa kaltaisia. Tähän ei tule muutosta. Meidän ei tarvitse saavuttaa mitään tullaksemme kelvollisiksi Totuudelle. Olemme ikuisuuden olleet jo sitä. Ego uskottelee meille että olemme vähäpätöisiä ja kelvottomia ja että meidän on lakkaamatta etsittävä Totuutta. Koska ego on mielipuolinen on sen opetukset myös sitä samaa. Miten täydellisyys voisi vaatia? Miten täydellisyys voisi tuomita? Miten täydellisyys voisi rangaista? Täydellisyyden luomukset ovat luojansa kaltaisia eli täydellisiä. Tähänkään ei voi tulla mitään muutoksia eikä poikkeuksia. Ei ole olemassa mitään voimaa joka voisi tuhota tai muuttaa täydellisyyttä koska mitään muuta ei ole olemassa. Totuudella ei edes voi olla vastakohtaa, koska ei ole olemassa mitään muuta kuin totuus. Mm tätä Jeesus opetti aikoinaan ja on helppo nähdä miten uskonnot ovat vääristelleet tämän totuuden.

    • Hartsu1

      Kokeilin tuolla "Vapaasana" sivustolla keskustella aiheesta. Se oli tietenkin laitettu harhaoppien joukkoon. Ei siellä kovin kauaa viitsinyt olla kun uskovaisilla on niin julma kuva Totuudesta. Tuntui, että koko ajan oli saatanaa ja helvetinoppia tyrkyllä.

      • fsasafdsfdafd

        Joo luin sun viestejä sieltä. Eipä tollasten kanssa voi väitellä. Ei ne uskalla ajatella omilla aivoilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      335
      2941
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      107
      2214
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1640
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1164
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1057
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      1003
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      960
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      944
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      41
      773
    Aihe