Testamentin päivittäminen

Avopari tehnyt 1985 keskenään testamentin. Testamentissa kummankin allekirjoitukset, mutta todistajat puuttuvat. Mitä pitäisi tehdä, että testamentti olisi pätevä. Toinen osapuoli ei ole enää kuin ajoittain tässä maailmassa.

1

120

  Vastaukset

  • Eipä tuon vanhan parsiminen taida mitenkään päteä. Selväjärkisenä jaksona pitäisi saada lääkärin lausunto testamenttaus kelpoisuudesta ja samalle päivälle testamentin allekirjoitukset kahden jäävittömän todistajan paikalla ollessa. tai ainakin aiempi allekirjoitus pitää ao. henkilön tunnustaa omakseen todistajien läsnäollessa.
   sehän jää testamentilla ohitettujen perillisten varaan mitä sitten aikanaan tapahtuu.
   Voipi olla, että uuden pätevän testamentin sijaan vihille pääsis huonommassa hapessa ja perintö menisi avioliiton säännöillä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Game of Thrones -kaunotar Emilia Clarke salakuvattiin pikkuruisissa bikineissä: hipelöi ja paineli rintojaan miesjoukon edessä - kuvat!
  • Sofia Belórf lähetti Niko Ranta-aholle kuvia ruhjotusta kädestään - otokset julki pahoinpitelykäräjillä: ”Ai sorry kun suutun, kun mut on hakattu”
  • Vieläkö tunnistaisit 46-vuotiaan ex-pornotähti Jenna Jamesonin? Tältä hän näyttää nykyisin!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   213
   6597
  2. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   333
   3037
  3. Martina ja Nanna tehtailevat petoksia

   Martina ja Nanna eivät aio palauttaa rahoja Espanjan treenileirin ostaneille. Leiri peruuntui koronan takia. En tiedä mihin ovat rahat tuhlanneet, ehk
   61
   1236