Yhteisten asioiden suuntaan?

Noutopöytä.

Yhteisiä olen pohtinut pitkään, ja koska en omin aivoituksin pitävää ymmärrystä ja rauhaa saanut, mitä kukin toteamus, selitys, kyse tarkoittaa, kysyn muilta.

Kun julkisyhteisöön valitaan valtuutetut/ edustajat, niin tarkoittaa se automaattisesti myös sitä, että eniten ääniä saanut, saa luvan tehdä, miten kulloinkin sattuu parhaaksi itse näkemään?
Kuntalaisten nimissä? Kaupunginhallituksen nimissä? Valtuuston nimissä?

Onko palaverimuistio yhtä pätevä asiakirja, kuin virallisesti tarkastettu pöytäkirja?

Onko yksittäiset henkilöiden ( päättäjät/viranhaltijat) käymät puhinapuheet epävirallisessa tilanteessa, myöhemmissä yhteyksissä ilmaistuina, hyväksyttävä virallisiksi asiasta käydyiksi neuvotteluiksi?

Onko textiviestillä siirtona pyydetty edustusvaltakirja, vahvempi kuin virallinen valtakirja?


Edustaako kunnan virallista linjaa julkisuuteen , kaupunginjohtaja vai hallituksen vai valtuuston puheenjohtaja?

Valmisteleeko hallituksen esityslistaa hallintojohtaja yhdessä k-johtajan kanssa, vai valmistelusihteeri yhdessä hallintojohtajan kanssa?

Kuuluuko kaupungin johtoryhmään jatkotyöllistetty yhteyssihteeri?

48

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en etsi valtaa loist

      Tuohon viimeksi mainittuun : Näyttää kuuluvan "sisäpiirien sisäpiiriin". Tikkasen lempilapsi.

      Esityslistaa näyttää "lyijykynäjäljen" mukaan kirjoittavan k-johtaja yhdessä valmistelusihteerin kanssa. Pöytäkirjat kirjoittaa valmistelusihteeri, hallintojohtaja istuu kokouksessa.

      Virallinen tiedottaja on hallintosäännön mukaan kaupunginjohtaja. Näyttävät kilipaa tiedottavan muut mainitut.

      Tekstiviestillä siirretystä valtakirjasta. Mitäh? Mitä tämä on?

      Kumpi on kirjoitettu oikein? (muistio vai muistelot pöytäkirjaksi)Pöytäkirjan pitää olla oikein. Pöytäkirjan tarkastajilla on suurempi vastuu kuin ennen maailmassa.

      Näyttää olevan maan tapa ja kieroilun kukkanen, varsinkin jos sen sanoo v.tikkanen, nykyisin jumalasta seuraava, tikanmäen jälkeen.

      Lopuksi:
      Puurot ja vellit ovat sekaisin. Sivustajohtaminen jatkuu ja mielistelyn kierre
      pahenee. Huonoa johtamiskulttuuria, sisäänlämpiävää Pa.k..

    • neula vinossa

      Voi siis todeta, eikä vain olettaa, että kaupungin johtoryhmässä istuskelee " ei siihen kuuluvia", tai miten on? Vai olikos näin, että hallinnossa on tehty erikoisia muutoksia ilman valtuuston päätöstä?. Väliaikaisesta on syntynyt käytäntö, ja tehtävät lipuvat holtittomasti henkilöltä toiselle?

      Hallinto on tainnut lähteä elämään omaa merkillistä elämäänsä, ei kait vissiin ole muuta mahdollisuutta?

    • tunnista vaara

      Maailman sivu on nähty, miten lopulta käy, kun hallinnon ja virkamiesten päästetään tahi suorastaan annetaan elää omaa elämäänsä.

      Salakavasti hallinnon sisään luikerteli loiseläjiä, jotka syövät herrain pöydissä, juovat harrain pikareista ja istutuuvat etupenkkeihin varjona varjolle.
      Onhan sitä, onhan sitä.
      Tietysti joku saattaa nyt ottaa henkilökohtaisesti,sanon, mtä turhia.
      Ei se sinun syysi ole, tai vika, sinua vaan käytetään hyväksi, sinun itse sitä huomaamatta, julmasti tietyn tavoitteen saavuttamiseksi.

      Sitten on toinen asia, jos tiedät olevasi osa peliä ja tiedostat samalla vahingoittavasi käsityksiä ja silti jatkat..?.

    • todennettu

      Ja Hän istuu hänen herrainsa oikealla puolella--- tai oikeammin keskellä.

    • Päivän puhetta

      Mitäpä sanoo lukijat päivän postillasta 27.11.2013 nro 48.?

      Hulluuden perään hiukkasen lisää pyydyksiä.. joo joo.

      Uskottako, että osaan ulkoa "Laguuna on yleiseurooppalainen tieteen suurhanke"..jne jne

      Totta.

      Totta on valitettavasti tämäkin, Suomen valtio, ei tiedekunnat eivätkä tutkimuslaitokset ole mukana hankkeen taloudellisessa sitoumuksessa.

      Laguuna ei ole päässyt vieläkään Cernin tiekartalle, ja jos ja kun se ei siellä ole, sen toteuttamiseen tähtäävät toimenpiteet piskuisen Pyhäjärven verovaroilla on yhtä kuin antaisimme lahjoituksen kansalaiskeräykseen " Hyvämieli yhden puolesta".

      Esiselvitys.
      Pitää paikkansa.. Pyhäjärvi /Pyhäsalmen kaivos on optimaalisin paikka ..hmm hmm.. Niin?

      Sehän on jo ollut vuosikymmeniä tiedossa, ja ihanne paikka tieto on tuonut vain lisää tuskaa..

      50 vuotta sitten olivat kunnanisät loma-ja opintomatkalla Etelä-Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa., .Savon kautta kotiin. Erittäin onnistunut matka. Mitä sieltä oli tuomisina? oliko onnistuminen siinä, että silloiset "herrat" pystyivät matkustamaan samalla linjurilla? Eikä lentäen.

      • minkä nuorena

        Tikanmäki oli tuolloin 9 vuotias. Kyllä se kehtaa!


    • Päivän puhetta

      Onko sinulla jokin pakkomielle Tikanmäestä?
      Mielestäni "päivän puhetta" kirjoitus ei maininnut ko. nimeä, eikä yhtään henkilön nimeä.

      On näitä henkilöpalvojien kuninkaita saatu tuta ja nähdä maailmansodista lähtien kymmeniä.

    • Tulee myös PHJ,llä?

      Yle: Poliisi tutkii Parikkalan kunnanhallituksen toimet
      Kunnanjohtajan johtajasopimusta muutettiin vähän ennen kuin hän irtisanoutui. Huhut kunnanjohtajan kiusaamisesta ovat valtuutettujen mukaan aiheuttaneet luottamuspulan.

      Parikkalan kunnanhallitus päätti tiistaina, että se pyytää poliisia tutkimaan, onko kunnanhallitus tai kunnanjohtaja rikkonut lakia kunnanjohtajan irtisanoutumiseen johtaneessa päätöksenteossa, kertoo Yle Etelä-Karjala.

      Mahdolliset rikosnimikkeet ovat kiristys, avunanto kiristykseen, törkeä kunnianloukkaus ja avunanto törkeään kunnianloukkaukseen.

      Parikkalan kunnanjohtaja Hans Olander ilmoitti marraskuun alussa eroavansa tehtävästään. Syyksi hän ilmoitti perhesyyt.

      Lokakuussa sanomalehti Itä-Savo oli uutisoinut Olanderin eroamisaikeista. Lehden mukaan taustalla oli Olanderiin kohdistunut työpaikkakiusaaminen.

      Myöhemmin kävi ilmi, että Olanderin johtajasopimusta oli lokakuussa muutettu niin, että kunnanjohtaja saa yhdeksän kuukauden irtosanomisajan palkan myös siinä tapauksessa, että irtisanoutuminen tapahtuu yhdessä sopien. Olander piti pöytäkirjaa kokouksessa, jossa johtajasopimusta muutettiin, vaikkei hän lain mukaan olisi saanut olla edes paikalla.

      Olanderin irtisanouduttua Yle Etelä-Karjala uutisoi, että kunnanjohtaja oli kokenut joutuneensa niin törkeän kiusaamisen kohteeksi, että hän olisi käynnistänyt kiusaamisesta prosessin, ellei johtajasopimusta olisi muutettu.

      Toissa viikolla ryhmä parikkalalaisia valtuutettuja vaati kunnanhallituksen erottamista sekavan tilanteen takia. Ristiriitaiset tiedot tilanteesta olivat heidän mukaansa johtaneet kaupunginhallituksen luottamuspulaan.

      Olanderin eroaminen maksaa Parikkalan kunnalle 95 200 euroa.

      Kunnanhallituksen jäsenen Antti Paajasen mukaan sekä kunnanhallituksen että kunnanjohtajan toimet on tutkittava perusteellisesti.

      - Nyt on hyvä käydä tämä asia ihan puolueettomasti läpi, koska epäilyksiä on herännyt, että väärin on toimittu, Paajanen sanoi tiistaina Ylelle.

      - Poliisitutkinta on pakko tehdä, muuten päätöksenteko Parikkalan kunnassa menee kovin hankalaksi.

      Uutinen Ylen verkkosivuilla

      Ville Miettinen | 27.11.2013 9:20

      • realiteetti

        On ymmärrettävää, että johtajan mahdollisuudet hoitaa virkaansa Parikkalassakin ovat tuommoisessa tilanteessa menneet. Molempien osapuolten paras on, että viranhaltija siirtyy pois. Niin sanoi KEVAN johtajakin, että hänellä ei ole mahdollisuutta hoitaa virkaansa, kun hallituksen puheenjohtajan luottamus oli mennyt tv-haastattelu)
        Hallituksen puheenjohtaja ja kunnanjohtaja on kunnan keskeisin työpari. Luottamuksen on pelattava. Muuten viran hoidosta ei tule mitään.


      • ailukset
        realiteetti kirjoitti:

        On ymmärrettävää, että johtajan mahdollisuudet hoitaa virkaansa Parikkalassakin ovat tuommoisessa tilanteessa menneet. Molempien osapuolten paras on, että viranhaltija siirtyy pois. Niin sanoi KEVAN johtajakin, että hänellä ei ole mahdollisuutta hoitaa virkaansa, kun hallituksen puheenjohtajan luottamus oli mennyt tv-haastattelu)
        Hallituksen puheenjohtaja ja kunnanjohtaja on kunnan keskeisin työpari. Luottamuksen on pelattava. Muuten viran hoidosta ei tule mitään.

        Molemmille kinkkisessä työparissa kenkää. Ei ole vain yhtä osapuolta, jonka lähdöllä tilanne paranee

        Niin lähtee Kevankin hallituksen puheenjohtaja, sano päivän lehti.


      • seko seko
        ailukset kirjoitti:

        Molemmille kinkkisessä työparissa kenkää. Ei ole vain yhtä osapuolta, jonka lähdöllä tilanne paranee

        Niin lähtee Kevankin hallituksen puheenjohtaja, sano päivän lehti.

        höpö höpö nyt taas. Ei sotketa yhtiötä ja kuntaa. Kunnissa luottamusmiehet on vaaleilla valittu eikä niitä niin vain eroteta! Eikä hallituksen puheenjohtajaa voi muutenkaan erottaa yksin! Luulisi tuon olevan jo selvää edellisen kauden sekoilujen jälkeen!


      • vain yhteistyössä
        seko seko kirjoitti:

        höpö höpö nyt taas. Ei sotketa yhtiötä ja kuntaa. Kunnissa luottamusmiehet on vaaleilla valittu eikä niitä niin vain eroteta! Eikä hallituksen puheenjohtajaa voi muutenkaan erottaa yksin! Luulisi tuon olevan jo selvää edellisen kauden sekoilujen jälkeen!

        Kuitenkin on muistettava. Luottamus on ihmisten välistä asiaa. Olkoonpa ihmiset missä organisaatiossa tahansa
        . Vain asioiden hoitamisen menettelytavat voivat poiketa toisistaan. Jos luottamusta ei keskeisten toimijoiden välillä ole, siitä kärsii organisaation toiminta samoin nuo ihmiset. Ja vielä enemmän kärsijöitä on julkisessa hallinnossa, koska siellä hoidetaan lain antamin valtuuksin toisten ihmisten asioita.


      • ailukset
        seko seko kirjoitti:

        höpö höpö nyt taas. Ei sotketa yhtiötä ja kuntaa. Kunnissa luottamusmiehet on vaaleilla valittu eikä niitä niin vain eroteta! Eikä hallituksen puheenjohtajaa voi muutenkaan erottaa yksin! Luulisi tuon olevan jo selvää edellisen kauden sekoilujen jälkeen!

        Mitä höpäjät?
        Kuntaliiton hallitus on poliittisten reviiripaikkojen kautta jaettu.Niin kuin on kaupunginhallituskin. Mitä eroa siinä on, ns. muodollisesti vain, onko johtopaikat jyvitetty "demokraattisilla" vaaleilla vai "suosikki"-järjestelmän mukaan?

        sama lopputulos.
        Pätevimmät ja sopivimmat jäävät valitettavasti molemmilla tavoilla tehdyillä valinnoilla huomioimatta, kun on nouskiito niin on nousukiito, vaikka peräpäästä tupruttaisi sakeana syystä jos toisesta kytösavua.

        Luottamusta ei voi menettää yksipuolisesti eikä sitä voi ylläpitää yksipuolisesti. Se joko on tai ei ole.

        Ja luuleeko vielä joku, että samaa virhettä (muotovirhettä) toistetaan potkuja annettaessa, ei puheenjohtajan kohdalla vallankaan.

        Kun erotetaan, erotetaan kaikki hallituksen jäsenet.
        Kun erotetaan, erotetaan yksi kaupunginjohtaja..siis jos erotetaan.


      • siunaukset
        ailukset kirjoitti:

        Mitä höpäjät?
        Kuntaliiton hallitus on poliittisten reviiripaikkojen kautta jaettu.Niin kuin on kaupunginhallituskin. Mitä eroa siinä on, ns. muodollisesti vain, onko johtopaikat jyvitetty "demokraattisilla" vaaleilla vai "suosikki"-järjestelmän mukaan?

        sama lopputulos.
        Pätevimmät ja sopivimmat jäävät valitettavasti molemmilla tavoilla tehdyillä valinnoilla huomioimatta, kun on nouskiito niin on nousukiito, vaikka peräpäästä tupruttaisi sakeana syystä jos toisesta kytösavua.

        Luottamusta ei voi menettää yksipuolisesti eikä sitä voi ylläpitää yksipuolisesti. Se joko on tai ei ole.

        Ja luuleeko vielä joku, että samaa virhettä (muotovirhettä) toistetaan potkuja annettaessa, ei puheenjohtajan kohdalla vallankaan.

        Kun erotetaan, erotetaan kaikki hallituksen jäsenet.
        Kun erotetaan, erotetaan yksi kaupunginjohtaja..siis jos erotetaan.

        Kyllä noin on. Jokainen organisaatio valitsee itselleen sellaisen johtajan kuin katsoo parhaaksi. Kas kun objektiivistä totuutta on ihan turha haikailla. Eikös Pyhäjärven tapauksessa oma ilmoitus eroamisesta siunattu valtuustossa. Se on ihan eri asia kuin erottaminen.


    • kipinävahti

      Onko muilla jo hallinto-oikeuden päätöksen ( Rinnevaaaran virka) odottamisen kupu pullollaan? Minulla on odottamisen aikaviive viittä vaille,koska joululahjan kaltaisen ratkaisun toivon saapuvan..

      Onhan se niin vaikeaa purtavaa hallinto-oikeudelle, toteuttaako tikanmäki/piippo-ryhmäytymän tahtoa vai kuntalakia, työehtosopimusta ja Suomen lakia? Jos piskuisen koettas luottaa oikeusasteeseen, niin virasta estäminen tulkitaan lakien vastaisena..

      En väitä, mutta oletan, että Pyhäjärven kaupunginhallitus-ja valtuusto v.2013 - joutuvat ottamaan lusikan hikiseen käteensä, ja he saavat syödä muutaman padallisen panettelupuuroa ja juoda ämpäreittäin keittämäänsä koston lientä.

      • sammutin

        Varoppa, että ei lennä kipuna omaan silmään!


    • kipinävahti

      Hui hai, eipä lennä meikän silmiin..on silmänsuojukset. samalaiset kuin oli noin 200 täysi-ikäisellä.

      En siis katso niin kuin mitä muut luulevat, enkä mene karhoomaan toisten sytyttämää tulipesää.
      Sammutan vain omat ja lisään puita omiin nuotioihini.

    • palovaroitin

      Siihen ei istuva phj kaupunginhallitus näytä kykenevän..koko vuoden kierron ovat syytäneet lisää puita edellisen hallituksen sytyttämiin nuotioihin ( niihän he kertovat kokousmäärän selityksissään) ja itse hallituksen pj touhuaa vimmatun yli-innokkaasti karhomassa toisten nuotioita.
      Kun hällä olis omissaankin, omin toimin sytytetyissä, tekemistä, ihan miehen työksi asti..tällä menolla pyhäjärven loppuhiilloksen hohkassa lämmittelee kiuruveden varikset , haapajärven harakat ja pihtiputaan peltopyyt.

    • Hyvä huomio.

      Palovaroittimen paristot kannattaa vaihtaa nyt, Joulun alla voi sattua kaikenlaista kun kynttilöitä poltetaan sisällä.

    • Kipiä

      Kun julkisyhteisöön valitaan valtuutetut/ edustajat, niin tarkoittaa se automaattisesti myös sitä, että eniten ääniä saanut, saa luvan tehdä, miten kulloinkin sattuu parhaaksi itse näkemään?
      Kuntalaisten nimissä? Kaupunginhallituksen nimissä? Valtuuston nimissä?

      --
      Johtoryhmästä, tietääkö kuntalaiset että johtoryhmästä pidetään ulkona, suurimman perusinfrayksikön vastaava? Hänen työtehtäviinsä sälytettäneen kyllä virkavastuuta muiden töpeksiessä, vaan muuten henkilö toimitetaan sivuun ja pidetään poissa paikoista, mikä kuuluu hänen työnkuvaansa.
      Kantaako tekninen johtaja vastuun työilmapiirin tulehduttamisesta oman osuutensa ja onko hän tyytyväinen johtamisestaan?

      Tiedon suoran liikkumisen ja osallistumisen estäminen on NIIN tahallista, onhan ne kovin aikuisia henkilöitä vissiin nämä viraston hallintoesimiehet.

      En tule säästelemään sanoja, kun ja jos minulta vaaditaan nimiä.
      Niiden esiin saamiseksi vaaditaan myös muilta ulostuloja.
      Kaiken minkä kerroin, kaikella on puolensa ja selittelynsä, tosiasia on kuitenkin, että tekninen toimi ei työskentele yhteisen kaupunkimme ja kaupunkilaistemme parhaaksi! Työsyrjintä riittävästi suojeltuna takaa sen että kiusaamisen juuret juurtuvat syvälle..

      Mikäli on yhteisesti sovittu (hiljainen hyväksyntä) nyt vallitseva tapa tehdä työpaikkakiusantekoa, niin silloin luulisi pääporukalla olevan yhteistä munaa myös siihen ,että annatte itsenne julki, ettei syyllistetä julkisuudessa "osasyyttömiä ja asiaanliittymättömiä" henkilöitä.

      Onko kaupungilla varaa kerrotun tilanteen kannatteluun?

    • perätön väite?

      aika kovia syytöksiä teknistä johtajaa kohtaan. Taitaa edetä tutkintaan...

    • kipiä

      SAA MENNÄ.
      Tuleepa totuus julki.

    • Jokapollari

      Niin minäkin toivon, että asianosalliset pistävät asiat pakolla kaivettavaksi esiin. Poliisille vaan, siellähän on jo niitä aiempia tutkintoja odottamassa.

      Viestinkirjoittaja ei liene ole syypää, vaan syyt /syypäitä ovat, jos rehellisesti kertovat, juuri he jotka kieltävät käsitteen kysyttäessä onko oleva " työhyvinvointi" ja toimintatavat yhdessä sovittuja ja riittävästi keskustelu ja yhdessä hyväksytty.

      • netpolis

        Jos asianosainen loukkaantuu syytteylystä saattaa kirjoittaja syyllistyä rikokseen vaikka syytteissä olisi perääkin...


    • kipiä

      Minä minä kyllä loukkaannuin nyt edellisestä viestistä, oletko syypää? netpolis.
      Sinä vähättelet ja ja käytät siihen minun esiin tuomaa tunnettani ja kaikenhupuksi pelottelet syytteillä.

      Jos noilla uhkailuilla pyritte viemään huomion itse asiasta, niin minä en siihen loveen lankea.

    • ????????

      Mikä asia on tullaisen syyttelyn väärti. Vai onko kuiteskaan?

    • ymmyrkäistäjä

      Eikös johtoryhmään kuulu yksi henkilö joka osastolta, teknisestä, sivistyksestä hallinnosta, ja yrittäjyydestä? Mitä nuo jauhettavat jutut ovat, kuuluvatko tänne vai minne?

      • Jos tahdotaan

        Samaa ajattelen. Jos vaikka miten oikea asia menee väärään "loosiin" siitä seuraa vain vahinkoa. Oikea aika ja oikea paikka, että asiat menevät kuntoon.


    • www.tieto
      • Umpilisäke

        Jos totuutta ei kerrota, miten käy huhujen?

        Nehän alkavat elää hurjaa, omaa elämäänsä, ja asia jos asia, saa vääriä väreitä ja henkilökemiat voivat ajautua pahaa tarkoittamattakin ihan vihtasuon vitelikköön?

        En väitä, mutta oletan, että johtotyhmässä käy sinne täysin kuulumattomia kuunteluoppilaita.


    • arto.lohvansuu

      Sanompa minäkin jottain.
      Kaikissa meissä on vikamme, minussa isovika.

      Kuka on viaton, niin tutkitaan sekin illuusio ?

      Eiköhän ois aika haudata kirveet ja ottaa rauhanpiippu esille ?

    • ettei unohdu

      JOHTORYHMÄÄN KUULUU

      Kehitys Oy:n toimitusjohtaja KARI PINOLA

    • ovisilmäke

      juutas, kun heitin kirveeni kaivoon. viemärikaivoon. enkä kehtoo tällä palkalla käydä sitä ottamaan.

    • meneekö näin?

      Valtuusto on päättänyt ketä johtoryhmään kuuluu ja antanut ohjeet miten se toimii. Jos toimii päätösten vastaisesti, kyse on hallinnon tarkastuksen kiinnostuksesta kiinnittää asiaan huomiota ja ohjata oikealle tielle.

    • se on salaisuus

      Onko listaa, mitä taloudellista vahinkoa tekninen on tehnyt?

    • kateus & kiima

      Kuntalaisten "taloudelliseksi" vahingoksi luetaan myös , mitä kuitenkaan pystytä rahassa mittaamaan , henkinen nujertaminen miinukseksi ja kannustava johtaminen, plussana.
      Sehän näkyy kuntalaisten palveluissa ja yhteistyön hyvä henki poikii varmasti hyviä taloudellisia oivalluksia..jotak voidaan muuttaa numeroiksi.


      Sosiaalinen pääoma,,se ei ole veronmaksajilta lainattavaa investointirahaa vaan sitä on viranhatijoissa, .se on työyhteisössä tai sitten ei ole..

    • Huomasin

      Ovisilmäkkeen kirveen.

    • Kohta kohtalokas

      1.valhe.

      Itkijänainen selänteen harjalta, "kiitos kun kutsuitte kuultavaksi, tätä ei edellinen kausi suonut".
      totuus: tilaisuuksia oli useampia, eri asia lie se, halusiko rva käydä patsastelemassa ja olemassa ylivertainen.


      2.valhe.
      työhyvinvoinnin tarkastelu tehty edellisen kerran 2004?
      totuus. v.2011 on viimeisin

      3.valhe
      pyhäjärven julkikuvaa saastuttavat jatkuvat valitukset.
      Totuus: Tosiasiassa meidän omat edusmiehemme ja naisemme kuntarajojen sisällä ja ulkona, jatkavat valheellisten tietojen viemistä jokaiseen instanssiin, missä puheenvuoron vaan saavat aikaan.,,vääntävät kaiken muiden syyksi. Uskoo ken tahtoo, mutta pahin mustiainen on äänessä.
      korkeinta sivistystä ja lakia mukaa edustaa....

      .1.Lipevyys ja pinnallinen viehätysvoima
      2.Vahvalta vaikuttava omanarvontunto
      3.Stimulaation tarve ja taipumus ikävystymiseen
      4.Patologinen valehtelu
      5.Petkuttaminen ja manipulointi
      6.Katumuksen ja syyllisyydentunteen puuttuminen
      7.Tunteiden pinnallisuus
      8.Kovuus ja tunteettomuus, empatian puuttuminen

    • kirkonkylä kutsuu

      Vain saitpa asian "purkkiin" vähillä eväillä, Mutta niin todellista totta ihan joka sana.

      Katselkaapa peiliin, olkaapa /tai älkää--- ollaanko --- ylivertaisia. Avatkaa sydämenne ymmärtämään, että joku toinen/toisetkin osaavat. Ja osasivat....

      Tällä menolla apaatia valtaa Pyhäjärven. Innostuksen siivet lakoontuvat.

      Antaapa poikien selittää.. Ja Laguunaa odotellessa

    • toinen heikompi

      Onko kirkonkylä kutsuu sinun viestisi piilokiitosta vai piilomoitetta?
      No ihan niin tai näin, kohta kohtalokas on asioista perillä.
      Mikäli suomi24 nyt kukaan parempi ihminen ( semmosia jotka itse sanovat olevansa hyviä ihmisiä) lukee, näistä rauhan ja lain ihmisiksi itseään tituuleeraavista, voi omena kurkussa hypähtää...
      Itse säikähdin ainakin, kun luin kokonaisuudessa tätä ketjua...piti ihan vilkasta peilistä, oliko mun päässä foliohattu. ei ollut, en ainakaan nähnyt.
      eilen kyllä ostin paksumpaa foliota joulupaistosten takia..siitäpä siis hattua askartelemaan.

    • verkonkutojat

      Kaupunginhallituksen esityslista 2.12.2013 näyttäytyy kaupungin sivuilla.
      piti lukea useampaan kertaan, ja siltikin....surkeaa???

      Hiljaa hyvä tulee, tekemättä mitään vallan priimaa.

      Aloitteita on vuoden varrelta kymmeniä, joita ei ole nostettu agendalle
      yksi kiireisimmistä, ja 2.12. ei ole yhtäkään.
      Missä mädäntyy aloite :
      SIDONNAISUUSSELVITYS luottamushenkilöiltä ja itse laajentaisin selvityksen koskemaan myös hallintokuntien esimiehiä.Selänne mukaan lukien.

      • karmeaa jälkeä

        "Kirkonkylä kutsuu", tarkemmin--- ehtii tulla "multaa ja kellot soida, ennenkuin muutoksen tuulet puhaltavat. Jospa nuori siipi olisi jotain muuta kuin tämä veljesseura, jonka piti vielä viimeisissä voimissaan laittaa "asiat kuntoon"
        Mitä on tapahtunut, sen kun vain tietäisi. Ainakin päätöksiä, jotka ovat laittomia
        ja tarttis tehdä poliisiin ilmoitus tekosista..
        Vielä tarkemmin:
        Kirjoituksesi Kohta kohtalokas on niin asiaa kuin asiaa voi olla.

        Kaikki tämä panettelu, vääristely ja pahaan huutoon saattaminen menee ihan tuon kaavan mukaan kuin kirjoitat.


      • notaari
        karmeaa jälkeä kirjoitti:

        "Kirkonkylä kutsuu", tarkemmin--- ehtii tulla "multaa ja kellot soida, ennenkuin muutoksen tuulet puhaltavat. Jospa nuori siipi olisi jotain muuta kuin tämä veljesseura, jonka piti vielä viimeisissä voimissaan laittaa "asiat kuntoon"
        Mitä on tapahtunut, sen kun vain tietäisi. Ainakin päätöksiä, jotka ovat laittomia
        ja tarttis tehdä poliisiin ilmoitus tekosista..
        Vielä tarkemmin:
        Kirjoituksesi Kohta kohtalokas on niin asiaa kuin asiaa voi olla.

        Kaikki tämä panettelu, vääristely ja pahaan huutoon saattaminen menee ihan tuon kaavan mukaan kuin kirjoitat.

        Jos kaikki oikein pinnistävät muistinystyröitä niin sieltä voi tulla ihmeellisiä asioita esim. viime kaudelle tehtiin monta siis monta laitonta päätöstä (KHO:n päätösten mukaan), tällä kaudella ei yhtään.


    • Kaikki turhaan

      ..ja näin toteaa oman kehun ja kunnian ihminen, harmiksesi hankittu kunnia sekä maallinen ylivoimannäyttö menettää merkityksensä ja katoaa.

      .kun tuuli käy hänen ylitsensä ei häntä eikä yhtä toistakaan voitosta voittoon julistavaa enää ole.

      • totuus ei pala

        no no. Ei ala keuliin. Siihen ei ole vielä yhtään syytä. Siis ei yhen yhtä!!! Reppana!


    • ketun vitkut

      mihkä sitä koira karvoistaan pääsövi?

      aikuisten oikeesti, tää vanutuskisa on raskasta jo sivusta katella, saati teillä siellä, jotka ootte niin sisällä rinta rottingilla.

      kun nokka nousee, pyrstö tarttuu ja toisin päin.

      • notaari

        En voi kehua itseäni kun en ole ollut missään tekemisissä politiikan kanssa muuten kuin tavallisena pyhäkkäänä enkä harmiksesi ole tällä hankkinut tai hankkimassa kunniaa. Ei kunnallisasioiden päätöksenteko ole mitään kilpailua ei ole voittoja muuna aikana kuin vaaleissa muulloin se on yhteisten asioiden hoitamista. Asioiden hoidossa on pari erilaista tapaa eli jatkuva riitely ja valitusten rustaus ja toinen tapa on se parempi eli neuvotteluiden tuloksena saadut päätökset, jotka ovat lain mukaisia siis Suomen lain mukaisia. Lakia ei voida lukea kuin piru raamattua. Lain tulkinta vaatii tietoa, jollakin keskiasteen todistuksella sitätietoa ja taitoa ei vaan tule.


    • yhteiseksi eduksi

      Ihan edelliseen. Kun se olisikin "yhteisten asioiden hoitamista", kuten sanot.
      Niin minäkin tahtoisin, mutta ei meillä. Ei arvosteta mielipiteitä, ei oteta vastaan mielipiteitä. Junttausmalli.
      Kun et ole politiikassa, tai kuten sanot, et ole ollut. Sinun toiveesi on liian utopiaa.

      Niin minäkin luulisin, että asiat asioina, mutta kun johtavalla puolueella on "ketunhäntä kainalossa" ja . Ihme Haapajärvi mantra...

      Jos olisi vaikka alueen muutkin kunnat kyseessä, voisi ymmärtää, että reilu peli ja toimintaa voitaisiin tarkastella mm. savoon päin. Mutta ei, pitää vain tuonne kriisikuntiin päin, koska Pohjois-Pohjanmaa on keskustan valta-alue koko maassa.

      Tässä se inhottava totuus on yhteisten asioiden hoidosta. Se on leikkiä puoluepolitikoinnin kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      232
      3360
    2. Ikkunoitten takana tirkistelijä

      Kyllä! Itseänsä vielä alapäästä esittelee..Hiljattain tuli ilmi että syksyllä ahistellu ikkunoitten takana taskulampun
      Suomussalmi
      10
      2433
    3. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      15
      2368
    4. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      105
      2059
    5. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      168
      1734
    6. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      89
      1633
    7. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      98
      1573
    8. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      140
      1252
    9. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      72
      1165
    10. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      56
      1138
    Aihe