Testamentin päivittäminen

Avopari tehnyt 1985 keskenään testamentin. Testamentissa kummankin allekirjoitukset, mutta todistajat puuttuvat. Mitä pitäisi tehdä, että testamentti olisi pätevä. Toinen osapuoli ei ole enää kuin ajoittain tässä maailmassa.

1

121

  Vastaukset

  • Eipä tuon vanhan parsiminen taida mitenkään päteä. Selväjärkisenä jaksona pitäisi saada lääkärin lausunto testamenttaus kelpoisuudesta ja samalle päivälle testamentin allekirjoitukset kahden jäävittömän todistajan paikalla ollessa. tai ainakin aiempi allekirjoitus pitää ao. henkilön tunnustaa omakseen todistajien läsnäollessa.
   sehän jää testamentilla ohitettujen perillisten varaan mitä sitten aikanaan tapahtuu.
   Voipi olla, että uuden pätevän testamentin sijaan vihille pääsis huonommassa hapessa ja perintö menisi avioliiton säännöillä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Zlatan Ibrahimovicilla todettiin korona - illan peli jää jalkapallolegendalta väliin
  • Luke-poika vanhenee nopeasti: Olen 5-vuotias vanhus
  • Piilotti vanhan tekstitatuoinnin! Esko Eerikäinen otti ihoonsa uuden jättiläismäisen piirroksen: "Pelotti" - katso kuvat ennen ja jälkeen!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   162
   3459
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   252
   3070