Tämä se vasta hullua on!

HulluNelikymppinen

Ollaan oltu yhdessä kohta puoli vuotta. Molemmat nelikymppisiä. Mulla puolenkymmentä suhdetta takana. Puolesta vuodesta, aina yhdeksään. Jotain irtokamaa siellä seassa. Naisystävällä kolme 7v suhdetta ja viimeiset vajaat 5 vuotta sinkkuna. Sehän tästä hullua tekee, että olen menneistä mustasukkainen. Ja vielä hullumpaa, että en ole niistä pitkistä suhteista mustis, vaan näistä sinkkuvuosista. Niitä ei ilmeisesti jalat ristissä vietetty, kun kovin seksuaalinen on. Rakastan häntä paljon ja mua oikeesti kuvottaa ajatus niistä hänen yhden illan jutuista yms. seksisuhteista. Tulee oikein pala kurkkuun ja huono olo. No, tietenkin normi kommentti on, että mitä välii niillä? Niinpä. Tiedostan hyvin, että eipä niillä pitäis olla väliä, mutta kun oma pää ajattelee toisin, vasten omaa tahtoa. Tosin on helpompia päiviä, mut sitten ajatukset alkaa synkkenee ja mielikuvitus pääsee valloilleen ja alan kelata päässä mitä suuremmissa määrin hänen sinkkuelämää ja seksiin liittyviä asioita. Ts. en halua mitään kiertopalkintoa. Tai omassa mielessä asia näin. Nyt alkaa tulla sitten se vaihe, että asiat ilmeisesti pakko nostaa pöydälle. Aioin selvittää hänen sinkkuvuotensa seikkailut suurinpiirtein yksitellen hänen kanssaan. Hän ei ole halukas tarkempaan selontekoon. Se, miksi teen näin, on ainut keino saada mielikuvitukseni kuriin. Se, pystynkö suhdetta enää sen jälkeen mustispäissäni jatkaa, niin sen näkee sitten? Pakko tämä varmaan avata? Mitäs ootte mieltä? Joo, tiedän olevani kaheli, että näin ajattelen ja näin teen, mutta kun en näe vaihtoehtoa. Toinen vaihtoehto, että menen juttelemaan ammattiauttajalle, mut en tiedä kumpi parempi? Tuntuu, ettei sekään mitään auta. Olen tällainen vanhanaikaisesti ajatteleva ja hän taas enemmän vapaa-ajattelija, jonka mielestä kaikki voi tehdä sinkkuna mitä haluaa. Joo, tiedänhän mä sen, mutta kun, mutta kun ... jne.

5

306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvät muistot

      Olen vähän vanhempi nainen ja itselläni on takana parinkymmenen vuoden huono avioliitto ja sen jälkeen kymmenen vuoden aikana yksi vakavampi suhde ja 13 satunnaista suhdetta. Nyt olen uudestaan avioliitossa ja täysin uskollinen. Miehellä on ollut yksi vakavampi suhde ja n. 50 satunnaista suhdetta omien puheittensa mukaan.
      Alkuun asia vaivasi ja olisin halunnut näistä keskustella ja olin mustasukkainen, mutta mies kieltäytyi ehdottomasti niistä puhumasta ja todella hyvä niin. Olisin vain jäänyt vatvomaan kaikkia erikseen ja kuvitellut vielä lisää.
      On paljon parempi ettei tiedä asiosita jotka ei tosiaankaan kuulu sinulle. Elämä on aina edessäpäin ja siihen pitää keskittyä ja hankkia siitä hyviä muistoja joita on ihana ajatella sitten myöhemmin.

      • Hyvät muistot

        Pitää vähän korjata, minulla ei siis ole ollut kolmetoista suhdetta, vaan ne ovat olleet juuri sitä "irtokamaa".


      • HulluNelikymppinen
        Hyvät muistot kirjoitti:

        Pitää vähän korjata, minulla ei siis ole ollut kolmetoista suhdetta, vaan ne ovat olleet juuri sitä "irtokamaa".

        Hyvä kuulla mielipidettä myös toistepäin. Tosin tuntuu sille, että jos mies tekee noin, niin eihän siinä mitään. Niin kuin naisystäväni sanoi, että eipä välii, vaikka mul olis ollut miljoona naista ennen häntä. Tosin, uskon että näin sanoo nainen, jolla itsellä vastaavia runsaasti, niin eipä sillä silloin välii mitä toinen tehnyt? Nämä on kai näitä miesten ja naisten ajatusmallien eroja ja pitäis kai itsekin päivittää itsensä tähän päivään. Mut eipä taida pystyy. Ahdistaa.


    • justfor

      Älä yritä pakottaa häntä kertomaan. Toisen aiempi seksielämä ei kuulu sulle, vain sinua mahdollisesti uhkaavat seksitautinsa kuuluu kertoa ja hoitaa. Ole onnellinen seksuaalisesta kumppanista, miten moni kärsiikään pihtaamisesta? Juttele ammatti-ihmisen kanssa.

      Oma miesystäväni yritti ensimmäisen seurusteluvuoden aikana monesti onkia "lukuani" esille, ilman tulosta. Itseäni inhotti kun hän kertoi pyytämättä omansa, en olisi missään nimessä halunnut tietää. Eläisin mielummin pilvilinnoissa ja kuvittelisin salaa olevani hänen ensimmäisensä, vaikka kuinka naurettava harhaluulo se olisikaan.. ällöttää ajatus että minne kaikkiin mustiin aukkoihin hän on elimensä joskus työntänyt.. yhhh! Kumpa olisi vaan ollut hiljaa!

      Lopulta mies taisi omissa kuvitelmissaan päätyä kuvittelemaan mun harrastaneen seksiä suuresti isomman joukon kanssa kuin mitä todellisuudessa... johtunee varmaan että parisuhteessa olen tosi aktiivinen, useita kertoja päivässä on vasta tarpeeksi, mutta sinkkuja voin olla iloisesti vuosiakin ilman kun ei vaan nappaa tuntemattomien kanssa seikkailut...

    • HulluNelikymppinen

      Niinpä. Niin kuin sanoin, ettei todellakaan mulle kuuluis. Enkä tiedä miksi nämä niin helvetisti vaivaa? Toisaalta nämä mun mustikset lähteneeet liikkeelle, koska hän "lipsautellut" yhtä jos toista kokemuksistaan tässä alkukuukausien varrella. Itse ilmoitin heti suhteen alkaessa, että mä en todellakaan halua kuulla yhtään mitään. Sitten, kun yritän kysellä häneltä miksi hän näitä lipautuksia viljelee, koska tietää mielipiteeni, niin siihen en saa muuta vastausta kuin, että "mä oon vaan tällanen kova puhuu". Ok, en mäkään mikään tuppisuu ole, mut osaan kyllä pitää suuni erittäin hyvin kiinni omista menneistä. Eikä niitä sieltä, niin vaan "lipsahtele". Ehkä juuri siksi, koska tiedän sen loukkaavaan toistepäin itseäni. En sitä tietenkään halua omalle rakkaalle. Mut joo, pistin sit tänään suunnitelmat alulle ja käytiin sitten läpi näitä sinkkuvuosia. No, myöntää täytyy, että yläkanttiin ne omat arviot meni aika pahasti. Mielikuvitus tehnyt siis tehtävänsä. Eli toistaiseksi hyvä, että lähdin asiaa selvittää, koska en siitä muuten mielenrauhaa saanut. Onhan siellä vielä tarkennettavaa, mut mennään pala kerrallaan. Toivottavasti tästä pääsee eteenpäin ja pääsisi vihdoinkin nauttimaan oikeasti hyvästä parisuhteesta. Mut matkaa vielä on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe