Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

isyystesti

pelokas

moikka vaan kaikki! pakko avautua ja kysellä onko kellään kokemusta siitä että pelottaa mennä tekemään isyystesti? koska minulla on! en ole varma että onko tämä lapsi tämän hetkisen isä ehokkaan jonka kanssa olen ollut kohta vuoden vai onko tämä yhdentoisen ennen kuin aloin nykyisen isä ehdokkaan kanssa. mua pelottaa ihan hirveenä mennä sinne tunnustamaan ja sitte tehdä se isyystesti. mitä teen jos tämä ei olekkaan tämän isän poika mikä kuvittelen sen olevan. en ole puhunu tämän isä ehokkaan tästä asiasta ollenkaan

8

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pop

      Ei siellä mitään testiä tehdä jos vanhemmat ovat isyydestä varmoja.

    • margariitta90

      Isyydentunnustuksessa ei tehdä mitään isyystestejä,eikä missään muuallakaan, ellet itse välttämättä halua. Isyydentunnustuksessa sinun ja lapsen isän tai "isän" pitää allekirjoittaa muutama paperi. Siinä taitaa olla joku kohta,että: "Lapsen äiti ei ole ollut yhdynnässä(? :D)viimeisen 12 kuukauden aikana kenenkään muun kuin lapsen isän kanssa" tai jotain sinne päin.. Jos olet sitä mieltä, tai haluat olla, laitat nimen alle ja asia on sillä selvä.. Toki jos lapsen oikea isä sattuisi olemaan tummaihoinen,kiinalainen yms. Ja isä joka luulee olevansa lapsen isä vitivalkoinen albiino niin ei välttämättä mene läpi..

    • opakpf

      Täällä sama peleko. Kun itsellä on ollut varma olo koko ajan raskaudesta tiedettyäni että lapsi on nykyisen mieheni. Mutta sen jälkeen kun lapsen isä on alkanut asiaa epäilemään, alkaa itselläkin olla epävarma olo isyyden suhteen. ihme kyllä. Koska olimme eronneet välillä. Eikä hänkää sitä muuten epäilisi muttakun " muuut.... "! Että mua ärsyttää. Itse en halua isyystestiä tehtävän ja toivon että lapsen synnyttyä ei halua isäkään. Ja on jotenkin loukkaavaa että ettäse ees sano haluavansa testiin. Siinähpähän elelee miun puolesta ihan keskenään jos luottamusta on noinkin paljon. Onko äidin edes pakko suostua testiin jos isä haluaa sen tehdä kun lapsi on syntynyt.. ?

      • Voi helevetti...

        Ja sitten ihmetellään kun sanotaan, että Suomessa isien oikeudet ovat jotain aivan nollatasoa.

        En tiedä viimeisestä kysymyksestäsi, toivon vaan ettet saa mitenkään estettyä isyystestiä.


      • sossupaholainen

        Äidin on pakko suostua. Ti voi kieltäytyä, mutta sitten asia menee oikeuteen ja jos vielä kieltäytyy, hakevat poliisit testiin. Ihan samalla tavalla kuin isänkin, jos tämä kieltäytyy.
        Jos on mahdollisuus, että lapsi ei ole miehesi, on syytä tehdä testi. Sinun on isyyden tunnustuksen yhteydessä vakuutettava lastenvalvojalle, ettei kukaan muu voi olla lapsen isä. Pystytkö sen tekemään?


      • Voi helevetti...
        sossupaholainen kirjoitti:

        Äidin on pakko suostua. Ti voi kieltäytyä, mutta sitten asia menee oikeuteen ja jos vielä kieltäytyy, hakevat poliisit testiin. Ihan samalla tavalla kuin isänkin, jos tämä kieltäytyy.
        Jos on mahdollisuus, että lapsi ei ole miehesi, on syytä tehdä testi. Sinun on isyyden tunnustuksen yhteydessä vakuutettava lastenvalvojalle, ettei kukaan muu voi olla lapsen isä. Pystytkö sen tekemään?

        Todella hyvä, jos näin on.
        Tekee niin pahaa lukea tällaisia, ettei lapsen isästä olekaan varmaa tietoa ja halutaan salata se kumppanilta.

        Olipa josksu tutkimuskin, että oliko nyt noin joka neljäs isä kasvattaa tietämättään jonkun muun lasta, kun ei ole vaimoke jaksanut pysyä uskollisena.

        Olisi todella kieroa, että isä ei saisi halutessaan testiä tehdä jos äiti yrittää hätäpäissään peitellä tekemisiään.


    • ottaa ne

      sperma näytteen

    • lapsen oikeus isään

      Kukakaan ei taida ajatella lapsen oikeutta tietää, kuka on hänen biologinen isänsä? Ei se vauva iän kaiken ole vauva, vaan siitä kasvaa aikuinen ajatteleva ihminen ja viimeistään murrosiässä se alkaa miettimään, kuka se oikein on ja kenen lapsi. Miltä mahtaa tuntua, jos jossain vaiheessa elämää paljastuukin, ettei henkilö, jota hän on pitänyt isänään olekaan se biologinen isä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe