ammattikoululaiset ei osaa käyttäytyy

18+8=26

Amikset opetelkaa käyttäytyy. Amikseen menijöist suurinosa on tovoittomii tapauksii. Ketään ei oikeastaa kiinnosta siellä opiskelu. Moni pelleilee tunnilla. Moni tulee tunnille puoltuontii myöhäs. Selityksenä on yleensä no en huomannu kelloa. Osa nyt ei jaksa edes käydä ylipäätään tunneilla vaan lintsaa melkee kaikki. Tosin parempi, että lintsaa kun häiriköimäs tuntii. Sitten ketkä käy tunnilla aktiivisesti, kuitenkin pelleilee ja kokoajan vääntämäs jotai paskaa läppää mikä ei naurata ketää. Välitunneilla moni tappelee käytävillä ja riehuu. Osa kokoajan vittuilemas jollein jotai. Ihan huligaanei laitos täynnä. Pieni osa amiksista osaa käyttäytyy ja tulee kouluun opiskelemaan. Suurinosa, kuitenkin tulee päivähoitoon näköjään. Itse olen pitäny itteeni tyhmänä, mutta amikses pidän itteeni aika fiksuna. Moni amikses ei osaa edes laskea plussa tai miinus laskui. Ihan apukoulu porukkaa. Ala-aste ikäsetkin käyttäytyy paremmin, kun amikset. Amikses menee kaikki koulukiusaajat, jälkeenjääneet ja luuserit. Eli oikeest saatana kasvaakaa jo vittu amikset. Ootte ihan vitun noloi vitun spedet.

10

342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • I­­­­

      t. bönde

      • oikeaamis

        Oon toista kertaa amiksessa, kun vaihdoin alaa. Ja kummallakaan kertaa ei oo ollut tollasta. Voi olla siis että NYKYNUORET on se ongelma, kun ei kunnioiteta vanhempia, eikä muitakaan auktoriteettejä.

        Vika voi tietysti olla myös paikkakunta kohtaista, mutta siitäkin on jo toinen kokemus, ja erittäin positiivinen. Tosin tällä hetkellä kaikki luokkatoverit on "aikuisia", mutta on niitä seassa jotka on peruskoulusta tulleet ja valmistelee ekaa tutkintoa.

        Voi olla myös ettei kiinnosta, on vaan hakenut johonkin, ja päässyt.

        ÄLÄ KUULE SYYLLISTÄ AMIKSIA!


    • turvallisuusala

      Ei ainakaan turvallisuusalalla oo tuollasta...

      • turva-opiskelia

        Niin no jos menet turva-alalla tappelemaan muualla kuin voimankäytön harjoittelu tunnilla se on "monoa persceelle ja eti itelles toinen koulutuspaikka". Tiedän koska olen ite turva-alalla opiskelemassa.


    • PettynytAmis94

      No yleensä siinä peruskoulun jälkeen ne vähän välkymmät yksilöt meneekin sinne lukioon. Naurettavinta amiksessa oli ainakin meillä se, että poissaoloista ei jaksettu edes huomauttaa vaan koko ryhmä pääsi poissaoloista huolimatta läpi kaikista kursseista, muutamaa toivottominta tapausta lukuunottamatta.

      • olikohan näin, että

        oppilaitos halusi vain rahat - ja eroon ikävistä oppilaista ...


      • PettynytAmis94
        olikohan näin, että kirjoitti:

        oppilaitos halusi vain rahat - ja eroon ikävistä oppilaista ...

        En tiedä, mutta olen kuullut, ettei ole suinkaan harvinainen ilmiö, että ammattikouluissa päästetään läpi vähän rimaa hipoen tai lähes sen jopa alittaen. Itse kävin levyseppä-hitsaajalinjan, mutta kaverini, joka opiskeli merkonomiksi, oli ihan samanlainen sluibaaja kuin luokkalaisenikin, eikä hänelle siitä mitään sanktioita tullut. Hän vielä valmistui 2,5 vuodessa, vaikka oli lintsannut ja jättänyt töitä palauttamatta jne. Voisin sanoa, että ylästeella oltiin tarkempia töistä sun muista kuin nyt amiksessa.


    • EI jumaalautaaa

      Toista vuotta amista käyvänä voin sanoa että ihan käsittämätöntä porukkaa suomen ammattikoulut täynnä, aika monet ovat asennevammasia eli opettajan pitäisi tehdä hommat ja antaa läskiperse oppilaalle kurssista 3 arvosanaksi. Räpläävät jotain vitun kännykkää tunneilla ja jos eivät niin sitten puhuvat paskaa muista ja aukovat päätänsä niille jotka jotain yrittää tehdä. Osa ei edes vaivaudu tulemaan tunneille ja käyvät vaan syömässä koulun piikkiin ja räkivät jossain röökipaikalla kaiken aikaa.

      Meno on ihan vitun peräkammari ja jotkut pellet luulevat olevansa tärkeitä kun pitää tulla pätemään kaikesta mutta kun eivät mistään mitään tiedä eivätkä tajua mitään. Ja sitten on ne IHQprinsessat jotka valittaa kaikesta ja laiskottelevat eivätkä mitään muuta tee kuin puhuvat paskaa.

      Sitten on se ihmeellinen porukka joka vaivautuu paikalle ja jopa tekeekin jotain. Kuulostaa liian hyvältä ja näinhän se on, ne on niitä saatanan lapsellisia tosikko landespedejä jotka vittuilee kaikille ja kateellisina kiusaavat itseään parempia ihmisiä. Eivät tajua huumoria ja yrittävät päteä kaikessa ja sitten pitävät itseänsä hauskoina kun vittuilevat muille. Valitettavasti yleensä läpäisevät kurssit ja ovat riesana kokonaiset kolme vuotta.

      Harvassa ovat ne jokseenkin siedettävät henkilöt, niitäkin on vaan muutama samassa ryhmässä.
      Suosittelen kaikille kaksoistutkintoa niin saa olla edes joskus järkevien ihmisten kanssa, ihan vain mielenterveyden takia.

      Tää ei oikeasti ole mikään naurun asia vaan ihan helvetin huono juttu Suomen tulevaisuuden kannalta.

    • koneistajankosto

      mikä sulla on hätänä

      bönde

    • vartijaks

      Kyl meillä turvallisuusalalla ainaki osataan käyttäytyä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe