Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

saunatonttu

Huolestunut äiti

Tässä kyseleisin muitten mielipidettä,että mitä mieltä kansa on,kun tuli korviini,että joku täkäläinen mieshenkilö saunoo tyttärensä kanssa,joka yläkolussa? Näin äiti ihmisenä en voisi kuvitellakkaan,että oma aviomies saunoisi meidä 9luokkalaisen tytön kanssa vai olenko minä vaan ahdasmielinen? Tämä kyseinen herra on muuten myös yläköulussa opettajana,että mietin vaan,että liekkö edes turvallista päästää tytärtä ko.herran oppitunneille? Voin tietysti olla vainoharhainenkin mutta nykyään vaan tulee paljon näitä hyväksikäyttöjä julki ns. paremman väen piiristäkin.
Tyttäremme vielä kertoili,että tyttö,joka harrastaa isänsä kanssa yhteis saunomista ei ole koskaan seurustellut saati osoittanut minkäänlaista kiinnostusta poikiin . hänellä oli myös jonkin sortin syömishäiriö muutama vuosi sitten,että oireileeko jostain?

7

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varmasti

      Varmaan lestadiolaisia..

    • No huh huh

      No oudompana minä pitäisin jos saunoisi vaikka naapurin tyttären kanssa... Ja vielä oudompana pidän myös tuota, että olet samaan hengenvetoon huolestunut siitä että tuo YLÄASTEIKÄINEN (siis 13-15 v lapsi) ei ole seurustellut tai juossut poikien perässä! Ilmeisesti mielestäsi olisi parempi että tuon ikäinen tyttö saunoisi kylän keskenkasvuisten tai vanhempienkin kollien kanssa kuin oman vanhempansa! Oletettavasti sinun lapsesi niin tekeekin, "seurustelun" merkeissä? Kyllä on kohdallasi tekopyhyys huipussaan!

      • jaana

        niin voi olla tekopyhää mutta parempi olla huolissaa,kun jättää huomioitta. En tarkoittanutkaa,että pitää olla saunakaverina joku samanikäinen....kuitenkin tuossa iässä on normaalia kiinnostua vastakkaisesta tai kuitenkin perheen ulkopuolisesta eikä istua isin kanssa käsikädessä joka mutkassa.


    • Terv.ämmälle

      Jaahas,joku juoruämmä taas.
      Kuulin että miehesi oli nähty jonkun Blondin kanssa halailemassa,,,,,

      • jaana

        Vataus terv.ämmälle...taidat itse olla kiinnostunut pikkutytöistä,kun noin puolustat kilttiä opea? Vaikka mieheni nyt halaileekin blondia niin ei kai se minulta ole pois? eikä muuten liity aiheeseen millään lailla? No taidan olla sitten liian suojeleva,kun minua ajatus puistattaa... Näyttää olevan yleisesti hyväksyttyä,että vanhempi herrasmies on ilkosillaan oman teini iässä olevan tyttärensä kanssa kahden..... Mutta sepä siitä sitten :)


    • tttttiedetäännnnn

      Maailma on kovin kaksijakoinen nykyään.

      Ennenvanhaan kaikki kylpivät yhdessä jos vaan saunaan mahtuivat,eikä mistään
      ujostelusta ollut tietoakaan. Sitten tuli uudet ajat ja metkut.
      Lapset eivät nykyään tiedä miltä veli tai sisko tai vanhemmat näyttävät alasti!
      Alastomuudesta on tehty luonnotonta kunnon amerikkalaiseen malliin.

      Meitä on opetettu varomaan sun mitäkin pedofiilia tai tirkistelijää.

      Onkohan tuota varoittelua ollut jo liikaakin?

      Vai onko ketjun aloittaja sama peelo,joka muillakin saiteilla on kirjoitellut saman tapaisia viestejä?? Hänellä vaikuttaa olevan kokemuksia asiastaan, koska kirjoittelee siitä täällä eri nimimerkeillä ja hieman viestejään muunnellen.
      Pitäisikö aloittajan hakeutua hoitoon omassa teini-iässä tapahtuneen insestin vuoksi ja purkaa asiat kunnolla terapiassa,ettei tartte täällä vähän väliä avautua?

      Sinut on kyllä huomioitu ja asiasi kuultu,mutta tarvitset oikeaa terapiaa.

      • perhe

        Voi isän ja tyttären välit olla läheiset. Ei siitä kannata heti noin likaisia ajatella. Meidän perheessä tytöt saunoivat isän ja äidin kanssa niin kauan kuin itse halusivat. Kummastakin tuli hoitoalan ammattilaisia ja ovat fiksuja aikuisia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1954
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      80
      1708
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1522
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      36
      1326
    Aihe