Ekan kerran vierasta

janitafani

Ote janitan päiväkirjasta. Tosi kiimaista menoa. Olen ihan fanina tälle ja elättelen toiveita että Janita istuis munkin kasvoille.
.....

Pekka avasi mekostani vetoketjun suudellessamme. Hän laskeutui hitaasti eteeni polvilleen antaen huuliensa kosketella mekon pintaa ja hänen kasvonsa päätyivät häpykummulleni...

http://www.janitanmaailma.blogspot.fi

16

14715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Spinsteri

      Kiitti. Kyllä tuosta blogista olisit voinut rohkeammankin kohdan tuohon "peistata".

      Varsin viihdyttävä blogi myös näin naisen näkökulmasta.

      t. Spinsteri 44v.

    • bi-äijä

      Itse pääsin vähän samanlaiseen elämänvaiheeseen edellisen muijan kanssa.

      Se suhde päättyi sit siihen kun muija meni rakastumaan yhteen panokaveriin.
      erikoseksi tekee sen, että tuo kaveri oli nainen.

      Vitutti. Hauskaa oli kyllä ja itekin pääsi joksus painamaan sen panokavereita.

      • Urho alias panomies

        Täähän on parempi kuin fifty shades of Grey. Aika kiimaset viikonloput on ollu.


    • Copypaste janitasta

      Siisti tarina joka jatkuu vielä tuonkin jälkeen....
      ---------------------------------------------------------------------


      Aikataulu muuttui hivenen ja pääsimme mökille jo perjantaina. Kyseinen mökki oli tyyliä business, porealtaineen ja hierovine tuoleineen. Tuollaisessa viihtyy hienosti viikonlopun ja ylikin, mutta pakko tähän todeta, että tykkään kyllä valtavasti "kolmen koon" mökeistäkin. Siis kaivo, kantovesi ja kynttilä tyylisistä askeettisista. Siellä on enemmän luonto ja ihmisyys läsnä.

      Mutta perjantaiksi nämä kaverukset olivat kattaneet hyvän viini-illallisen koko seurueelle. Haudetut juurekset tekivät kauppansa hirven paistin kera. Illalla minua palvottiin ja pidettiin kauniisti hyvänä. Kanssani rakasteltiin rauhassa nautinnolla.

      Lauantaina aamulla saavuin kolmen miehen kattamaan aamupalapöytään kuningattarena. Aamu alkoi kuohuviinillä, hedelmillä ja croissanteilla. Huomenten jälkeen vaivautuneisuutta kesti ehkä viitisen sekuntia, kun jo naurettiin ja vitsailtiin, että mitä tänään saisi olla. Huomaamatta humalluin kuoharista ja päädyimme aamupalan jälkeen neljästään saunaan. Sauna oli varustettu kaksilla vastakkaisilla lauteilla. Minä istuin yksin toisella puolella miesten ollessa kolmistaan vastakkaisella.
      Sen verran olen kesän aikana vapautunut, että käytin tilanteen hyväkseni kiusatakseni miehiä.

      Miehillä oli oluet ja minulla piccolo-pullo kuoharia. Miehet olivat nauravaisia, kuten minäkin. Ottaessani hörpyn kuoharista, sen kuohu yllätti ja juomaa purskahti päälleni. Pyyhin kuoharia sormillani iholtani ja nuolin sormiani provosoiden. Näytöstyyliin jalkojeni ollessa auki, vein etusormeni häpyhuulieni väliin ja koskettelin itsenäni hitaasti miehiä katsellen. Yllätyksekseni mieheni kalu ampaisi näystä ensimmäisenä pystyyn ja kaverusten melkein heti perässä. Harmittelin kovin, että miehiä ei olisi ollut neljää lisää. Olisi kerrankin voinut sanoa aidosti: "Seven Up". Nauru täytti saunan, mutta se hiljeni aika nopeasti, sillä suljin silmäni ja annoin sormieni liikkua pillussani.

      Hetken hiljaisuuden jälkeen joku kosketti minua kiellellään.

      Pidin silmiäni suljettuna ja nautin tilanteesta. On outoa, millainen nautiskelijanarttu minusta on tullut tällä reilu puoli vuotta kestäneellä matkallani. Jotenkin tunsin olevani kaiken tuon tilanteen päällä ja annoin silmieni pysyä kiinni. Tunsin kuinka toinen mies tuli levittämään jalkojani ja nuolija vaihtui lennosta. Pidin edelleen silmät kiinni ja annoin itseni huohottaa kuuluvasti. Tunnistin toisen miehen nuolentatavasta, että hän on oma kultani. Hänen tapansa toimia ryhmässä on ollut tällä kertaa jotenkin tasavertaisempi muiden kanssa ja aisuriasenteesta ei ole tietoakaan. Tunsin kuinka mieheni nousi pois ja jatkoin lauteilla oloa edelleen silmät kiinni. Vein uudelleen sormeni hävylleni ja kysyin kiusoittelevasti, että:"Kaksiko vain, eikös täällä ole kolme miestä?". Jalkoihin tartuttiin uudelleen. Mies otti molemmilla käsillä ranteistani kiinni ja piti niitä tiukasti lauteita vasten. Hän viimeisteli edellisten miesten nuolemiset hyvin miehekkäästi. Hän antoi koko kielensä leveyden painua lujaa pimppiäni vasten ja hän nuoli vaatitavasti. Lujaa... ehkä liiankin.

      Aukaisin silmäni ja riuhtaisin käteni irti. "Nyt saa riittää tällainen", kommentoin. Menehän paikallesi komensin tätä toista vierasta miestä. Kaikilla kolmella seisoi kalut tiukasti kun he istuivat minua vastapäätä. Tajusin, että humala oli ottanut minusta otteen ja sen rohkaisemana menin oven puoleisimman miehen luokse ja otin hänen kullinsa huulieni väliin. Pumppasin skumppa päässä kohisten kalua kymmenkunta kertaa suussani ja siirryin mieheni jalkojen väliin toistaakseni äskeisen. Sitten kolmannen ja kierros uudelleen. Kun olin päättänyt suihinottokierrokseni laskeuduin meisten yllätykseksi laudetasanteelta suihkuhuoneeseen. Pyysin miehiä antamaan minulle varttitunnin etumatkaa suihkun jälkeen sillä minulla oli ajatus.

      Suihkusta päästyäni kuivailin itsenäni takkahuoneessa ja elvytin ihoani rasvalla. Kuohari kohisi edelleen veressäni ja koin oloni jotenkin vastuuttomaksi. Se oli sellaista riettautta ja uhmakkuutta jota tunsi joskus teininä nousuhumalassa. Ylielämistä. Saunasta kuului kolmen miehen naurun remakkaa. Tunsin miten kiima kutitteli sisintäni.

      Jääkaappi sattui eteen matkalla makuuhuoneeseen. Nappasin mukaan uuden isomman pullon kuoharia vaikka huomasin ajattelevani, että se ei välttämättä ole hyvä ajatus. Olimme mieheni kanssa saaneet käyttöömme suurimman makkarin. Siinä oli kaksi 120 senttistä runkopatjaa vierekkäin ja päädyssä oli upea pehmustettu sängynpääty. Päädyn yläpuolella oli iso peili vaakatasossa. Sellainen josta miehet saattoivat katsella naisen kasvoja samalla kun nussivat tätä takaapäin. Tai nainen ihastella itseään kun ratsastaa miehen päällä. Sängyn toisella puolella oli seinän mittainen liukuovisto. Täynnä hopean harmaata peiliä. Tulisin kohta saamaan kullia peilisalongissa! :-)

      • copypaste jatkuu...

        ja jatkuu....

        Olin kuivatellut hiukseni ja kuulin kuinka joku miehistä oli suihkussa. Taiteilin hiprakassa päälleni korsettimaisen yläosan ja stayupit. Asettelin korkokengät jalkaan kuoharia juoden ja tiesin, että olen kohta aivan liian humalassa, mutta annoin mennä. Halusin olla portto jota käytetään hyväksi ja nussitaan kunnolla. Miehet eivät tienneet vielä mitä tuleman pitää, mutta vielä hetki ja olisin valmis.

        Viimeistelin itseni. Otin käsiraudat ja laitoin sen toisen lenkin oikeaan käteeni. Samalla tajusin, että haluan liitää humalassa tulevan hetken ja join kuoharia reilusti järjen edelleen väittäessä vastaan. Ainoa ajatus oli ehkä, että antaa mennä. On outoa millaisen otteen tämä kaikki on saanut minusta. Kulausten jälkeen laitoin itselleni silmämaskin ja haparoiden suljin käsiraudat selkäni takana. Siirryin keskelle sänkyä, vatsalleni makaamaan ja jäin odottamaan. Harmitti, että olin laittanut käteni selkäni taakse. Olisi ollut kiva kosketella pimppaa....

        Makasin sängyllä ja kuuntelin kuinka miehet juttelivat takkahuoneessa. Ärsyynnyin hieman, sillä olin kuulevani sanoja, jotka eivät mitenkään liittynyt siihen, että ihanaan korsettiin sonnustautunut kiimainen nainen käsiraudoissa ja hiprakassa odotteli miehiä hoitelemaan itseään. Mitä helkkaria jääkiekko ja Selänteen hampaat kuuluivat tähän? Juuri kun ajattelin, että kiepautan käteni jalkojen kautta eteen, pitääkseni kostoksi omaa kivaa, kuulin jonkun lähestyvän. Otin nopeaasti viettelevän asennon vatsallani maaten. Nostin toisen jalkani sivulle reilusti koukkuun ja annoin vakoni loistaa ovelle tulijalle. Yritin myös jotenkin olla alistuneen näköinen käsiraudoissani vaikkakin pidin huolen, että peppu oli halukkaasti vähän pystyssä ja heilautin sitä jopa kutsuvasti. Sillälailla kiimaisen keimaillen, ylikorostuneesti. Kuulin heti, että ovella käyneen askeleet hipsivät nopeasti takkahuonetta kohden. Nyt alkaisi tapahtumaan sillä miesten askeleet lähestyivät makkaria.

        "Mitäs täältä löytyykään?", kuului ovelta. "Onko joku kyrvän puutteessa vai mitä täällä uikutetaan?", ääni kuului omalle miehelleni. Sytyin toiveeni mukaiseen rooliin heti, sillä edellisenä iltana olimme jutelleet fantasioista ja olin kertonut, että joskus olisi kiva olla alistettuna ja saada lujaa ja paljon. Tavallaan saada turvallisesti kokea kuinka suu ja pillu täyttyy yhtäaikaa kyrvästä, vähän rajusti, alistetusti. Olin tyytyväinen, että miehet olivat heti oivaltaneet mitä ajoin takaa. Tajusin henkisen tilani olevan jossain litisevän kiiman ja nymfomanian välimaastossa.

        Makasin avuttoman oloisena vatsallani. Minuun tartuttiin lujasti lanteilta ja vedettiin voimakkaalla otteella sängyn reunalle. Samassa vetäjä käänsi minut vatsaltani selälleni ja nosti molemmat jalkani ylös. Peppu sängyn reunalla, miehen kannatellessa jalkojani tunsin kuinka hän tarjosi heti kyrpäänsä häpyhuulilleni. Ilokseni sain juuri sitä mitä olin mielessäni tilannut, sillä saatuan kalun sisääni hän alkoi välittömästi, minusta välittämättä tyydyttää itseään vauhdikkaasti. Toinen miehistä ahdisteli lujasti rintojani, retkautti korsetin yläosaa sen verran pois, että nänni hyppäsi esiin. Tunsin miten huulet puristivat nänniäni ja kieli lipoi ahnaasti rintaani. Käsiraudat eivät pehmusteistaan huolimatta tunnu aivan parhaalle, mutta yksi aisti pimeänä, alistettuna, otin miesten kiimaa vastaan. Rintojeni kimpussa ollut siirtyi taakseni sängyn päätyä vasten istumaan ja veti minut lujasti toisen miehen kyrvästä irti itseään vasten istumaan. Tunsin hänen hampaansa niskassani sekä kovan kalunsa käsiäni ja selkääni vasten. Juuri sisälläni ollut mies oli ilmeisesti noussut sängylle seisomaan, sillä kumille maistuvaa kyrpää työnnettiin juuri suulleni. Ahmaisin sen suuhuni liian ahnaasti, joten sain hetkellisen yökkäysreaktion. Vedin happea ja imaisin peniksen uudelleen sisääni. Siinä kyrpää imiessäni tunsin edelleen miten nousuhumala virtasi suonissa. Ahmin ja ahmin kyrpää aivan hulluna. Olisi tehnyt mieli ottaa Silmänaamio pois, mutta se ei onnistunut enkä toisaalta sitä viitsinyt pyytääkään. Nyt tunsin kuinka oma mieheni tuli nuolemaan pilluani. Mies jonka sylissä olin, antoi minun nojata itseensä samalla kun hänen vasen kätensä kähmi lujasti rintaani. Oikea kätensä ylsi väristämään klitoristani samalla kun mieheni kieli liikkui villisti häpyhuulillani.

        Mies vetäytyi suustani ja poistui jonnekin. Tilanne jatkui oman mieheni vetäessä minut vastaavasti toisen miehen sylistä sängylle, edelleen selälleni ja tuli kovasti seisoen sisääni. Hän nosti tutusti jalkani olkapäilleen ja aloitti nussimaan minua edelllisen miehen esimerkin mukaisesti lujaa. Kaikki tapahtunut meni yhtenä huminana päässä läpi ja tuntui vain kyrvän ihana liike sisällä kun käsiraudat estivät minua elehtimästä. Samalla kun mieheni.......


    • Mies 40 v.

      Samalla konseptilla tehty kuin Katrina von Braschin Kinkyjen salaisuuksien sali. Vaikuttaa ensin uskottavalta, mutta sitten linkkejä kaupallisiin tuotteisiin alkaa pyöriä mukana siinä määrin, että uskottavuus kyseenalaistuu vahvasti.

      En osaa olla pitämättä näitä uudenlaisina markkinointikokeiluina. Ihan viihdyttäviä silti.

    • novellikertomus
    • tremies

      On kyllä huumaavaa.

      Ilmeisesti hämeenlinnasta. ainakin tuon deittiprofiilinsa perusteella?

    • lisää tietoa

      Hei Tremies.

      Siis kuka on hämeenlinnasta. Mikä deittiprofiili ja missä?

    • Kielipoliisi

      Mutta eihän munkit harrasta seksiä, ainakaan naisten kanssa.

    • tremies
      • Alfamaster!

        Hmmm.... Kiitti vinkistä. Mielelläänhän tuota panis. Upeet sääret ja asenne oikea!

        Kukaan yrittänyt Milanin kautta päästä pöksyihin?


      • pitäis miettiä
        Alfamaster! kirjoitti:

        Hmmm.... Kiitti vinkistä. Mielelläänhän tuota panis. Upeet sääret ja asenne oikea!

        Kukaan yrittänyt Milanin kautta päästä pöksyihin?

        Aika uskaliasta kirjoittelua. Mitä jos joku lahopää pääsee kärryille henkilöllisyydestä. Voi tulla loppuelämän vaiva.


    • janita on lesbo?

      uuuuulalalaaa!

      Janita on ruvennut tyttöilemäänkin ja muka heteropohjalta. uskokoon ken tahtoo. varma lesbo.

      • Panisin minäkin

        Vaikea uskoa, että tällaisia naisia on olemassa. Todella helmi muija!


    • Osmon merkki

      Näin aisurina toivoisi enemmän juttua siitä miten Janitan mies kokee nuo tilanteet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5025
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1645
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1255
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe