Lestadiolainen Sipilä ja Fennovoima

Mikä on lestadiolaisen Sipilän kanta Fennovoiman ydinvoimalan rakentamiseen Pyhäjoelle ?
Pyhäjokihan on näitä alueita josta löytyy paljon lestadiolaisia.

27

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ddggfdg yyut676

      "Perussuomalaiset erottivat kansanedustaja James Hirvisaaren noin kuukausi sitten puolueestaan. Silloin kohuttiin Hirvisaaren ottamasta kuvasta, jossa hänen vieraansa teki natsitervehdyksen eduskunnassa.

      Pyhäinpäivän alla kansanedustaja Hirvisaari pisti twitteriin kuvan, jossa Soini seisoo käsi pystyssä ja häntä kutsutaan "valtakunnankansleriksi". Mukana on muutakin natsiaiheista symboliikkaa.

      - Olen vitsin vuoksi sitä jakanut. Idea siinä on, että kuka otti kuvan, Hirvisaari selittää twitter-päivitystään.

      Kansanedustaja ei tiedä, kuka hänen jakamansa kuvan on alun perin tehnyt.

      Hirvisaari sanoo olevansa omasta toiminnastaan vastuussa vain äänestäjilleen. Internet on hänen mielestään "virtuaalitori", eikä kansanedustajan "läpän heitto twitterissä" olisi oikeastaan edes uutisen arvoista."
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013110417678706_uu.shtml
      Mitä mieltä j-pennanen?

    • ddggfdg yyut676

      Lisätty 19.10.2013

      Viisi totuutta perussuomalaisista:


      1. PS = TS = SMP
      2. PS ei ole maahanmuuttokriittinen puolue
      3. PS harrastaa katolista ryhmäkuria
      4. PS on silotellut puolueen linjan tylsän harmaaksi
      5. PS on hallituskiimassa ja median pelossa hajottanut itsensä ja pettänyt kannattajansa


      Viittaan aiempaan tekstiini "Viisi valhetta perussuomalaisista". Molemmissa kirjoituksissa maalataan todellisuutta vastaava tilannekuva. Tarkoitukseni ei siis nytkään ole puhua pahaa eikä haukkua vaan todeta asiaintila. Erityisesti ongelmana on maahanmuuttokritiikin tukahduttaminen puolueen sisällä.

      Olen keskittämässä toimintaani ja blogikirjoitteluani uuden puolueeni suuntaan ja sen vahvistamiseen. Nyt koen kuitenkin välttämättömäksi tuoda esiin perussuomalaisista irtautumiseni jälkitunnelmia. Inspiraatio tälle kirjoitukselle kirposi uusimmassa Perussuomalainen-lehdessä julkaistusta kuvasta:




      Minä en tietenkään ole ansainnut saamaani kohtelua ja halveksuntaa puolueen johdon taholta ja jopa puoluelehden taholta vieläpä näin jälkeen päin. Annetaanko kuvassa pilkallisesti ymmärtää, että samalla myös 5500 äänestäjälleni lyödään nyrkki naamaan ja potku persauksille, kovaäänisesti karjuen ja perään syljeksien?

      Olen perustanut Asikkalan Perussuomalaiset tyhjästä ja nostanut sen isoksi paikallisyhdistykseksi (30 jäsentä) ja saavuttanut Asikkalaan Hämeen vaalipiirin parhaan tuloksen viime kuntavaaleissa (18%), seurauksena kunnan kolmanneksi suurin puolue kuudella valtuutetulla sekä neuvottelutuloksena ylenpalttiset luottamuspaikat.

      Lisäksi olen toiminut tiiviisti piirin hyväksi, ollen parin vuoden ajan piirin 1. varapuheenjohtaja ja väsymättömästi jaksanut kannustaa porukkaa puhaltamaan yhteen hiileen. Yhteistyön tuloksena Hämeen vaalipiirissä saavutettiin huima eduskuntavaalitulos: Lahden kaikissa ympäristökunnissa PS oli suurin puolue, ja monessa kunnassa lähenneltiin jo 30% kannatusta. Tämän kaiken työn Timo Soini on pitänyt halpana. Taustalla on lisäksi erään vanhan SMP-jäärän ketkuilu pahimman kilpailijan syrjäyttämiseksi; tuntekoot asianomaiset pelurit piston sydämessään.

      Soini ei halua tunnustaa, että erittäin suuri merkitys puolueen menestykseen on ollut Jussi Halla-aholla ja hänen edustamallaan maahanmuuttokriittisyydellä. Sen takia monet monet ovat tulleet puoluetta tukemaan, kuten minäkin, mutta aina viimein totuus paljastuu. Äänet kelpaavat, muutoin petosta kaikki tyynni.

      Tiedän, että SMP:n johto haluaa eroon myös Jussi Halla-ahosta. Sen olen kuullut omilla korvillani.

      Puolueen toiminta on täynnä idiotismia, ja eduskuntaryhmässä on niin kireä ilmapiiri, ettei kukaan uskalla mitään. Jussi Halla-aho erotettiin eduskuntaryhmästä aivan törkeän aiheettomasti. Avustajani Helena Erosen eroamista vaadittiin täysin aiheettomasti, ja jouduin lopulta itse erotetuksi täysin aiheettomasti, koska en suostunut nuolemaan johdon takapuolta. Teuvo Hakkarainen sai huomautuksen täysin aiheettomasti. Nyt minut erotettiin puolueesta, koska otin morjenstuksesta valokuvan. Henkilöitä on uhattu jopa poliittisen uran katkaisemisella ja vaaliehdokuuden eväämisellä, jos joku asettuu minua puolustamaan. Äärimmäisen surkeaa johtamista, säälittävää näköalattomuutta ja riipivää hengen puutetta.

      Suurin osa eduskuntaryhmästä tietää, että puhun totta, mutta he joutuvat lammastelemaan, koska muuta vaihtotehtoa ei ole. Arja Juvonen ilmaisi äänestävänsä avioliittolaissa omantuntonsa mukaan ja sai samalla kuulla, että hänellä ei ole puolueessa mitään tulevaisuutta. Kaj Turunen lannistettiin vetäytymään eduskuntaryhmän puheenjohtajakisasta. Ja paljon muuta. Vain nuoleskelu palkitaan.

      Tämä kaikki on ollut aivan epätodellisen uskomatonta, enkä tajua, kuinka samaa hirviömäisyyttä vuodesta toiseen siedetään. Sen tähden uskon ravisteluni tulevan tarpeeseen.

      Soini on pitkin matkaa ilmaissut syvän halveksuntansa sosiaalista mediaa kohtaan, mikä on mielestäni täysin fossiilinen asenne. Suuri osa ihmisistä viihtyy ja käyttää paljon aikaa verkossa. Internet mahdollistaa avoimen informaation virtaamisen ja tasavertaisen vuorovaikutuksen. Totuus rakastaa vapautta, valhe sitä vihaa.

      Kuten olen julkisuudessa maininnutkin, minulla on toki edelleenkin perussuomalainen aate- ja arvomaailma. Lisäksi olen aina kannattanut suoraa demokratiaa, eli kansalaisten pitää saada osallistua päätöksentekoon, ja mielestäni mieluiten sitovilla kansanäänestyksillä. Vihreä, demari tai kepulainen voi tuumata samoin. Niinpä Muutos 2011 yhdistää eri tavoin ajattelevia ihmisiä - ja siinä onkin Muutoksen nerokkuus ja voima.

      Kaikki Mukaan Muutokseen!
      Mitä mieltä j-pennanen?

    • penna=junck

      Hyvin pöhisee!

    • IstunHiljaa=OlenSipi

      Sipilältä ei kannata mitään kysyä.
      Ei se osaa vastata.
      Sen huomaa jo eduskunnan kyselytunnillakin.
      Sipiä istuu hiljaa kuin tatti paikallaan ja muut kepulaiset on äänessä.
      Sipilä ei ole kertonut kantaansa näihin homoliittoihinkaan.
      Joten varsin selkärangaton kuva tästä Sipilästä välittyy.

    • onon

      on

    • pennanen on kuningas

      pennanen on kuningas

    • lestadiolainen penna

      lestadiolainen pennanen

    • persu pennanen

      persu pennanen

    • kepu on syvältä

      kepu on syvältä

    • vagta homma

      Sipilä on piikki pennasen persiissä!

    • kepu on syvältä

      kepu on syvältä

    • kepu on syvältä

      kepu on syvältä

    • kepu on syvältä

      kepu on syvältä

    • kepu on syvältä

      kepu on syvältä

    • kepu on syvältä

      kepu on syvältä

    • kepu on syvältä

      kepu on syvältä

    • kepu on syvältä

      kepu on syvältä

    • kepu on syvältä

      kepu on syvältä

    • kepu on syvältä

      kepu on syvältä

    • peruS on rautaa

      peruS on rautaa

    • kepu on syvältä

      kepu on syvältä

    • peruS on rautaa

      peruS on rautaa

    • kepu on syvältä

      kepu on syvältä

    • kepu nousee

      Kepu nousee

    • §§§

      YK:n lapsen oikeuksien komitea ja tapaamiseen osallistuneet hyväksikäytön uhrit vaativat Genevessä lisää avoimuutta ja konkreettisempia toimia yli kaksi vuosikymmentä velloneeseen skandaaliin.

      Vatikaani kieltää yrittäneensä peitellä rikoksia ja sanoo jo antaneensa selvät ohjeet lasten suojelemiseksi. Paavi Franciscus on myös perustanut asiaa tutkivan komitean.

      Uhreja edustavan järjestön mielestä katolinen kirkko ei kuitenkaan tee tarpeeksi.

      – Haluamme nähdä Vatikaanin rankaisevan seksuaalirikoksia peitelleitä piispoja ja antavan tietonsa poliisille, sanoi lähes 20 000:ta hyväksikäytettyä edustavan SNAP-verkoston johtaja Barbara Blaine.

      Vatikaani kertoo saavansa edelleen vuosittain noin 600 valitusta pappien tekemistä hyväksikäytöistä eri vuosikymmenillä.

      STT–REUTERS–AFP

    • myyräntyötä

      myyräntyötä

    • Keskustan

      sähkö ei riitä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      143
      2202
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      172
      1304
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1157
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      168
      1047
    5. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      70
      990
    6. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      95
      982
    7. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      77
      967
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      47
      892
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      860
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      59
      753
    Aihe