Kuinka julmaa on luolametsästys!?!

Onko oikein?

Voiko enään julmempaa tapaa olla olemassa kuin luolametsästys??

Aivan järkyttävää kun koiria pidetään yleensä vaina häkeissä kesät talvet ja itseänsä eläin-ja luontoystäväksi kutsuva mies laittaa OMAN koiran, jonka tärkein rooli on ihmisen paras ystävä, niin revittäväksi ketun, mäyrän yms. pesään??!!!

Eihän se voi olla millään tapaa inhimillistä! Siinä niin esim. kettu ja koira taistelevat henkensä puolesta ja vain toinen selviytyy voittajana, eikä se tosiaankaan aina ole koira!
Useasti myös villieläimellä on pennut pesässään ja tietysti se puolustaa niitä henkeen ja vereen, niinkuin emon kuuluukin.

Jos ja kun koira selviää hengissä, on se AINA täynnä vammoja jotka vaatisivat eläinlääkärin hoitoa, mutta se tyrkätään takaisin häkkiin nuolemaan haavoja kun mitään tunteita sitä kohtaan ei ole - muuten kuin hyötymielessä!

On kauhea kohtalo niin saaliille kuin koiralle, että taistelevat niin kauan että voittaja selviää, tämähän on kuin koiratappeluita, jotka ovat laissa kiellettyjä!

Kyllä on surullista millainen hirviö ihminen on ja varsinkin METSÄSTÄJÄ!!

Voisin viedä teidät kaikki saunan taakse, mutta niskalaukaus tulisi vasta "pienen" luolaleikin jälkeen...

5

701

  Vastaukset

  • No jopas nyt purkaannuttiin.Meillä sileä kettuterrieri on perheenjäsen ja on samoissa tiloissa koko perheen knssa.Jopa saunotaankin välillä sen kans.Lenkkiä tehdään 5-10 km päivässä riippuen kelistä.Välillä meilläkin tulee tapaturmia metsällä muttei vielä ole tarvinnut paikkailla.yksi antibiootti kuuri syötiin supin puremaan,mitä lie tautia kantanut.pienpeto metsästys on parasta riistanhoito työtä .supit kantaa ja levittää trikiiniä ja ekinokokkia ,syö ja kulkee marjamättäissäkin ja metsäkanalinnut kelpaa niiden suihin .Onhan se välillä julman oloista kuunneltavaa kun koira ja supi ottaa yhteen ,mäyrä on paljon kovempi ja tulee usein koiran päälle .Viisas koira ainakin yrittää pitää pientä etäisyyttä ,mutta koira on kuin uudesti syntynyt kun pääsee metsälle.tänä kautena ollan kuitenkin saatu 24 supia ja 4 mäyrää saaaliiksi .nimen omaan saatu ei luonto elukoita noin vaan mennä ja oteta .Se vaatii joskun päivänkin kovan työn ja siltikin voi käydä että vaan moikataan toisillemme /toiseen kertaan olit taitavampi tänään.

  • Metsästys on kausilaji .riista eläimillä on rauhoitus ajat joita noudatetaan .pesimä rauha annetaan kaikille eläimille .minulla metsästys loppuu maaliskuun loppuun ja alkaa elokuussa 20 pv. ei pitäisi lähteä aloittamaan ketjua noin suppealla näkökannalla ja leimata kaikki alan harrastajat hirviöiksi. Jos joku tekee ylilyöntejä se on tuomittavaa .pääsääntöisesti metsästäjät ovat lainkuuliaisempaa sakkia kuin moni muu. tällä alueella (metsästys)rikkeistä rankaistaan kovalla kädellä ,ei välttämättä metsästykseen liittyvää edes niin aseet voi lähteä .Ainakaan ei tappeluun ole vara osallistua ja jos teet metsästysrikoksen voi mennä autot ja aseet/muut liittyvät valtiolle.mietippä sitä lähteekö rattijuopolta auto ,ei mutta aseet voi lähteä siltäkin vaikka se pahin tappoväline jää

  • A) Tämä on akvaario osio topa olisi sopinut koirapalstalle
   B) Viesti on vuodelta 2013 joten tuskinpa kys henkilö enää lukee täällä

   • Joo mutta esim sinäpä näyt lukeneen ja ajatuksia herättäneen.


  • Sitten kun tuo kaikki tapahtuu akvaariossa veden alla. Se se vasta on julmaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisahan sen aloitti - pettämisen

   Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
   210
   4959
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   540
   4025
  3. Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
   Maailman menoa
   368
   1689