Kaisa ja Ilona lennättävät

Liquid

Eräänä talvisena iltana eksyin oluelle paikalliseen nuoremman väen suosimaan menopaikkaan kotikaupungissani Helsingissä. En kovin kauaa ehtinytkään ympärilleni katsella, kun kaksi nuorta typykkää kiinnitti huomioni. Näin alkuillasta ei paljoa nuoria paikalla vielä ollutkaan. Vaalea ja tumma neitokainen olivat ilmeisesti parhaimpia ystävyksiä, sillä sen verran kiinteästi he juttelivat keskenään. Nuoria miehiä he selvästikin molemmat silti vilkuilivat vaihtaen, siltä näytti, mielipiteitä näistä keskenään. Kun mikään ei näyttänyt neitokaisten ilmeisen tiukan seulan läpi tuona iltana menevän, hakeuduin – miksi lie, enemmän säälistä kuin uteliaisuudesta, heidän seuraansa.

Vaalea tytöistä oli nimeltään Kaisa, ja tummempi Ilona. He esittäytyivät kumpikin opiskelijoiksi. Hetken aikaa juteltuamme tarina alkoi luistaa ja kai siinä alkoi hieman nousuhumalakin yltyä. Aloin jo miettiä, kumman tytöistä valita iltaseurakseni, mutta tytöt olivat niin erottamattomia, että tiesin etten saisi kumpaakaan lähtemään ennen valomerkkiä. En osannut liioin päättää kumpi minua miellytti enemmän, sillä juttu tuntui luistavan hyvin molempien kanssa.

Kellon lähetessä kahta oli viimein poistuttava ravintolasta.

- Mitenkäs on: lähdetkö meidän luo kämpille?, ehdotti tumma Ilona yllättäen, - Siellä voisi olla lisää juotavaa.
Suostuin tarjoukseen heittäen jo toiveen lähemmästä tuttavuudesta.

Tytöt asuivat aika kaukana. Lähijunalla matkustimme yön pimeydessä jonnekin lähiön laitamille asti. Ilmeni, että tytöt jakoivat kahdestaan solukämpän, jossa molemmilla oli oma huone, mutta keittiötilat oli jaettu.
- Näin se on halvempaa, vakuutti Kaisa asumismuotoaan, - Mieluustihan sitä asuisi yksiössä tai kaksiossa keskustassa, mutta eihän sellaiseen ole varaa. Muutenkin nämä opiskelijan tienistit ovat aika pieniä.

- Kesätöilläkös te sitten olette pärjänneet?

- Joo, Ilona vastasi, - Sen lisäksi myyn joskus kuvia.

- Kuvia?, hämmästelin, - Sä olet siis jonkun sortin luontokuvaaja?

Ilona katsoi Kaisaa ja hymyili tavalla, joka kertoi heidän tietävän jonkun yhteisen salaisuuden, josta en ollut osallinen.

- Joo. Voidaan katsoa niitä kuvia sitten kun ollaan perillä.

Perille synkän kuusikon keskellä olevalle opiskelija-asuntoalueelle saavuimme aika pian. Riisuimme päällysvaatteet ja Kaisa laittoi meille teetä. Aikamme keskusteltuamme keittiön pöydän ääressä Ilona toi huoneestaan mainitun kuva-albumin. Olin pahaa aavistamattomana valmistautunut katselemaan kuvia utuisista soista, pöllöistä ja louhikoista metsissä. Ilonan avatessa albumin tunsin kuumien aaltojen käyvän hallitsematta lävitseni.

Ilona istui pöydän ääressä vasemmalla ja Kaisa oikealla puolellani. Molemmat olivat hiljaa ja selvästikin odottivat reaktiotani kuviin. Ensimmäisessä kuvassa oli paljas nuoren naisen selkä, jolle oli ruiskahtanut jotain valkoista nestettä useina perättäisinä pisaroiden rivinä. Seuraavassa kuvassa olivat naisen pakarat, ja samoin valkoisia pisaroita niiden päällä. Käänsin sivua: naisen vatsa, napa, aavistus lantiosta – ja pitkä viiru pitkin vatsaa valuvaa valkoista nestettä, jonka koostumus kaikissa kuvissa alkoi tulla minulle hiljalleen selväksi. Spermaa.

Kääntelin albumin sivuja. sanattomana ja lumoutuneena. Samettisen pehmeät, paljaat naisen reidet, joita pitkin valuivat valkeat norot siemennestettä kohti aavistettavaa karvoitusta... Keilamaiset rinnat suurine nännipihoineen valkeiden pisaroiden peitossa... hennot kädet levittämässä valkeaa tahmaa pehmeille tisseille...Joissain kuvissa häivähdys tummaa tukkaa, josta arvasin, että kuvissa minua kiihottava rietas näky oli vieressäni istuva Ilona, jonka kiihtyvän hengityksen saatoin jo aistia ihollani.

- Että sellaista...totesin jatkaen sivujen kääntelyä. Muutamassa, mutta harvemmassa kuvassa opin tunnistamaan myös Kaisan pakaroita, lanteita, rintojen kaarta ja naisellista selkää milloin käsien ja milloin jonkun minimaalisen pienen liinan peittäminä.

Ilona naurahti leikkisästi mutta ehkä hieman epävarmana: - Tässä pari vuotta sitten oltiin Kaisa ja minä, Saksaa kiertämässä. Yksi heppu biitsillä Itä-Saksassa halusi ottaa kuvia meistä bikineissä ja maksaa niistä. Kuvia ei kuulemma julkaistaisi Suomessa päinkään.

- Lopulta me käytiin sen studioilla, Kaisa jatkoi selittämistä, - Muutaman ”taidekuvan” se otti yläosattomissa, taidemaalareille muka alastonmallikuviksi. Emailiosoitteensa se kanssa jätti jos huvittaisi lähettää lisää kuvia.

- Joo, Ilona jatkoi nauraen, - Unohdettiin koko juttu. Sitten talven aikana ilmeni ettei oikein löytynyt ilta- eikä viikonloppuhommia, työtilanne on ollut vähän huono. Ja sitten tämä Horst alkoi lähetellä sähköpostia ja ihan tosissaan aneli, että otettaisiin vaikka toisistamme digikameralla kuvia ja pistettäisiin hänelle. Hän kyllä maksaisi.

- Kaisan digikameralla näpsäistiin kännipäissämme muutama keikistelykuva ilman paitaa. Ei kai paljoa ajateltu, mutta pian tää tyyppi vastasi ja pyysi tilinumeroa. Tosiaan, parin päivän päästä tilille oli tullut aika kiva summa. Sitten kaveri halusi lisää kuvia. Sanoi, että maksaisi sitä enemmän, mitä enemmän kuvissa näkyisi. Ja aktikuvia pitäisi saada.

- Mutta ei me sellaisia tehty eikä lähetetty. Mihin nekin kuvat olis päätyny? Me rajattiin kuvat silleen, ettei kasvoja näkynyt. Sanottiin kanssa, että pitemmälle ei mentäisi.

- Sitten tää Horst kertoi, että eniten sille maksetaan sellaisista kuvista, joissa mälli lentää. Kasvoja ei tarvitsisi näkyä.

- Me mietittiin, miten me sellaisia tehtäisiin, Ilona nauroi, - Sitten me lavastettiin pari kuvaa bulgarianjugurtilla... Ne meni läpi! Ja niistäkin maksettiin.

Tytöt kikattivat ja näyttivät muutamaa valikoitua kuvaa albumista. Kieltämättä aika ”mällissä” näytti Ilonan selkä ja pakarat joissakin olevan. Naurahdin itsekin ajatellessani että jugurttiako tuo olikin. Sille en voinut mitään, että myös jugurtilla kuorrutettuna Ilonan terhakkaat rinnat nöpöttävine nänneineen olivat erittäin kiihottavat ja saivat liikettä aikaan housujeni sisällä.

- Sitten Horst kai alkoi epäillä ”mällikuvia” ja vaatia, että kuvissa pitäisi näkyä myös miesten vehkeitä.

- Kaisan kanssa yritettiin tehdä pari trikkiä photoshopilla, mutta siitä jäätiin kiinni. Horst ei maksanut niistä mitään ja haukkui huijareiksi. Kai sen sitten kuvista erotti, ettei ne ollu oikeita...

Tässä vaiheessa epäilykseni alkoivat herätä, ja mikä ettei varovaiset toiveenikin... Ilmoittautuako vapaaehtoiseksi vai odottaako, että tytöt itse ehdottavat anonyymin ryhmämallin uraa.

Tytöt hiljenivät merkitsevästi. Mielessä olevaa kysymystä ei kukaan uskaltanut pukea sanoiksi. Sitten tunsin Ilonan käden koskettavan harteitani.

- Luuletsä et voisit olla avuksi?, Ilona maanitteli, - Kuvista on maksettu aika hyvin ja tienisti on ollut tosi helppoa. Ja kasvojahan ei näytetä eikä kuvia julkaista Suomessa...

Ilonan käsi hyväili niskaani ja Kaisa vasemmalla puolellani ojentautui hänkin lähemmäksi.

- Me ei voida luvata sulle tästä illasta ihan kaikkea...mutta kyllä me varmaan ihan hyvänä voidaan sua pitää, jos sä vaan haluat, Kaisa kuiskasi.

Kaisan käsi livahti reidelleni ja siitä lupaa kysymättä housujeni etumukselle. Kaisa puristi hellästi kankaan alla pullistelevaa kaluani minun osaamatta vastustella. Hellittävä nousuhumala humisi korvissani ja mielessä kävi olinko sittenkin juonut tyttöjä enemmän.

Ilona siirtyi aukomaan paitani nappeja. Kaisa ei hellittänyt otettaan munistani.

- Sopiihan tämä?, Ilona vielä kysäisi ujosti.

- Joo, sopiihan se...vakuutin tarkoittaen totta joka sanalla.

- Mä haen sun digikameran, Ilona sanoi ja poistui hetkeksi Kaisan huoneeseen samalla kun Kaisa avasi housujeni vetoketjun.

Kaisan käsi sukelsi pikkuhousuihini ja hetkessä hänellä oli jököttävä kaluni kädessään. Varmoin ottein Kaisa alkoi runkata kaluani, joka kävi yhä kovemmaksi hänen kädessään. Ilona saapui digikameraa kantaen. Ilona asetti kameran keittiön pöydälle ja jatkoi vaatteitteni kuorimista vetäen paitani ja t-paitani pääni ylitse. Samalla kiireellä kiskoi Kaisa housuni alushousuja myöten nilkkoihini minun auliisti auttaessani takapuolta tuolista nostamalla.

- Mennään sun huoneeseen, ehdotti Ilona Kaisalle. Nousin itsekin tuolilta yhä huojuntaa päässä tuntien. Nilkoissa roikkuvat housut haittasivat etenemistä, joten polkaisin ne pois jaloistani. Kolmistaan saavuimme Kaisan huoneeseen, minä ilman rihman kiertämää, tytöt yhä tiiviisti pukeissa. Oikeasti jännittyneenä, mutta olevinaan vapautuneen oloisesti istuin kelteisilläni sängylle, jolla Kaisalla ilmeisesti oli tapana nukkua.

- Eihän tämä käy, että teillä on vielä vaatteet päällä, totesin vaativaan sävyyn.

Kaisa viritteli digikameraansa suuntaillen sitä kohti jalkoväliäni. Tytöt katsoivat toisiaan.

- Ettekä te kunnon kuviakaan saa, jos meikäläisen into tästä kohta lopahtaa, esitin vielä kiristävän vaatimukseni.

Ilona hymyili maireasti. Toistaiseksi vasta Kaisa oli koskenut vielä lievästi seisovaan kaluuni, mutta toisaalta himoitsin myös Ilonan kosketusta.

Silmiin katsoen Ilona nosti puseronsa päänsä yli, ja Kaisa seurasi hänen esimerkkiään. Heti perään tytöt vapautuivat myös rintaliiveistään aiheuttaen äkillisen seisokkini yltymisen.

Vaalean Kaisan rinnat olivat ainakin kuppikokoa C, ja nänninpihat olivat suurimmat koskaan näkemäni. Kaisan ryntäät olivat paitsi aika suuret, myös erittäin muodokkaat puolipallot, ja kaluni kovettui entisestään ajatuksesta päästä kohta koskettamaan Kaisan ihania tissejä. Ilonan B-kuppitissit olivat hieman Kaisaa pienemmät, mutta niiden upea keilamainen muoto sai mielikuvitukseni villiksi.

- Tuu mun päälle, jooko, Kaisa sanoi,- Mä haluun sun kullin mun tissien väliin.

Kaisa kävi sängylle selälleen ja nousin hajareisin hänen vatsansa päälle. Seisova kullini asettui hyvin Kaisan muhkeiden rintojen väliin. Vielä paremmalta tuntui Kaisan likistäessä pehmeät tissinsä yhteen niin, että kaluni varsi katosi Kaisan tissien hellään syleilyyn. Vain terskan kovana kiiltävä kostea kärki pilkisti Kaisan muhkeiden ryntäiden välistä leväten tytön kauniilla rintakehällä.

Ilona kumartui lähemmäs kameran kanssa ja otti lähikuvia kullistani Kaisan tissien syleilyssä, Kaisa alkoi hieroa hinkkejään kaluni vartta vasten ja aloin myös itse nytkytellä kulliani Kaisan rintavaossa. Terskan päästä esille tunkevat touhutipat alkoivat jo kastella Kaisan rintoja, mikä ei jäänyt tytöltä huomaamatta. Aivan kuin kiihottaakseen minua lisää hän alkoi hieroa tahmaista nestettä nänneilleen ja puristella sormillaan koviksi käyviä ihania nänninpäitään.

- Eihän tää vaan oo liian kovaa kidutusta sulle?, Kaisa kysyi ääni vakavoituen mutta yhä pitäen kaluani tissiensä puristuksessa.

- Äh, ei…jatketaan vain, ähisin vastaukseksi olematta ihan täysin varma.

- Noustaan silti ylös. Ilonan vuoro.

Hoipun jaloilleni yhä humalaisena kalu pystyssä jököttäen ja nojauduin seinään peläten jalkojen pettävän altani. Kaisa tarttui kameraan.

Pian olivat myös molempien pikkuhousut lattialla.

Ilona peruutti takapuoli edellä syliini niin että kovana seisova kaluni painautui hänen pakaraväliään vasten. Ketterästi Ilona levitti reitensä tarttuen haarojensa alitse kaluuni ja veti sen jalkoväliinsä puristaen sitten reitensä tiiviisti yhteen ja nojaten taaksepäin. Kiusattu muurinmurtajani seisoi Ilonan jalkovälissä räjähtämäisillään ja tiesin nuoren naisen pillun odottavan kosteana jossain sen yläpuolella niin että melkein saatoin tuntea Ilonan kosteuden. Kaisa tuli eteemme digikameran kanssa tähtäillen Ilonan jalkovälistä pilkistävää terskaani. Oma katseeni ahnehti ammattimaisen kuvaajan tissejä nöpöttävine nänneineen ja nautin ollessani kahden naisen käsiteltävänä. Kaisan rinnat heilahtelivat edessäni ja mieleni teki tarttua niihin ja puristella ja suudella niitä.

- Anna taas sitä jugurttia, Ilona pyysi Kaisalta ja Kaisa toi avatun jugurttipurkin pöydältä. Ilona kahmaisi sormillaan jugurttia purkista reilun satsin – ja painoi sen haaroväliinsä seisovalle kyrvälleni!

Ilona hieroi jugurtilla jo pakottavasti kohti kattoa pyrkivää kaluani, runkkasi sen jugurtista liukasta vartta ja hieroi hetken mietteliäästi kovaa ja pakahtumaisillaan olevaa terskaani. Kaiken aikaa Kaisa oli edessämme ja antoi kameransa käydä. Nyt Kaisa selvästikin otti sekä still-kuvia kyrvästäni että nauhoitti elävää videokuvaa Ilonan käsittelystä.

Viimein Ilona päätti armahtaa räjähtämäisillään olevaa kaluani. Hän otti vehkeeni hellästi kämmenelleen ja painoi sen alavatsaansa vasten. Tunsin terskani koskettavan Ilonan liukasta alavatsaa. Ilona aloitti kyrpäni alapinnan hellän sivelemisen. Sitten hän alkoi väännellä kaluani vasemmalle ja oikealle niin että liukas terskani hankasi tytön alavatsaa. Nytkähtelevä kaluni seisoi yhä kovempana ja kuumempana vasten Ilonan kuuman pehmeää ja valkoisesta jugurtista liukasta alavatsaa. Tiesin, etten kestäisi pitkään laukeamatta.

Nostin kämmeneni takaapäin Ilonan rinnoille ja otin ne käsiini puristellen niitä hellästi. Kaisa astui lähemmäs ja lähemmäs aavistaen mitä kohta tapahtuisi. Halusin vilpittömästi tyttöjen kuvien onnistuvan tällä kertaa sataprosenttisesti, joten annoin ennakkovaroituksen kameransa kanssa valmistautuvalle Kaisalle.

- Kohta.. kohta tulee...

Ja Ilonan käden jälleen painaessa hellästi mutta varmasti seisokkini ihanaa alavatsaansa vasten minä tulin. Käteni valahtivat Ilonan rinnoilta tytön lanteille ja puristin tytön lämmintä vartaloa yhä tiiviimmin. Kaluni värähti Ilonan kädessä ja ruiskaus lämmintä siemennestettä syöksyi kaaressa hänen vatsalleen. Ilona painoi lastiaan heittävää kaluani tiiviimmin vatsaansa vasten ja tarttui toisella kädellään hulluna ruiskivaan terskaani. Sykkivä kaluni nytkähteli Ilonan otteessa ja valkoinen spermani pursui hänen sormiensa välistä. Ainakin kymmenen siemensyöksyn jälkeen heppini alkoi rauhoittua, ja Ilona hellitti puristavaa otettaan. Käsilleen tulvinutta spermaa hän levitti yhä ylemmäs vatsalleen ja rinnoilleen Kaisan keskeytyksettä kuvatessa koko tapahtumaa lähietäisyydeltä.

Kaluni seisokki Ilonan reisien välissä alkoi laantua, ja Ilona levitti jalkojaan sen verran, että heppini pääsi pinteestä. Ilonan vatsa ja rinnat olivat aivan jugurtin ja sperman peitossa, ja vatsalta sitä oli valunut myös Ilonan pillunkarvoitukselle. Kostean kaluni päästä valui noro myös Ilonan reisien sisäpinnalle.

Näytös ei silti ollut vielä ohi.

- Otapa tämä hetkeksi, sanoi tapahtunutta tähän asti vain seurannut Kaisa ojentaen digikameran minulle, - Ota kuvia läheltä!

Kaisa polvistui Ilonan eteen painaen poskensa spermastani kostealle Ilonan vatsalle. Kaisa upotti nenänsä Ilonan napaan ja lipaisi sitä sitten kielellään. Sanomattakin oli selvää, että Ilonan napa oli täynnä spermaani, jota Kaisa alkoi nyt ahnaasti nuoleskella. Ymmärsin tässä taas olevan kuvan paikka, joten painoin ahkerasti digikameran laukaisinta. Todella runsas spermantuloni takasi sen, että sitä riitti hyvin kastelemaan Kaisan kasvot aivan täysin. Kaisa paineli poskeaan Ilonan vatsaa vasten ja tahmean sperman rihmat roikkuivat Kaisan posken ja Ilonan vatsan välillä. Kesken kuvaamisen huomasin heppini taas alkavan heräillä, ja Kaisakin selvästi huomasi sen.

Kaisa jätti Ilonan vatsan rauhaan ja käveli polviensa varassa kaluni ääreen. Ennen kuin olin ehtinyt reagoida hän oli tarttunut heppiini ja haukannut sen suuhunsa alkaen tolkuttoman imemisen. Kaluni jäykistyi entisestään. Kaisa piti uudelleen innostuvaa vehjettäni tyvestä kiinni ja aloitti armottoman runkkaamisen. Kohta tiesin etten voisi pidättää tulemistani.

- Kaisa...aloin vaikeroida, - Varo vähän, kohta mä tuun...

Mutta Kaisa ei varonut yhtään. Purkauduin voimalla hänen suuhunsa, ja Kaisa pullautti kaluni ulos suustaan yhdessä melkoisen spermatulvan kanssa. Valkoinen siemenneste valui Kaisan leualle josta hän antoi sen pisaroida ihanan pystyille rinnoilleen. Ilona otti kameralla lähikuvia Kaisasta, joka levitti spermaa tisseilleen ja runkkasi kalustani vielä viimeisetkin tipat kuvaten vielä terskani nöpöttäviin nänneihinsä.

Olin aivan voipunut ja minun piti jo viimein istua sängyn reunalle. Ilona naksutteli vielä muutaman lähikuvan, mutta laski sitten kameran pöydälle ja istui viereeni sängylle Kaisankin seuratessa pian esimerkkiä.

- Kiitos avusta, Ilona sanoi kiitollisena ja katsahti Kaisaan. Nesteeni alkoivat hiljalleen kuivua tyttöjen iholla.

- Miten olisi, Kaisa kysyi sitten, - Tulisitko vielä suihkuun yhdessä meidän kanssa? Siellä me ei kyllä enää käytetä kameraa...

9

17593

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • himmee

   Jatkoo tälle!! Tosi hyvä :)

  • jokapoika

   Kuvittelin itseni tuohon paikkaan ja arvatkaa alkoiko kyrpä seisomaan...helvetin hyvä tarina...jatkoo mitä suihkus tapahtui..kiitos

  • Andrei

   Respectiä. Paras koskaan lukemani juttu.

  • Solid

   Oih, tahtoo lisää nuorta lihaa...

  • le coq

   Jatka vielä siitä, mitä tyttöjen kanssa tapahtui suihkussa ja sen jälkeen...

  • Njuka

   Olisi kiva kuulla naislukijoiden kommentteja tästä tarinasta...

   • Hassutti

    ..paras siinä oli valokuvvaus..!! äärimmäisen mielenkiintosta..


   • Elli

    Hyvin kelpasi ainakin mulle... ;-)


  • Lempi

   Kiihottava tarina myös naisen näkökulmasta. Parasta tässä oli erittäin hyvä tyyli ja kieliasu. On nautinnollista lukea kertomusta, joka sytyttää sekä ylä- että alapään ;)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   167
   7408
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   36
   2010
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   26
   1415
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   63
   1356
  5. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   75
   1028
  6. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   985
  7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   50
   864
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   824
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   85
   799
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   101
   780
  Aihe