Menettääkö Asko poikuutensa?

Hummaileva Asko

Hei. Olen Asko. Asko Usko Oulusta. Harrastin juuri seksiä. Alapuolellani ollut naishenkilö pyysi pitämään pienempää ääntä. Hän on hyväkuuloinen, mutta sokea äitini, joka asuu alakerrassa. Itse olen vinttimiehiä ja onpa joku joskus hauskasti väittänyt, että minulla on vintti pimeänä. Tajuttuani viikon päästä, mitä se jeppe sillä oikein tarkoitti, käsittelin häntä hiukan huolimattomasti. Hyvin kaveri on toipunut. Rullailee jo sujuvasti pyörätuolillaan ja pieniä toiveita on, että vuoden sisään saattaa ottaa jo varovaisia askelia.

Jaa, mutta seksistä olin kertomassa... Harrastin sitä kiihkeästi ja yksin. Kiihkeä seksihetkeni sai sänkyni jyrähtelemään ja lattian aavistuksen painumaan. Olen tilavuudeltani iso mies. En mikään pitkä mies ole, mutta sitäkin paksumpi. Pituutta on kertynyt lähes 170 senttiä ja painoa rapiat 130 kiloa. Vanha 32-tuumainen kuvaputkitelkkarini painaa myös rapiat...

Eilen illalla, äitini kuunnellessa alakerran olohuoneessa Kauniita ja Rohkeita, sain ajatuksen, että tänä iltana, lauantaina, päästän itseni poikuuden ikeestä. 42 vuoden iässä katson, että on jo korkea aika päästää yläkäyräni valloilleen. Kokoa väitän sillä olevan noin 17 senttiä pituutta ja 12 senttiä paksuutta ympärysmitattuna. Enempää en kehtaa valehdella ja nuo mitat olen saanut itsetehdyillä mittalaitteilla.

Rotuaarilla on lukuisia hyvätasoisia ravintoloita, joissa fiksut ihmiset käyvät sivistyneesti ottamassa drinkkejä ja seurustelemassa vastakkaisen sukupuolen kanssa. Niihin minulla on porttikielto, joten päätin etsiä itselleni sopivampaa iskumestaa alemman tason räkälöistä.
Ennen lähtöä kävin saunassa ja kylpyhuoneessa. Saunasta hain pohjiksi ämpärillisen keskenkäynyttä kiljua ja kylpyhuoneessa lisäsin deodoranttia molempiin kainaloihini. Kyllä se vielä tarttui jäykkiin kainalokarvoihin, mutta voimalla piti painaa. Onneksi voimaa on.

Hyvänlaisessa kiljukännissä pöhäytin pubiin ja katseellani hain illan kottaraiset. Päätin kysellä kottaraisilta, että kelpaisiko heille kirjavat munat. Varmaan joka kuukautinen peniksen pesu oli ärsyttänyt esinahkani ja nyt se oli muhkeasti turvoksissa, antaen mukavasti penikselleni lisäpaksuutta, ja väreinä oli punoituksen lisäksi hiukan muitakin värejä. Luulisi kelpaavan noin monipuolinen parru. Sanon nappulaani leikkisästi parruksi.

Tilasin ison keppanan ja sen maku oli mieto. Liekö vedellä lantrattua, ainakin oli huomattavasti mauttomampaa, kuin pohjiksi juomani kilju. Otin sitä varovasti 7 tuoppia ja sekös kusetti.
Pamautin vessaan kusilaarin eteen kuselle ja ponnistelin pissiä pirristäni, kun viereen tuli pitkä, tumma ja komea homoseksuaali, vetäen helvetinmoisen patukan vetskarinsa raosta, alkaen suihkuttamaan kuin palomies pohjavesiään laariin. Tiesin hänet heti homoseksuaaliksi, kun hän sanoi, ettei ainakaan minun kanssa seksiä harrastaisi, kun sitä erehdyksessä ehdotin. Olenhan itse melko varmasti ehkä hetero.
Tuijotin tuota patukkaa ja minua alkoi hermeästi vituttamaan ja en voinutkaan olla sanomatta, että tuollainen iso lötkö hinttarikulli kyllä pienenee seisokkiin noustessaan.

Sain vastaukseksi hurmaavan hymyn ja kommentin, että niinhän se taitaa tehdä. Sekös minua vítutti vieläkin enemmän ja mietin, että pitäisikö tuota uljasta homoseksuaalia vetäistä turpaan. Sitä miettiessäni, oli kolme eri kusijaa ehtinyt tulla jo viereeni ja yhdelläkään ei ollut niin uljasta kullía, kuin sillä ensimmäisellä hyvin pukeutuneella herralla. Päätin unohtaa asian.

7

1752

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • b)

      Kolme mirkkua istui nurkkapöydässä ja vain hieman horjahdellen menin ehdottamaan, että lähteekös tytöt tanssimaan, kun musiikkikin kuuluu pelaavan. Jäin yksin pöytään istumaan, kun tytöt lähtivät tanssimaan. He huikkasivat mennessään, että emme tule takaisin ja voit juoda meidän drinkit, jos maistuu. Olisin ne juonut joka tapauksessa, joten kiitos siitäkin vähästä. 

      Ei oikein hyvin alkanut neitsyyden menetykseni, vai sanoisinko poikuuden. Ihan sama. Loppuillasta en enää oikein kunnolla muuta muista, kuin että minua pyydettiin ulos. Ei kuitenkaan treffeille. En lähtenyt sovinnolla, mutta neljän riskin miehen suostuttelemana, olihan sitä lähdettävä. "Ette saa tippiä!" - karjaisin kaatuessani Rotuaarin kivetykselle. Tuttu paikka kaatua, olinhan ennenkin heitellyt baarireissuja siellä päin. Ravintolamaailmani taisi pienentyä taas yhdellä, mutta riittäähän noita kapakoita.

      Tämä viikonloppu ei poikuuttani poistanut, mutta mukavaa minulla muistaakseni oli. Otan ensi viikonloppuna uusiksi ja tällä kertaa varaudun kunnon pohjilla. Saattoihan olla, että lähes selvinpäin en ollut sellainen välitön ja mukava, josta naiset tappelevat.

      Hiivin kotiin pientä kiemuraa. Äitini kuunteli vielä olohuoneessa Kill Bill kakkosta Netflixin kautta. Mammalla on taivaskanavia katseltavana enemmän kuin silmät kestää.

      Ryömin portaat yläkertaan ja päätin; tänään en enää seksiä harrasta. Vedin villasukat jalkaani ja potkin ennen baariin lähtöäni onanoimani, puoliksi kuivaneet mälliroiskeeni mäntylattialta sukkani kärkiosaan. Se koppuroitunut kärkiosa on lukuisten siittämättömien lasten koti.
      Oksennettuani vielä mahalaukkuni sisällön varaamaani saaviin, kääriydyin peiton alle sikiöasentoon ja vaivuin levolliseen uneen.

      Sen pituinen se...

    • Siinä oli novellia kerrakseen! Tarinan päähenkilöstä tuli kovasti mieleen eräs virtuaalimaailmasta tuntemani gentlemanni, Oulutsa hänkin.

      Jos aivan rehellinen olen, tämä novelli ei ehkä ollut kiihottavin mitä olen lukenut, mutta varmasti yksi viihdyttävimmistä. Ainoastaan tuolla Miesten kesken -osiossa olen lukenut viihtyttävämpiä sekä kiihdyttävämpiä novelleja, jotka ovat peräisin hyvin taitavan kirjoittajan kynästä ;) Toivottavasti sinunkin tarinoitasi nähtäisiin lisää tällä palstalla :D

    • Asko urheilee ja kertoo sekstailuistaan...

      Hei taas.

      Olen Asko Usko Oulusta ja minulla on huippu-urheilijan mieli ja
      tavat. Siinäpä ne tavat tulikin aika tarkkaan lueteltua.
      Painonnosto, yhtenä monista lajeista, kiinnosti minua jo
      lapsena ja aikuisikään mennessä, onpa tuota mukavasti kertynytkin.
      Lääkärini kertoi minulle päin naamaa, että olen sokeritautinen
      impotentti, sekä uskomattoman lihava. Koska olen vain raskasluinen,
      otin sen loukkauksena ja tempperamenttisesta luonteestani johtuen,
      kohta lääkäri tarvitsikin kollegoiltaan pientä jeesiä. Kylläpä olivatkin
      nuo kollegat nopeita lastoittamaan murtuneita luita. Täytyy oikein
      hattua nostaa.

      Nyt urheiluareenoille. Raskasluisuudestani johtuen, uiminen on
      lempiharrastukseni. Uppopalloakin kokeilin, mutta se ei sopinut
      minulle, koska olen liian hyvä kellumaan. Uidessa harrastan altaan
      mittaa pitempiäkin matkoja ja joskus saatan sipaista ilman isompia
      lepotaukoja koiraa 50 metriä. Tai korkeintaan kahdella tauolla, joista
      toisen aikana syön pikkuiset eväät. Se on tuo koira aika raskas
      uimalaji, ja ainoa osaamani veteenliittyvä laji kellumisen lisäksi.

      Altaasta nousen usein hyvin hengästyneenä. Ne pirun allastikkaat on
      niin jyrkät ja aina ei kehtaa käyttää sitä invalideille tarkoitettua
      nostinta. Se nostimen puomi oli kyllä ennestäänkin jo mutkalla ja
      hallivalvojan vittuilut valuivat korvieni ohi, kuin kloorattu vesi
      mahani päältä kelluessani. Ja saisihan niissä nostimissa sitä
      kantavuutta olla ronskisti enemmän.

      Saunassa on aina eroottinen tunnelma. Olen aika usein vahingossa
      eksynyt naisten puolelle ja siellä olen ehtinyt muutamia tuheroita ja
      tissejäkin vilkaista, ennen kuin niiden kantajat ovat alkaneet
      kirkumaan ja sormella epäkohteliaasti minua osoittelemaan.
      Silloin näyttelen ymmärtämätöntä ulkomaalaista.
      " Hau du ju duu leidiis", saatan brassailla kielitaidoillani. "Weer is
      mänsruum. Aim sou lost nau. Ai äm from pig siti, Lontoo, änd ai dount
      nou hau to biheiv hiör..." - Naisten hämmästys on ollut melkoinen ja
      tuo on yleensä antanut sen verran aikaa, että olen voinut livahtaa
      kylmävesialtaan kautta miesten puolelle, mikä kyllä yleensä on ollut
      aikamoinen virhe.

      Miesten puoli, sen kylmäaltaan veden vaikutuksesta johtuen, tuntuu
      taas sekin hiukan väärältä paikalta, mutta minäpä en suostukaan riisumaan
      kalsareitani edes saunan puolelle mennessä, vaikka säännöt niin vaatisivat. Kaikkeahan ne säännöt vaatii, niin kuin uima-asuakin, mutta olen kasvanut pikkuisista Speedoistani aika päivää sitten ulos.
      Ja nykyään en enää ui pitkissä kalsareissa, koska ne ovat aika kuumat
      urheillessa.

      Saunassa on usein hoikkia, sekä lihaksikkaita miehiä, joita mielelläni
      katselen ja vertaan itseeni. Melkoisia luurankoräntsäkkeitähän nuo pääosin
      ovat ja tuollaisilla luurangoilla näkyy nuo peniksetkin olevan melkoisia lortteja. Alkoipa vituttamaan taas mukavasti, mutta peitän sen näppärästi, heittämällä löylyä niin paljon, että sauna tyhjenee. Poistuvien miesten paljaat pakarat eivät hyllyneet, kuten tosimiehen kankkujen tulisi, mutta jotain värähti sisälläni. Se aiheutti kalsareihini
      pienen kuhmun ja minun oli pakko heittää paljon löylyä lisää, jottei kukaan uskaltaisi tulla saunaan ja huomaamaan kuhmuni vaatimattomuutta.

      Nahan alkaessa kuoriutua huulistani, erektionikin alkoi osoittaa laantumisen merkkejä. Ihmettelin hiukan, kuinka se erektio noin viiveellä taas tulikaan, kun olihan siitä jo aikaa, kun siellä naisten puolella vahingossa piipahdin. Mutta noin oli käynyt ennenkin ja pidin asiaa normaalina.

      Hyväkuntoisena seksikin maistuu ja sitä olisi kiva harrastaa joskus isommassakin porukassa. Kuten joku saattaa arvata tai muistaa, harrastan sitä yleensä pienemmässä porukassa. Kovin paljoa sitä porukkaa ei voi enää pienentää. Säännöllisesti toki sekstaan, eli lääketieteen asiantuntijoiden suositusten mukaisesti.

      Alkuviikon treenaan, näin päätin, ja loppuviikosta etsin itselleni seksipartnerin ihmisestä. Siitä on tuleva järisyttävä kokemus ja kuten sanottua, uusi.

      Seksikokemuksia, siis muiden kuin itseni kanssa, minulla kyllä jonkinlaisia on. Nuorukaisena olin mummolla ja papalla kesätöissä lammaspaimenen virassa ja myönnettäköön, että en ehkä ollut se hyvä paimen, joka panee henkensä lampaiden edestä. Mutta puolustuksekseni on minun sanottava, että koskaan en käyttänyt väkivaltaa lampaisiin kajotessani. Iltahämärän taittuessa pimeyden puolelle, kysyin kohteliaasti lampolan ovelta, että kukas se tänään haluaisi pitkää ja paksua munaani?

      Useammastakin suusta kuului, mää, mää, mää. Otin sen lupauksena ja joskus, kun olin oikein kiimoissani, saattoi samana iltana olla useammatkin jalat kumppareitteni varressa omieni lisäksi. Isot pojat olivat usein puhuneet villoihin vetämisestä. Tätähän ne varmaan nekin tarkoittivat, kai?

      Tuossakin touhussa hiki tuli, mutta kyllä siinä kellokin kilkatti...

    • Ei saakeli... :D Kyllä saa taas repeillä täällä. Parasta tässä on, että tarina ei ole täysin fiktiivinen vaan perustuu todellisiin henkilöihin :D

      • hintti-x

        Mua jo ärsyttää toi... Asko ei oo enää ees käyttänyt sitä nimi merkkii, koska sitä hävettää. Se joutuu käyttää kaikkii peite nimii. Ok onhan se urpo mut sä häxis oot urpompi. Onko pakko tunkee joka paikkaa... Sä alat jo vituttaa mua. Mua ei haittaa et oot hintti mut mua haittaa et oot olemassa!!!! Et sillee...


      • hintti-x kirjoitti:

        Mua jo ärsyttää toi... Asko ei oo enää ees käyttänyt sitä nimi merkkii, koska sitä hävettää. Se joutuu käyttää kaikkii peite nimii. Ok onhan se urpo mut sä häxis oot urpompi. Onko pakko tunkee joka paikkaa... Sä alat jo vituttaa mua. Mua ei haittaa et oot hintti mut mua haittaa et oot olemassa!!!! Et sillee...

        Jos tarkoitat vastauksesi minulle, niin kirjoita se vastaus minun viestin alle. Nyt sinä vastasit g-z:lle. (Ok onhan se urpo mut sä häxis oot urpompi.)


    • Töissä melkein seksiä

      Hei jälleen.

      Täällä Ake. Asko Usko Oulusta. Kolmena päivänä viikossa työskentelen vartijan apulaisena Zeppelinin ostarissa. Teen viisipäiväistä työviikkoa. Huonomuistisuuteni ja usein myös huonovointisuuteni vuoksi, en joinain aamuina muista tai pysty menemään työpaikalle lainkaan. Tuo pirun kilju, vaikka maukasta ja ravitsevaa onkin, pitää massua melko sekaisena ja aamuistunnot saattavat venähtää puoleen päivään.
      Tuleepahan tuo naapurin postilaatikosta nusaistu Kaleva tavattua huolellisesti ja lopuksi voin vielä sen kulttuurisivuilla pyyhkäistä pérseeni. Taittelen niistä sivuista paksuissa kourakupeissani sellaisia persvakoon käypäisiä pyyhkeitä.

      Oulun vesilaitos vittumaisuuksissaan katkaisi veden talosta, kun vessan vahvistettu erikoisvalmisteinen pytty kuudennen kerran meni tukkoon samalla viikolla. En tunnustanut mitään. Tukos ylettyy yleensä pääviemäriin asti, mutta se viemäriputken täyttö vie minultakin aikaa yleensä useita päiviä. Nykyään käytän kannellisia saaveja veden puutteen vuoksi. Täytyy varmaan kesäksi viedä niitä ulos, kun ovat alkaneet elämään.

      Päiväni alkaa, silloin kun muistan työmaalle mennä, siinä seitsemän hujakoilla. Ennen liikekeskuksen aukeamista on minulla monenmoista askaretta. Laitan kahvin valumaan ja käyn asentamassa Hong Kongista tilaamiani vakoilukameroita naisten suihku- ja pukeutumistiloihin. Muutamia asennan varulta myös miesten puolelle, jos vaikka naiset erehtyisivät sillekin puolelle. Sovituskoppeihin en viitsi enää niitä asentaa, koska sinne näen muutenkin. Ilmastointikonehuoneeseen kun menen niin kutsutulle tarkistuskäynnille ja sieltä suurinta kanavaa pitkin ryömien leikkaamalleni aukolle, on näkymä sovituskoppeihin niin hyvä, kuin se vain voi olla.
      Ennen kotiinlähtöä kerään asentamani kamerat huoltokäyntien varjolla ja kotona puran datan usein yhtä aikaa yläkäyräni kanssa.

      Viime viikon torstai oli säpinäpäivä. Tavoitin kaksi karkkivarasta itse teosta ja eräs siivoojarouva kysyi, tykkäisinkö panna sitä. Olin kohtelias ja en halunnut loukata häntä millään tavalla ja sanoinkin, että voin kympin maksaa, koska tiedän teidän siistijöiden olevan huonopalkkaisia meihin vartijoihin verrattuna. Oikea korvani soi vielä ruokatunnillakin. Tuollainen varrellinen moppi ottaa aika kipiään korvaan osuessaan. Potkaisin vahingossa siivoojan ämpärin nurin, kun olin ensin laskenut sen täyteen vettä. Pyysin anteeksi ja jatkoin kierrosta. Nälkä kurni massussa, vai mikä lie.

      Zalando-myymälän, usein niin kireäilmeinen myymälävastaava, vanhapiika takuulla, oli taas niin mielin kielin ja tarjosikin kahvit. Kysyi vielä, että haenko toisenkin pullapitkon, kun näkyy maistuvan. Sanoin, - "kiitos ei nyt. Pitää mennä kohta lihapullia ja muusia syömään lounaalle."
      Söin kuitenkin vohvelit ja pari laatikkoa täytekeksejä pöydästä ennen poistumistani. Loput kahvit kaadoin vyölaukkuni termariin.

      Tuo Elleviksi itsensä esitellyt vanhapiika yritti kehua minua monin tavoin mulkkutoiveet mielessään. Kehui tyvekkääksi ja riskinoloiseksi ja väitti, ettei ollut kellään nähnyt niin vahvan oloisia reisiä ja pakaroita. Nostin housujani piilottaakseni tuota neitoa ilmiselvästi kiihottavan rekkamiehen hymyni. Hän taputti myös vatsaani ja sanoi arvelevansa sen alla piiloilevan kullini olevan kuin Lidlin puolentoista litran sininen Saskia-pullo. Sinä hän osin olikin oikeassa. Väri täsmää...

      Tuollaista itsensä tyrkyttäjää ei tehnyt mieleni panna ja kysyinkin housujani riisuessa, että haluaako hän ehkä katsoa kun masturboin. Ei hän sitä halunnut ja mielestäni nuo sähköpiiskat tulisi kieltää, koska aivan helvetisti sellainen sattuu säkenöidessään kiveksillä. Kyllä siinä masturbointihalut menivät vähintään vartiksi.

      Nyt karkkivarkaille kyytiä. Kaksi nassikkaa oli kerännyt irtokarkkeja vähintään puoli kiloa mieheen, mutta heidät paljasti tarkka hajuaistini. Näin ainakin kerroin tapahtumien kulusta vartijatovereilleni iltapäivän kahvitauolla...

      Järsiessäni pakastealtaasta vahingossa ottamaani ankan rintapalaa, nuo epärehelliset kossit erehtyivät samalle käytävälle takkiensa alla olevien irtokarkkipussien kanssa. Takavarikoin punnitsemattomat karkkipussit ja isällisellä kädellä johdatin pojat takahuoneeseen miettimään tekosiaan. Heidän niitä miettiessä, napostelin muutaman todistusaineiston noista pusseista. Pientä moitetta annoin lakumatojen puuttumisesta, mutta Pandan keltaisia suklaalakritsapalloja oli kiitettävästi. Ne ovat hyviä, kun syö nyrkillisen kerrallaan.
      Heitin tyhjät karkkipussit roskiin ja sanoin pojille, että huomenna sitten samaan aikaan taas.

      Kerroin vartioivani lastauslaituria 13.00-13.30, joten silloin pojat saatte hakea tyhjiä pulloja sieltä niin paljon, kuin jaksatte kantaa. Yhteistyömme toimii sujuvasti.

      Nyt lounaalle ja eväiden tekoon, että jaksaa iltapäivän kahville.

      Mutta poikuus se vaan meinaa säilyä. Tilaisuuksiahan näyttäisi olevan koko ajan, joten eiköhän se kohta, viimeistään tulevana viikonloppuna, saa kyytiä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      109
      2155
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      119
      1666
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1530
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1266
    6. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1175
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1167
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      942
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe