Kesä isän kanssa - KINKY

Jaana

Varoitus: TÄMÄ EI OLE TOSITARINA. VAAN PUHDASTA MIELIKUVITUSTA.... en edes todellisuudessa haluasi moista tapahtuvan missään maailmassa.
------------------------------
Täytettyäni toukokuussa 16 vuotta äitini joutui lonkkaleikkaukseen ja 3 kuukaudeksi sairaalaan. Vanhempani olivat eronneet kun olin ollut vain 2-vuotias ja yhteyteni isääni olivat olleet vuosien varrella hyvin satunnaisia. Meillä ei noudatettu mitään joko toinen viikonloppu yms. sääntöjä. Vaan toisinaan olin ollut isän kanssa lomareissulla ja toisinaan oli mennyt melkein vuosi emmekä olleet juuri nähneet toisiamme. Nyt äitini oli järjestänyt niin, että asuisin kesän isäni luona Helsingissä. Isä oli ilahtunut ehdotuksesta ja oli valmis ottamaan minut luokseen koko kesäloman ajaksi. Hän halusi että tutustuisimme toisiimme paremmin.

Pakkasin repun ja kassin täyteen vaateita ja muuta tarpeellisesta ja hyppäsin junaan. Perhoset lentelivät vatsassani. Odotin jännittyneenä, mitä kesä toisi mukanaan. Isäni työskenteli muusikkojen työnvälittäjänä eli etsi keikkoja eri bändeille jne. Usein hän kävi konserteissa ja pääsi juttelemaan bändien kanssa. Saa nähdä, pääsisinkö minä mukaan johonkin jo tällä kertaa.

Isä tuli autolla hakemaan minut rautatieasemalta ja ensi tervehdyksenä sain vihellyksen. Wauh, miten sinusta on tullut kaunis. Tosi hyvä kroppa. Hyvä takapuoli. Ja mitkä rinnat. Sinulla on jo varmaan monta poikaystävää, vai kuinka? Tunsin että punastuin isäni sanoista. Samalla tunsin suurta mielihyvää, että isäni todellakin tuntui pitävän minua hyvännäköisenä. Olihan minulla jo ollutkin pari kaveria enkä ollut enää neitsytkään. Mutta ei ollut isänikään mikään ruma mies. Hän oli urheilullinen, hoikka ja pitkä, hyvin leikattu tukka ja iloiset silmät. Jos hän ei olisi ollut isäni, olisin hyvinkin voinut kiinnostua flirttailemaan hänen kanssaan vähän enemmän. Nyt kiitin vain imartelusta ja sanoi, että kiitos hänen ja äidin… tässähän on heidän aikaansaannos.

Juttelimme leppoisasti autossa vähän niitä ja näitä. Vaikka edellisestä tapaamisestamme oli lähes vuosi, meidän oli edelleen helppo puhua keskenämme. Varmaan se johtui paljolti isän omasta olemuksesta. Hän teki kaiken niin helpoksi minulle. Selittelin pian luottamuksella tarinat poikaystävistäni.. kerroin jopa ensimmäisestä seksikokemuksesta… Ja kaikki tämä vain vajaan tunnin sisällä tapaamisestamme. Isän todella osasi saada minut avautumaan. Samalla hän kertoi ohimennen, että hänen viimeinen suhteensa oli juuri päättynyt ja nyt hän oli valmis omistautumaan yksin minulle koko kesän.

Pääsimme viimein ”kotiin” ja purin kassini alkovin komeroon. Isä nukkuisi olohuoneen puolella ja antoi koko alkovin ison sängyn minulle. Soitimme äidille sairaalaan ja kerroimme, että kaikki oli hyvin. Olin turvallisesti perillä ja oli ihan mukavaa. Äitini vannotti että hänen siskonsa toimisi hänen yhteyshenkilönään ja ilmoittelisi leikkauksen jälkeen tilanteesta. Meidän ei tulisi murehtia mitään, koska kaikki oli ihan ok. Nauttikaa kesästä, hän sanoi.

Illemmalla isäni ehdotti, että lähtisimme syömään paikalliseen ravintolaan. Juhlitaan nyt ensimmäistä iltaa oikein kunnolla. Minä haluan nähdä kuinka kestät alkoholia ja miten osaat oikein käyttäytyä. Hei, ei kerrota kellekään että olemme isä ja tytär. Minä esittelen sinut kaikille uutena tyttöystäväni. Sopiiko? Mutta en osaa kutsua sinua Timoksi. Mitä jos vahingossa huudan isää välillä? Yritäpä varoa moista munausta. Voit saada siitä rangaistuksen.

Kävelimme lähiostariin ja kapakkaan. Se oli oikein tyypillinen paikalliskuppila: kaikki tuntuivat tuntevat toisensa ja puolet porukasta kävi piipahtamassa pöydässämme vain kuulemassa kuka olin. Isäni valhe meni kaikkiin ihan täydestä. Tarjoilijatkaan eivät kysyneet ikääni ja sain valkkaria eteeni. Söimme hyvin ja luulin, ettei viini mene ollenkaan päähän. Mutta .. pian huomasin olevani väärässä. Kun käväisin vessassa, tunsin että nyt alkoi jo olla liikaa päässä. Kun pääsin takaisin pöytään, halasin isääni ja kuiskasin, että olen ihan huppelissa. Sinun on syytä pitää nyt minusta huolta. Joko mennään kotiin? Isäni käytti halaamistani hyväkseen ja suuteli korvaani ja kaulaani samalla kun kuiski, että pian mennään… pian.

Lähdimmekin viimein kotiinpäin ja raitis ilma teki kyllä hyvää, mutta matka oli vain minulle liian lyhyt. En ehtinyt selvitä. Jos isäni ei olisi tukenut minua, olisin varmaan kävellyt puolelta toiselle. Isä vaan ei tuntunut olevan humalassa ollenkaan.

Päästyämme sisään isä auttoi minua riisuuntumaan ja menemään suureen sänkyyn. Lopulta hän antoi minulle yöpusun. Ensin ihan kevyen kuten lapselle, mutta sitten... toisen pusun… jolla ei ollut mitään yhteyttä isä-tytär suhteeseen. Hän suuteli pitkään, näykki ja maisteli huuliani, työnsi kielensä suuni sisäpuolelle.. ja .. aah… aah.. se tuntui ihanalta. Vedin isää viereeni ja jatkoimme suutelua. Timo kuljetti käsiään alastomalla vartalollani. Hän hyväili ihanasti rintojani. Niin että pienet nännini kovettuivat. Hän antoi välillä pusuja rinnoilleni ja mutisi hiljaa.. aih, Jaana, kuinka ihana sinä olet. Revin puseroa Timon päältä ja hyväilin hänen selkää ja käsivarsia. Hänellä oli bodauksen jäljiltä ihanat kiinteät lihakset. Niitä oli ilo puristella. Olin uskomattomassa kiimassa jo ennen kuin Timo alkoi nuolla pimppuani…. Hän todella osasi tehdä sen. Tuntui kuin olisin taivaassa. Ne pari aiempaa kaveriani eivät oikein tykänneet nuolemisesta ja olivatkin jättäneet sen homman alta aikayksikön kiirehtien vain panemaan pikkupeniksensä sisääni. Nyt tunsin todella olevani miehen kanssa. Olin aivan märkä ja aloin jo hamuilla Timon farkkuja auki. Halusin .. halusin kyrvän sisääni .. ja minua todella panetti. Timon penis oli todella paksu. En saanut sormiani yhteen kun yritin hyväillä sitä. Tosin pituutta kapineella ei tainnut olla enempää kuin aiemmin testaamilla poikasilla.

Oi, pane minua. En kestä enää… Aaah.. Aah.. uuh.. aah.. Voi kuinka tiukka sinä olet.. ihanaa. Nyt saat oikein kunnolla, kulta-pieni. Näin kuinka penis upposi pimpsaani.. yhä uudestaan.. ja uudestaan. Tunsin kuinka olin saamassa ensimmäisen orgasmini yhdynnässä. Mahtavaa.. tosi mahtavaa.. aah… Timo vielä jatkoi hetken ja laukesi voimalla sisääni. Tunsin kuinka hänen peniksensä vavahteli purkauksen tullessa. Se tuntui uskomattoman hyvältä. Timo suukotteli minua joka puolelta…. Ihana tyttöseni.. oi, kuinka hyvältä sinä tunnut… ihanaa.. Pikku-kultani…

Hetken levättyämme menimme yhdessä pesulle ja juttelimme samalla.. Käytäthän sinä pillereitä? Onhan äiti kertonut ehkäisystä? Joo.. joo.. ei hätää.. kaikki kunnossa. Oi kuinka sinä olet taitava rakastaja.. ei ihme että äiti vieläkin huokailee sinun perääsi. Sinä saatkin toimia minun seksiopettajana koko tämän kesän, sopiiko? Haluaisin oppia tietämään kaiken miehistä.. Ja kukapa olisi parempi opettaja, kuin.. oma isä. Vai mitä? Niinkö, rakas Jaana. Mennäänkö vielä yhdessä suihkuun? Voisin näyttää miten väsähtäneen peniksen saa herätettyä uudelleen eloon…

Kesä meni kuin lentäen… äiti toipui hyvin leikkauksen jälkeen ja meillä oli Timon kanssa todella antoisaa.. olohuoneen sohvalla ei joutunut nukkumaan kukaan. Leikin isän tyttöystävää koko 3 kuukautta, enkä yhtään kadu. Opin imemään kyrpää oikein halulla. Opin nauttimaan anaaliyhdynnästä. Opin löytämään omat herkät pisteeni ja tiedostamaan, miten saan parhaiten orgasmin. Opin todellakin tuntemaan omat haluni ja kuinka saan ne tyydytettyä. Samalla opin myös huolehtimaan että mies saa täyden tyydytyksen. Ero kyllä teki kipeää… varsinkin kun olin jo täysin tottunut rakastelemaan päivittäin ainakin kerran. Kotona äidin luona ei minulla ollut edes keskenkasvuista seuralaista. Muistoksi kesästä isäni antoi minulle ihanan hieromasauvan. Sille löysin paljon käyttöä syksyn pimeinä öinä. Äitini uskoi, että olin löytänyt jonkun toisen Timon, jonka kanssa olin seurustellut koko kesän, enkä koskaan kehdannut tunnustaa että kyseessä oli isäni. Välillä äitini ihmetteli, kun minä en kiehunut murrosiän tuskissa…. mutta tunsin että olin hypännyt yli sen vaiheen suoraan täysikasvuiseksi naiseksi. Kaikki kiitos isälle.

12

14860

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Janne

      hyvä tarina

    • Japi

      Yllättäen minäkin tykkäsin tästä tarinasta. Kiitos Jaana :)

    • @@pinan poika

      Tositarinat on tositarinoiden puolella. Mutta kinkyhän tämä olikin.
      Kerro vielä miten lesboilit äitisi ja tätisi kanssa ja nautit veljiesi mulkuista ja sisartesi vituista.
      Ehkä vielä muutama sana, kun olit isoisäsi kanssa sängyssä ja isäsi nussi äitiään eli sinun isoäitiä.
      Tässähän olisi sitten koko perhe koolla.

    • Tapa itsesi

      Terve pedofiili setä. Aijotkos nussia tytärtäs jos sulla joskus semmonen on?
      Mene ja tapa itsesi.

      • Janne

        Sama juttu aina...hohhoijaa. Teot on eri asia kuin seksifantasiat. Miksi ajattelet, että jos joku tuo julki fantasiansa, niin hän olisi huono ihminen?

        Siinä tapauksessa meidän kaikkien pitäisi tappaa itsemme, sillä kukapa meistä ei olisi fantasioinut jostain laittomuudesta, vaikka nyt esimerkiksi seksistä opettajan kanssa.

        Kuka heitti ekan kiven? Älkää nyt viitsikö..


      • Tapa itsesi
        Janne kirjoitti:

        Sama juttu aina...hohhoijaa. Teot on eri asia kuin seksifantasiat. Miksi ajattelet, että jos joku tuo julki fantasiansa, niin hän olisi huono ihminen?

        Siinä tapauksessa meidän kaikkien pitäisi tappaa itsemme, sillä kukapa meistä ei olisi fantasioinut jostain laittomuudesta, vaikka nyt esimerkiksi seksistä opettajan kanssa.

        Kuka heitti ekan kiven? Älkää nyt viitsikö..

        En ole koskaan fantasioinut mistään laittomasta, minä olen normaali eivätkä aivoni pyöritä sukurutsa tai pedofilia fantasioita!!!
        Jo ajatuskin on niin iljettävä.


      • aaa
        Tapa itsesi kirjoitti:

        En ole koskaan fantasioinut mistään laittomasta, minä olen normaali eivätkä aivoni pyöritä sukurutsa tai pedofilia fantasioita!!!
        Jo ajatuskin on niin iljettävä.

        min en ymmärrä. eihän kenenkään o pakko lukee mitään jos ei haluu. hyppää yli ärsyttävien juttujen. sillä selvä


    • Voi kiesus

      "Varoitus: TÄMÄ EI OLE TOSITARINA. VAAN PUHDASTA MIELIKUVITUSTA.... en edes todellisuudessa haluasi moista tapahtuvan missään maailmassa."

      Pelkäätkö että se olisi poistettu.
      Simulla on sairas mielikuvitus. Sinä olet paska ihminen, sinulla on taipumuksia pedofiliaan sen pahimmassa muodossa.

      • Xyz

        Kypsä ihminen arvostelee toisen tekemisiä, heikko ihminen arvostelee toista pyrkien vielä loukkaamaan tämän tunteita parhaansa mukaan, kuten tälläkin palstalla niin usein näkee. Siksi toivon, että alkuperäiset kirjoittajat ymmärtävät tämän ja antavat asiattoman arvostelun mennä kuin veden hylkeen selästä...
        Monilla ulkomaisilla saiteilla tuollainen alatyylinen arvostelu olisi se, mikä sensuroidaan, eikä koskaan 'kinky'-osastolle kirjoitettu kinky-tarina.


    • kimi

      herkullinen novelli, saisiko lisää!

    • nam nam

      lisää tällaista.

    • Anonyymi

      Lähdin ravintolaan juhlimaan olin eronnut monta kuukautta sitten, ja halusin tansseihin ja miehen kosketusta, sain tanssia paljon tunsin itseni naiseksi 25v naiseksi.
      Katsoin baariin isä istui siellä naisen kanssa, seurasin tanssi hyvin ja nainen teki sen kun haluaa hieno iltapuku hankasi isän lantiota molemmat nauroi ja näytti olevan kivaa, isä ei huomannut minua. Baarin tiskillä nainen hyväili isän selkää aloin pelätä nyt menee. Tansiessa kiva mies teki samaa hieroi sievästi kalulla ohutta leninkiä pillun kohdalta annoin tapahtua, samaistun naiseen kun haluttaa se tuntuu hyvältä.
      Kävi toinenkin mies hakemassa joka teki hillitysti samaa, olin jo niin kihtynyt että huomasin nännit puvun läpi. Menin tiskille ja hain isän tanssimaan, nainen sanoi wau nuoret hakee tanssimaan. Ahtauduttiin lattialle, sanoin kerro ja tanssin lähellä, isä kertoi että äiti ei halua mennyt jo vuosi rutistin isää sanoin tuo on hienon nainen näin mitä tekee ja hieroin vähän isä säikähti mutta tanssi tunsin isän kalun reilusti koholla kuiskasi sinäkin tunnut ihanalta annoin kalun koskea sanoin olet seksikäs kappaleen välillä isä katsoi minua tiesin että nännit näkyy nainen katsoi tiskiltä kuiskasin nainen seuraa isä sanoi antaa seurata ja tanssin tosi rohkeasti tungoksessa välillä tönittiin tunsin kalun tosi rajusti isä painoi pyllystä sanoi olet vaarallinen, kysyin isältä lähteekö minun kanssa kuiskasi lähden tanssin vielä vähän.
      Nainen yritti kunnolla katsoin tauolla laittoi isän käden rinnalleen isä sattui katsomaan hymyilin naisella oli kauniit rinnat tiesin isä innostuu.
      Samalla nuori poika haki tanssimaan, vahingossa pieni kosketus pojalla seisoi heti, kuiskasin ei haittaa ja pyöritin tungoksessa lantiota poika oikein vapisi ja tanssi.
      Nainen lähti vessaan tiesin siellä on tungos vinkkasin isälle ja mentiin taksiin, takana kuiskasin se oli syödä sinut laskin käden jalalle se sattui kaluun puristin sitä sanoin oman osoitteen.
      Mentiin sisälle isä otti takkini ja laittoi naulakkoon, kävelin olohuoneeseen laitoin ääri valot, isä tuli ja halasi suutelin kaulaan kuisksin kiitos isä katsoin ylös ja suudeltiin isän kädet kulki avonaista selkää pitkin painoin lantion kiinni kuiskasin tunnut ihanalta kädet laskeutu pakaroille ja liikutti pyllyä, sanoin ei puhuta ja laskin olkaimet nyt nöpöttävät nännit pääsi pinteestä käveltiin sohvalle jossa olin monesti antautunut,
      Huulet koski rintoihin huokasin siitä on aikaa olin jo pikku housuissa ja huulet kulki vatsaa pitkin en hävennyt yhtään laskin itse housut sain lämpimän suukon huuliin halusin antautua nautin turvalliset huulet hyväili mielessä kävi äiti mutt sain orgasmin tuli kuin paine kasvoi ja kasvoi huusin tuntui että putoan sohvalta, isä nousi ja meni kainaloon kuulin kun sanoi halusit aidosti, silloin vasta katsoin kalua oliko se noin iso ja suonikas menin viereen ja katsoin sitä otin suuhun isä huokasi pitkään isä sanoi olet kuin filmeissä on pitänyt katsoa niitä, Käänsin isän sohvalla ja nousin haara-asen tonn päälle laskeuduin alemmas pillu varmaan tippui olin niin kiimassa imin kalua, isä sanoi älä en kestä halusin sen loppuun asti toinen käsi juuressä pää suussa ja runkkasin tunsin miten se kovettui lisää ja laukesi ei ihanampaa ole kuin kova laukeava kalu suussa puhdistin sitä pitkään huulilla.
      Noustiin ja mentiin sänkyyn.
      Sanoin isälle haluan niin että kuolen hyväilin hiljaa kiljahin kuin tyttö tikkaria se kasvoi vedin isän päälle, Se tunne kun punaine kova tatti painuu sisään vapisin heti kuiskin työnnä työnnä olin täynnä. jäi varmaan kynnen jälet pyllyyn kun vedin lähelle kun suuteli rintoja kijuin kun juimi pilluun asti oltiin yhtä olin niin kiinni kalussa sain toista kertaa pidin silmiä kiinni ajatus vilahti naisessa kuinka se olisi saanut hyvää kuntulin isä laukesi painelin pyllystä että saan kaikki. Makoiltiin kiitin isää olet paras. Puhelin soi isä vastasi ei ei olen Siirin luona näin kaupungilla Siiri varmaan nukkuu no joo herätän, sanoin moi äiti mitä sinulle kertoi että isä lähti suutuksissa kun meillä ei oikein menenyt hyvin sanoin isä tulee aamulla moi,
      Nukurriin lusikassa tunsin kovan kalun työntyi väkisi pillun suulle nostin vain jalkaa kuiskasin kuka siellä isä vastasi vieras kulkuri yritin sievästi eteen minut käännettiin ja työnnyttiin takaa se laukasi hurjan tunteen kuiskin väkisinkö kalu raastoi kuulin nyt tyttö väkisin jos et anna levitin haaroja kuiskasin annan annan ja levitin kiimasta pyllyä ylös tunne että väkisin tulin heti kalu raastoi kuiskin vieläkö kuulin vielä ja niskaan suudeltiin vapisin uudestaan kuiskin nai kiimapillua silloin isä laukesi ihanasti taas. aamulla rakasteltiin vielä uudestaan ennenkuin isä lähti.
      Nyt tyydytetään toisia, isä on ostanut pillereitä nai niin että olen hellänä. Olen missä roolissa milloinkin ( tyttö, huora, kotiapulainen lasten hoitaja vaikka mikä ) kaikki hyvässä mielessä. Sain äidinkin innostumaan isää kohtaan, on kertonut miten se jaksaa olen turrana koko yön katson vain kalua ja haluan, äiti halasi ja kiitti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5589
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3455
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1347
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe