valehtelevat ja pettävät naiset

Olen kaatanut useita varattuja naisia, niin nuoria kuin vanhoja. Samoin kaverini. Naiset ottaa lastit suuhun, sisään jne.. Eli ovat oikeita lunttuja!! Oikein ihmetyttää kuin horoja ne voi olla? Ei paljoo sormus ja suhde hidasta!! En vois ikinä tollasen luntun kanssa muuta äärellä kuin kassit tyhjiksi:)

Onneksi on kunnon naisiakin joiden kaa voi tehdä lapsia!
Ilmoita


Mikäs sinä sitten luulet sitten olevasi ! Ori joka hyppää jokaisen eläimen selkään.
Häpeäisit etes tuollaista rehvastelua !
1 VASTAUS:
Tais heti yx vosu älähtää:) monelle oot antanut pesääsi lutka?
+Lisää kommentti
Jups...Onhan näitä !!! Tämän taloyhtiön talkkarina voin kertoa,että,jos vain kunto kestäisi,niin vois kiertää 23 rouvaa/kihlattua päivässä läpi...ukot töissä,niin saa olla kuin pukki kaalimaalla !!!! Suihinotto on muuten hyvin suosittu tyydytystapa näillä prinsessoilla !!!!!
Ilmoita
Suurin osa nykynaisista on lumppuja!
Se vaan on tosi asia joka pitää myöntää.
Nykyisin kun ei osata hävettä jos ollaan kiero, varas, huora tai muuten vaan kusipää.
Ilmoita
Siideriä, röökiä ja suuta\per..settä jaetaan surutta!! Jos hyvä nainen löytyy niin sitä kannattaa pitää kuin kukkaa kämmenellä!!!! Suomalaisissa naisissa ne taitaa olla vähemmistö!! Sääliksi käy äijiä joiden eukot jakaa itteensä selkien takana....
Ilmoita
Oksettaa tommoset vosut ja niille voikin heittää lastin suuhun!!
3 VASTAUSTA:
Tossa olin yhdellä duunimatkalla ja yksi prinsessa oli yön huoneessa. 14 vuotta nuorempi ja laukesin sisään kolmesti. Kysyin, etteikö yhtään pelota mennä kotiin miehen luo vieraan miehen nesteitä p..llu täynnä? Auki kuulemma vältellä seksiä miehen kaa Eka iltana...sellainen kiltti pikku vaimo
panomies47 kirjoitti:
Tossa olin yhdellä duunimatkalla ja yksi prinsessa oli yön huoneessa. 14 vuotta nuorempi ja laukesin sisään kolmesti. Kysyin, etteikö yhtään pelota mennä kotiin miehen luo vieraan miehen nesteitä p..llu täynnä? Auki kuulemma vältellä seksiä miehen kaa Eka iltana...sellainen kiltti pikku vaimo
Oletpa ällöttävä.
panomies47 kirjoitti:
Tossa olin yhdellä duunimatkalla ja yksi prinsessa oli yön huoneessa. 14 vuotta nuorempi ja laukesin sisään kolmesti. Kysyin, etteikö yhtään pelota mennä kotiin miehen luo vieraan miehen nesteitä p..llu täynnä? Auki kuulemma vältellä seksiä miehen kaa Eka iltana...sellainen kiltti pikku vaimo
Missäs päin tämä tapahtui?
+Lisää kommentti
Kerro tuo sama kunnolliselle naiselle niin hän osaa kiertää sinut kaukaa. Kunnollinen nainen tekee lapsia kunnollisen miehen kanssa. Sinä et ole sellainen eikä kaverisi. Aika jännä tuo tapa, jolla suhtaudut vastakkaiseen sukupuoleen. Se kertoo lähinnä luonteestasi. Aika rumalta se näyttää.
Ilmoita
Sähän olet täysin samanlainen lunttu, vaikka yrität ulkoistaa itsesi kuviosta.

Sinun lastisi on se lika, mikä tuossa lentää.
Ilmoita
Onhan se törkeyden huippu että mies ITSE on ollut hommassa mukana ja syyttelee siitä naista!!! Mene hel.vetti itseesi ap ja sun kaltaisesi kaikki, joka ikinen jätkä joka itse syyllistyy naisten vokotteluun ja sitten heitä huo.raksi haukkuu. Jos teitä ei olisi ei olisi tuollaisia naisiakaan, itse te siihen syynä olette! Te pässit ette naista tarvitse ollenkaan!!!!!!!!!!!!!!
1 VASTAUS:
Se on sitä huomion hakua ja olematonta itsetuntoa. Jos se lunttuilu on ainoa keino saada hyväksyntää ja 'rakkautta' Rikkinäisiä ihmisiä. Mitä jos seuraavalla kerralla pidättäytyisit ja antaisit naiselle muuta. Tietenkään eheytymistä ei saa toisen kautta, mutta sysäyksen itsensä hyväksymiseen voisi saada jos kelpaisi muuksikin kuin pi..uksi.
+Lisää kommentti
Yhtä horoja ja lunttuja kuin SINÄ!

Eli vallan hirmuista!
Ilmoita
suomalaisilla naisilla on siveys hukassa:):):)
Ilmoita
posiollakin kiinteistöjä välittää ukkoaan pettävä horo...lapsikin löytyy, mut sehän ei tahtia haittaa.
Ilmoita
En ikinä huolisi sinunlaista miestä, joka panee varattuja naisia, joka hyväksikäyttää naisia, pettää, puhuu rumasti naisista!!

Miten sinä kuvittelet, että kukaan kunnon nainen haluaisi sinut?? Ihminen saa sitä mitä on itse ja sitä sinä tulet jatkossakin saamaan, jos olet tuollainen.
1 VASTAUS:
On se kumma ettei niistä kakkoshuorista eli itseään varatuille miehille jakavista ämmistä kukaan puhu noin! Nainen saa jakaa persettään varatulle ja ajatella ettei siinä mitään pahaa ole eikä tee mitään väärin ja että hänhän vaan nauttii seksistä vapaa kun on, mieshän se aina väärin, ja porukka komppailee rivissä. Mies on heti ällöttävä sika kun varattua ruuvaa. Ihme kaksinaismoraalia.
+Lisää kommentti
Aika mielenkiintoinen aloitus, siinä mielessä että vaimoja moititaan tällä palstalla liiasta pidättyväisyydestä. Leikkaavat hiuksensa polkkatukaksi eivätkä halua intiimiä kanssakäymistä.

Lunttuja tai ei, eivät he sinua minään prinssinä tai elämänsä pelastajana pidä, kunhan kaipaavat vähän viihdettä elämäänsä. Ehkä heidän puolisonsa tekevät ihan samaa. Olet pieni dominokeksi kahvin jälkeen, et muuta. Mutta onko sillä väliä? Sekö sinua harmittaa, etteivät soittele perään?
2 VASTAUSTA:
Kerron sinulle yhden totuuden. Se naisen antavuus seksin saralla ei ole mitenkään kiinni hiusten pituudesta. Tiedän pitkähiuksen naisen, jota ei seksi kiinnosta. On suhteessa ja miehensä hyväksyy sen, ettei nainen välitä seksistä. Huvittavaa kuinka ihmiset luulevat kaikenlaista yksien hiusten perusteella. Niiden pituus, väri ym. kun voi vaihdella eikä niistä voi tuntematon päätellä esim. sitä kuinka paljon toinen harrastaa seksiä. :D

Aloittaja ei kyllä itsekään ole puhdaspulmunen. Kuka antaa parhaat pisteet miehelle, joka sekstailee varattujen kanssa. Ehkä toinen samanlainen.......
Ja sinun tulkintasi naisesta perustuu kaverisi kertomaan? Aika harva valitsee seksittömyyden tai vähän seksiä jos on muita vaihtoehtoja. Ehkä suhteesta tai miehestä paljon kiinni jos naista ei sytytä. Yhtään 100% nunnaa en tunne. Kyllä ihminen tarvitsee seksiä, tai vähintään kaipaa. Mutta on muitakin tekijöitä. Elämä on joskus mutkikas juttu.
+Lisää kommentti
Älkää vaan hommatko lapsia. Niistä tulee yhtä sairaita kuin tekin. Ihmiseltä saisi muutenkin ottaa pois ton kyvyn.
Ilmoita
lopun aika lähenee, pitäkää kiirettä, muuten...kiduttava kuoolema on sit pahinta
Ilmoita
olen kaatanut ----------------- HYi panomies hyi
Ilmoita
Ap mikä vittu luulet olevas.Ite huoraat pitkin kylää ja oot olevinas niin kiltti ja viaton.Panet noita huoria ja sen jälkeen haukut.Voi hyvää päivää mikä tyhjäpääporukka taas liikkeellä...Kieltämättä en ymmärrä minäkään tollasta lunttuamista alkuunkaan, jos on varattu niin on varattu ja silloin käyttäydytään sen mukaan.Itse osaan sen kyllä...
Ilmoita
Aloitus on täysin paikkaansa pitävä. Näitä on kaveripiirissä tullut ilmi ja se varattujen naisten määrä, jotka mua on yrittänyt iskeä kuvottaa. Varattuihin en koske, enkä ole koskenut. Siitä pidän kiinni. Usko naisiin vaan on koetuksella, pahasti...
1 VASTAUS:
Nyt tuli kommentti jota odotin. Miksi niin moni mies on heti valmis pettämään toista miestä tämän vaimon kanssa? Häneenhän se eniten sattuu.
+Lisää kommentti
Sinähän oikeen kunnon mies olet panet kaikkia, kun liikkuu ja luulet olevasi parempi kuin ne naiset jotka saavat sinulta mitä haluavat, ei e-pilleri aikana irtosuhteista nauti vaan miehet, vaan myös se nainen joka vetää viivan tarjoamastasi drinkistä ja huomiosta omaan päänahka lootaan.
Ilmoita
Ap:lle samanlaine v..un rotta oot, kuin ne horot jota kehuskelet "kaatavasi". Elät jossain ihmemaassa, kuvittelet tuollaisen pojan saavasi mukamas joskus hyvän naisen. Hahahaa :D. Tuollaisille tulee helposti äkkilähtö, jos se petetty osapuoli saa tietää osallisuudestas asiaan. Kannattais ehkä...vähän miettiä, kuinkas sitten mietit asiasta, jonkun tyhjentävän lastit siun naises sisään. Voipi tulla yllätys 9kk päästä...
Ajatellaan että sinul ja naisellas on siniset silmät ja molemmat vaaleilla hiuksilla varustettu, kuinkas ajattelet kun lapsosellas on ruskeat/vihertävät silmät tummat hiukset ?
Tosissaanko luulet erottavasi naisista, ehkä ulkonäöstä vai mistä, kuka pettää ja ketkä ei ? Pelkkä ajatuskin huvittaa suhteettomasti :D :D.
Ilmoita
Millainen mies kaataa varattuja naisia ja tulee palstalle haukkumaan luntuiksi ja horoiks. Kuulostaa siltä että sulla on heihin pakkomielle. Miksi sinkut ei riitä?
1 VASTAUS:
Voisin kysyä samaa näistä kakkoshoroista, joita uskottomuuspalsta on täynnä kehuskelemassa kuinka ukkomies antaa mahtavaa seksiä. Ja sitten haukutaan siaksi jne kun mies ei eroakaan vaimostaan. Onko se jotenkin hyväksyttävämpää, että nainen nussii varattua?
+Lisää kommentti
Entäs raskaana olevat naiset? Vieras muna kelpaa. Jotkut ei vaan tunne moraalia näemmä.
Ilmoita
Hah hah mikä spede, oot ihan samalainen huora, vitun pelle.
Ilmoita
Jaahas, nyt kannattaisi ehkä hidastaa tahtia jos oikeasti haluat vapaan ja tosissaan olevan naisen. Tuolla menolla sinustakin tulee pinnallinen ja itse asiassa asenteesi paistaa jo nyt sen verran tuosta jutustasi läpi että oikeasti kiltit vapaat naiset eivät halua lähteä matkaasi koska ajattelevat sinun vain käyttävän heitä hyväkseen.

Kannattaa ehkä katsoa peiliin - oma käytös vaikuttaa melkoisesti siihen miten elämä kulkee eteenpäin. Uskalla muuttaa omaa käyttäytymistäsi niin tuloksesi ovat erilaisia. Seksin saaminen on ihan eri asia kuin suhteen rakentaminen. Nuoret miehet ilmeisen usein nuoruuden innossa hankkivat kokemuksia ja vielä kehuskelevat sillä. Tämä inhottaa oikeaa parisuhdetta etsiviä nuoria naisia.

Naisten maailma on todella erilainen - osittain se on myös teidän miesten luoma kun olette yllättävän usein aika kärkkäästi arvostelemassa ja lokeroimassa naisia. Aika monen nuoren naisen "pehmittäminen" vie sitten todella pitkään kun pelkäämme joutuvamme pois heitetyiksi.
1 VASTAUS:
Ei helmiä sioille. piste.

Ei tuollainen häntäheikki ansaitse mitään oikeaa naista.
+Lisää kommentti
Ja yllättäen taas pääpointista "naiset jotka pettävät puolisooan" syyllinen onkin aloittaja joka on nuo raukat naiset houkutellut haureuteen. No näinhän se menee mulla on tissit ja siksi voin kotrolloida sinua / mulla on penis siis minua voi syyttää kaikesta.
Ilmoita
En voisi koskaan luottaa tuollaiseen mieheen, joka on kaatanut varattuja naisia ja laittanut joka koloon lasteja!! Oikein oksettaa! Pistelee niin vihaks tuolaiset miehet, että tekis mieli vetää munat solimuu ja ripustaa kattolamppuun roikkuun.
Ilmoita
Kerran erään pariskunnan luona vieraillessani siellä nautittiin alkoholia, kuten silloin vielä oli minullakin tapana. Miehen vaimo poistui huoneesta ja kyseinen aviomies alkoi nuolemaan vieraan naisen kanssa, poistuivat yhdessä talosta. Aika järkyttävää. Poistuin itsekin, mutta palattuani harrastin seksiä tämän miehen vaimon kanssa... Tuli mies aika nolona kotiin. Olin jäädä pillun päältä kiinni. Onneksi humalatilani oli sen verran voimakas, ettei suuri penikseni ollut seisoa tämän varsin suomalaisen naisen kanssa.

Kuulin myös, että ulkomaantyömatkallaan kyseinen varsin suomalainen mies oli harrastanut seksuaalista kanssakäymistä ulkomaalaisten kanssa...no...siitä ei vielä tähän mennessä tiennyt kukaan muu paitsi 3 henkilöä. Vaimonsa ei usko, että hänen miehensä on täysi kusipää ja väkivaltainen paskiainen.

Jokunen vuosi aiemmin eräs toinen kaverini meni naimisiin ja hankki itselleen lapsia tämän nätin vaimonsa kanssa. Alkoholia nautittuaan alkoi suutelemaan ex-tyttöystäväni kanssa. Ihmettelin siinä hänen toimintaansa. Onhan hänellä vaimo, lapsia, omakotitalo ja hyvä työpaikka. Eli elämä varsin mallillaan. Ei vaikuttanut katuvan yhtään toimintaansa. "Piti kokeilla miltä tuntuu". Kyseinen ex ei osannut onneksi suudella yhtään, joten kokemus jäi varmasti valjuksi.

Melko kulisseja monet parisuhteet. Yhdessä ollaan ilmeisesti tottumuksesta, tai jostain hyödyistä (esim. joku maksaa telkkarit, tietokoneet ja autot, samalla kun toinen voi istua kotona toimettomana). Minulla on mennyt täysin luottamus parisuhteen toimivuuteen. Olen ollut sinkku jo kauan aikaa, koska luottamustani ei ansaita hetkessä.

Tositarinoita oikeasta elämästä.
1 VASTAUS:
Kulisseja riittää, molemmat juoksevat omia menojaan...emäntä tansseissa ja mies baareissa...Ja emännällä seuraa riittää..:D
joskus vähemmän joskus enemmän..
Miehellä omia juttujaa ja menojaa, ja kulissit pysyy..
+Lisää kommentti
Taisi aloituksesi olla pelkkä provo. Ei sun kaltaistasi kehuskelijaa edes naiset huolisi. Kuvittelet vaan itsestäsi liikoja. Jos todellisuudessa olisit kaatanut noin itsestään arvottomia naisia, he halvekisi sinua enemmän kuin tiedätkään.
Ilmoita
Kyllähän se mieskin voi yhtälailla pitää itseään huoraavana jakorasiana kun kaikille antaa. Kyllähän siinä miehuus on kauan aikaa kadonnut aloittajalta.
Ilmoita
Todelline pettäjä mies panee varattuja naisia eikä häpee mitään,hommista ei vaan pidä jäädä kiinni,se on nyrkkisääntö.
Ilmoita
Pätee kaikkiin, myös naisten kannattaa kopaa läpi huoramiehet. Ehdottomasti myös kakkoseen, naiset, näitä miehiä.
Ilmoita
Minusta huora kylläkin on maksullinen. On kyllä sattunut että olen mennyt varatun naisen kanssa sänkyyn kun tunteet ovat niin sanoneet että siten paras vaikka olen itsekin varattu.
Eka kerta tuntui oudolta, nyt en ole katunut pätkääkään että niin on käynyt.
Siitä löytää vieläpä kiksejä omaan parisuhteeseen.
Kokeilkaa niin tiedätte mistä kirjoitan.
1 VASTAUS:
Fiksu ja asiallinen kommentti ketjuun. Kiitos sinulle tuosta.
+Lisää kommentti
Sormus nimettömässä sormessa on paras tapa saada ukkomiehet kiinnostumaan. En ole naimisissa, mutta tiedän mistä puhun. Kokeiltu on. :)
Ilmoita
sellaisia nuo naiset ovat, heti on pillut levällään kun vähänkin on tarjolla edes keskitasoista. Ei naisia voi kunnoittaa, ne on sitä varten että tyydytetään tarpeet ja se on siinä. Yhtään et voi antaa periksi missään, naiset on kuin pikkulapsia jotka kokeilee rajojaan jatkuvasti. ei kannata antaa periksi. Siis etkö tajua että se nussii sun selkäs takana ja kantaa toisten miesten spermoja sun kotias, sulle tarjolle. mieti sitä kun ensikerralla lykit sinne saastaseen jakorasiaan.
Ilmoita
Veikkaan että ap on katkeran kitkerä mammanpoika joka ei ole onnistunut naisrintamalla ja ikää 50 ..:) ja tiskit on tiskaamatta ja pyykit kunnen äiti 80v tulee kuntoutusjaksolta kotia :)
Ilmoita
Varattu tai ei, niin lastit otetaan sisään.
Olin suhteessa pettävän kanssa, kyllä oli valetta ja vaikka mitä kokoajan. villasella painoin asiat kun halusin uskoa kumppanin uskollisuuteen, vaikka itsekkin sanoi jatkuvasti että on "miellyttämisen halu miehiä kohtaan". Tuli sekin selväksi mitä tarkoittaa.. Uudessa suhteessa ja käy minun luona panettamassa ihteään, uskoin nekin selitykset miksi. huhhuijjaa kun olen hyväuskoinen paskaläjä. Menee usko naisiin ihan totaalisesti kun taudinkin sain. Hyi helvetti minkälaista paskaa nyky maailma on. Alan ymmärtämään pikkuhiljaa Islamia.
Ilmoita
Nooh. Sitten kun se ap:n kanssa lapsen tehnyt hänen "oma kunnollinen varattu naisensa" on parin pikkulapsivuoden jälkeen viihteellä tuulettumassa, niin katohan kummaa, yhtä lunttu se on sekin kun ap:n tähän saakka panemat varatut, se on vaan sitä jonkin toisen kun ap:n kanssa. Katos ns. suhteen alun ja lapsentekovaiheen kunnollisuus ei ole mikään takuu myöhemmälle pysyvälle kunnollisuudelle; jos ja kun se muijas vittuuntuu sun varattujen paneskeluihin tai ylipäätään kitisevään lapsiperhe-elämään, ei sitä mikään estä muuttumasta samanlaiseksi varatuksi luntuksi kuin ne sun tähän saakka muutkin panemasi luntut ovat olleet. Sen vaan pokaa joku toinen jumalan lahja maailman naisille kuin sinä. Lapsenteko aloittajan kaltaisellekaan panosonnille ei valitettavasti ole takuutodistus elämänmittaisesta uskollisuudesta. Näin se elämä voi mennä, pilkka osuu sitten hyvinkin usein omaan nilkkaan kun aika kuluu. :)
Ilmoita
Lumput lumputtaa, eipä tarvitse katella yhtäkään naista hetkeen. Varsinkin kaupungissa tuntuu tuo huo#aus olevan naisilla se top 1 asia mitä tehdä viikonloppuisin.
1 VASTAUS:
Joo, kattele sä vaan poikia ku niiden pippeleitähän sä vaan haluut. Älä teeskentelekään, että naiset kiinnostaa, niitähän sä vaan vihaat. Öitä Sinullekin!
+Lisää kommentti
Jos et sisimmässäsi arvosta tällaisia naisia miksi sitten kaadat heitä??
Ilmoita
Alkuperäinen: Joudut käyttämään mainittuja naisia siksi koska et pysty saamaan parempaakaan, meitä ns. kunnon naisia. Sinulla ei ole selkärankaa olla mies yhdelle naiselle.
Ilmoita
Yhden asian laittanut merkille, silloin harvoin jos ravintolaan menen ottamaan parit siiderit ja koska olen yksin (avomieheni on absolutisti mutta luottaa minuun 100%sti) liikenteessä jotkut miehet tulevat tiskille juttelemaan ja iskemään. Juttelen kyllä takaisin ja ihan kiva että juttelevat, ei siinä mitään. Mutta muutaman kerran olen kuullut kommentteja "eikö yksin oleva nainen ravintolassa halua sitä yhtä asiaa?" Kohteliaasti sanoin että "ei tosiaankaan.". Minua on huoriteltu muutaman kerran koska olen ilmoittanut olevaqni varattu ja en ole ravintolassa iskemässä ketään. Alussa miehet kun aloittavat mukavan jutustelun ja ulsopäin suuntautuneena persoonana tottakai juttelen takaisin. Mutta tämä haluan sanoa että yksin oleva nainen ravintolassa ei aina merkitse että etsii seksi seuraa!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

valehtelevat ja pettävät naiset

Olen kaatanut useita varattuja naisia, niin nuoria kuin vanhoja. Samoin kaverini. Naiset ottaa lastit suuhun, sisään jne.. Eli ovat oikeita lunttuja!! Oikein ihmetyttää kuin horoja ne voi olla? Ei paljoo sormus ja suhde hidasta!! En vois ikinä tollasen luntun kanssa muuta äärellä kuin kassit tyhjiksi:)

Onneksi on kunnon naisiakin joiden kaa voi tehdä lapsia!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta