Onko mulla erektiohäiriö?

ManAlmost18yo

Morjesta!

Ensimmäisen kerran harrastin seksiä yhdeksännen luokan uutenavuotena tyttöystäväni kanssa, jolloin kaikki sujui ongelmitta ja poikuus meni. Se suhde kumminkin loppu lyhyeen. Seuraavan kerran sain seksiä yheltä kivalta tytöltä saman vuoden juhannuksena. Mentiin heidän kesämökilleen yöksi. Tietenkin jossain vaiheessa sitten aloitettiin petipuuhat ja kaikki sujui ihan hyvin, kunnes hänen porukat tulivat käymään siellä. Tyttö halus että laitetaan äkkiä pillit pussiin ja esitetään että mitään ei olis tapahtunutkaan. Alettiin sitten säheltämään kiireessä vaatteet päälle jne ja itellä vielä seisokki päällä. Noh, kerettiin kumminkin ajoissa eikä siinä mitään mutta kun hänen porukat sitten lähti niin ei enää uudelleen yritettykkään. Huomasin kumminkin seuraavaan kahden viikon aikana että penis ei reagoinut enää mihinkään. Ei ollut aamuseisokkeja. En saanut seisokkeja matikan tunneillakaan enää vaikka istuin koulun kuumimman mimmin takana, ja kyllä, ennen oli mieleikuvitus laukannut ja alkanut tapahtmuaan housuissa mutta ei enää. En saanut seisokkia pornostakaan ja kuseminenkin muuttui ihan omituiseksi. Mietin silloin että vittu venähtikö kullini oikeesti vai mikä vittu on vikana, koska en ainakaan tuntenut mitään kipua kun survoin kalua housuihin kesämökillä. Kahden viikon jälkeen kulli kumminkin alkoi taas reagoimaan ja helpotuin. Tosin se ei toiminut niinkuin ennen. Seisokit eivät olleet niin vahvoja ja kuseminen oli edelleen ihme roiskimista. Ajattelin kumminkin että saan mä aina muijan tyydytettyä et mitäs tässä. Noh, enpä ole saanut. Bileissä tyttö oli tosi kännissä ja ajattelin tuuppasta, mutta en saanut seisomaan. Kerroin vaan että musta ei tunnu oikeelta panna sua kun oot noin kännisää etkä ajattele selkeesti. Tää oli iso kolaus ittelle, ei vittu en saanut seisomaan! Tämän jälkeen olen vielä kahdesti kieltäytynyt koska olen ollut varma että vittu, ei kumminkaan seiso. Tapasin kumminkin nyt kivan tytön ja ollaan alettu seurustelemaan vaikka olen epäröinyt juurikin tämän ongelmani takia, että mitä jos en saa sitä tyydytettyä? Pahin juttu on että se liikkuu samassa kaveriporukassa kuin mä ja siitä kyllä juorut lähtee äkkiä liikkellee jos ei seksihommat pelitä. Nyt sitten meni taas homma penkin alle vaikka koitin kaikkeni selvinpäinkin mutta ei vittu ei saatu seisomaan kuin puolitankoon. Hävetti niin vitusti! Valehtelinkin tytölle että jännitti vaan niin kovin että ei onnistunut. Ei olla vielä koitettu uudelleen. En oikeen tiennyt että mitä tehdä niin varasin ajan urologian erikoislääkärille. Toivon että kaikki menis hyvin. Anteeksi kielenkäyttö, on tää vaan niin kurjaa! Antakaa mielipiteitä ja kysymyksiin yritän vastailla!

8

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tri

      Jospa silloin juhannuksen "kiireessä" jotenkin satutit itsesi? Harvinaista, muyya täysin mahdollista.
      Sinuna lopettaisin tuon pohdinnan ja menisin, kunnon urologin tutkimuksiin, siellä se vaiva ainakin selviää ja loppuu tuo turha murehtiminen.
      Älä aikaile, olet nuori ja kehityksessä vielä tapahtuu muutoksia, l. jos olet jotenkin satuttanut itsesi, asian korjaaminen aina helpompaa nuorella.

    • ManAlmost18yo

      Epäilen kanssa että varmaan jotenkin satutin itseni. Mitä on voinut tapahtua`? Olen jo varannut ajan urologille, ja toivottavasti saisin selvyyttä asiaan kun käyn siellä ensi viikolla.

    • tri

      No hyvä. Kerro, jos haluat, mikä olidiaknoosi.

    • :DD vitun säälittävä

      :DD vituttaako nami nami

    • hae apua.

      :DD itsestäsi varmaan puhut. Harmi että olet säälittävä - voisikohan asialle tehdä jotain.

    • jdkdjd

      Mulla taas mielestäni seisoo liian usein o_O yleensä seisoo muutaman kerran päivässä ja melkein joka aamu kun herään niin seisokki

      • Kuuluisa aamuheijari... esiintyminen yleistä aamuisin...:). Näiä pillereitä popsineet, onko sivuvaikutuksena tullut pääkipua ym. ? Onko jokin pilleri mikä ei tätä aiheuta ? Puolestaan kokemuksia suihkeista, jotka jäykistää ?


      • lerppis.
        kalle7712 kirjoitti:

        Kuuluisa aamuheijari... esiintyminen yleistä aamuisin...:). Näiä pillereitä popsineet, onko sivuvaikutuksena tullut pääkipua ym. ? Onko jokin pilleri mikä ei tätä aiheuta ? Puolestaan kokemuksia suihkeista, jotka jäykistää ?

        Ei ollut sivuvaikutuksia, mut eipä auttaneet erektioonkaan... Suihkeista ei ole mitään apua, jos on "oikea" häiriö, jos ei oo mitään ongelmaa, niin kutittaa ne kivasti :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9303
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      43
      2737
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2503
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2029
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1570
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1350
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe