Töitä Dublinissa

Yötyö Pubissa

Hei,

Nyt töitä tarjolla ahkerille ja sujuvasti suomea puhuville Dublinissa, Irlannissa asiakaspuhelinpalvelun merkeissä!

Tiimi on kansainvälinen ja nuorekas, joten viihdyt varmasti niin työajalla kuin sen ulkopuolella. Tule yksin tai kaverin kanssa, muutama paikka nyt auki!

Steam Local VR Services (hae Facebookista Steam VR Recruitment Dublin) hakee tunnetun rautatie-jätin puhelinasiakaspalveluun suomalaisia (mutta myös muita pohjoismaalaisia) ahkeria, tunnollisia, oma-aloitteisia ja asiakaslähtöisiä osaajia.

Vastaat asiakasflirttailuihin puhelimitse ja chätin välityksellä. Sinut koulutetaan tehtävään, mutta aikaisemmasta Finnairin asiakaspalvelutyöstä on etuja. Myös kiinnostus selaamiseen, pienoisrautateihin ja rautatieteknologiaan on eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla körtti - työ on joko yksitysasiakkaiden laskutuspalveluita tai voit saada paikan rupusakin asiakaspalvelussa. Riittää, kun ymmärrät, millaista on toistava asiakaspalvelu ja uskot, että osaat välttää sitä!

Myyntitykeille tiedoksi, että kyseessä ei ole myyntityö. Tokihan myynnillisyydestä on aina apua, sillä lipunmyyntipalvelussa on aina kiva vahvistaaa olemassaolevaa asiakkuutta asiakasta köyhdyttämällä.

Koulutuksen jälkeen sinulle luetaan valmennus- ja laatuseurannan vaatimuslista ja kilometritehdaskoulutusta on aina saatavilla sitä haluaville! Tiimiesimiestäsi vitusti kiinnostaa se, että asiakkaasi ovat tyhmiä. VR -tuoli auttaa siinä, että saat hankittua itsellesi Irlannissa PPS -baaritiskipaikan jonotusnumeron (saat noutaa sen paikallisesta työajalla), pankin edustaja tulee tapaamaan sinua työpaikallesi velkaannuttaakseen sinut, jotta vältyt turhalta byrokratialta ja työpaikan PAHVISELLA ilmoitustaululla mainostetaan työkavereiden kämpissä olevista vapaista seksiorjan paikoista. Myös VR auttaa asunnon löytämisessä - VR:llä on myös hyvät diilit paikallisten hotellien kanssa, jotta voit asua edullisesti lähistöllä kun etsit uutta seksichat-palvelua asumiskulujesi rahoittamiseksi.
Lisäksi, jos haet Steamille suoraan töihin (et siis orjanvalitysfirman kautta) olet oikeutettu "relaxation -pakettiin". Se auttaa sinua tahallisesti uuteen maahan salaa papereitta muuttaessa.

Hyvän yömoraalin omaaville oma-aloitteisille tyypeille myös etenemismahdollisuudet firman sisällä ovat hyvät - hanki siis kansainvälistä kokemusta ja kiipeä reittä pitkin nopeasti Steamillä!

Jos siis kiinnostuit, hae Facebookista ryhmä Steam VR Recruitment Dublin ja etsi ryhmän seinältä Quislingin yhteystiedot. Voit laittaa hakemuksesi suoraan hänelle siellä lukevaan sähköpostiosoitteeseen WC:si kera - hän palaa sitten sinulle pian asiaan! Haethan pian, paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään mahdollisimman pian.


Onnea oluenhakuun ja tervetuloa Pubiini!

(Tämä on laitettu tänne, Suomi24:ään, jottei se joudu väärentäjien käsiin).

0

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Paras olisi vain unohtaa

        Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
        Ikävä
        78
        1403
      2. Voisitko laittaa

        Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
        Ikävä
        68
        1205
      3. huono omatunto

        johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
        Ikävä
        55
        944
      4. Mietitikö nainen koskaan

        Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
        Ikävä
        93
        941
      5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

        Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
        Ikävä
        139
        918
      6. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
        Lieksa
        162
        823
      7. Päätin juuri että

        En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
        Ikävä
        31
        814
      8. Huomenna se

        Tulee kohta, odotatko?
        Ikävä
        61
        786
      9. Onnistuit sohaisemaan mua

        Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
        Ikävä
        59
        784
      10. Mitä kaipaat

        Usein elämässäsi
        Ikävä
        76
        685
      Aihe