Bitcoin pyramidihuijaus

UoleviYrjänkälliö

Bitcoinia julistetaan maailmalla kuin vyölaukkumies WinCapitaa. Kun sillä on mammuttimaiset mahdollisuudet levitä maailmalla, niin tulee kulumaan todella pitkään ennen kuin se kaatuu. Pyramidin pohja tulee laajentumaan vielä pitkään.

Nyt niitä hankkineet tulevat jossain vaiheessa julistamaan valtavia voittojaan.
Heitän veikkaa, että se on vasta vuonna 2018 siinä vaiheessa, että täällä puhutaan sen nurinmenosta, kuten WC:n osalta 2008.

9

915

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pyramidiosake

      Jokaisella, joka ostaa pyramidin osakkeita on tarkoitus myydä ne kalliimmalla hinnalla. Jokaisella on tarkoitus myydä osakkeita lähellä sitä hetkeä, kun pyramidi on paisunut suurimpaan kokoon. On hyvin vaikea ennustaa tämä hetki. On parempi myydä liian aikaisin, kuin liian myöhään. Milloin te, jokta omistatte tämän pyramidin osakkeita aiotte poistua pyramidistä? Jos ostaa osakkeita ja unohtaa ne moneksi vuodeksi = lähes varma tappio.

      • Nikkelimarkka

        " Jos ostaa osakkeita ja unohtaa ne moneksi vuodeksi = lähes varma tappio"

        Kaksipa tuossa on vaihtoehtoa:

        http://www.tietokone.fi/artikkeli/uutiset/miljoonien_bitcoin_potti_kaatopaikalle

        "Norjassa varhainen bitcoin-sijoittaja rikastui, mutta Walesissa potentiaalinen miljonääri joutuu etsimään miljooniaan syvältä roskien alta, kertoo BBC.

        Kaatopaikalle nimittäin joutui miehen pois heittämä kiintolevy, joka sisälsi 7500 kolikon verran bitcoin-virtuaalivaluuttaa, jonka hän oli hankkinut lähes ilmaiseksi vuonna 2009. Mies alkoi herätä vahinkoonsa, kun media kertoi norjalaisesta, joka rikastui kauan sitten pikkurahalla ostamillaan bitcoineilla.
        Yhden bitcoin-kolikon arvo nousi viime viikolla tuhanteen dollariin ensi kertaa, joten 7500 kolikkoa oli arvoltaan noin 5,5 miljoonaa euroa. Nousu on jatkunut, joten menetys on jo ylittänyt 6 miljoonan euron rajan."


    • pyramidiosake

      Hän osti pyramidin osakkeita pyramidin alkuvaiheessa, se paisui hyvin rajusti siitä ajasta ja todennäköisesti jatkaa paisumista vielä yli 10 kertaa nykyisestä koosta, mutta luhistuu aikanaan, kaikki pyramidit luhistuvat aikanaan. Luulen, että se luhistuu 7 vuoden sisällä.

      Milloin te, joilla on tämän pyramidin osakkeita aiotte poistua pyramidista?

    • UoleivYrjänkälliö

      Suurimmat käyttäjät olivat huumekauppiaat ja muut rikollisjärjestöt, joille anonymiteetti on tärkeää. Toinen iso ryhmä on keinottelijat. Todellinen kaupankäynti bitcoineilla on pientä. Sitten kiinalaisia pankkeja tuli huseeraamaan ja kurssit ampaisivat taivaisiin. Nyt juuri männä viikolla Kiinan valtio kielsi pankkeja itse osallistumasta bitcoin-kauppoihin.


      Onko niin, että suurimmat poolit ovat jo rikollisten hallussa? Alkupään bitcoin-maakarit ovat ainakin jo nyt varakkaita.

      • miljuunamiljuunaruus

        Näyttäisi siltä että bitcoin romahtaa vuoden - kahden sisällä. Todennäköisesti monet muutkin valtiot tulevat kieltämään bitcoinin vaihtamisen koska kyseessähän on pyramidihuijaus ja rikollisten rahanpesujärjestelmä.

        Suurin osa alkuaikojen "louhijoista" ei enää luota bitcoiniiin vaan ovat vaihtaneet tämän vuoden aikana suurimman osan oikeiksi valuutoiksi, tosin ovat tienanneet aika hyvin ja moni onkin miljonääri.


      • Anonyymi
        miljuunamiljuunaruus kirjoitti:

        Näyttäisi siltä että bitcoin romahtaa vuoden - kahden sisällä. Todennäköisesti monet muutkin valtiot tulevat kieltämään bitcoinin vaihtamisen koska kyseessähän on pyramidihuijaus ja rikollisten rahanpesujärjestelmä.

        Suurin osa alkuaikojen "louhijoista" ei enää luota bitcoiniiin vaan ovat vaihtaneet tämän vuoden aikana suurimman osan oikeiksi valuutoiksi, tosin ovat tienanneet aika hyvin ja moni onkin miljonääri.

        Tämä ikääntyi hyvin


    • Ilmaisia Bitcoineja
    • Anonyymi

      Voi niitä jotka osti BitCoineja kun kurssi oli 60000
      https://sijoitusrahastot.org/bitcoin-kurssi/

      Porukkaa saatiin mukaan, kun luvattiin kurssiksi 400000 .
      Näihin kusetuksiin kuuluu, että valehdellaan kurssit.

      Porukka louhii ja tekee rahaa sähköyhtiöille ja näytönohjaimien valmistajille, näistä ei ole mitään hyötyä Bitcoinin kurssille koska sähköyhtiöt ym. ei anna substanssia Bitcoinille. Bitcoin on siis ihan tyhjänpäällä.

      • Anonyymi

        Ns. MattiMyöhäset maksaa tämänkin kurssiromahduksen.

        Jos yhtiöllä ei ole mitään, niin eihän sen kurssinousu voi olla rajaton, jossain vaihessa kurssi romahtaa, kun kaikki myy...

        Aikansa kutakin, kryptot otti ja lähti


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe