Gambian ihanuus.

28x...

Jotkut rouvat ovat hieman arvostelleet kirjoitelmieni kirpeyttä Gambiaa koskien.
Olenkin hieman miettinyt tuota negatiivistä asennettani ja löysin yllättävän paljon kirjattavaa.
Maassa on 90 % muslimeita. Minähän en heistä pidä.
Presidenttinä toimii hra Jahneh(oik. kirj. ei tark.) joka on v. 2007 sanonut voivansa parantaa
AIDS:n banaaneilla. HIV:n kantajia on 1 % väestöstä. Elokuussa 2013 hän teloitutti 9 ihmistä. Maassa ei ole minkäänlaista sananvapautta, kaikki tiedoitusvälineet ovat hallituksen käsissä. Presidenttiä on syytetty toimittajien murhista ja tuhopoltoista.
Kansainyhteisö vaati Gambiaa korjaamaan ihmisoikeustilanteen ja korruption.
Presidentti vastasi että Gambia eroaa liitosta.
Lukutaidottomuus on n. 50 %, työttömyys % n. 65. Keskim. kk- palkka n. 50 euroa.
Seksin suojaikäraja on 14 vee. Mutta älkää pelästykö; se on arabimaissa yleensä
9-12 vuoden välillä, Vatikaanissa 12, Espanjassa 13, ja esim. Italiassa, Saksassa, Itävallassa, Unkarissa ja Virossa samat 14 vee.
Homot saavat min. 14 vuoden tuomion.
Liikennesääntöjä ei ole. Väistämisvelvollisuus on pienemmällä.
Kaikki bumsterit ovat myös marihuanaa pössytteleviä miesprostituotuja. Näitä käyttävät estoitta hyväkseen mm. englantilaiset vanhat naiset.
Pimeällä ei kannata liikkua yksin. Silloin on aina myös muistettava sulkea majapaikan ovet ja ikkunat.
Tässä on mielestäni tarpeeksi perusteluja negamielipiteeseni maahan.

Yksittäiset ihmiset ovat varmaankin hyvinkin hurmaavia ja kohteliaita mutta on muistettava että ahneus tekee huonostakin näyttelijästä taitavan....

8

384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voiäly

      Kiitos hyvistä tiistai-päivän nauruista! Tämä oli kyllä niin hubaa luettavaa. Vai että presidentti Jahneh, kas kun ei Ahneh :-) buaahahaaa. Oletko ikinä käynyt edes Gambiassa?

    • 28x...

      Olen imarreltu aiheuttamistani tiistai- päivän nauruistasi.
      Gambian presidenttiä kutsutaan nimellä Yahya Jammeh. On muuten aika mielenkiintoinen herra. Nousi asemaansa tietysti sotilasvallankaappauksen avulla.
      Vuonna 2008 oli karkoittamassa kaikki homot ulos maasta, myös ulkomaalaiset.
      Jolleivät tottele hän leikkaa kurkun auki kaikilta. Tai jollei itsellä aika riitä niin maassa vielä kekkuloivat homot mestataan.

      Jammeh todellakin tunnetaan parantajantaidoistaan. Maanantaina ja torstaina hän parantaa 10 AIDS- potilasta päivässä. Perjantaina ja lauantaina hän parantaa 100 astmapotilasta. Näiden taitojen ohella hra presidentillä on kyky parantaa koleraa, verenpainetauteja sekä hörköperseisyyttä (vapaa suomennos).

      Kysymykseesi Gambia- käynnistäni vastaan myöntävästi. Kerran vuoden ?- tammikuussa olin kahden viikon pakettimatkalla. Sain niin tarpeekseni niistä joka paikalla pyörivistä bumstereista että raivostuin niille päivittäin. Eivät sanaa usko mutta väkivallalla uhaten siirtyvät 10 m:n säteelle. Siitä kiinnostus Gambiaan....

    • hih..

      "bumstereista että raivostuin niille päivittäin. Eivät sanaa usko mutta väkivallalla uhaten siirtyvät 10 m:n säteelle."

      Tämä nyt kertoo kaiken tarpeellisen itse kirjoittajasta...

      • millaminna

        Hei 28x, olet uskomaton tapaus, hauska lukea juttujasi, saat minutkin hyvälle tuulelle!


    • 28x...

      Kiitän millaminnaa kehuista. On hauskaa jos saa hymyä kasvoille muinakin päivinä kuin tiistaisin. Yleensä saan vastaani tukevahkon rouva- armeijan joka hyökkää päälleni kuin virtahepolauma. Täällä Gambia palstalla saakin olla tarkkana ja kenttätyötä on tehtävä tukevasti ennen kuin voi sanastakaan sanoa. Virtahepoja oli muuten paljon Gambian joessa ( joen nimeä ei tark.) mutta tappoivat ne kaikki niinkuin muutkin nelijalkaiset ja pistelivät ne poskeensa ennen turistien tuloa.
      Nythän Gambiassa ei ole enää mitään nähtävää vaikka luonnon olosuhteet olisivat otolliset vaikka mille eläimistölle. Mutta lainsäädäntöä ei ole niiden suojelusta eikä siis mikään laji saa kehittyä. Lintuja maassa on paljon, öbaut 150 lajia on bongattu. Nekin elävät siellä vain siitä syystä että bumstereilla ei ole pyssyjä. Se nyt vielä tästä puuttuisi että narkeille rastapäille annettaisiin aseet kaikille. Sittenhän siellä hippalot alkaisivat. Ei siltä paukkeelta kyllä saisi yhtään yötä nukuttua kun ampuisivat toisiaan. Mikä tietysti olisi hyvä asia.
      Päivisin tietysti ampuisivat tipuja mikäli nyt niillä punasilmillään mitään näkevät.

      Tuossa nimim. hra hih.. nähtävästi katsoo ettei väkivallalla uhkailu ole soveliasta käytöstä bumstereita kimpusta häädettäessä. Olen eri mieltä. Se on tehokkain keino mokomia narkomaaneja vastaan. Hotelliportilla vakkarirastat heti tilaa antoivat.
      Eräs rva palstalla neuvoi muita että kannattaa palkata heti ns. vakio- opas jonka kanssa sitten kiertelee näyttäytymässä jotta muut mulkosilmät sitten rauhaan jättäisivät. Sehän on sama neuvo kuin minä antaisin ensikertalaiselle hänen mennessään Pattayalle. Onko eroa?
      Kirjoitellaan taas jooko???

    • Voiäly

      Saan jutuistasi iloa vielä iltaanikin :-) mutta aiheutanko sinulle järkytyksen kun kerron että viime reissullani tänä vuonna näin todella paljon bumstereita, joilla ei ollut rastaa!! Etkä niitä kaikkia edes uskoisi bumstereiksi, niin tavallisen oloisia miehiä olivat. Elikkä niitä pelättyjä bumstereita on vielä pajon enemmän mitä edes osaat edes pahimmissa painajaisissasi kuvitella.
      Mutta laita taas juttua tulemaan, oikein odotan tarinoitasi! Näin hauskoja täällä ei ole ollut virtahepomuistiin!!

    • bjumpsis

      Bumsterit ilman rastoja tarkottaa, että poliisi tehnyt ratsian :) Niitten mustamaija on hiukka isompi kuin täällä, bumsat kyytiin, putkaan, tukka pois ja sakkoa sen verran kun on rahaa taskussa.

    • 28x...

      juuh, Gambiassa on sama tapa kuin suomessakin ennenvanhaan; tukka pois ja linnaan! On aivan totta että kaikilta pidätetyiltä, myös naisilta ajetaan hiukset päätä myötä pois Gambiassa. Eli varokaa erityisesti siististiajeltuja bumstereita koska he ovat vaarallisimpia ja juuri päässeet poliisin käsistä. Uskoakseni he eivät ole homoja joita odottaa Gambiassa raju kohtalo; poliisipäällikön virka- aikainen imuttaja. Vapaa- aikanaan hän tietysti hoitelee vankitoveriensa tarpeet. Tätä sitten jatkuu min. 14 vuotta jollei päätä sitten ole leikattu sitä aiemmin.
      Eli siististi leikattuihin päihin on suhtauduttava erityisellä varovaisuudella; ovat viekkaita kuin ketut ja arvaamattomia kuin näädät. Näin suomalaisia vertauksia käyttäen.
      Rastat ovat sinänsä vaarattomia, poliisit antavat heidän touhuta omiaan määrättyä kk- maksua vastaan. Ovat ns. kyläpäällikön luokissa. Jos siellä joutuu isompiin vaikeuksiin niin tiukka katsekontakti lähimpään rastaan ja pikku neuvottelu päälle. Rauhanpiipun vedot ja kaikki on taas regee- ogee...Ja pieni rahanippu edistää aina neuvotteluja.... Sen jälkeen ei tarvitse kävellessä enää bumstereita uhata nenään lyömisellä. Minä en kyllä lomallani rastoille maksanut enkä pimeän tullen hotellistani mihinkään lähtenyt. Tunne oli aivan sama kuin Kambutseassa(oik. kirj. ei tark.) missä parittaja lupasi minut tappaa. Siitä juttu toisaalla.
      Näistä jutuista sinisilmäsuomirouvat eivät tiedä yhtikäs mitään. Katselevat vain rumpuja ja rättejä kun äijäparka käy neuvotteluja hengestään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      117
      9416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      155
      2529
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1386
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe