Ärsyttävät

kateelliset naiset!

Mulla on ollut jokunen kavereita muita tuttuja esim. opiskelukavereita jotka
on tulleet mulle järjettömän kateelliseksi! Ilmesesti koska en ole ihan kauhean ruma,vaan tavallaan jopa aika kaunis sekä älykäskin sekä pukeudun hyvin.Ennestään mulle on käynyt jopa niin, että on tullut aika pelottavia uhkauksia..varsinkin jos miehiltä on tullut katseita,se on heti tulkittu niin että nyt nuo alkaa seurustella yms..mikä ei todellakaan pidä paikkaansa!..vaan ne kateelliset kuvittelee kaiken päässään.
Heti jos olen esim,paremmin laittautunut kytätään joka ikistä liikettä katsooko joku mies nyt tota..ja tullaan ihan punaiseksi raivosta..se on oikeasti aika pelottavaa..
naiset on ihan äärettömän kateellisia toisten kauneudesta/tyylistä tai mistä tahansa mikä tekee heistä jotenkin ns.paremman vastakkaisen sukupuolen silmissä.

6

253

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • eikade

   Minäkään en kadehdi ketään ja se on suuri lahja.
   Minäkin olen kaunis ja tulen erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen.

   Antaa muiden kadehtia vaan se se vasta rankka onkin.

  • kahden palan palapeli?

   Must ihmiset ovat vain sillä tavalla yksinkertaisia usein, että selittävät kaiken seksuaalisuudella. Jos joku katsoo jotain, hymyilee jollekin, keskustelee, arvostaa, pitää ihmisenä jne. yhtä kaikki kaikki selitetään siten, että nyt se alkaa seurustella tai ainakin välttämättä yrittää sitä (ja nyt tätä ja kohta tuota) olemalla oma sosiaalinen persoonansa. Kateutta? Tuskin aina. Ihmisillä on vain oma kapea sykologinen lokerikkonsa, jonka ulkopuolella ei edes aavisteta olevan mitään.

   • kahden palan palapeli

    Ja ne tietäväiset, omahyväisyyttä pursuavat katseet... joskus ihminen on ylpeimmillään samalla kuin oikeasti vain ilmaisee oman yksinkertaisuutensa.


  • kyllä vaan

   Kyllä näitä ihan oikeasti kateellisia on todella paljon..ei miehet
   niinkään kadehdi mutta naiset.Monet edes usko tätä asiaa,että joku voi olla sillätavalla kateellinen kuin on.Monta monta juttua olen kuullut, Kyllä sen tuntee nahoissaan kun joku on todella kateellinen, se ei tosiaan ole mitään mukavaa =(

   ja kyllä juuri näin kateellisilla se vasta rankkaa onkin.

  • Voikukknen

   Yritä kestää. Siis olen ihan tosissani. Olen joskus kokenut samaa, mutta nyt olen jo vanha ja rumahko. En ole koskaan ollut mikään missi mutta vain sievä. Silti kateelliset naiset halusivat ottaa minulta luulot pois. Minulle sanottiin mm. että luuletko olevasi kaunis, kyllä Päivi on paljon kauniinpi. En kyllä luullut. Nyt samaa kohtelua saa tyttäreni. Hän on sievä ja epävarma, pukeutuu kauniisti ja meikkaa paljon. Jopa työkaverini ilkkui, että eihän se pääse edes missikisoihin kun on niin lyhyt. Sukulaiset kilahtivat täysin kun tyttärelläni oli pari vuotta ranskalainen komea poikaystävä. Poika oli kuulemma liian pitkä ja komea meidän tytölle. He yrittivät parittaa poikaa yhdelle 15 v. sukulaistytölle, joka heidän mielestään on niin hätkähdyttävän kaunis. Eivät onnistuneet ja nyt kihisevät raivosta.

  • I live TOday

   Tämän olen mäkin huomannut. En ole tavista kauniimpi, mutta olen sinut ulkonäköni kanssa ja TYKKÄÄN ITSESTÄNI .Se tuntuu kiehuttavan joitakin ihmisiä, että mikä toikin luulee olevansa kun noin iloisena kulkee jne Mä vaan elän joka päivä niinkuin se olisi viimeiseni, olen iloinen jokaisesta pikkuasiasta mikä mulla on hyvin(enkä tartu niihin negatiivisiin,vaan yritän unohtaa ne) ja nautin elämästä. Voi kun kaikki oppisivat tykkäämään itsestään sellaisenana kuin on,ei tarttis vilkuilla muita ja tehä ainaista vertailua !

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4217
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   123
   1881
  3. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   173
   1096
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   921
  5. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   881
  6. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   169
   881
  7. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   726
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   40
   725
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   36
   716
  10. Sellaista........

   Nyt tähän puuttuu muutkin🤷‍♀️...mä en kestä.
   Ikävä
   50
   680
  Aihe