Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

oon 13 ja raskaana!

Idiootti...

oon 13 ja oon seurustellu vähä päälle 2 vk yhe jätkän kaa mut oon raskaana yhelle toiselle... raskaus on vähä päälle 1 kk ja mä oon päättäny et halun pitää tän lapsen mut mietin et tuleeks täst jotain sossu juttui tai mitää?

18

699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nuoret

      Olet alaikäinen ja pahasti.Tässä voidaan toista syyttää lapseen sekaantumisesta ja sitähän se onkin.Sinunhan pitäisi oikeastaan leikkiä vielä nukeilla.Isäehdokkaita taitaa olla enemmänkin kun kaksi.Sinähän saat lapsilisää vielä monta vuotta kyllä olet mennyt nyt pahasti elämässäsi mönkään.Jotain aikuista kaivattais varmaan joka selvittäisi oikeita tietoja tämänhetkisestä elämästäsi.Kun harrastat seksiä oletko koskaan kuullut ehkäisystä.

    • Idiootti...

      käytettii ehkäisyä paitsi sen yhen kerran ja lapsen isä on samanikäinen kuin mä joten eihän se joudu pulaan ?? ja en ole harrastanut seksiä muiden ku lapsen isän kaa

      • hiekkalaatikolle

        Ensinnäkin tämä ontaas näitä satujuttuja ,mutta jos olis totta teidät kaikki otetaan huostaan ja pistetään kasvatuslaitokseen kasvamaan.Sillä pulassa olitte siitä hetkestä kun aloitte aikuista leikkiä.Viisainta teille pennuille että leikitte vain siellä hiekkalaatikolla.


    • huoh..

      Prova taas pukkaa.....

    • lapsille lapsia

      voi lapsi mitä teet, et tajuu yhtää. oot itekki lapsi, ja barbi ikänen, mene leikkimää barbeilla vielä, ne on sun vauvojas. lapsille lapsia huh huh

    • 5 KÄÄPIÖN ISA

      itse olen 5 lapsen isä, ne on kääpiöitä XD ! pärjään hyvin. OTTAKAA MALLIA>

    • Idiootti....

      En älyy miks aina jos on tämmösii vähänki epäuskottavii ongelmia tai muita nii heti kaikki vetää semmosen johtpäätöksen et "Täähä on provo!" Vituttaa vaa ku mul on oikeesti vaikeeta ja sit en saa minkäälaisii asiallisii kommenttei! Voin lupaa et tää ei oo provo ja Onko oikeesti totta että mut ja mun lapsi otetaan huostaan??

      • huostaan

        Huostaan teidät kaikki otetaan,kun vanhempasi eivät pysty sinusta huolehtimaan.Sinä et pysty lapsesta huolehtimaan,eikä lapsen isäkään.Saatte kaikki uudet sijaiskodit.Elätte siellä onnellisi elämänne loppuun,sen pituinen se satu.


    • Järkevälapsi

      Tee abortti.. Eihä 13 vuotiaan kroppakaa oo viel valmis synnytyksee joten luultavasti kuolet jos yrität alatiesynnytystä ja tuskin haluut hirveetä arpee keskelle mahaa joka pysyy koko elämän siinä.. Mieti nyt oikeesti järjellä.

    • itku94

      onhan tuo pahatilanne kun nuin nuorena oot tullu raskaaksi edellinen kirjottaja puhuu asiaa. olen sillä kannalla myös että kannattaa tehdä abortti koska et ole valmis ottamaan vastuuta toisesta ihmisestä kun et ole itsestäkään tuossa iässä vielä. nyt ota järkikäteen ja tee asialle äkkiä jotain.

    • Idiootti...

      En oo tekemässä aborttia ja eihän meitä nyt noin vaa voida huostaan ottaa??

      • sossutätitulee

        Ei ne sossun tädit sun mielipidettä kysy,ne tekee sen mikä niiden mielestä on teille lapsukaisille parhaaksi.Ja koska ett ole kykenevä itsestäsi huolehtimaan,saatikka siitä lapsesta.Huostaan otto on ainoa järkevä väihtoehto.Siellä sijaiskodissa on ihan hyvät oltavat.Onnellista loppu elämää.


    • Idiootti...

      No jos mut sit muka otetaan huostaan niin saanko edes pitää lapsen itelläni??

    • ...

      Trollailuun ei kannattaisi kiinnittää huomiota.

    • Herää

      Et tietenkään. Aikuiset katsovat ettet ole kypsä päättämään tälläisestä. Ja ovat ihan oikeassa, et olekkaan. Sut pakotetaan aborttiin, vanhemmat pystyy niin tekemään. Kaikki ajattelee kuitenkin vain sun ittes parasta.

      Ootko muka kuullu/lukenu neljätoista vuotiaana synnyttäneestä äidistä? Ei, et ole, koska semmoisia EI OLE. Niille on kaikille tehty abortti, jotka ovat noin nuorena hankkiutuneet raskaaksi. Ja niin käy myös sulle, miks olisit poikkeus?

      Ja itse siis en edes usko vahinkoihin. Ehkäisystä aletaan kertomaan jo alakoulussa, ei se noin vain "unohdu". Jos kuitenkin unohtais useampanakin iltana ottaa pillerin, ainahan on jälkiehkäisy. Enkä usko että se kortsu puhkee, eihän sitä mitenkään hinkuteta mitään vasten. Oot lapsellinen ja tyhmä kun luulet että sun annetaan pitää se tai että sun lapsen kroppas kestäis raskauden. JOS joku kolmetoista vuotias synnyttäisi, ei tietenkään edes harkittaisi alatiesynnytystä vaan tehtäisiin automaattisesti sektio.

      Oisitpa nyt edes joku 15 vuotta, niin ehkä sun pitkin hampain annettais pitää se. Mutta ei, oot 13v joka aatteli jotain kotia alkaa leikkimään. Ei tuu onnistuu. Kannattaa sunki vaa haluta se abortti, kaikille paljon mukavempaa kun muiden ei tarvi raahata sua väkipakolla sinne aborttiin.

      • äitivm93

        Kyllä 14 vuotiaana synnyttäneitä on, paljonkin. Varmaan myös 13 vuotiaita. Mutta tosiaan, minä en aijo kertoa mitä sinun pitäisi tehdä. Käytä omaa järkeä. 13 vuotias on minun mielestä aivan liian nuori synnyttämään saatikka olemaan äiti. Tuota en taas ymmärrä miksi 15 vuotiaana olisi jotenkin vaikeaa saada pitää lapsi? Tiedän paljonkin 15 vuotiaana lapsen saaneita eikä se ole mikään ongelma. Kyllähän kaikkia alaikäisiä äitejä tarkkaillaan erityisen paljon. Uskoisin että jos ei mitään rikosrekisteriä tai muita ongelmia esim. sosiaaliviranomaisten kanssa ole ollut ja omistaa hyvän tukiverkoston, ei lapsen pitämiselle ole mitään estettä :) Mutta samat "säännöt" tuskin pätee 13-vuotiasta!


      • näinsemenee
        äitivm93 kirjoitti:

        Kyllä 14 vuotiaana synnyttäneitä on, paljonkin. Varmaan myös 13 vuotiaita. Mutta tosiaan, minä en aijo kertoa mitä sinun pitäisi tehdä. Käytä omaa järkeä. 13 vuotias on minun mielestä aivan liian nuori synnyttämään saatikka olemaan äiti. Tuota en taas ymmärrä miksi 15 vuotiaana olisi jotenkin vaikeaa saada pitää lapsi? Tiedän paljonkin 15 vuotiaana lapsen saaneita eikä se ole mikään ongelma. Kyllähän kaikkia alaikäisiä äitejä tarkkaillaan erityisen paljon. Uskoisin että jos ei mitään rikosrekisteriä tai muita ongelmia esim. sosiaaliviranomaisten kanssa ole ollut ja omistaa hyvän tukiverkoston, ei lapsen pitämiselle ole mitään estettä :) Mutta samat "säännöt" tuskin pätee 13-vuotiasta!

        Kyllä pätee ,huostaan otetaa jos teet makaronilaatikon väärin.Jos kinkun panet väärinpäin pellille ett nää lastas enää ikinä.


    • mami1987

      Ei ketään niin vain voida ottaa huostaan eikä lastasi sillä vaikka olet alaikäinen lapsi on kuitenkin sinun ja sinulla on omat oikeutesi äitinä ja lapsen isällä on myös omat oikeutensa. Vanhempiesi tai muiden läheisten aikuisten avulla varmasti pärjäisit jotenkin mutta vaikeaa se tulee olemaan. Terveydellisessä mielessä(miten kroppasi kestää odotuksen ja synnytyksen ja sen jälkeenkin vielä kaiken) ja sitten on vielä henkinenkin puoli, henkisesti tuskin olet valmis äidiksi koska olet itsekkin vielä luokiteltavissa lapseksi. Koulusi jäisi kesken tai siis jäisit luokallesi,peruskoulu on lain mukaan käytävä loppuun. Et voisi käydä kavereidesi luona ja mennä muiden nuorten vaan istuisit kotona yksin pienen itkevän vauvan kanssa.
      Ketään ei kuitenkaan voi pakottaa aborttiin,jos sinut lääkärille pakotettaisiin ja siellä lääkärille sanoisit että et halua aborttia niin ei sinua siihen kukaan voisi pakottaa.

      toivottavasti mietit tarkkaan mitä teet koska et vastaa vain omastasi vaan monen muunkin ihmisen elämästä.omasi,lapsen isän ja lapsen. ja pakostakin tälläinen vaikuttaisi myös sinun ja lapsen isän perheeseen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe