Syksyllä 2013 Agadirissa käyneitä?

murmeli2

Hei!

Olisi kiva kuulla tänä syksynä Agadirissa käyneiden kokemuksia. Millainen sää sattui loman ajaksi? Oliko paljon turisteja? Kokemukset Aurinkomatkojen hotelleista ja retkistä? Entä Marokosta ja Agadirin kaupungista yleensä?

Itselläni polttelisi lähteä Agadiriin vuoden alussa, mutta aivan varma en vielä ole. Olisi kiva kuulla tuoreita kokemuksia ja kuulumisia siellä käyneiltä!

8

861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiehkäolisipitänyt

      Hei! Olen viikko sitten tullut juurikin Agadirista. Tässä vähän kokemuksiani.

      Säät olivat melko epävakaat, yhtenä päivänä tuli ihan vettäkin. Toisaalta monena päivänä lämpötila oli lähemmäs 30 astetta. Monesti aamuisin oli pilvistä ja auringonottoon pääsi vasta lähempänä puoltapäivää kunnolla. Merivesi oli viileää ja niin kovat aallot, ettei meressä varsinaisesti voinut uida.

      Turisteja näkyi tietysti rannan ja hotellien tuntumassa enemmän, mutta vähän syrjemmässä ei enää ollenkaan niin paljoa, ei ollut niin turistirysä kuin olin aiemmin ajatellut. Hotellimme oli 4 tähden ja sijaitsi aivan rannan tuntumassa, ihan perushyvä. Meillä kuului puolihoito matkaan, illallinen alkoi loppumatkasta jo vähän puuduttaa.

      Hintataso on halpa, jossain paikallisten ruokapaikassa voi saada aterian jopa 2,5 eurolla. Eri asia on sitten, missä siellä kannattaa syödä, itse sain vatsataudin joka vei melkein tajun pahennuttuaan kun palasin tänne Suomeen.

      En kyllä uudestaan lähtisi Marokkoon. Iitsellä vaikuttaa se että koin siellä seksuaalista ahdistelua keskellä päivää (tein erillisen aloituksen tuonne kun joku hullu työnsi käden topin alle ja ihan tissiliivienkin alle kadulla!)

      Lisäksi olen ollut nyt viikon jossain ripulitaudissa, vielä epäselvää mikä aiheuttaja, lievänä oireet alkoivat jo Marokossa mutta pahenivat Suomessa rajuiksi. Kaveri kärsinyt myös ripulista, jo matkalla ja sen jälkeen.

      Sanoisin kyllä, että jos on jotain muita vaihtoehtoja, minne mennä pakoon pimeyttä kuin sellainen kehitysmaa, niin suosittelen. Toisaalta koin sen matkan avartavanakin ja kurjuuden näkeminen ja kokeminen vahvistaa.

    • onneks takas kotona

      eilen tulin, kylmää oli, aurinkopaistoi noin 4 tuntii päiväs. Aamuisin 15 astetta päivällä joskus 23astetta ja illal taas17 .En lähtis enää kyl sinne.

    • Viides Afrikan maa

      Hei.
      Jos tammikuussa menet Agaridiin on melko varmaa että lämpötila on jossain 20 asteessa päivisin.Olimme kaksi viikkoa siellä eikä kummallakaan vatsatautia.Kolme tähteä hotellissa ei ole Afrikassa sama kuin esim.Thaimaassa.Olimme kolmella retkellä kuuli oppaalta ainakin paljon Marokon historiaa,mielestäni ihan OK retket.Jos ei olisi oltu retkillä aika suppeaksi olisi jäänyt Marokon tiedot.Jos aurinko ei paista niin kyllä tulisi aika pitkäksi Agaridissä.(2viikkoa)

    • Appelsiinin kukka

      Aurinkomatkojen kohdetiedoista ja lähemmin tietoa -kohdasta saa hyvän käsityksen millaista on Agadirissa. Siellä on lämpötilat niin päivisin kun öisin eri kuukausille, tietoa ostosmahdollisuuksista ja ruokapaikoista ja -tavoista, vaatetuksesta jne. Kannattaa lukea ajatuksella. Siten ei pääse kohde niin yllättämään.

      Agadir ei ole täysin viimeisen päälle viilattu ja sliipattu turistikohde. Marokossa näkee niin kaunista kuin rumaakin, vaurautta ja köyhyyttä, aitoa tai vähemmän aitoa.

      • Matkamies 24

        Terve.

        Juuri istun aurinkomatkojen hotellin Atlas Marina suite@spa partsilla. Lämpö on noin 23 astetta ja aivan mahtavat kelit on luvassa. Siis riittää meille joilla 2 v tytär mukana. Tämä hotelli todella upea. Meri näköala meillä suoraan atlantille. Hedelmiä huoneessa kun tultiin ja muutenkin palvelu pelaa.
        Jos kauheaa hellettä ja koko ajan uimapuku päällä keliä kaipaa niin ei tää sitä ole. Mut todella mukava kävellä ja katella paikkoja.

        Aurinkoa kyllä pystyy hyvin ottamaan ja kannattaakin. 4 h päivässä on ijan hyvä aika ainakin meille.

        Tämä sataman ympäristö on todella kiva. Paljon mukavia pikku ravintola/ kahviloita. Hintataso hiukan kalliimpi kuin tuolla keskustassa.

        Hintataso on edullinen. Esimerkkejä
        Aamiainen kahvilassa. Kuuluu, kahvi, mehu, croisantteja tai jotain muuta leipää, sekä vettä. Ja marmelaadeja. N. 2.2 e

        Perus lounas annos. Kanaa tai lihaa n 5 e veden tai limun kanssa.

        Päivällinen kahdelle n 15 e ei gourmet mut ihan hyvä. Lihaa tai kanaa. Siis naudan lihaa ei possua ole ollenkaan.

        Muita hintoja.

        Alkoholin hinnoista en tiedä koska emme käytä. Kuulemma sitä saa mutta ei niin monesta paikkaa kun esim. Muissa loma kohteissa. Isommat marktit myyvät ja tietenkin ravintolat.

        Jos käy ruoka kaupassa niin marine super market on tosi iso ja hyvä paikka. Edullinen.puolet halvempaa kuin suomess ruokatuotteet.

        Vaatteet sen mitä olen katsellut näissä sataman merkkiliikkeissä niinon aika saman hintaisia kun suomessa. Täällä zara, ja sun muota liikkeitä

        Taksi on oikeesti halpaa. 5 km matka 1.5.e. Ja laittavat kyllä ihan kiltisti mittarit päälle, jos ei niin kyllä laittaa kun sanoo jos vielä vääntää niin vaihtaa taksia niin sit ainakin sopii halv hinnan.

        Tää on kyllä paikkana tosi kiva ja rauhallinen. Minulla itselläni on tämä on 51 maa jossa vierailen ja on minulle ja perheelleni sopiva paikka. Pikku neitimme saa kävellä rantakadulla ihan vapaasti ja saa kovasti huomiota paikallisilta ja ihmiset täällä ovat todella ystävällisiä. Onneksi otimme 2 viikon matkan ja saame vielä joulun yli olla täällä. Jos olet tänne tulossa niin uskon että viihdyt täällä hyvin.


    • Pika lähdöllä

      Huomenna tullaan kihlatun kanssa sinne jouluksi. Toivottavasti säät suosii.

    • Leni

      Palasin viikko sitten Agadirista,jonne tein viikon matkan mieheni kanssa Aurinkomatkojen lomamatkalla. Upea matka. Ihmiset olivat ystävällisiä,tunsimme olomme turvalliseksi,ilma soipivan lämmintä (noin 23 astetta päivällä),ruoka hyvää. Hintataso paljon halvempi kuin Suomessa. Aurinkomatkojen retket oli hyvin järjestettyjä ja mielenkiintoisia. Hotellimme oli Royal Atlas. Merivesi oli tosin kylmää, mutta yksi hotellimme altaista oli lämmitetty. Suosittelen.

    • Maijanen

      Tulimme joulupäivän iltana kotiin Agadiristä. Hotelli oli Royal Atlas. Amadil oli varattu, mutta se oli mennyt remonttiin. Atlas 5 tähteä paikallisesti. 2 viikkoa ja yksi pilvinen päivä. Upea auringonpaiste. Auringonottoa rannalla ja altaalla n. klo 11-15. Retki Marrakechiin oli leppoisa. Hyvä uusi moottoritie! Ruoka oli monipuolista puolihoidollakin. Kymmenkunta lajia vähintään alku ja pääruokia! Kahden päivän ripulikin koettiin. Ei vaikea ja altaalla voi levätä aurinkoa ottaen silloinkin! Seuraavalla kerralla olemme 3 viikkoa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe