Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Teiniäideistä

mielipiteeni

Todella pistää vihaksi se yleistys. Kaikki teiniäidit on automaattisesti huonoja äitejä ja polttaa ja juo eikä välitä lapsesta vittujakaan ja onneksi vauva kuitenkin huostaanotetaan jo ensimmäisen elin kuukauden aikana? Koettakaa te aikuiset ja ei-niin-aikuiset ja aivan kaikki jo ymmärtää, ettette voi ettekä pysty sanomaan vain äidin nuoren ulkonäön perusteella kuinka hyvä tai huono vanhempi hän on. Haukkukaa sitten kun on aihetta, ei siksi että hän on tullut raskaaksi nuorena.

No aivan yhtä vihaksi pistää myös ne teiniäidit, jotka sanovat että eivät ikinä suostuisi tekemään aborttia koska se on murha. Jos tulette teini-iässä raskaaksi ettekä tahdo aborttia tehdä niin se on mun mielestä täysin ok, ja pitäisi olla muidenkin mielestä. Mutta voiherranjumala, kun olette siitä abortista kieltäytyneet, niin se tarkottaa sit sitä että SINÄ HOIDAT SEN VAUVAN. Se ei mene sun äidille asumaan eikä myöskään sun siskolle, veljelle, papalle, sedälle, tädille, naapurille, naapurin naapurille, tutuille tai sukulaisille eikä kellekkään muullekkaan, ehei, se on SUN LAPSI jonka SINÄ hoidat ja kasvatat. Toki voit sen kiikuttaa kylään ja yökyläänki kunhan se vähän kasvaa, mutta muulloin se on sulla. Ja omasta mielestä jos tulet äidiksi niin saisit kyllä luvan aikuistua. Jos olet 15 niin voiharmi, mutta sitten se tarkoittaa mun mielestä sitä että aikuistut 15-vuotiaana. Jos et halua vielä aikuistua silloin, niin ei sitten, mutta sitten et kyllä vauvaakaan pidä. Tuun varmaan hulluksi jos vielä luen noista teiniäideistä jotka jatkaa elämäänsä samanlaisena lapsen syntymän jälkeen, oon niin vihanen.

Ja mikä niillä teiniäitien äideillä on?? Jos tytär ei huolehdi lapsestaan, niin älkää TE niitä lapsia itsellenne ottako! Näkeepähän tyttö ettei elämä ihan niinkään mene että äiti auttaa aina ja kyllä äiti hoitaa ja että tytär voi sitten käydä välillä aina katsomassa lastaan. Sitä makaa kuten petaa, jos tyttö itse on sanonut että eiei, abortti on murha, haluun pitää sen, niin pitäkööt, mutta sitten saa ihan itse siitä huolehtiakin. Te olette kasvatustyönne jo hoitaneet.

Eli pointti oli se, että teiniäitiys on ok, eikä teiniäitejä pitäisi arvostella kun ette heistä tiedä mitään. Arvostelkaa sitten kun tiedätte jotain mistä valittaa, niin mäkin teen :D Jos itse olette teiniäitejä, olkaa oikeasti teiniÄITEJÄ.

1

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eräs äiti

      Joskus noin-60 luvulla mentiin hyvin nuorena naimisiin ja heti aloitettiin lapsenteko. Ihan teininä.
      Kun lapsi saadaan, se lisää vastuuta. Äiti on aina äiti. Kun lapsen saa, äidin on myös lapsestaan huolehdittava ja otettava vastuu.
      Äidin on myös oltava esimerkillinen. Mikään ei ole karseempi näky, kuin jos äiti kulkee lapsensa kanssa ja äiti vetää samaanaikaan tupakkaa.
      Jos ja kun on hallinnassa petipuuhat, on myöskin kannettava vastuu mahdollisesta tulevasta lapsesta. Mutta nuorenahan on vitsa väännettävä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe