Onko Lindströmkin näin kiero?

KS netistä poimittu

"Puolueen yhtenäisyyden on tuhonnut Tähtinen-Lindström akseli, joka on potkinut kaikki muut pois puolueesta. Kaikki jotka saavat enemmin ääniä kuin Anssi Tähtiselle, potkitaan pois. Eikö kukaan ihmettele, miksi kaikki vanhat valtuutetut lopettivat Anssin aikana heti valtuustokauden jälkeen. Poispotkittuja on mm Seppo Purontakanen, Eliisa Timonen, Petri Luumi, Hannu Kähärä jne… ja kaikki Anssi Tähtisen ja Jari Lindströmin toimesta. Tämän vuoden puheenjohtajaksi äänestettiin Petri Luumi, jonka Anssi ja Lindström erotti ensimmäisessä kokouksessa 2013. Hannu Kähärä sai tosiasiassa potkut valtuustoryhmästä ennen ensimmäistä valtuustoistuntoa, Korpivaaraa on yritetty erottaa kuulemma jo monia kertoja.

Nykyisessä Kouvolan Persujen hallituksessa istuvat mm. Anssi Tähtinen, Jari Lindström, Leena Rämä, Pertti Paloranta, Toni Lampiranta, Kari Hänninen yms ja yhtäkään heistä ei valittu uuteen hallitukseen. Eikö demokratia ole sallittua puolueen sisällä. Jossain mättää ja pahasti jos alle vuoden jäsenenä ollut Heidi Husu saa näinkin suuren suosion. Tuskin se olisi mahdollista, ellei jäsenistö olisi ollut lopen kyllästynyt Anssi Tähtisen- Jari Lindströmin politiikkaan, joka käytännössä on ollut kuulemma pelkkää pelolla hallitsemista. Hienoa, että Korpivaara on uskaltanut lähteä Tähtistä ja Lindströmin uhkailu politiikkaa vastustamaan. Korpivaara on ollut ainoa kaupunginhallituksen jäsen, joka on ollut avoimuuden kannalla ja kertonut avoimesti kaupunginjohtajan johtajasopimukset, leasingsopimukset, Anssi Tähtisen EPIC sotkut jne eli yksin puolustanut perussuomalaisia arvoja Kouvolassa. Anssi Tähtinen on ollut kommunisteista Kokoomukseen ja kristittyihin ja joka puolueesta potkittu pois. Korpivaara, potki se Anssi pois jo puolueesta.

Itse en uskaltanut vastata vesiosuuskunta kyselyyn vaalien alla, koska Anssi uhkasi erottaa kaikki siihen vastaavat. Korpivaara vastasi ja kansa äänesti meillä päin häntä juuri tuon vesiosuuskunta vastauksen takia. Lindström kielsi siihen vastaamasta, mutta oli kuitenkin itse vastannut siihen viimeisenä päivänä. Tosi kieroa hommaa Lindströmiltä. Itse jäin varmaankin rannalle vaaleissa juuri Anssin vesiosuuskunta vastuksen kiellon takia, arvatkaa harmittaako. Vastaan nimimerkillä, ettei Anssi Tähtine ja Lindström erota. Ensi vaaleissa yritän uudestaan, silloin toivottavasti ilman pelkoa, että Anssin erottaa!"

27

837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oma napa,oma etu

      Kilpailijat pois.
      Liian vähän kokemusta,tälläisestä työstä.
      Täysin perässä vedätettäviä.
      Ei uskottavia.
      Ollaan muiden mukana,kun omiakaan ajatuksia ei ole.
      Liian vähän tietoutta.
      Ei uskalleta olla omaa mieltä.
      Ennen vaaleja ollaan huutamassa,jokaisesta hyvästä asiasta kansalaiselle "äänestäjälle"
      Vaalit ohi,täysin hiljaista taas seuraaviin vaaleihin.
      Eipä paljon enää näyt,kannan ottoja.Mutta odottakaas vaaleja.
      Nämäkin rätkyttävät kuin pahimmat rakkikoirat.

      Pitäisi kieltää tietyntasoisten olla edes ehdokkaana.

    • Maunukselanmies

      Pojat! Tehän alatte oppia, mitä persujen politiikka on! Ennen pitkää alatte ehkä ymmärtääkin jostakin jotain ja siinä oli tuo sana ehkä. Ei silti, en minä Kuusaan tilannetta suuremmin osaa sääliä, ihan itse olette populisteille valtakirjanne antaneet, nauttikaa nyt Kuusaan alennustilasta.

    • Kiitos Heidille

      Heidi Husu edustaa varmasti Korpivaaran aloittamaa avoimuus politiikkaa, koska hänellä oli selkeästi Korpivaara-Sunisen ryhmittymän tuki takana. Tuskin olisi muuten kannattanut edes teoreettisesti kilpailemaan kabinetti- ja salailupolitiikkaa kannattavien Tähtinen-Lindström akselia vastaan. Toni Lampiranta vastaehdokkaana oli selkeästi nukkehallitsijaksi tarkoitettu puheenjohtajaehdokas, joka nousi viime hetkellä Heidi Husun kilpailijaksi Anssi Tähtisen ja Lindströmin toimesta. Tähtinen olisi tahtonut jatkaa puheenjohtajana, mutta vetäytyi kun huomasi, ettei tule saamaan edes omilta tukea. Tähtisen politiikka sai selvän viestin kentältä, persut eivät kannata Tähtisen politiikkaa. Moni on huomannut, että Tähtinen on puukottanut kaikkia omia selkään koko ikänsä ja siksi aikoinaan erotettu SDP:stä. Pyrki Kokoomuksen listoille ei päässyt, persut otti Lindströmin toimesta. Tähtisen tarkoitus oli erottaa Korpivaara ja Suninen uuden puheenjohtajan suojassa, siten ettei oma nimi tahraannu malliin ”Anssi Tähtinen salaisissa neuvotteluissa”. Tunnen Tähtisen metkut koska olen ollut kauemmin puolueessa kuin Tähtinen ja seurannut naisena touhua. Enää en ole mukana, koska Tähtisen kanssa ei voi olla eri mieltä joutumatta erotetuksi.

      Onnittelut Heidi Husulle ja Tähtisen/Lindströmin kaataneelle ryhmittymälle. Tervetuloa facebook ryhmäämme "Perussuomalaisista erotetut", meitä on monta täällä Anssi Tähtisen ja Jari Lindströmin erottamaa! Ilmeisesti Heidin tukiat ovat saaneet tarpeekseen tuosta erottamisesta, sillä näyttää lähes kaikki vanhat hallituksen jäsenet saaneen potkut!

      • Jugupätkä sentään

        Korpivaara piti Luuminkin puolta loppuun asti. rehti mies.


      • Luumin ystävä!
        Jugupätkä sentään kirjoitti:

        Korpivaara piti Luuminkin puolta loppuun asti. rehti mies.

        Korpivaara liittyi vasta helmi-Maaliskuussa 2013, eli Luumi oli erotettu jo ennen kuin Korpivaara oli edes puolueen jäsen. Ja Loomin erotti... kukas muu kuin Tähtinen, se Kuusankosken kieroilija avustajineen. Niin kuin minutkin!


      • Talon emäntä
        Luumin ystävä! kirjoitti:

        Korpivaara liittyi vasta helmi-Maaliskuussa 2013, eli Luumi oli erotettu jo ennen kuin Korpivaara oli edes puolueen jäsen. Ja Loomin erotti... kukas muu kuin Tähtinen, se Kuusankosken kieroilija avustajineen. Niin kuin minutkin!

        Ja onhan meitä muitakin Anssin erottamia, kaikki valtuutetut, jotka jäi pois viime vaaleissa ovat käytännössä Anssin kiusaamisen uhreja!


      • persu viel
        Talon emäntä kirjoitti:

        Ja onhan meitä muitakin Anssin erottamia, kaikki valtuutetut, jotka jäi pois viime vaaleissa ovat käytännössä Anssin kiusaamisen uhreja!

        Anssia ei olisi koskaan pitänyt ottaa koko puolueeseen,loikkari mikä loikkari,ajaa viel tän alueen persut pohja mutiin.


      • ERgi
        Jugupätkä sentään kirjoitti:

        Korpivaara piti Luuminkin puolta loppuun asti. rehti mies.

        Taitaa tosin kyllä puukotella Korpivaarakin luumia...ja vielä selkäpuolelle, eli se siitä rehtiydestä.


      • vaata

        Näin tekee, levittelee jotain natsijuoruja pitkin palstoja. Joutui vasepookissa noloon tilanteeseen kun siellä nousikin haloo asiasta.


    • Uusi ryhmyri Ps:lle

      Voikkaalta, UPM:ltä. Sekä Kouvolan valtuustosta.

    • hajos koko puolue!

      Lindström tulee Voikkaan paperitehtaalta! Sen pääluottamusmies ei voi olla kuin täysi kommari, sanokaa mitä sanotte!

      Taitaa ajaa alas koko persupuolueen tuo ukko, kuten ajoi Suomen lakkoillevimman paperitehtaankin Voikkaalta!

      • Nuorten asialla

        Vaikeaa pistää Lindströmin syyksi Voikkaan tehtaan lopettamista vaikka luottamusmies olikin. Muut miehet päätti siitä. Jos jonkin alas ajossa on ollut mukana niin Yhteiskoulun lukion. Sen lopetus koskettaa kuusalaisiakin koska sinne ja Lyseon lukioon hakee yhteensä enemmän kuusalaisiakin nuoria kuin Kuusaan lukioon. Varmaan aika harva kuusaan nuori haki Elimäen tai Inkeroisten lukioon joten en ymmärrä miksi halusi huonontaa oman kaupungin nuorten kouluvaihtoehtoja. Saman päättömän asian puolesta toki oli muutkin kuusaan paikallispoliitikot ainakin Tähtinen ja Nyberg.


      • Tietäjä.e

        Lindströn ei ole koskaan ollut MIKÄÄN PÄÄLUOTTAMUSMIES


    • eduardi

      vai silleen

    • Lapsen isä

      Tämän muistan seuraavissa vaaleissa kiitos.

    • Abduli.

      mina ainaki kannusta hyva puolue, mina olla sama mieli haluta lahjoitus

    • --------------------

      On se k-vaara aika kiero p_aska.

    • pk-8

      Ei lindsröm tietääkseni ollut mikään pääluottamusmies.

    • VoiVoiVoi

      Nämä Sunisen ja Korpivaaran ylläpitämät palstat ovat sitten ärsyttäviä luettavia. Toisten ehdokkaiden haukkumista ja solvaamista koko ajan. Osansa saavat omat Linström ja Tähtinen ja myös muiden puolueiden nokkamiehet. Mahtaa olla kamalaa tehdä näiden miesten kanssa yhteistyötä. Yäk!

    • ei persuja

      Huomio! persut kannattaa 9 euron pakkotyötä. Muistakaa vaalit lähestyy!

      • rauhotu vähän

        Kyllä uutisointi muistuttaa ja tuleehan se lappukin postista, ei tänne nyt tähän aikaan tarvitse vielä muutenkaan ketään vaaleista muistuttaa. Eikä sinua kuitenkaan moni äänestä eihän normaalit ihmiset Kokoomusta äänestä.


    • vaaleissa muistetaan

      Jos en väärin muista, niin lindströmkin kannatti sitä 9 e pakkotyötä. Jos oli näin niin äkkiä duunarit unohtuu.

    • parasta ennen 03.15

      Koska tuotteen parasta ennen käyttöaika on piakkoin umpeutumassa, eikä sitä saa myöskään uudelleen pakastaa, tai lämmittä. On suositeltavaa vaihtaa se kokonaan uuteen.

    • juuuuug

      Miten korpin kävi sitten,

    • kellistäjä

      Jarppa ei ole koskaan ollut pää luotto ! Mutta ajatelkaas hän on nyt työ ja oikeus ministeri ja pää on tyhjä kuin tynnyri , miten tää on mahdollista kehittyneessä suomessa. Tällästen pellejen kautta suomi menee koko ajan syvemmälle suohon. Herätkää äänestäjät seuraavissa vaaleissa . Ja jos ei ymmärrä politiikasta , niin parempi jättää sit suosiolla äänestämättä !

    • 9027y

      Asiakas Areenassa oli Anssi Tähtinen yritti saada ihmisiä liittymään persuihin ja panderin vetäjä totei mieheni lässäolessa että kvl päättäjät pitävät turpakäräjiä
      ilmankos asiat eivät luista kouvolassa päättäjien käsissä ?

    • tietäämitetlee

      jarppa osaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe