Antaisitteko arvionne tähän tapahtumaan

"ei kaappihomo"

Olen mies, elellyt hyvässä suhteessa kaveriini 15 vuotta, olen pitänyt suhdettamme syvänä ja hyvänä, olen rakastanut kaveriani nuo vuodet, suhteessa on ollut erilaisia kausia mutteivät ne ole tunteitani sammuttaneet, emme ole asuneet yhdessä, kylläkin luonnollisesti olemme toistemme luona oleilleet vaihtelevia aikoja.
No nyt juuri vähän aika sitten kuitenkin aloin oudoksua kaverissani tapahtuneita muutoksia, kysymykseeni onko kaikki OK vastaus oli luontevasti on, kuitenkin puhelimessa samaa asiaa kysyessäni kaveri yllätyksekseni antoi vastauksen ja sanoi sen johtuvan oman elämänsä kriiseistä, lisäksi välillämme luontevana osana olleen seksin hän laittoi määräämättömäksi ajaksi tauolle, asia oikeasti tuli mulle aikamoisena shokkina.
Tietenkin olemme tavanneet tuon tapauksen jäälkeen ja oikeasti hän ei suostu minkäänlaiseen seksuaaliseen kanssakäymiseen mutta sen lisäksi en saa koskettaa häntä kuin vain pitkin hampain, nukuin hänen vierellään mutta ei mitään, hän selkä minuun kääntyneenä, en saa painaa kasvojani hänen niskaansa tunteakseni hänen tuoksun, en suukotella häntä, en tuntea paljaan ihonsa lämpöä, ei mitään , ei mitään. Voi kauhistu, mä oon siis aivan rikki kaipauksesta.
Aluksi tilanne oli niinkin raju että keskustelua oli vaikea saada käyntiin mutta nyt jo puhumme asiasta ja vastauksensa on "tahto tietää mitä hän haluaa omalta elämältään."
Mä en mitenkään voi ymmärtää mitä tämä nyt oikein on, mitä on tapahtumassa ja kun tapailemme niin vaikutelma on aivan niinkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan Voikohan joku mitenkään ymmärtää mitenkä rikki ja "sairas" oon vain pelkästään hänen läheisyytensä puuttumisesta, hän on tuossa vieralläni mutta niin kaukana niin kaukana ja minä murenen sisäisessä tuskassani aina vain pienemmiksi palasiksi.
On toki selvää että olen useissa tapauksissa revennyt pohjattomassa tuskassani hallitsemattomaan, sekopäiseen itkuun mutta......."sinähän olet aina ollut niin tunteikas".
Sanojensa mukaan hänellä ei ole uutta kaveria eikä mitään muutakaa mitä vain voisi tällaisessa tilanteessa olettaa mutta..........
Kuka voisi autta ja kertoa tai arvioida mistä ihmeestä tässä oikein on kysymys??

12

623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 19+8=27

      Epäilen että hänellä on HIV, siitä tuo käytös.

    • symp

      Toivottavasti ei puhumattomuuteen kaadu teidän juttunne.
      Mahdotonta arvailla mistä on kysymys. Tai nimenomaan epämääräistä arvailua kaikki.
      Voi olla syynä esim. että kuitenkin kaipaa jotakin asumaan saman katon alle.
      Yritä saada ystäväsi purkamaan mitä on mielessä.
      Tsemppiä

    • ehhhh

      15 vuotta 'kavereina' ettekä oo edes muuttanu yhteen? Onko sulle oikeasti epäselvää miksi toinen alkaa vähän miettiä että onkohan se nyt tätä sitten loppuelämä?

      Mä en ymmärrä ollenkaan miten toi on edes mahdollista ettette asu saman katon alla. 15 vuotta ootte junnannu paikallaan ilman sitä seuraavaa luontevaa askelta?

      • Ehkä loppui

        Rakkaus on siitä ihmeellinen asia, että joskus sitä riittää ja joskus se myös loppuu ennen aikojaan. Ja eikä sille kukaan mahda mitään.


    • ei "kaappihomo"

      Kiitos kun annatte palautetta, tosi tärkeää, tilanne elää, keskusteluita käydää, palaan asiaan samalla nimimerkillä.

      • fertalos

        Pakko sanoa, vaikka ei voi tietää. Mitä, jos hän on pettänyt, ja uskoo että on saanut jonkun tartunnan? Hänen pitää odottaa, että voi testata. Ei olisi ensimmäinen kerta.


    • Halpuk

      Tunnen olevani itse kylmä osapuoli, mutta en ole kaverisi. Ymmärrän kaverisi tunteita. Kun itse pumppaan rautaa harva se päivä ja mieheni istuu sohvalla, henkinen välimatka kasvaa päivä päivältä.

      Suhteet eivät ole helppoja. Suhde voi tuntua yksipuoliselle tai tunteiden kuorrutus jotain, mistä et ole koskaan unelmoinut. Et ehkä ole se puolisko, joka täydentää kumppaniasi. Tuska petetyksi tulemisesta voi kaihertaa suhteen ontoksi ja epäilys voi jäädä piiloon, niin, ettet edes huomaa kaiherrusta. Masennuta voi olla vaikea jakaa, jolloin masentunut jää yksin omaan maailmaansa.

      Hän voi silti rakastaa sinua. Ystäväsi voi pitää sinusta hyvin paljon haluamatta särkeä sydäntäsi. Kun olet herkkä, kaverisi voi pelätä sinun särkymistä. Kun unelmat menevät ristiin, voi kaveri toivoa, että kymyys johtaa siihen, että löydät rakkaasi toisaalta.

      15 vuotta on pitkä aika. Mies voi ottaa kolhuja ja pelätä miehyyttään. Hän voi pelätä tulleensa rumaksi. Hän tuskin pettää sinua, mutta hän voi haaveilla kauniista nuorista jätkistä ja toivoa olevansa yhä vapaa sinkku. Kun ihminen täyttää 30...

    • Hannuhannu

      No niinhän se lopultakin oli, uusi mies ja vielä ryssä, ei oo edes koskaan tavannut mutta mun pää on potkittu paskaksi, mulle huudetaan ja haukutaan kurkku suorana vaikka mä oon rakastanut tuota ääliötä jo 20vee, mitähän pahaa mä tein ku luotin, rakastin, kertoikin sen hänelle....useasti, suukottelin häntä.....turistin, elin v a l h e e s s a 20 vuotta, näin siinä vaan käytiin.

    • Usko_pois

      Jos hän on kokenut herätyksen ja haluaa luopua homoseksistä. Kaikki on mahdollista.

      • Usko_pois

        Jaa eiku nyt luin loput, sori.


    • Anonyymi

      Niinpä, anteeksi sopimattomat sanani, aina sitä oppii kuitenkin jotakin uutta, paljon vettä virrannut vantaanjoessa ja paljon/jopa monenlaista tapahtunut noitten päivien, olisi mukavaa joskus jonkun kanssa pohtia miettiä keskustella mutta ketä kiinnostaa,
      ei tämä rakastetusta rakkain lopulta venäjälle lähtenytkään eikä uusi kulta koskaan hänen kainaloonsa tullut, tai en tiedä tuliko muttei mulle mitään ole kerrottu, ehkä joksikin kaukorakkaudeksi tämä tarina jäi , itse kuitenkin opin niinkuin eräs kirjailija asian sanoi jo kauan sitten
      "kaikkein kipein opetus on kaikkein tarpeellisin"
      ja olen onnellinen, tasaisessa painossa itseni muitten ja elämäni kanssa

    • Anonyymi

      Lainataanpa iki ihanaa Maria Jotunia kirjastaan "intohimo ihmiseen"
      Tarpeeksi selkeää, ymmärrettävää tekstiä joka ei selittelyä kaipaa.

      "Uskollinen ystäväsi petti sinut! No, ei hän ollut uskollinen, koska hän petti, eikä hän ollut ystäväsi , koska hän ei ollut uskollinen.
      Mitä siis menetit?
      Vieras käänsi sinulle selkänsä ja meni matkoihinsa.
      Hän teki melkein ystävän työn, koska jätti sinut rauhaasi ja lahjoitti sinulle selvyyden."

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe