Mulla näitä ongelmia näyttää nyt sitten näköjään riittävän joka ikinen päivä,kun taas jälleen tuli kysyttävää.
Äsken nimittäin kun kävin Outlook.com sähköpostissani katsomassa erästä aijemmin lähettämääni viestiä,,jonka olin lähettänyt ystävälleni noin pari viikkoa sitten ja olin lähettänyt sen viestin mukana olin lähettänyt valokuvia myös,,jotka minun piti juuri katsoa, että mitkä kuvat olin hänelle lähettänyt etten vaan lähettäisi niitä enää seuraavassa viestissäni uudestaan.Mutta siinä kävi sitten niin,että ne kuvatpa eivät näkyneetkään niinkuin ne aina ennen olivat näkyneet,vaan siinä oli ilmoitus jossa luki seuraavaa: Viestin osia estetty turvallisuussyistä.Ja sitten sen alla oli teksti jossa luki:Luotan osoitteeseen (ja se osoitehan oli siis se mun oma Outlookin sähköpostiosoitteeni ,joka oli siinä kohtaa,jota en vaan viitsi tähän esille näytille nyt kirjoittaa )ja sitten sen perässä luki:näytä sisältö.
Minusta se oli vähän outoa kun se osoite kuitenkin oli siis mun oma osoitteeni, johon minun olisi tuon jutun mukaan pitänyt luottaa jos ne omat lähettämäni kuvatiedostoni olisin halunnut aukaista näkymään.
Sitten kun katsoin sen jälkeen niitä muita lähettämiäni viestejä joissa olin lähettänyt tutuilleni valokuvia myös,niin osa niistä viesteistä ilmoitti ihan samalla tavalla kuin tuon edellä kertomani viestin kanssa kävi myös.Mutta sitten joissakin toisissa lähettämissäni viesteissä ne mun lähettämät kuvat taas näkyivät ihan normaalisti niin kuin aina ennenkin olivat näkyneet .
Joten mistähän ihmeestä tuokin nyt sitten mahtaisi johtua,että Outlook tuollaista minulle omista lähettämistäni viesteistä ilmoittelee?
Äsken nimittäin kun kävin Outlook.com sähköpostissani katsomassa erästä aijemmin lähettämääni viestiä,,jonka olin lähettänyt ystävälleni noin pari viikkoa sitten ja olin lähettänyt sen viestin mukana olin lähettänyt valokuvia myös,,jotka minun piti juuri katsoa, että mitkä kuvat olin hänelle lähettänyt etten vaan lähettäisi niitä enää seuraavassa viestissäni uudestaan.Mutta siinä kävi sitten niin,että ne kuvatpa eivät näkyneetkään niinkuin ne aina ennen olivat näkyneet,vaan siinä oli ilmoitus jossa luki seuraavaa: Viestin osia estetty turvallisuussyistä.Ja sitten sen alla oli teksti jossa luki:Luotan osoitteeseen (ja se osoitehan oli siis se mun oma Outlookin sähköpostiosoitteeni ,joka oli siinä kohtaa,jota en vaan viitsi tähän esille näytille nyt kirjoittaa )ja sitten sen perässä luki:näytä sisältö.
Minusta se oli vähän outoa kun se osoite kuitenkin oli siis mun oma osoitteeni, johon minun olisi tuon jutun mukaan pitänyt luottaa jos ne omat lähettämäni kuvatiedostoni olisin halunnut aukaista näkymään.
Sitten kun katsoin sen jälkeen niitä muita lähettämiäni viestejä joissa olin lähettänyt tutuilleni valokuvia myös,niin osa niistä viesteistä ilmoitti ihan samalla tavalla kuin tuon edellä kertomani viestin kanssa kävi myös.Mutta sitten joissakin toisissa lähettämissäni viesteissä ne mun lähettämät kuvat taas näkyivät ihan normaalisti niin kuin aina ennenkin olivat näkyneet .
Joten mistähän ihmeestä tuokin nyt sitten mahtaisi johtua,että Outlook tuollaista minulle omista lähettämistäni viesteistä ilmoittelee?
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.