Kankaanpään Posti

P.Ate

Kertookaas mitä mieltä olette postin toiminnasta.Mielestäni vanha posti paljon parempi ja palvelu parempaa,

51

3230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kioto

      Ei toimi.

      • Ei voi tajuta

        No ei todellakaan toimi! Ne täytti melkein kyselee asiakkaalta mitä niiden pitäis tehdä, ovat kiukkuisia kun sinne menee asioimaan, kestää aina toooosi kauan kun ei ne vieläkään oo oppinu sitä systeemiä. Ei oikeesti ollu mitään järkeä koko touhus kun muutettiin tollaseks! Mutta mitäpä täällä tuppukyläs enää oliskaan. Ei muuta ku kämppä myyntiin ja nokka johki muuhun suuntaan. Vaikka Ruotsiin


      • Tuumailija

        Mix mennä postiin kun on olemassa matkahuolto. Palvelu toimii. Lähetysaika korkeintaan vrk ja halvempikin kuin posti. PS: Eikä tarvi jonottaa.


    • klo 16.37

      Tänne Karviaan jaetaan nyt posti sieltä Kankaanpäästä. Kaikki takkuaa. Ennen sinne Kankaanpäähän siirtoa posti tuli ajallaan vähän puolen päivän jälkeen mutta nyt saa odotella klo 16,00 - ja myöhemmäksi. Osa on jäänyt joskus ilman postia kokonaan.
      Kirjeet ja laskut tungetaan lehtien väliin. Ei riitä, että siellä on oma posti vaan myös naapurienkin kirjeet. Näi ei tapahtunut koskaan silloin kun Karvialaiset itse jakoivat postin.
      Tärkeät kirjeet seilailevat missä sattuu ja omapa käynyt niinkin, että lasku on tullut perille sitten vasta kun eräpäivä on jo ohi!
      Ihmetystä herättää sekin milloin näille lähteville posteille tarkoitetut keltaiset laatikot tyhjennetään kun postin auto ajaa vain leuhkasti ohitse. Pitääköhän sekään aikataulu enään paikkansa mikä keltaisen laatikon kyljessä on?

      Täällä onkin jo alettu epäilemään, että meille Karvialaisille aletaan jakamaan posti vain niin kuin joskus ennen, pari kertaa viikossa. Eikä tässä enään kannata mitään lehtitilauksiakaan jatkaa kun posti kerran viivästelee.

      • eimullaooooo

        Näistä asiosta kannattaa ilmoittaa suoraan itellalle, ei ainakaan mikään asia muutu jos niistä valitetaan täällä.....


      • alleti
        eimullaooooo kirjoitti:

        Näistä asiosta kannattaa ilmoittaa suoraan itellalle, ei ainakaan mikään asia muutu jos niistä valitetaan täällä.....

        Tuosta asiasta mulla on sellanen mieli, jotta asiasta pitää ilmoittaa itellalle, mutta asiaa on sen lisäksi pidettävä julkisena niin netissä, kuin lehdissäkin. Jos asia jää vain itellan tietoon, niin mitään ei tapahdu. Tapahtuuko mitään siltikään, empä usko.


      • vierailijakarvua

        Karvialaiset jakavat edelleen itse postinsa, olen nähnyt!


    • kirjekuori

      Postin huono ja hidas toiminta ei johdu niistä työntekijöistä vaan siittä kuinka he joutuvat sitä pyörittämään. Toiminta sujuis paljon paremmin jos siinä olis vaki työntekijä koko ajan siinä postin pisteessä. mutta joku järkeilee sen niin että se voi olla myös kassalla välillä ja varastossa johon sen aika ei oikeasti riitä. jaksamisia työntekijöille.

      • postiloota..

        Käsittääkseni postinjakajia on myös vähennetty sen jälkeen kun Honkajoen sekä Karvian postinjakelu on siirtynyt sinne Kankaanpäähän.
        Mitenkään tästä tilanteesta ei voi syyttää postinkantajia, sillä he tekevät parhaansa.

        Nämä valitukset eivät tosiaankaan auta mitään, jos niistä pelkästään reklamoidaan Itelalle. Sinne ne hautautuvat mappi Ö:hön. Niiden "pomoille" on ihan sama, koska jokin kehä kolmosen ulkopuolinen saa postinsa. Täällä edes saa "vertaistukea" kun asioista voi keskustella.


    • ssssssssssssss

      Asiamiespostin palveluista vastaa Kankaanpäässä S-ryhmä, ei Itella!
      Postin jakelusta laatikoihin vastaa Itella, eivät Salen myyjät!

    • Itsepalvelua

      käyttäkää pakettiautomaattia, ei tarvitse jonottaa! Kirjepostiin voi liimata merkit itse ja pudottaa laatikkoon.

    • akka1

      Myymäläpäällikön tehtävä ois muistuttaa työntekijöitä asiakaspalvelusta ja käyttäytymisestä.Yhden naisen käytös on ylimielistä ja töykeää.Odottaa asiakkaan ite tietävän tullilappujen täytöt ym..Peittääkö käytöksellään ammattitaidottomuuttaan,vai missä on vika.

    • EiKaikkeeJaksa

      Innokkaana odotan Joulukortti ja -paketti rumbaa. Voi kusta, ja huolella. Olen jo siirtynyt Matkahuollon asiakkaaksi.

    • tunti jonotusta

      Joo, matkahuoltoon tai cittarin pakettiautomaattiin. Viimeksi postilla oli ovelle asti jono, joten lähdin pois, ja niin näkyi tekevän moni muukin.
      Eikö tässä olisi Kpään päättijille töitä, posti takaisin Kpäähän !

    • Servise

      Onneksi saa joulupostimerkkejä muualtakin kuin postista. Tulee kevät jonossa odottaessa. Eikä tarvitse asioida kiukkuisen naisen kanssa.

    • Karvialaanen

      En tiedä ainakaan, miten se Kankaanpään postinjakelu toimii tänne Karviaan. Ainakin paketit viipyy jossain.Tilasin erään tärkeän tavaran, jonka toimitusaika oli 3 vuorokautta. Nettiin tuli ilmoitus paketin lähettämisestä tilausiltana. Kännykkään tuli noutoviesti perjantaina ja kun lähdin hakemaan paketti ei ollutkaan noutopisteessä. Yllätys yllätys, pakettikortti saapuikin sitten maanantaina postin mukana. Eli toimitus kesti puolitoista viikkoa.
      Matkahuollon asiakkaaksi täälläkin käännytään.

      Miten siellä Kankaanpäässä toimii tämä paketti-homma?

      • Asiakas vaan

        Kun jotain käy postista hakemassa. Hlökunta on kiukkuisena tuskin takana ja sanoo, että ei oo vie keritty hyllyttään! On kuule niin paljo tavaraa täällä etten ala sun pakettia ettiin! ..joo.. Anteeksi ku poikkesin..


    • Ei se ihan näin toim

      Se on kyllä oikea ongelma että paketit isketään hyllyyn rullakoista vasta myöhään illalla, kun ehditään, ja niitä yritetään usein hakea jopa ennen viittä.

      Ennen viittä yritetään vielä yhtäaikaa saada tavara liikkeelle (sekä asiakkaat että henkilökunta) että ehtii Tampereen jakelukeskukseen illaksi...

      • Palvelua!

        Jos postista tulee saapumisilmoitus niin silloin sen täytyy olla hyllyssä! Minun työssäni on niin, että vaikka olis kuinka paljon väkee, tukkukuorma myöhässä, työkaveri mahataudis jne.. Niin kyllä sen asiakkaan on saatava vatsansä täyteen lounastuntinsa aikana. Jos sanoisin, että sori, nyt on niin paljon tekemistä, että tuu kahden tunnin päästä uudelleen. Ei olis sekään hyvä!


    • Auton osia

      Mikään ei ota niin aivoon kuin se että ne tallentaa koneelle tiedot vasta kun paketin hakee. Sitten eivät saa selvää jos on käsin kirjoitettu, jono vaan kasvaa perässä. Ei se henkilökunnan vika ole, mutta jossain on vikaa kun homma ei toimi. Matkahuollossa on rento meininki, siellä ei henkkareitakaan meiltä kanta-asiakkailta aina kysellä.

    • paketoitunut

      Mulle on tullu paketti postiin. voisko sen joku mulle hakee vai täytyykö itte hakee töitten jälkeen.

    • Toimii

      Valtakirjan esittämällä saa paketin kunhan hakija löytyy.........O

    • jepulis

      Huonoja kokemuksia, äärettömän hidasta toimintaa paitsi tänään, kun kävin niin oli se mies (pomoko?). Samassa ajassa meni 6 asiakkaan jono kun normaalisti 2 hengen jono.....

    • jdkvg

      Asennevamma niillä akoilla!

      • Osulan mieskö

        Se on tuo Postin elikkä Itellan toiminta nykyisin ihan hakoteillä..Jos netistä tilaat tuotteen joka toimitetaan Itellan kautta niin voin kertoa että kestää ja toimituslupaukset pettää (1-3 arkipäivää) kotimaassa..
        Mutta tilaappa tuote kuriiritoimituksena niin saat sen paljon nopeammin ja kotiovelle toimiettuna samaan hintaan..
        Ei se ihme jos tuo Itellan palvelu ei Kankaanpäässä toimi kun liittivät palvelun tuosta vaan myymälän kylkeen ilman henkilöstölisäystä,koulutusta jne. ja tästähän pitää kritisoida S-ryhmää.


    • Kirjattuna

      MATKAHUOLLOSSA ON HOMMAT PELITTÄNYT AIKAS HYVIN!

      Postin hommat ihan sekasin , ei sinne kukaan halua mennä asioimaan ellei ole pakko. Perjantaina oli noin 20 ihmistä jonos ja yksi ihminen koitti palvella minkä ehti ja kaupan kassa myi täyttä häkää postimerkkejä, en tiedä mikä taho postin hoidosta siinä kohtaa on vastuussa mutta EI TOIMI!!

      • ahkeratilaaja

        Auton osia: ymmärtääkseni se homma ei ihan noin mene. Ne mitään tietoja sinne tallenna etukäteen. Tai ne voi olla tiedoissa väärin. Usein joutuu postiennakot näpyttää sinne, kun ei ole lähetysvaiheessa laitettu. Itse olen asunut eri paikkakunnilla ja tiettyjen firmojen paketeis aina sama homma, joutuu kaikki tiedot näpyttää siinä kun luovuttaa pakettia.

        en huutelisi täällä asioista, kun ei asioista tiedä
        Saapumisilmoituskaan ei voi tulla ilman, että paketti olisi paikalla. Saapumisilmoitus nääs revitään siitä paketista pelipaikalla, monta kertaa nähny ku illalla ne leimaa? Niitä


    • Eipäs unohdeta

      Kumma homma koko postin hävittäminen Kpäästä. On tällä alueella kuitenkin melko paljon ihmisiä ja yrityksiä asioimassa, naapurikunnistakin monet asioivat Kpäässä muiden asioidensa lomassa. Eikö päättäjistä löytynyt silloin yhtään puhtia että olisivat postin hävittämisen silloin estäneet ? Niin että muistakaa taas ketä ensi vaaleissa äänestätte.

    • 181777

      Eipä kiinnostanut päättäjiä, niitähän kiinnostaa vain sellaiset asiat jotka jotenkin liippaa läheltä omaa rahapussia tai toimintaa.

    • e.v.p.

      Aseita on hyvä noutaa pakettiautomaatista, jos vaikka lähtee Niinisaloon kotibileisiin.

      • Äly hoi..

        Aika mauton letkautus sulta. Omasta mielestäsi olet ehkä vitsikäs, mutta jos ihan hiukan järkeilet niin voisit tajuta, että se ikävä tapahtuma on monelle raskas taakka koko loppuiäksi! Ei saisi laskea leikkiä tämmöisistä asioista.


    • ei_ole

      Käytän paljon postipalveluja - tai käyttäisin jos niitä olisi. Asiamiespostin toiminta Kankaanpäässä on kaikilta osin luokattoman huonoa, tietämätöntä ja hidasta. Pelkän postimerkin ostaminen kestää ja kestää muusta puhumattakaan! En tästä hitaasta palvelusta pelkästään myyjäparkaa syytä; ei hän joka paikkaan repeä! Silloin kun Kankaanpäässä oli oikea Posti niin olihan sielläkin 2-3 virkailijaa luukuilla ja silti oli jonoa ja asioiminen kesti, miten nyt yksi myyjä oman toimen ohella saisi samat hommat tehtyä??

      Ulkomaille menevät paketit ja kirjeet ajelen suosiolla Pomarkun asiamiespostiin missä ollaan edes pikkuisen enemmän kartalla - luovutin Kankaanpään suhteen kun silmät pyöreinä kysyttiin USAsta, että "mikäs maa tämä on?".

      • Postikusti

        Mitenkäs nuo toimivat esim. Niinisalon ja Venesjärven asiamiespostit? Venesjärvi syrjässä niin pakettikulku kestää, mutta jos Niinisaloon veisi paketit ja muutenkin hoitaisi lähetyshommat sieltä... onko kokemusta? Ainakin lähempänä kun Pomarkku.


    • M5252

      Mielestäni hyvä kun posti on auki aamusta iltaan ja aikaisin aamulla tai myöhään illalla ei ole edes jonoa, mutta kovimpaan ruuhka-aikaan klo16-17 siellä saa vain itsensä pahalle tuulelle.

    • voi,voi

      Mitenköhän käy Kankaanpään postin kun Itella taas supistaa.
      Siirretäänkö postinjakelu Poriin ja jaetaan syrjäseuduille vain kerran viikossa.

      Taitaa olla parasta perua kaikki lehtitilaukset.

    • urpojaoommekaikkioom

      Hermot menee, vanha kunnon posti takas ja äkkii, kaikkea kun ei saa tilattua matkahuoltoonkaan. Nämä on jo tarpeeks kauan "harjotellu" että luulis homman toimivan muttta esm. ulkomaanpaketin vastaanotossa asiakas saa neuvoa työntekijää,, Ja ne jonot...... Postilla menee huonosti kun suurin osa kaupasta käydään netissä ja kyllä moni lehtiäkin tilaa sekä suurimmalle osalle ainakin jotkin laskuistakin tulee postissa???? wtf

      • lasku

        Kaikki eivät ole ottaneet suoraveloituksen sijasta e-laskua. Silloin tulee normaali paperilasku postin kautta!!

        Täyttä potaskaa se Itellan-pomon valitus siitä, että kirjeposti vähenee. Jokin syy tietenkin piti supistuksille keksiä.


    • Umbepmomber

      Pakettien määrä on posteissa kasvanut valtavasti lisääntyneen nettikaupan myötä, että siinä mielessä posteilla pitäisi mennä hyvin, kulut kai on postilla ihan samat riippumatta siitä, onko rekassa yksi tai useampi paketti kun pakettia kuljetetaan postitoimipaikkaan.

    • huomautus

      Karvialainen täällä ihmettelee, Kankaanpään postin toimintaa!

      Miksi laskut tulevat perille vasta sitten kun eräpäivä on jo ohi? Miten kauan posti on jo vitkutellut matkalla, koska yleensä laskut tulevat paria viikkoa ennen eräpäivää.
      Enkä ole ainut henkilö, jonka kirjeposti on näin pahoin myöhässä.

      Myöskään lähtevä posti ei toimi. Epäilyttää, tyhjennetäänkö keltaisia laatikoita päivittäin ollenkaan, vai tehdäänkö sekin kerran parissa viikossa?

      Saisi yksityistää koko postin, että homma toimisi!

    • Odottelija2

      Postinkantajissa löytyy lukutaidotton! Postia kannetaan mihin sattuu ja väliin palaillaa takaisin laatikolle. En moiti kaikkia mutta yksi musta lammas on joukossa! Luvattoman kauan kestää postin kulku vakiposti tulee klo 14 ja lomansijainen klo 11.30! Missä mahtaa vakikuski tumpulehtaa?

      • Voisentään

        Asteiden laatikossa on vähän väliä myös naapurin postia. Viime viikolla meillä oli naapurin ja naapurilla meidän postit. Laatikot on selvästi merkattu ainakin..


    • ei naurata..

      Sama täällä.
      Kirjeposti tungettuna lehtien väliin ja niistäkin osa naapurin. Sama sukunimi kylläkin, mutta eri osoite.
      Etkä ole yksin, jonka kirjeposti on myöhässä. Eilen sain muistutuslaskun, alkuperäisestä laskusta joka tuli myös eilen postilaatikkoon! Onneksi puhelin vielä toimi, että sain sovittua uuden eräpäivän.

      Eräs tuttavani on karenssissa, koska posti töpeksi hänen työmääräyksensä.

      Mikähän on paikka jonne voi oikeasti tehdä valituksen postin toiminnasta?

    • ijhijijh

      Kyllä vituttaa kyseinen asiamiesposti, pakettia seisotetaan tunti tolkulla hyllyllä ja lyödään järjestelmään vasta kun kello on niin lähellä ilta yhdeksää ettei sitä enää kerkeä hakemaan, periaatteella kyllä aamuvuoro hoitaa. Jos oikeesti odotatte jotain pakettia niin tilatkaa matkahuoltoon.

      • Shivatsu

        JUURIKIN NÄIN SE ON.
        SEURANTAKOODIN AVULLA TEIN TESTIN - KOODI NÄYTTI POSTIN SIVUILLA PAKETIN SAAPUNEEKSI MUTTA VASTA KAHDEN VUOROKAUDEN KULUTTUA SAIN SAAPUMISILMOITUKSEN KOTIIN!!!


      • MulleEiTullutIlmoitusta

        Mulle ei tullut saapumisilmoitusta koskaan. Otin yhteyttä firmaan, josta paketin olisi pitänyt saapua ja suurin piirtein haukuin sen maan rakoon. Sieltä sitten ilmoittivat, että paketti on ollut noudettavissa jo viikon. Onneksi sain sieltä seurantakoodin, jonka kanssa sitten menin Postiin.


    • Mäkkäri

      Hienoa hakea postipaketti illalla myöhään kaikessa rauhassa.

    • yrittäjä minäkin

      Toi postin touhu sopii varmaan muille, mutta ei yrittäjille / yrityksille.
      Ei niillä ole aikaa seisoskella tuntia postijonossa ja tarvittavat palvelutkin pitäisi henkilökunnan osata hoitaa. Tarkoitan että vähän muutakin kuin postimerkin myymisen. Kauppa siinä vieressä sotkee asioita, tiskitkin ovat aivan liian lähekkäin, ei ole tilaa, eikä ole tietoakaan mistään salassapitovelvollisuudesta. Monet yritykset siirtävät postiasioitaan muualle mahdollisuuksien mukaan.

    • Onnix

      Onnex kaatuu pian omaan ahneuteensa, kuten kävi jo Veeärrällekkii. Ketterämmät toimijat vievät työt, eikä jää muuta ku pari postiljoonia ja tuhat pomoo jäljelle, eikä tartte ai meiti veromaksajienkaa turhasta enää maksaa.

    • Cellubilla

      Posti toi meille 10-vuotta sitten osoitteessamme asuneelle ihmiselle. Osoite selvitystä ei jaksettu postin puolesta tehdä näköjään.

    • Anonyymi

      Onko postinjakajslla lupa kääntyä omakoti pihoissa toivottavasti lopuu

      • Anonyymi

        Ei ole lupaa kääntyä, on ajettava suoraan läpi!!! Eikä ole lupaa edes tulla kotirauhan suojaamalle alueelle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe