Iltavuorossa

toimistojonna

- Hyvää päivää! Kuulin tutun äänen huudahtavan takaani ja käännyin katsomaan. Jenni puisteli hymyillen lunta olkapäiltään ja pörrötti lyhyttä vaaleaa tukkaansa. Hymyilin hänelle leveästi ja tervehdin takaisin.

- Taitaa olla jo pakkasen puolella? Kysäisin ja hän naurahti hieman. Pidin hänen naurustaan, se oli pirteä ja aidosti iloinen.

- Jep! Onkos tänään kiva tavallinen päivä vai pitääkö meidän tehdä töitä? Hän heitti ilkikurisesti ja ripusti takkinsa naulaan. Hänen työpisteensä oli aivan omani vieressä, ja olimme olleet työkavereita jo melkein vuoden. Olimme töissä lähinnä päivystämässä kaiken varalta, joten töitä oli useimmiten näin iltavuorossa vain kun puhelin soi. Meillä oli paljon aikaa tutustua toisiimme, ja olimme kahdestaan tänään vuorossa.

- Pariin tuntiin ei ole kyllä juurikaan mitään tapahtunut, pari sähköpostia. Tähän toiseen sinä varmaan osaat vastata paremmin, vastasin ja viitoin hänet lähemmäksi. Tein hänelle vähän tilaa ja Jenni kumartui hieman lukemaan tietokoneen näytöltä saamani viestiä hipaisten samalla hieman kättäni. Pidin siitä, miten lähellä hän oli. Hän harrasti jalkapalloa ja hänen kroppansa oli upeassa kunnossa. Hänellä oli yllään tiukat farkut ja tavallinen hieman löysä paita, joka paljasti hänen upeat olkapäänsä. Hänen niskaansa koristi pieni tatuointi ja hänen läheisyytensä sai minussa aikaan vaikeasti salattavia värähdyksiä.

Nousin tuoliltani ja annoin hänen hoitaa sähköpostin. Ilmoitin meneväni kopioimaan jotain papereita, tarvitsin vähän jaloittelua muutenkin. Hitto, ajattelin kävellessäni toiseen huoneeseen. Jennin läsnäolo sai aina ajatukseni hieman sekaisin. Olin nähnyt hänestä muutaman kerran unia ja salaa haaveillut pyytäväni hänet joskus ulos, mutta koska olimme ystäviä, se olisi varmasti outoa.

Panin mukaan ottamani paperinivaskan kopiokoneeseen ja annoin koneen hoitaa loput samalla kun katsoin itseäni toimistohuoneen peilistä pöytään nojaten. Katselin hetken ruskeita silmiäni ja omaa tummaa lyhyehköä tukkaani. Hiukseni olivat hieman pidemmät kuin hänellä, ja vallattomat. Pidin Jennin siististi leikatusta lyhyestä kampauksesta, se teki hänestä todella seksikkään, vähän poikamaisen naisen.

- Hei voisitko kopsata nämäkin samalla? Jennin ääni huikkasi yhtäkkiä takaani ja säpsähdin. Käännyin ja näin hänet seisovan ovensuussa.

- Ai anteeksi, en halunnut säikäyttää…

- Ei se mitään, olin ajatuksissani. Vastasin pudistellen päätäni hymyillen. Jenni tutkaili kasvojani ja astui hieman lähemmäksi tavoitellen pöydältä nitojaa.

- Kuka sinun ajatuksesi on noin vallannut? Hän kiusoitteli hymyillen ja naurahdin. Sinä, ajattelin ja punastuin hieman.

- Äh... Taidan vain olla vähän muissa maailmoissa, vastasin vältellen ja otin paperin hänen kädestään. Tunsin hänen sormensa hipaisevan omiani taas ja värähdin.

Jenni katseli silmiini hetken ja hymyili vinosti. Minusta tuntui että tällä kertaa en onnistunut salaamaan reaktiotani.

- Vai niin... Mennäänkö kahville? Hoidin jo tuon sähköpostin ja olisi mukava istua kanssasi alas juttelemaan, Jenni sanoi ja suostuin.

Menimme taukohuoneeseen ja panin kahvinkeittimen porisemaan. Jenni hieroi niskaansa vähän tuskaisen näköisenä.

- Paikat ihan jumissa kun oli eilen rankka peli. Mutta voitettiin! Hän kertoi ja hymyilin. Hetken mielijohteesta sanoin:

- Minä voin vähän hieroa niskaasi jos siitä olisi apua.

Jenni hymyili kiitollisesti ja istahti tuolille ja tulin hänen taakseen. Laskin käteni hellästi hänen hartioilleen ja hänen ihonsa tuntui lämpimältä ja sileältä.

- Kiitos kun teet tämän, ei sinun tarvitsisi. Jenni sanoi ja ynähti hieman kun puristin hellästi hänen hartioitaan. Hänen äänensä kuulosti uskomattoman seksikkäältä ja tunsin jännittyväni hieman hieroessani häntä lisää.

- Vau, sinähän olet hyvä käsistäsi, Jenni mumisi ja kosketti kättäni. Hän puristi sillä kättäni hartiaansa vasten ja käänsi hieman päätään hymyillen tyytyväisenä. Hänen kosketuksensa oli vahva ja voimakas, ja hieroin häntä voimakkaammin. Ajatukseni harhailivat taas ja painoin lantioni kevyesti hänen selkäänsä vasten ja hieroin hänen niskaansa hitaasti ja vahvasti. Hän ääntelehti hiljaa ja hengitykseni kiihtyi hieman. Hän oli niin lähellä että haistoin hänen hiustensa tuoksun. Jenni sulki silmänsä ja hieroin häntä nauttien tilanteesta täysin. Siirsin käteni hänen olkapäilleen ja hieroin hellästi hänen olkavarsiaan. Hänellä oli kiinteät ja lihaksikkaat kädet, joita olin katsellut jo pidemmän aikaa hänen tietämättään. Tuntui upealta päästä koskettamaan häntä.

2

3345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toimistojonna

      Yhtäkkiä Jenni naurahti hieman ja nousi ylös kääntyen ympäri.

      - Kiitos kulta. Minä haluaisin nyt hieroa sinua hieman.

      Sanoiko hän minua juuri kullaksi? Istahdin saamastani huomiosta häkeltyneenä hänen tuoliinsa ja tunsin hänen vahvat kätensä harteillani.

      - Öh… Sinulla on kaunis tatuointi niskassa. Onko sillä jokin tarina? Kysyin selvittäen hieman ajatuksiani. Ynähdin mielihyvästä Jennin aloittaen hierontansa ja tunsin Jennin kehon selkääni vasten.

      - Otin sen Polynesiassa kolme vuotta sitten, en edes tiennyt minkä kuvan saan. Se on eräänlainen muisto. On minulla toinenkin, haluatko nähdä sen? Jenni kysyi ja käänsin hieman päätäni. Jenni silitti niskaani ja astui sivulleni, jotta näin hänet paremmin. Hän kohotti hieman paitaansa paljastaen upeimman vatsan minkä olin koskaan nähnyt.

      - Vau. Tarkoitan… Aloitin ja Jenni laski naurahtaen hieman housunkaulustaan paljastaen lonkkaansa koristavan pienen merihevosen.

      - Pidätkö? Hän kysyi kiusoittelevasti.

      - Todellakin… Tarkoitan, se on kaunis tatuointi.

      - Siitä en pidä niin paljon, mutta onneksi se ei ole kaikkien nähtävillä. Ainoastaan harvoille ja valituille, Jenni sanoi hiljaa ja katseli minua tutkailevasti. Minua nolotti ja punastutti hieman, ja kuulin miten puhelin soi toisessa huoneessa.

      - Pitää mennä, sanoin liian nopeasti ja syöksyin työpöytäni ääreen vastaamaan puhelimeen.

      Väärä numero.

      Laskin luurin ja tuijotin hetken näyttöruutua tunteiden vallassa. Mikä minua vaivaa? Jenni pitää minua varmaan ihan sekopäänä. Olin kiimasta ihan sekaisin enkä saanut ajatuksiani järjestykseen. Yhtäkkiä tunsin vartalon painautuvan selkääni vasten kevyesti ja käsien ujuttautuvan lanteilleni takaapäin. Jähmetyin paikalleni ja tunsin Jennin tuoksun ja hengityksen niskaani vasten.

      Suljin silmäni ja tunsin kuinka Jennin kädet vaelsivat vatsallani ja kyljilläni ja hänen huulensa hipaisivat niskaani. Hengitykseni oli raskas ja tunsin miten hänen rintansa painautuivat vahvemman selkääni vasten. Hänen kätensä löysivät tiensä paitani alle ja hän siveli paljasta vatsaani suudellen niskaani. Olin niin kiimainen etten malttanut odottaa vaan käännyin ympäri ja suutelin häntä kiihkeästi suulle. Hän nosti minut istumaan pöytäni kulmalle ja tuli jalkojeni väliin vetäen minut kiinni kehoonsa. Suutelimme kiihkeästi pitkään ja hän riisui paitani pois paljastaen tummat rintaliivini. Kiersin käteni hänen ympärilleen ja nautin hänen läheisyydestään. Hän tuntui jumalaiselta.
      Pyyhkäisin pöydältä romut lattialle ja vedin Jennin päälleni pöydälle. Hän suuteli kaulaani ja kosketteli rintojani ja vatsaani hellästi. Vedin hänen paitansa pois hänen päältään ja avasin hänen housujensa napin.

      - Ei. Käänny ympäri. Hän sanoi yhtäkkiä nousten ylös ja käänsi minut vatsalleni pöydälle avaten ensin omat housuni. Tunsin oloni todella tuhmaksi takapuoli pystyssä työpaikan pöydällä samalla kun Jenni veti housujani alas. Hän siveli alushousujeni rajaa hellästi sormillaan ja suuteli selkääni. Olin aivan märkä ja hän tiesi sen. Hän suuteli takapuoltani ja huokaisin kiimasta kun hän liu’utti ärsyttävän hitaasti alushousujani alaspäin paljastaen kiinteän parikymppisen peppuni ja kostean alapääni. Hän levitti takapuoltani käsillään ja suuteli sitä hitaasti. Hän liu’utti sormiaan peppuvaossani hitaasti alaspäin ja henkäisin kiihkeästi kun hän viimein hipaisi märkää alapäätäni sormillaan. Hän levitti kosteuttani määrätietoisesti kädellään ja tuntui että tulen siihen paikkaan. En pystynyt olemaan hiljaa vaan voihkin kiimaisesti hänen sormiensa liikkeen tahdissa.

      - Työnnä ne mun sisään… Voihkin ja Jenni hymyili suudellen peppuani.

      - Mä saan sulle järisyttävän orgasmin omalla tavallani, Jenni sanoi kiimaisena ja jatkoi hyväilyäni ulkopuolelta vahvemmin ja nopeammin. Se tuntui taivaalliselta enkä voinut hillitä itseäni enää, vaan laukesin pian huutaen pöytääni vasten. Vartaloni vapisi hetken ja olin onnesta sekaisin.

    • toimistojonna

      - Vau, sain sanottua ja nousin suutelemaan tuota upeaa naista. Jenni suuteli minua kiihkeästi ja tunsin miten hän halusi minua. Riisuin hänen rintaliivinsä ja vein käteni hänen kiinteille kauniille rinnoilleen ja suutelin hänen nännejään. Jenni selvästi nautti tästä ja sivelin hänen kylkiään kääntäen hänet istumaan pöytäni kulmalle. Vedin hänen housunsa alas ja pelkkä hänen upea naisellinen kehonsa sai pääni pyörälle. Tulin hänen päälleen ja suutelimme kiiman vallassa samalla, kun vein käteni hänen jalkojensa väliin. Jenni voihkaisi ja vei jalkansa selkäni päälle avaten samalla reitensä ikään kuin tarjoten itseään minulle. Hyväilin häntä hänen alushousujensa läpi ja tunsin miten ne olivat kostuneet. Siirsin ne syrjään ja upotin sormeni hänen kosteuteensa ja Jenni voihki kiimaisena allani jalat levällään. Tästä olen unelmoinut niin kauan, ajattelin. Hyväilin hänen klitoristaan hetken hitaasti ja vein sormeni hitaasti alaspäin hänen aukolleen ja työnnyin hitaasti hänen sisäänsä. Jenni jännittyi hieman, mutta suutelin hänen kaulaansa ja nautin hänen tuoksustaan ja liikutin sormeani hänen sisällään hyvin hellästi. Hän oli todella tiukka ja tunsin kuinka hän puristui sormeni ympärille. Vedin sormeni hitaasti ulos ja hyväilin häntä ulkoa, hän vaikutti pitävän siitä enemmän. Jenni rentoutui allani ja laski säärensä selkäni ympäriltä alas, levittäen reisiään enemmän. Hän suuteli minua kiihkeästi ja vein käteni hänen rinnalleen ja suutelin taas hänen nännejään. Siirsin itseäni hieman alemmas hyväillen häntä hitaasti Jennin voihkiessa kiihottuneena seksikkäällä äänellään, ja suutelin hänen alavatsaansa ja sisäreisiään hellästi.

      - Älä ole niin hellä, en minä mene rikki.. Jenni vihjasi naurahtaen ja henkäisi kiihkeästi kun upotin kieleni hänen alapäähänsä. Hänen kiimansa maistui ihanalta ja nuolin häntä hitaasti kiusoitellen alhaalta ylös.

      - Mmmhm… Jenni voihki ja nuolin häntä hieman nopeampaa ja hyväilin hänen lantiotaan ja takapuoltaan käsilläni samalla. Tunsin miten hän kostui lisää ja lisää ja hänen lantionsa liikkui kieleni tahdissa janoten enemmän. Jenni vääntelehti allani kiimaisena ja tunsin olevani vallassa, mikä kiihotti minua entisestään. Nuolin häntä voimakkaasti ja hänen kosteutensa levisi sisäreisille ja hänen tuoksunsa huumasi minut täysin. Jenni voihkinta täytti koko huoneen ja sen voimistumisesta päätellen arvelin hänen tulevan pian.

      Hidastin tahallani tahtini todella hitaaksi ja halusin pitkittää hänen kiimaansa sietämättömäksi. Jenni otti hiuksistani kiinni ja painoi pääni vasten alapäätään liikuttaen kiimaista lantiotaan kieltäni vasten ääntelehtien melkein eläimellisesti.

      - Älä lopeta, saat minut tulemaan ihan just… Jenni aneli ja naurahdin hieman.

      - Olet ihan älyttömän seksikäs, mutisin ja nuolin hänen klitoristaan hitaasti. Jenni hengitti raskaasti ja pyörittelin kieltäni hänen klitoriksellaan, kiusaten, härnäten, ärsyttäen. Jenni kiemurteli allani nauttien tästä erilaisesta käsittelystä ja laukesi yhtäkkiä voimakkaasti. Hänen koko kehonsa tuntui värähtelevältä ja nousin hänen reisiensä välistä pyyhkien suutani käteeni. Jenni nousi istumaan ja suuteli omasta kiimastaan kosteaa suutani intohimoisesti.

      - Vau, hän sanoi raukeana ja naurahdimme molemmat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      119
      1858
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe