Provesta Oulu/ Kempele

jep jep

Mikä tai millainen firma tää Provesta oikein on? Haki työntekijöitä jonkin aikaa sitten ja itsekkin laitoin työhakemusta sinne. Koskaan sieltä ei mitään kuulunut . Olisi yritykseltä fiksua ilmoittaa myöskin silloin kun ei tule valituksi. Paska maku jäi ko. lafkasta

31

7303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järki käteen

      Monesti hakijoita on satoja, kaikilleko pitäisi alkaa ilmoittamaan, että ei tullut valituksi?!

      Kyllä tuo on minun tietääkseni ihan yleinen ja normaali käytäntö, että jos et pääse haastatteluun/tule valituksi niin ei siitä myöskään aleta erikseen ilmoittelemaan. Vain sellaisille ilmoitetaan jotka pääsevät haastatteluun/saavat paikan. Siinähän menisi koko päivä ja varmaan seuraavakin jos kaikille alettaisiin soittelemaan tai lähettämään sähköpostia...

    • Järki käteen

      Ja olisithan voinut hyvin itsekin soittaa ja kysellä tilanteesta. Muutenkin nykyaikana pitäisi aina soittaa tai mennä ihan henkilökohtaisesti käymään työpaikalla. Pelkällä hakemuksen lähettämisellä tuskin töitä kovin helposti saa. Täytyy olla kiinnostunut työstä ja soitella perään/mennä käymään. Niin ainakin itse olen aina tehnyt ja myös aina paikan saanut. Eräässä kaupassa, johon hain töihin sanottiin, että eivät edes lue työhakemuksia, vaan jos joku soittaa tai tulee käymään niin sitten katsotaan tarkemmin. Hakemuksia tulee nimittäin sadoittain.

    • jep jep

      Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että työpaikkailmoituksissa ei ole laitettu yrityksen kaikkia yhteystietoja tai niihin on jo valmiiksi mainittu etteivät vastaa puhelintiedusteluihin?! Kyllä minä noudatan heidän toivettaan, jos he haluavat sen kirjallisen hakemuksen, niin kirjallisen minä sinne laitan.

    • Järki käteen

      Kaikki tiedot löytyy kyllä nykyään netistä jos haluaa vähän nähdä vaivaa... Ja minä olen kyllä röyhkeästi vain soittanut perään vaikka kuinka olisi lukenut, että ei puhelintiedusteluja. Mielestäni tuo maininta tarkoittaa sitä, että he eivät jaksa vastata pitkin päivää puhelimeen sellaisille, jotka soittavat vain kysyäkseen tarkempia tietoja esim. palkasta ja työajoista. Eikä minulle ole kyllä ikinä vielä mitään negatiivista sanottu, vaikka olenkin soittanut. Myös yrityksen osoitteen saa helposti kaivettua netin syövereistä esiin (:

      • Bonzo0

        Sen kummemmin yritystä tunetmatta, en voi mollata vaikka jollekin hakijalle olisikin jäänyt paska maku ja negatiivissävytteisesti ko. yrityksestä kirjoittaneekin.
        Herää vain kysymys, että ehkä hakijalla on ollut liian pliisu hakemus eikä välttämättä ole sen perusteella noteerattu mitenkään?! Eli toisinsanoen ei ole jäänyt hakemuksen lukijalle millään tavalla mieleen, eikä ole osannut kertoa itsestään oleellista ja persoonallista, liittyen itseensä tai työkokemukseensa. Valitettavsti nämä jäävät väistämättä unohlaan ja jotta erotut massasta, hakemuksesi pitää olla myyvä! Sosiaali- ja terveysalalla, olipa kyse yksityisestä tai kunnallisesta yrityksestä satelee päivittäin kymmeniä ja jopa satoja hakemuksia. Yleinen käytäntö on että ne jotka pääsevät haastatteluun asti, heille ilmoitetaan tulevatko valituksi vaiko ei. Jos hakemuskia on 200, ei kukaan laita joakiselle kahdellesadalle, että kiitos mielenkiinostasi, mutta et tullut valituksi. HALOO!!! Kuten jo järki käteen kirjoitti, niin ole itse aktiivinen ja soita perään ja kysele. Jos et ole jäänyt mitenkään mieleen, ehkä turhaa tämäkin, mutta näin kuitenkin annat kuvan että olet paikasta aidosti ja oikeasti kiinnostunut. Tai tämäkin toki riippuu mitä kyselet... Jos kysymyksesi laatu on ylipäätään seruaava: onko monta iltaa, onko viikonloppuna töitä, niin saat unohtaa koko jutun! Eihän kukaan nyt sote-alalle hae tavallista duunaria hommiin jotak eivät ulottuisi viikonlupuille tai iltoihin. HALOO!!!


    • Ultimaattinen totuus

      Taitaa olla taas yksi niitä pörssiin hinkuvia puljuja jossa kaikelle muulle aivan sama kunhan vaan tiettyjen tahojen lompakot saadaan todella nopeasti lihomaan. Sen jälkeen vain lokoisia elonpäiviä ilman huolen häivää.
      Työntekijöille etc,etc aivan sama. Että tuskinpa JEP JEP mitään menetit.

    • Tämän ajan henki

      Nykyään on yleinen tapa, että ei valituille ei ilmoiteta mitään, ei vaikka haastattelussa niin luvattaisiin tehdä. Kerran olen menettänyt yhden työpaikan, kun sieltä ei alkanut kuulumaan mitään ja erehdyin soittamaan, vaikka olivat aikoneen itse ottaa yhteyttä. "Soitit sitten, vaikka nimenomaisesti lupasimme ottaa yhteyttä - etkä näin ollen tullut valituksi!"

      Hakijoita on paljon ja työnantajilla on vara valita, rumimmat voidaan vaikka kivittää... ja kohtelu voi olla todella töykeää.

      • Ultimaattinen totuus

        Joo, todellakin "kohtelu voi olla töykeää"!!...Aivan!

        Vaikkakaan työntekijä/ tai hakija ei olisi tällaista kohtelua ansainnut niin kyllähän RIKKAAT HERRAN RETKUT mielellään ko pashhaa harrastaa koska usein luulevat olevansa jumalasta seuraavia! Jotkut heistä todennäköisesti uskovat jopa että jumala on heistä seuraava!!

        Tässä meidänkään "hyvin vointi valtiossa", Suomessa ei vaan tunnu kaikilla olevan samat säännöt ja luullaan olevan toisten yläpuolella...aika harhaista porukkaa vai mitä?


      • hiiskatti

        Yritys on ujutettu asuinkerrostaloon, se ei omista asuntoja mutta henkilökunta käyttäytyy kuin keisarit. Heidät asiakkaat ovat monesti kerrostaloasumiseen heikosti soveltuvia. Osakkeiden hinta putoaa niissä kerrostaloissa mihin yritys on päässyt livahtamaan. Miten asuinkerrostaloon, voidaan sijoittaa hyvinvointipalvelu yritys. toimintaan näkyy kuuluvan asunnon lisäksi toimisto ja ruokapalvelua.
        Asunosakeyhtiön säännöissä on kysymys asuinkerrostalosta. Onko jokin mennyt vikaan ?


      • Nulukunpissija

        Kaikilla on oikeus asua siellä missä sinäkin/muutkin. Älä vaan sairastu ite ikinä! Saattaa käydä niin että ehkä jopa pääset Provestan asiakkaaksi ja asut omassa asunnossa kerrostalossa. Sehän oiski niin kamalaa, kamalampaa ku jossain palvelukodissa, jossa sulla ois vaan yks huone.

        Jos asut omistusasunnossa ja sairastut psyykkisesti, niin aattele jos sua aletaan savustaan siitä omasta kämpästäs ulos? Kun et sovellu sinne asunto-osakeyhtiöön, koska olet sairastunut ja sulla on joku mt-diagnoosi. Toivottavasti pysyt terveenä ja hyvissä sielun ja ruumiin voimissa.


    • Pyöriväpaska

      Veronmaksajien rahoilla pyörivä paska. Eräässä yksikössä sadisti johtaja joka nauttii vammaisten invalidien kiusaamisesta. Sinne vaan kaikki.

      • Anonyymi

        joskua asiakaskunnasssa on myös samantyyppisiä, perin huomaavaisia psykopaatti sadisteja jotka huomaavat nuoren johtajan heikkoudet.


    • EiSaaOllaVammainen

      Vantaan kaupunki ostaa palvelut yritykseltä jonka pitäisi auttaa vammaisia ihmisiä. Yritys ostaa asuntoja jonne nämä vammaiset sijoitetaan, mitään apua ei kuitenkaan anneta, vaan heidät täytyy ensin lääkitä eli laskea housut polviin ja levittää perä aukko jonne sitten työnnetään piikki ja muut sonnat ja myöskin edunvalvoja on pakollinen. Jos et suostu näihin sääntöihin, sinut leimataan ihmiseksi jota Ei voida auttaa, ja jolle lyödään asunnon irtisanominen käteen. Mitään apua uuden asunnon etsimiseen ei anneta, vaikka toimisto sijaitsee asunnosta 10 metrin päässä pihan toisella puolella. Jos yrität päästä sisään, sinun on soitettava toimistoon koska heillä ei ole varaa ostaa Vantaan Kaupungin rahoilla edes ovikelloa / summeria. Kahvia ja pullaa kyllä. Ei ovikelloa. Sinun on Yksin etsittävä asunto yksityisiltä markkinoilta ja luottotiedottomana ihmisenä , joka on käytännössä mahdotonta, sinun on yksin yritettävä saada kaikki vuokra vakuudet ja muut paperit hoidettua , mitään apua ei anneta Provestalta, vaikka heille maksetaan asiakkaasta Joka päivä siitä hyvästä Palkkaa. Eli siis kahvin juomiseen ja pullan syömiseen. Kun sitten löydät asunnon ja pääsisit muuttamaan, niin yksikön johtaja ei anna aikaa pitää tavaroitasi edes Yhtä päivää asunnossa, jotta saisit jostakin avustusta muuttoautoon koska selkäsi on vaurioitunut ja et pysty yksin nostamaan vammaisena ihmisenä. Vaan sinun on tässäkin tapauksessa Yksin yritettävä löytää jostakin YHDEKSI päiväksi paikka jonne JÄLLEEN kerran YKSIN yrität siirtää tavarat, eli tässä tapauksessa Kadulle, josta voit sitten vaikka samantien lahjoittajaa huonekalusi , sänkysi , vaatteesi ym ilmaiseksi kaikille Ja kävellä sinne uuteen asuntosi vaikkapa pelkät Kalsarit jalassa.

      Samaan aikaan kun yksikön johtaja katselee ilmeisen suurta Nautintoa tuntien, tätä tapahtumaa toimistostaan Kahvia ja Pullaa iloisesti syöden ja mainostaen kuinka heidän yksiköstään KUNTOUDUTAAN niin VALLAN mainiosti työelämään.

      En tiedä ketä täällä KUNTOUTETAAN vammaisia vai sadisteja tunnevammaisia ihmisiä, jotka eivät missään nimessä edes kuuluisi alalle.

      Ja en ole rappioalkoholisti tai käytä päihteitä, yritin vain saada apua ko. Yksiköstä vammaisuuteeni.

      Täytyy kyllä ihmetellä että miten tällaiseen toimintaan kehdataan edes käyttää Kaupungin rahaa?

      Kiitos paljon, kahvia ja pullaa, Leipääja sirkushuveja kansalle. Ym sadisteille.

      • voikyynel

        ei kuulosta terveeltä kirjoitukselta


      • tasaarvo
        voikyynel kirjoitti:

        ei kuulosta terveeltä kirjoitukselta

        Mielenterveys- ja sosiaalipuolella ei asioita hoideta aina asiallisesti eikä näiden "hoitajien" käytös ole aina asiallista. Paojon on tarpeetonta lääkitystä henkilöillä, jotka ei sitä tarvitse. On totta, että lääkitään toiminta kyvyttömäksi joitakin henkilöitä tarpeettomasti. Jotku jotka ei pitäisi olla työeö'mässä ja katukuvassa, taas tuetaan lääkkee´illä jatkamaan paskamaisuuksiaan. Kaupunginpalveluissa on paljon toivomisen varaa. sadistisuus ei mt- ja sos.puolella ole mitenkään epätavallista. Joitskin kohdellaan paremmin ja jotku saa paremmin avun, ilmeisesti heillä on joitakin henkilöitä avustamassa ja osaavat vaatia palveluja ja tekevät selväksi oman sivustyksensä, niin eivät "hoiturit" hypi silmillä.


    • MaailmanOnnellisinMaa

      On myös ymmärrettävää että, edunvalvoja on pakollinen. Edunvalvojahan valvoo ihmisten etuja. Kuten mm. Isäni etua jolle hän ilmoitti että hänen kovalla työllä yhdessä vaimonsa kanssa tekemä talo myydään. Äitini siis vanhainkodissa, jossa ovat kulut olleet neljän tuhannen euron luokkaa kuukaudessa edunvalvojan ilmoituksen mukaan ja aiemmin Isäni ja Äitini kahdesta tontista saamat rahat ovat nyt Edunvalvojan mukaan äitini hoitoon loppu ja talo on myytävä. Isäni elää pienellä eläkkeellä josta ei jää kuin pari sataa kuukaudessa. Kun hän kysyi minne hän menee asumaan, oli Edunvalvojan vastaus:”Emme tiedä.”

      Eli kadulle vaan vammaiset ja vanhuksen, housut alas ja perä reikään lisää paskaa. Kaikki vaan. Näin tosiaan toimii Oikeudenmukainen yhteiskunta ja Maailman onnellisin maa.

    • Kempele64

      Kempeleessä sama homma. Ostavat asuntoja ja asukaat sijoitdtaan niihin.

      • Meisteti67

        Taitaa olla lestafirma?


    • Einäineinäin

      Ihan höpöhöpöä koko firma. Vielä tulee päivä, että katkeaa kuin kamelin selkä. Rahan perässä laukkaavat kuin hyeenat, kyllä on firman arvot vastuullisuus, yksilöllisyys ja yhteisöllisyys kaunista sana helinää.

      • arvostus

        Ei ole parempia muutkaan yhdityksien pitämät vastaavat palvelut. Nuo edes sanoo tai puhuu jostain vastuullisuudesta, itsemääräämisoikeudesta ja jne. Monet ei edes tiedä, että mistään tuollisesta. Aika moukka porukkaa johtajineen on joissakin paikoissa. Ei mitään vastuuta mitä suustaan päästelevät, miten kohtelevat ja toimivat. Jos johonkin asikaskaskäytiin ja asiointiin on varattu vaikka 2h, niin vajaan tunnin muodon vuoksi käyvät moikkaamassa, rähjäämässä ja provosoimassa. Kaiken lisäksi kirjoittelevat paikkansa pitämättömiä lausuntoja ja vuohkaavat asioita miten sattuu. On jonkin verran tavallista joissakin yhdistyksissä ja paikoissa. Hyvä, että on vaihtoehtoisia palveluja ja edes ajatusta oikeudenmukaiseen ja fiksuun toimintaan. Ainakin Sopimusvuorella ja muillakin mt- puolen palvelujen tuottajilla ja ylläpitäjillä, olisi aika paljon tarkistamista omassa toiminnassa. Aika rumasti ja alhaisesti puhuivat omista "asiakkaistaan ja kohtelivat Sopimusvuorella. Heiltä puuttui täysin ammatti-identiteetti, jota tosin fiksut persoonat ei tarvitse kun osaavat muutenkin käyttäytyä oikudenmukaisesti ja asillisesti tilanteissa.


      • Zona

        En suosittele. Mätä firma. Alkuun kaikki vaikuttaa hyvälle, mutta asioita paljon pielessä. Rahanahne johto ja palvelujohtaja näennäisestä ystävällisyydestään huolimatta aivan pimeä. Maksavat yksityisen TES:sin alimpia luokkia eivätkä maksa ylityökorvauksia. Henkilöstön hyvinvointi ei kiinnosta pätkääkään. Pysykää kaukana!


      • Torttu

        Ihan pa***puhetta, että maksavat TES:n alimpia luokkia, höpö höpö. Ohjaajille G 19. Se ei oo alin.


      • Zona
        Torttu kirjoitti:

        Ihan pa***puhetta, että maksavat TES:n alimpia luokkia, höpö höpö. Ohjaajille G 19. Se ei oo alin.

        Mitä et ymmärrä? Yksityisen sosiaalialan TES lähihoitajille alin on G18. Maksavat G19. Ilmaisu alimpia on ihan oikein. Nykyisin työskentelen paikassa, jossa lähärin palkka lähtee luokasta G21. Ihan samantasoista työtä.


    • Anonyymi

      Toimitusjohtaja on Attendon entinen aluejohtaja tai muu jotain sinnepäin... taso lienee tiedossa? Provestan tytäryhtiö 247:n hoivakodit myyty Attendolle… Palkkaus G19 …

    • Anonyymi

      "Taitaa olla taas yksi niitä pörssiin hinkuvia puljuja jossa kaikelle muulle aivan sama kunhan vaan tiettyjen tahojen lompakot saadaan todella nopeasti lihomaan."
      Juuri tällainen kuva on Provestasta. Kuntoutusta muka annetaan. Höh....asukkaat ovat säilytyksessä.

    • Anonyymi

      Provestalla asuneena sen verran, että roudaan tavarani ensin kaikki ylös ja muuttopalaverissa sanotaan, että asunnossa ei saa juoda alkoholia täysi ikäisenä ihmisenä, eikä mielellään käydä kaupungillakaan edes yhdillä kaverin kanssa kun kyseenalaistin asian. Samassa palaverissa ilmeni ettei yövieraita tai mielellään edes päivälläkään käy kavereita kylässä mutta perhe on ok. Miten se muka auttaa kuntoutumaan jos et edes saa kavereidesi tukea koska onhan nekin suuri osa omaa elämää. Sitten olen irtisanomassa asuntoa niin on jo helvetillinen kiire viedä irtisanomis lappu vaikkei ole edes puoliväli kuuta. Olen siis ollut siellä vaan yhden yön ja silloin oli myös veljeni ja hänen takki jäi lojumaan lattialle ja yksi päivä hain sieltä asunnolta laskuja ja nostin sen takin sohvalle ja pari päivää sen jälkeen tuli soittoa sossulta että mikä mies siellä on ollut että ei saisi olla ja että olenko antanut avainta eteempäin ja sanoin että en kyllä ole antanut, että mukana on avain kulkenut ja että veljen takki on että oli mun kanssa siellä yhden yön. No ei siinä rupesin miettimään että nehän on käynyt mun asunnolla ilman lupaa. Kysyin millä oikeudella ne siellä on käynyt niin perustelu oli, että "Tämä on tukiasunto." Mainitsin siitä että sovittiin että sovittaessa käyvät siellä ja vastaus oli että "asunto on heidän käytävä katsomassa koska ovat siitä vastuussa". Vastasin : Siitä huolimatta meidän pitää sopia siitä yhdessä. Heiltä päin tuli vastaus että " haasteellista on sopia asioista kun et ole paikalla", vastasin, että minulle osaa myös viestiäkin laittaa (haluan mustaa valkosella näiden kanssa keskusteluista koska on vähän hämärän puoleista toimintaa). Heiltä kuului, että "selvä juttu, mutta olisi parempi jutella aina nenäkkäin" ja viimeisin viesti jonka laitoin ja siihen ei ole vastattu on, että "aikaakin voi laittaa jos haluatte keskustella nenäkkäin siitä, että millon haluatte käydä asunnolla, eikä todellakaan käydä ilman lupaa".
      Ai että voi ärsyttää, siis jotain yksityisyyttä kun mun tavarat ja kaikki on siellä. Ja siis vuokrasopimuksessakaan ei lue mitään siitä ettei saisi juoda tai olla kavereita tai että saisivat käydä luvatta asunnollani.

    • Anonyymi

      Nykyään toimivat ykköskodit nimen alla. Mehiläinen omistaa tämän firman muuten. Valtaavat taloja.

    • Anonyymi

      Kiertäkää kaukaa, jos arvostatte omaa ammattitaitoanne, haluatte toimia ammattietiikan mukaisesti ja työhyvinvointi on teille tärkeää. Sekä työntekijät, että asiakkaat pelkkiä rahantekovälineitä. Mielenterveys-ja päihdeasiakkaita hoitavat 90% muut kuin osaamisalan henkilöt, johdolla olemattomat esimiestaidot. Kertonee paljon hoidon laadusta 🙄Kumma, kun kaupunki ei kyseenalaista firman toimintaa!

    • Anonyymi

      Ihan paras työpaikka ikinä. Ei uskoisi Mehiläiselle myydyksi. Pitävät Provestan ammattitaitoa ja osaamista korkealla. Johto tukee työntekijöitä. Ohjaajat ovat todellisia ammattilaisia. Ja asiakkaiden kuntoutuminen puhuu puolestaan.

      • Anonyymi

        Tarinasi saattaa mennä läpi Rauhanyhdistyksellä. Täällä se ei onneksi mene.


    • Anonyymi

      Raha-ahne paska firma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe