Tämä itseään huippukokiksi tituleeraava "julkkiskokki" on tunkenut itsensä joka ohjelmaan ja esiintyy isonenäisen vaimonsa kanssa jatkuvasti lehtien palstoilla. Ja mitkä sitten ovat hänen ansionsa, muutama rafla Helsingissä?
Niinistö lisäsi tämän tyypin itseriittoisuutta kutsumalla hänet linnanjuhliin, johon hän ei todellakaan olisi ansainnut saada kutsua. Björck itse pitää selvänä, että hän kuului sinne ja piti varmana, että hänet nähdään siellä jatkossakin.
"- Kyllä mä uskon, että me päästään vielä Linnaankin. Mulla on paljon suunnitelmia, ideoita ja hyväntekeväisyysprojekteja, Tomi uumoili."
"Hyväntekeväisyysprojektit" ovat tuolla vain keino saada pitää oma lärvi lehdissä ja ohjelmissa.
Hänen kotkannenäinen vaimonsa on hänen mielestään suuren luokan filmitähtiä muistuttava kaunotar (please):
"- Minka osaa tosi hyvin ton klassisen tyylin. Ulkomailla häntä luullaan usein supertähdeksi, Tomi sanoo ja kertoo Minkassa olevan Audrey Hepburnin tyyliä."
Mainostaa itseään sivuillaan mm. näin:
"Viimeisien vuosien aikana Tomista on tullut ”tuttu teeveestä”. Hän on yksi Masterchef Suomi -kokkikisan päätuomareista, josta on purkitettu kolme kautta. JIM-kanavalle valmistui myös oma tv-sarja ”Tomin keittiössä”, joka starttasi syyskuussa 2011. Suosittu sarja sai jatkoa vuonna 2012 toisella tuotantokaudella. Tomi on myös Junior Masterchef ohjelman päätuomari, ohjelman ensimmäinen setti rullasi Nelosella syksyllä 2012 ja sai huiman suosion."
http://www.tomibjorck.fi/biography
Tämä mahtaileva ja narsistisen oloinen yököttävä tyyppi pitäisi saada pois tv:stä ja mediasta muutenkin ja jättää tilaa niille oikeille huippukokeille.
Tomi Björck
72
3454
Vastaukset
- huipputerävät
Kaikki mainoskanavien purkittamat alansa tyypit saavat etuliitteen HUIPPU, kotimaasta riippumatta. Huipuksi tekee julkisuus, etteivät kokkipojut joudu enää joka paikassa sanomaan : "etkö tiedä kuka olen".
Björkin vaimosta ei oltu koskaan kuultu (nevö hööd sanos Huippu-chat-juontaja), mutta Tampere-talon tv-lähetys teki hänestä HUIPPUvaimon.
HuippuSukula-HuippuBjörk-HuippuSyrjänen-HuippuGaram-HuippuSumari-HuippuFountain-HuippuNappa-HuippuHänninen-HuippuVahtera-HuippuVälimäki-HuippuVälimäki-HuippuVanamo-HuippuKolmonen-HuippuOliver-HuippuRamsay-HuippuPrice-HuippuPrice-HuippuNordström-HuippuEkstedt.......
Muutamia mainiten.
Huippu=julkkis= ei sen ihmeempää.- turhake1
Niillä muille tv-kokeilla on kuitenkin joku 20 vuosien kokemus ennen kuin alkoivat tituleeraamaan itseään huippukokeiksi. Tämä tyyppi on perustanut raflan muutama vuosi sitten, ja hän on mielestään heti huippukokki ja vaimokin on hollywood-julkkistasoa.
Raflafirmaansa hän kuvaa näin:
"BW eli Björck Wikberg Restaurants on osakeyhtiö joka toimii kaikkien suomessa pyörivien ravintoloiden tukipilarina."
http://www.tomibjorck.fi/biography/
Kaikkien Suomessa pyörivien ravintoloiden tukipilari? No nyt ymmärrän, miksi hän sai kutsun linnaan. Ei yksikään Suomen ravintola pysyisi pystyssä ilman Tomi Björckiä.
Voittaa Vuoden turhin julkkis-kisan kuka tahansa, niin tässä on Vuoden ja koko vuosikymmenen turhin julkkis. Ei enempää eikä vähempää.
- Tatskatkin on
Olen uusi HUIPPUkokki.
Seuraavassa itämainen, pikantti ohjeeni.
Keitä hernekeittoa
Kaada siihen soijaa satay-kastiketta chIliä.
Olen crosskitchen-nero ja vaimoni kuin Claudia Schiffer. - bye bye julkisuus
Hän on "mediaseksikäs": nuori, kokkaa itämaisittain, menestyksenhaluinen, tatuoitu ja harrastaa kamppailulajeja. Vaimokin on kaunis kuin mikä :)
Minä en kokkikisassa pitänyt Tomin maiskuttelusta ja ruokien sorkkimisesta padoista paljain käsin.
Vaimo nimestä tulee heti mielikuva amis-pissiksestä, mutta minkas sille voi ;)
Hyvin sopivat yhteen. Pysyisivät poissa ainakin tv:stä. - Herää tollo
Minka osaa tosi hyvin ton klassisen tyylin. Ulkomailla häntä luullaan usein supertähdeksi, Tomi sanoo ja kertoo Minkassa olevan Audrey Hepburnin tyyliä
--> no ei YHTÄÄN samaa.- tyhjäntoimittajia
Minkän alan huippuja nämä arvostelijat ovat?
- maailman huippua
tyhjäntoimittajia kirjoitti:
Minkän alan huippuja nämä arvostelijat ovat?
Olen Audrey Hepburn -lookalike ja mieheni on tiskaaja.
- Selänteen malliin
maailman huippua kirjoitti:
Olen Audrey Hepburn -lookalike ja mieheni on tiskaaja.
Muijaansa kyllä panisi ja olotilastaan päätellen moni on pannutkin. Isä jäänee epäselväksi.
- yksi arvostelija
tyhjäntoimittajia kirjoitti:
Minkän alan huippuja nämä arvostelijat ovat?
Pari korkeakoulututkintoa tehty.
- piccolo
tyhjäntoimittajia kirjoitti:
Minkän alan huippuja nämä arvostelijat ovat?
Ravintolassa, samoin kuin missä tahansa työpaikassa on mukavampi työskennellä, jos emme yritä olla toinen toistaan huipumpia. Keittiöpuolelle on pesiytynyt epämiellyttävä kilpailuttaminen, kuitenkin totuus on karu oikeasta ravintolatyöstä poiketen.
- karvaperse
kaikki tatuoidut ovat vähäälyisiä
- tramp stamps
Linnajengiä tai narkkareita.
- kouluun mars!
etkö osaa kielioppia **kele! se on VÄHÄ-ÄLYINEN, väliviivalla!
- etänä
Amistaustahan hänellä ilmeisesti onkin.
- Anonyymi
etänä kirjoitti:
Amistaustahan hänellä ilmeisesti onkin.
Jos on amistausta niin siinä on sitte mallia muillekin amislaisille ,että voi hyvin menestyä jos on älliä päässä ja halu yrittää .Tomi on menestyny erittäin hyvin ,eipä ole ihme jos kateuskortti on esillä joillakin.
- Johan on katkeraaaaa
Kateus on kamala asia.
Hoidappa kuule itse 4 menestyvää ravintolaa, puhumattakaan masterchef formaatista ja lukuisista muista meriiteistä...........niin voit sen jälkeen haukkua, niin paljon kuin sielu sietää..... - Sini-Auli
Mitäköhän herkkua Björck voisi kokata Lotharin munasta?
- nam-maiskis
Eiköhän siitä jonkun mätäkukko pohjaisen ruokalajin saisi aikaan.
- huipputylsä
Kyllä taas kateus rehottaa! Minkä alan huippuja te kirjoittajat todellakin olette? Kertokaas, onko ravintoloita tai muita liikeyrityksiä ja jos, niin miniä kehiin.
On hyvä, että edes joillain suomalaisilla on itseluottamusta riittämiin. Osaavat antaa arvon niin itselleen kuin toisillekin. Jopa kokin vaimollekin olet kateellinen, ressukka. Jos sinä et ole hänestä kuullut, niin mitä sitten, nimimerkki "huipputerävät". Tunsitko kaikkien liikemiesten ja kansanedustajie ynnä muiden vieraiden vaimot sitten hyvinkin? Salli minun epäillä. Itse olet nevö hööd! - turhake1
Ei tuolle rumalle pellelle ole kukaan kateellinen. Minä en ainakaan, olen nainen eikä mitään syytä kadehtia menestyviä miehiä. Tämän pellen menestys ei vaan ole missään suhteessa siihen määrään, mitä hänellä on julkisuutta, jonka on saanut tyrkyttämällä itseään jokaiseen mahdolliseen kokkiohjelmaan.
On muutama rafla, so what? Niistäkin suurin osa ihan viime vuosina perustettu.
Yksikään ei taida olla mikään michelin-tason rafla, vaikka hän sivuillaan väittääkin ravintolansa pärjäävän "mille tahansa maailman huippuravintolalle".
Sanoo vaimonsa olevan kuin Audrey Hepburn. Ja kuvittelee itse varmaan olevansa Cary Grant?
Tyyppi kehuu itseään, vaimoaan ja firmojaan estoitta ja änkeää jokaiseen mahdolliseen ohjelmaan.
Ällö ja narsistisen oloinen tyyppi. Voisi media vähän rajoittaa narsismin ruokkimista ja vähentää hänelle annettavaa julkisuutta.- Omelette
Täällä on yksi tyyppi kirjoittanut kaikki kommentit. Ei riitä että käsittämättömän ahkeraa ja lahjakasta ravintoloitsijaa haukut, vieläpä sanot että hänen "vaimoa on pannut moni". Tuon kipeen kateuden takia moni muuttaa Suomesta. Sinä taas et koskaan menesty missään ketjun kirjoittaja. Et ainakaan ole onnellinen.
- ei kuulu sulle
Omelette kirjoitti:
Täällä on yksi tyyppi kirjoittanut kaikki kommentit. Ei riitä että käsittämättömän ahkeraa ja lahjakasta ravintoloitsijaa haukut, vieläpä sanot että hänen "vaimoa on pannut moni". Tuon kipeen kateuden takia moni muuttaa Suomesta. Sinä taas et koskaan menesty missään ketjun kirjoittaja. Et ainakaan ole onnellinen.
Ei kirjoittanut ainakaan minun kahta kommenttiani, mutta ne olivatkin muita kuin panojuttuja.
- Munasohjo
Omelette kirjoitti:
Täällä on yksi tyyppi kirjoittanut kaikki kommentit. Ei riitä että käsittämättömän ahkeraa ja lahjakasta ravintoloitsijaa haukut, vieläpä sanot että hänen "vaimoa on pannut moni". Tuon kipeen kateuden takia moni muuttaa Suomesta. Sinä taas et koskaan menesty missään ketjun kirjoittaja. Et ainakaan ole onnellinen.
Nimim. Omelette siis kirjoittanut nämä kaikki, kun niin varmuudella on tietävinään. Hanki lääkitys.
- kukhykhyfkjkjr
Pitäisikö sitten sanoa, että mun ravintolat tekee ihan paskaa safkaa ja vaimoni on ihan vitun ruma lehmä?
- Erityistä juhlaa
Mun mielestä aika ihastuttava pariskunta!
Tomin ravintolat on oikeasti hyviä ja ihanaa kuulla että on tulossa jotain hyväntekeäisyyttäkin.
Vaimo on supernätti.
Hienoa että heidät oli kutsuttu juhliin, en ymmärrä aloittajan ongelmaa....jotain henkilökohtaista vissiin? - moneen asiaan
Miten teitä voi kiinnostaa noin paljon? En ollut koskaan kuullutkaan näistä ennen linnanjuhlia, mutta eihän niissä mitään vikaa varmaan ollut. Omituista haukkumista. Se nainen oli tyylikäs siten kuin muualla kuin Suomessa käynyt on, ja jos suomalaisia se ärsyttää niin sitten ärsyttää.
Mua lähinnä nolottaa suomalaisten asenne.- moneen
Tai siis ei linnanjuhlia vaan mellakkapaikan juhlia.
- pyrkyri che
Sukula, Syrjänen ja Välimäki ovat aitoja mestarikokkeja, joilla on kokemusta!
Tomi on aloittelija, joka ratsastaa sillä meriitillä, että on päässyt telkkariin.
Kokin pitäisi olla keittiössä eikä jossain kokkiohjelman tuomaristossa!- ckzzy
Jätä ne kaksi ensimmäistä pois! Ja lisää Markus Maulavirta
- vispilä1
Minua ällöttää tämän kokin tapa laittaa sormi suuhun lipaisten ja sitten kauhoo ruokia.Seuratkaapas seuraavan kerran ei hygieniasta tietoakaan.
- hikinen pihvi
Hih, onneksemme emme ole yleensä näkemässä keittiöiden puolelle kokkien työskentelyä. Voisi jäädä ruoka syömättä.
- Kateuttako??!!!
hikinen pihvi kirjoitti:
Hih, onneksemme emme ole yleensä näkemässä keittiöiden puolelle kokkien työskentelyä. Voisi jäädä ruoka syömättä.
Björk on keittiömestarinsa kanssa ollut vierailevana kokkina ja kouluttajana työpaikkasani tänä
syksynä eräässä tapahtumassa.
Hän on erittäin sympaattinen ja fiksu henkilö,ei mitenkään elvistellyt tai ollut itseään täynnä.
Hän ei tyrkytä itseään ohjelmiin vaan häntä pyydetään niihin,ihan tiedoksi vaan.
Tekee kovaa työtä Suomessa ja ulkomailla ravintoloittensa puolesta,mutta jos Suomessa joku
menestyy se on ihan liikaa.
Eiköhän siellä Tampereella ollut monta muuta juhlijaa jotka sinne eivät kuuluneet - Susi ja pekka
Kateuttako??!!! kirjoitti:
Björk on keittiömestarinsa kanssa ollut vierailevana kokkina ja kouluttajana työpaikkasani tänä
syksynä eräässä tapahtumassa.
Hän on erittäin sympaattinen ja fiksu henkilö,ei mitenkään elvistellyt tai ollut itseään täynnä.
Hän ei tyrkytä itseään ohjelmiin vaan häntä pyydetään niihin,ihan tiedoksi vaan.
Tekee kovaa työtä Suomessa ja ulkomailla ravintoloittensa puolesta,mutta jos Suomessa joku
menestyy se on ihan liikaa.
Eiköhän siellä Tampereella ollut monta muuta juhlijaa jotka sinne eivät kuuluneetJa miksi vitussa PITÄISI olla vaatimaton... Hahah, naurettavaa.
Hans Välimäki... No siinä mennään ylpeydessä jo sinne ällöttävyyden puolelle. Vaan eipä ole raflatkaan menestyneet. - on se äijä
Susi ja pekka kirjoitti:
Ja miksi vitussa PITÄISI olla vaatimaton... Hahah, naurettavaa.
Hans Välimäki... No siinä mennään ylpeydessä jo sinne ällöttävyyden puolelle. Vaan eipä ole raflatkaan menestyneet.Tomilla on syytä ylpeyteen!
Filmitähti vaimona ja komeat tatskat! - sormet pois soosista
on se äijä kirjoitti:
Tomilla on syytä ylpeyteen!
Filmitähti vaimona ja komeat tatskat!Hän ei varmaan voi mitään sille, että puhuu epäselvästi mukeltaen.
Inhottaa, että hän maistelee ruokia paljain sormin suoraan valmistusastiasta.
USA:n TopChef-ohjelmassa maistelulusikan suustaan uudelleen pataan vienyt kilpailija sai heti lähdöt oikean HUIPPUkokin Hubert Kellerin ravintolasta. Hän totesi, ettei moinen käy laatuun hänen ravintolassaan.
Kaikki "Kuppilat kuntoon"- ohjelmat antavat (tarkoituksella) pelottavan kuvan ravintoloiden keittiöiden "ammattimaisesta" toiminnasta: ruokaa valmistavat ammattitaidottomat kokit tai täysin amatöörit, joilla ei ole ammattiylpeyttä tai tietoakaan hygieniasta. Esiteltyjen kuppiloiden ruoka on pahimmillaan hengenvaarallista. Pistää se kuitenkin ajattelemaan.
Björck on ammattilainen ja ilmeisen ylpeä siitä. Pidän itse kuitenkin enemmän chef Kemppaisesta. - sarasvuuet
sormet pois soosista kirjoitti:
Hän ei varmaan voi mitään sille, että puhuu epäselvästi mukeltaen.
Inhottaa, että hän maistelee ruokia paljain sormin suoraan valmistusastiasta.
USA:n TopChef-ohjelmassa maistelulusikan suustaan uudelleen pataan vienyt kilpailija sai heti lähdöt oikean HUIPPUkokin Hubert Kellerin ravintolasta. Hän totesi, ettei moinen käy laatuun hänen ravintolassaan.
Kaikki "Kuppilat kuntoon"- ohjelmat antavat (tarkoituksella) pelottavan kuvan ravintoloiden keittiöiden "ammattimaisesta" toiminnasta: ruokaa valmistavat ammattitaidottomat kokit tai täysin amatöörit, joilla ei ole ammattiylpeyttä tai tietoakaan hygieniasta. Esiteltyjen kuppiloiden ruoka on pahimmillaan hengenvaarallista. Pistää se kuitenkin ajattelemaan.
Björck on ammattilainen ja ilmeisen ylpeä siitä. Pidän itse kuitenkin enemmän chef Kemppaisesta.Vanamo ja Kolmonen olivat kalevalalakit päässä keitteleviä ukkoja, ilman suuruudenhullua omanarvontuntoa. Palaisipa ajat, jolloin kaikki ihmiset eivät olleet huippu sitä ja huippu tätä. Silloin oltiin enemmän ihmisiä toisillemme. Nyt ovat huippujulkkikset ohjastamassa hyväuskoisia milloin millekin tielle.
- Juhlavieraat
Kateuttako??!!! kirjoitti:
Björk on keittiömestarinsa kanssa ollut vierailevana kokkina ja kouluttajana työpaikkasani tänä
syksynä eräässä tapahtumassa.
Hän on erittäin sympaattinen ja fiksu henkilö,ei mitenkään elvistellyt tai ollut itseään täynnä.
Hän ei tyrkytä itseään ohjelmiin vaan häntä pyydetään niihin,ihan tiedoksi vaan.
Tekee kovaa työtä Suomessa ja ulkomailla ravintoloittensa puolesta,mutta jos Suomessa joku
menestyy se on ihan liikaa.
Eiköhän siellä Tampereella ollut monta muuta juhlijaa jotka sinne eivät kuuluneetEihän kukaan itse itseään ole kutsunut Tampereen juhliin! Moniko teistä oli kutsuttu?
- Narskis
Juhlavieraat kirjoitti:
Eihän kukaan itse itseään ole kutsunut Tampereen juhliin! Moniko teistä oli kutsuttu?
Björck ainakin ilmoitti, että aikoo tulla toistekin Linnan juhliin. Olisi nyt kumminkin kysynyt ekaks Saulilta. Vai ajatteliko palata aidan toiselle puolelle ?
- Anonyymi
Voi voi sehän on kaikkien kokkien tapa olipa sitten missä tahansa.
- repesin taas
Oula-kokilla juuttui suu ja silmät auki Niko Saarelan kertoessa oleensa kokki ennen näyttelijän ammattia. Oulan ilme oli hämmästys, voiko joku luopua kokin huippuammattilaisuudesta. Kokki kun on luullut, että kauhanvarsi on suurinta ja huipuinta, jota maailmassa voi tehdä työksi.
- Luuserit
Nuori, raikas tyyppi. Menestyksen tiellä. Symppiksen oloinen. Sitähän eivät tämän palstan kirjoittajat kestä, että jollain menee hyvin. Heti pitää olla vetämässä alas. Eihän kukaan saa olla muita parempi tai edes edukseen. - Ei vamaan ole ainoa lajissaan, mutta ihan kelpo tyyppi. Antakaa siis edes mahdollisuus tai jättäkää edes rauhaan. Koskaan ei tunnu täällä olevan kenestäkään mitään h y v ä ä sanottavaa.
- Hyvä Tomi!
Täsmälleen, kateus paistaa läpi kun pitää vaimokin haukkua. Mä olen käynyt syömässä Farangissa ja Bulevard Socialissa, molemmissa hyvä ruoka ja palvelu. Ainoa miinus on Bulevard Socialin huono akustiikka, kun paikka on täynnä niin on vaikea kuulla mitä toinen sanoo. Joten kyllä Björck työnsä osaa. Ne jotka sanovat että muutaman ravintolan pyörittäminen on ihan pikku juttu, eivät varmasti ole kokeilleet mitään vastaavaa. Kyllä se on 24/7 duunia.
- ävväzvk
Turhikset palautetaan täällä takaisin maan pinnalle.
- Martina kehiin!
Hyvä Tomi! kirjoitti:
Täsmälleen, kateus paistaa läpi kun pitää vaimokin haukkua. Mä olen käynyt syömässä Farangissa ja Bulevard Socialissa, molemmissa hyvä ruoka ja palvelu. Ainoa miinus on Bulevard Socialin huono akustiikka, kun paikka on täynnä niin on vaikea kuulla mitä toinen sanoo. Joten kyllä Björck työnsä osaa. Ne jotka sanovat että muutaman ravintolan pyörittäminen on ihan pikku juttu, eivät varmasti ole kokeilleet mitään vastaavaa. Kyllä se on 24/7 duunia.
Hyvä vitsi: Kuppilan nimenä Boulevard Social ja akustiikka niin huono, ettei puheesta saa selvää.
Kovaa duunia, joten kannattaa palkata Martina avuksi, koska hän kykenee painamaan täysillä 27/7! - tervemenoa
ävväzvk kirjoitti:
Turhikset palautetaan täällä takaisin maan pinnalle.
Takaisin keittiöön, Björck! Hakkuuta lisää tatskoja!
- Massimies4
Alepan 30 % alennusmakkaraa syövät työttömät luuserit itkevät täällä taas muiden menestyksille. Onhan se ankeaa kun muut syövät 100 egen lounaita ja te 50 sentin makkaraa pienissä murjuissanne.
Taidankin lähteä tästä Farangiin syömään hyvän illallisen, rahaa on.- fine dining
Onnittelut, "Massimies4" (et jaksa edes keksiä ainutlaatuista nimimerkkiä)!
Alepan alennusprosentit ovat kuitenkin tiedossasi! Liekö olet niiden avulla rikastunut tai vanha pieneläkeläisäitisi kitkuttelee alelaarien ja leipäjonojen varassa.
Syö hyvin, mutta älä unohda, että ruuassasi saattaa olla kuolaa. - Anonyymi
Hullu maksaa noin paljon. Taidat olla uusi kaupungissa?
- Massimies/huippuchef
Olen myös itse huippukokki joten tiedän ettei ole ja tunnen Tompankin. joten turhaan surkimus minulle tulet selittään mitään.
Luen lehtiä niin tiedän, itse en käy alepassa ostamassa jätettä.
Olen massimies, se ei ole nimimerkkini.- fine dining
Kirjoittaminen ei ole vahvin lajisi.
Kemppainen et ole.
Garam kirjoittaisi paremmin ja näsäviisaammin.
Sinussa on samaa perusteetonta ylimielisyyttä kuin Syrjäsessä, mutta en usko hänen leveilevän rahoillaan.
Sukula ei ehdi roikkumaan täällä.
Välimäki on tekemässä mainoksia.
Taitaa osua kohdalleen, kun veikkaan, ettet päässyt kokkikisan finaaliin. Huipulle on siis vielä matkaa.
Huippukokin vaatimattomuus ja sydämen sivistys jää sinulle haaveeksi. Rikas voit toki olla, mutta em. ominaisuuksia ei saa rahalla. - vanhan liiton kokki
voi poika,jos olisit huippukokki et näitä ehtis lukea tai vastailla kesken serviisin.
- MASSIA ON!!
Huippukkokki ei tarkoita sitä, että olisi julkkis. Olet PELLE!!
NAURAN TUOLLAISILLE DDDDDDDDDD- Netta Mäkinen
Paras huippukokki, jonka minä tiedän on ainakin Mr. Lothar :-) On sellaiset tarjoilut, että huh, huh!
- Huippukommentoija
Huippukokiksi voi siis itsekin julistautua, nice. Toimittajat kyllä edellyttävät tv-näkyvyyttä, vasta sitten on huippukokki, ruuasta viis. Sama kun jos on salkkareissa aukonut suutaan niin on suosikkinäyttelijä. Ja lehtien perusteella Suomi on täynnä kuuluisia urheilijoita tai suosikkilaulajia, joista kukaan ei ole koskaan aiemmin kuullut mitään.
- oho mikä kattaus
Netta Mäkinen kirjoitti:
Paras huippukokki, jonka minä tiedän on ainakin Mr. Lothar :-) On sellaiset tarjoilut, että huh, huh!
Eli aitoa roiskeläppäpizzaa ja pakasteranskiksia kaupan alelaarista. Mikron kautta tarjoiltuna. Nam, maistuis varmaan sullekin.
- vanhan liiton kokki
itseäni vanhana keittäjänä ärsyttää se.että rypsiporsasta ylistävä kokki ei maksa oikeita palkkoja ihmisille.
- kykyjkt
Miten rypsiporsas ja liksat liittyvät toisiinsa?
- uppista vaan
kykyjkt kirjoitti:
Miten rypsiporsas ja liksat liittyvät toisiinsa?
Täytyy nostella näitä hieman vanhempia ylöspäin koska yli puoli vuotta kommentoimatta olleet ketjut menevät lukkoon.
- Anonyymi
kykyjkt kirjoitti:
Miten rypsiporsas ja liksat liittyvät toisiinsa?
Hyvä rypsiporsas valmistuu mieheltä joka saa 9€/tunti.
Myös kylmänpannun lohi. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hyvä rypsiporsas valmistuu mieheltä joka saa 9€/tunti.
Myös kylmänpannun lohi.Lohen paistan kääntämättä. Nahkapuoli alaspäin ja levy neloselle.
Hyviä kokkeja on Rastas ja Vahtera , vaatimattomia, työntekijötä
kunnioittavia huippukokkeja.
- huh huh huh
http://www.hs.fi/ruoka/Kymmenien epäillään saaneen ruokamyrkytyksen ravintola Gaijinista /a1399259816601
- maku meni jo
Ruokamyrkytyksia katsos vain tulee silloin tällöin. Niinhän selitys kuului.
Eli jos menet raflaan, joko saat tai et saa ruokamyrkytyksen.
Miltä kuulostaa?
- Laivakokki
Sopis parhaiten kauheine tatuointineen johonkin vaikkapa Algerialaiseen ruosteisen romulaivan ruoanlaittajaksi. Siella se vois keittiossa liotella niita sormiaan ja kauhasta maistella keitoksiaan.
Ei olis niin valia hygienilla. - Myrkyttäjä tomi
Viime viikolla Helsingin kaupungin ympäristökeskus lähetti sähköisen kyselylomakkeen, jossa tiedusteltiin hyvin tarkasti, mitä menun ruokia oli syönyt, tuliko oireita, miten kauan oireet kestivät jne. Ympäristökeskus tekee raportin asiasta ja lähettää sen ymmärtääkseni aikanaan tiedoksi kaikille, jotka ovat ilmoittaneet sairastumisestaan. Ympäristökeskuksen puolelta asia on mielestäni ainakin toistaiseksi hoidettu tosi hyvin.
Jos ja kun myrkytysepäilys olisi aiheeton ravintoloitsija julistaisi sitä joka mediassa ja jokapaikassa suureen ääneen!
Jos ei mediassa mitään kuulu on asia vielä kesken.
Mitä tahansa narsisti tomi ja sen lähipiiri täällä koittaa väittää!
Totuus tulee vielä meidän kaikkien kuulolle, odottakaa vaan rauhassa. :D - kukkahattutäti
SÄÄLIN teitä kateellisia pikku p*skakasoja, joilla ei oo itellä sisua, eikä taitoa lähtä ees yrittään MITÄÄN Björckin ravintoihin verrattavaa. Suurin osa tämän palstan "huippukokeista" on jonku ravintolakokkipuolen käyneitä, jotka on työllistyny harjottelupaikkaan (jonka opettaja hommas kouluaikana, ku ei ite uskaltanu). Sitte ku menee työpaikka alta, ni ei uskalleta lähtä hakee mistää muualta töitä- saatikka perustaan omaa yritystä vaan kävellään suoraan sossun luukulle ja kirjotellaan sitte Suomi24:seen kaikenlaista p*skaa niistä, jotka menestyy. HÄVETKÄÄ. Kaikella rakkaudella ♥
ps. Kauneus on katsojan silmissä, mutta mun mielestä Björckin vaimo on erittäin kaunis esimerkiksi tämän hetkiseen missiin verrattuna - Russ Meyer
Välihuomatuksena että miks tään björckin eukko kutsuu itseään Minkaksi? Eikö se tiedä että Minka on kinuli pornotähti jolla maailman suurimmat tissit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Minka_(pornographic_actress) - Anonyymi
Ompas joku katkera Tomille ja perheelle ,täytyy syytön vaimokin haukkua ,jopa ulkonäköä myöten.kävin katselemassa kuvia ihan kaunis nainen on .ei kannatta noin riehua jos ei ole aihetta. 🙃
- Anonyymi
Linnatatskattu tollo.
- Anonyymi
On kyllä, olet ihan oikeassa...
- Anonyymi
Mutta onneksi ei ole tuomarina masterchef ohjelmassa on vaan niin ärsyttävä kokki että huh huh
- Anonyymi
Ihanat Tommi ja Minka!
- Anonyymi
Australia ohjelmassa Tomi on kalastamassa virvelillä baramundia kasvatusaltaalla, kokki ei tiedä kuinka virveliä käytetään.
Onko koskaan tehnyt kala ateriaa tuoreesta sisusta, kyllä yleensä kokit osaa kalastaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 575770
Tappo Kokkolassa
Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap263657Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?
Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei2241875Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti
Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei281762- 941212
MAKEN REMPAT
Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna301167Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille
Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel284939Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan
5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee49937Välillä käy mielessä
olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.74877Mulla on kyllä
Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..35848