Jenni Haukio raskaana?

muori6

Kuinkas monta vuotta nyt on meidän presidenttipari ollut naimisissa? Meinaavatko ollenkaan lapsia hankkia vielä?

83

5267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hillitty

      Onko Jenni Haukio robotti?

      • pois.muslimi.apinat

        Ei vaan hopotti.


    • Saulinmiesystävä

      Jenni Who?

      Vartiainen?

      tunnen vaan yhden Saulin, ja se seukkas sen yhden pop-artistin kanssa ja voitti tuon Dancing on ice:n.

    • runotyttö

      Tulee mieleen joku siveä runotyttö joka ei seksiä harrasta. Miettikää nyt vähän noita ikiäkin...

    • Noloa on

      Mitä tämä asia kenellekään kuuluu? Moukkamaista, tikusta asiaa.

      • Flkf

        Eiköhän siellä Ruotsissa ole mietitty samalla tavalla kun he menivät naimisiin että milloin Daniel pistää Victorian paksuksi


    • ei ole

      muori6

      Onko tämä juoru?

      • Flooristi

        eikös se ole kukka?


    • etkö ymmärrä?

      Flooristi

      Pysy asiassa.

    • sdfgdfh

      Tuskin hankkivat tai ainakin olisi fiksua olla hankkimatta. Sauli Niinistö on itse isoisä ja hänen lapsensa ovat Jenni Haukion kanssa samaa ikäluokkaa. Niinistö on muistaakseni 65 vuotta ja Haukio 36. Jos Matti ja Maija Meikäläinen lähettäisivät jonnekin kysymyksen kannattaako heidän lapsia enää hankkia, kun Matti on jo 65 vuotta ja Maija 36. Tuskin kukaan tuossa tapauksessa lapsia suosittelisi. Miksi Niinistö ja Haukio olisivat eri asia? Toisekseen muistelen Haukion itse sanoneen, että Niinistön lapset ja lapsenlapset riittävät hänelle.

    • yoggis

      Niinistön kuninkaallinen dynastia. Suomen kuningashuone.

    • Kyllä se vielä tulee

      Saulin kuviot tiedetään, tarkoitus on tehdä "vaalilapsi. Suomen tyhmä kansa syö kädestä kun aikataulu saadaan vaan natsaa, siinä saa vihreiden ehdokas saa heilutell pa-ll-eja ja ihmetellä ruskean reijän taikaa... Ihmetellä miksei Mäntyniemeen vie kuin kurainen hole

    • ei lapsia

      Eivät . Selväksi tullut jo avioliiton alkumetreillä. Lukekaa , älkääkä luulko!

    • vaikea uskoa koska

      Ei robotit tule raskaaksi.

      • jessy

        Paitsi bioniset kyborgit.


    • fergtrhytjyu

      vieläkö saulin siemenet linkoutuu? vai kasvavatko erilleen mäntyniemen vuokrasopimuksen umpeuduttua?

      • laskeskelija

        kyllä se on aitoa pyyteetöntä rakkautta. win-win-kauppa.


    • salojen_kätköistä

      "Kuvassa Sauli Niinistö ja ensimmäinen vaimo Marja-Leena. Pari meni naimisiin 1974, liitosta syntyi kaksi lasta Nuutti 1975 ja Matias 1980. Marja-Leena menehtyi liikenneonnettomuudessa 1995 ja pian sen jälkeen Niinistö "kunnioitti" vaimonsa menehtymistä menemällä kimppaan Tanja Karpelan (ex-missi) kanssa. Pari kihlautui riettaasti 2003 ja aihe sai runsaasti näkyvyyttä juuri keltaisessa lehdistössä joten skandaalien setä tämä Sauli. Sauli Väinämö avioitui Kokoomuksen viestintäpäällikkö Jenni Haukion kanssa 3.tammikuuta 2009 ja kansan syvät rivit esittävät edelleenkin kysymystä mikä liiton todellinen peruste on? olisiko Haukio mennyt naimisiin Niinistön kanssa jos tämä olisi ollut pelkkä Kokoomuksen narikka. Käytännön karkeistettuna Jenni Haukion käyttövoima Niinistöön on pelkkä mainos ja raha, eikä Haukiokaan ole narsisminsa paljastaneelle Niinistölle muuta kuin näyttelyesine, suojakilpi tasoittamaan Niinistön rosvon mainetta. Kaiken todistaa parin huikea ikäero, Jenni Haukio on syntynyt 7.huhtikuuta 1977 eli täyttää kohta 39 vuotta ja Sauli Niinistö on syntynyt 21.elokuuuta 1948 Salossa, täyttää siis elokuussa 68 vuotta. Niinistö voisi ikänsä perusteella olla vaikka Jenni Haukion lapsen isoisä. Parin avioliitto ei ole uskottava ja kaikkea muuta kuin kristillisen tarkoituksen määrittelemä liitto."

      https://www.facebook.com/1606003069647224/photos/a.1606345526279645.1073741828.1606003069647224/1683909228523274/?type=3

      Vaimon kuolemaan liittyy mysteeri, jälkeenpäin on annettu lausuntoja siitä miten töykeä Niinistö oli tätä vaimoaan kohtaan ja aiheutti hänelle tarkoituksellista henkistä painetta. Ensimmäisen vaimon itsemurhaan on selkeät näytöt.
      suora kuiva tie, ei epäilyksiä väsymyksestä, ei nautintoaineista,osapuoli vahvistaa tapahtuneen"

      Niinistö on epäonnistunut naisten kanssa muutenkin esimerkiksi oma äiti!
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14030691/suomen-kristityt-huomio!!!

      "Tästä kuvasta ei ole kuin reilu vuorokausi siitä kun Sauli Niinistö menetti kenties tärkeimmän ihmisensä, äitinsä jolta on saanut elämän, suurimman lahjan. Kuvassa Niinistö pistää juhlan promillet paukkuen juhlien äitinsä menehtymistä ja virnistää psykopaatin virnistystä. Mitä se kertoo ihmisestä? tunteen kylmyys yhdistettynä puutteelliseen paineensietokykyyn tekee Niinistöstä epäkelvon presidentin ja todistaa ainoastaan että muut ihmiset ovat hänelle pelkkää materiaa.
      Ei kukaan tunne-elämältään normaali pysty vääntämään noin irvailevaa naurua kun on saanut tiedon vasta että elämän tärkein ihminen oma äiti jolta on saanut elämän on menehtynyt.

      Suomen tasavallan ainoa presidentti UKK Urho Kekkonen peruutti vastaavassa tilanteessa linnan juhlat kun hänen tärkein ihminen oma vaimo Sylvi kuoli. Silloin koko kansa suri yhdessä Urhon kanssa ja ymmärsi tilanteen.

      Niinistö suri tärkeimmän ihmisensä poistumista korkkaamalla konjakit saatanan virnistys naamassaan ja pistämällä juhlan koreasti tanssilattialla, surusta ei tietoakaan. Jossain tauolla varmaan vielä mietti promillet paukkuen että missähän sen vanhan pierun testamentti että saadaan booliin jäitä.

      Faktat presidenttien historian huonoimmasta presidentistä kävelevästä katastrofista joka saa aikaan ainoastaan tuhoa jo valtiolle. Harmi että valtiopetos on rikos joka ei vanhene koskaan.

      Jotain hämärää Niinistön kotitaustassa tai Niinistössä itsessään on. Kukaan normaali aikuinen vanhempi mies ei olisi kiinnostunut niin avuttomasta pikkutytöstä kuin Haukio joten mennään asiaa:
      "Niinistön kieroutunut puolisosuhde eli näin Niinistö nolasi jopa puolisonsa ja ihan ulkomaalaisen edessä

      "Millainen mies katsoo vierestä, että vieras ei suostu kättelemään miehen vaimoa?

      Kysyn edelleen, millainen mies katsoo vierestä, kun vieras ei suostu kättelemään maan tärkeimmässä juhlassa isännän puolisoa? Suomessa miehet ja naiset kättelevät. Uskonnosta riippumatta. Kyse on ystävällisestä käytöksestä.

      Vaihtoon tämä PELLE SAULI NIINISTÖ ja äkkiä! Ensin hän möi valtiopetoksella Suomen EU:lle ja nyt hän pyllistää muslimeille ja välillä pitää juutalaispäähinettä päässään. Mikä johtaja se tämä oikein on?!

      Ja pikku Jenny niin lapsellinen niin kolhon tyhmä leikkii vain runokirjoillaan eikä ymmärrä mikä hänen roolinsa roisto Niinistön rinnalla todellisuudessa on
      http://www.jenni-haukio.blogspot.fi

      • ihankokätköjä

        Miten nää on "salojen kätköjä" kun ne tiedät ja tietää koko kansa. Lauot vain omat mielipiteesi pressasta, et muuta.


    • hyväjennijasale

      Kyllä Niinistö aina Halosen voittaa!!Olen itse 40 vee, ja kyllä urheilullisen ja fiksun Saulin huolisin milloin vain miehekseni! Nykyinen mieheni ei pysty keskustelemaan mistään asiata, makaa verkkareissaan sohvalla ja kaivaa nenäänsä! Olen varma, että näin on monella naisella, eikä olisi mitään tarvetta kersojen tekoon. Mukavampi olisi päästä reissuille, puhtaan ja hyvin käyttäytvän Saulin kanssa!

      • säälittäviä_

        hahahahha ai Niinistö urheilullinen?

        Vanha 70 käppänä armoton Storyvillen ketjupolttaja keuhkot riekaleina ja kivekset rusinoina miten sen suvunjatkuminen yleensäkään edes onnistuisi papparaiselta


      • hyväkuntoinen

        Niinistö lopetti tupakanpolton vuosia sitten. Eiköhän harrastane liikuntaa edelleen ja on paremmassa kunnossa kuin tupakoinnin vuosina.
        Moni pariskunta sopii yhteen mennessään, ettei hanki lapsia.


    • Valitut_pilat

      Ehkä Jenni pelkää raskauden aikaista lihomista tai perheen kuopuksen paikan menettämistä kuten Jasmin Mäntyläkin? Jasminin lailla Jenni rrrakastaa vanhoja miehiä.

    • ymmärrettäväää

      "Niin lapsellinen niin kokematon ja kolho eikä vieläkään ymmärrä mitä hänen ainoa todellinen roolinsa Niinistön rinnalla on se on aivan jotain muuta kuin pyhän avioliiton määrittämät arvot sekä avioliiton tarkoitus"

      http://www.jennihaukio.blogspot.fi

    • mustimustismustis

      Kyllä Suomen kansa on kateellista! Kerrankin meillä on edustava ja fiksu presidenttipari, niin jo kaivamalla kaivetaan jotain haukkumista! Sauli on varmasti hyvä aviomies ja Jenni onnellinen hänen kanssaan. Olisi hauska tietää, kuinka moni näistä arvostelijoista itse elää epätyydyttävässä suhteessa, ja purkaa siitä kiukkunsa tähän tasapainoiseen ja suloiseen pariin! Kaikkihan naida osaa, eriasia on pitää vaimo tyytyväisenä myös henkisillä lahjoilla!!

      • gjkjgkjkjk

        Mä en pidä Niinistöstä (kokkari) enkä Jennistä (lapsellinen keskenkasvuinen nainen), en ole KATEELLINEN. Miksi eräät luulee että jos ei pidä, hyväksy, arvosta, ihaile, kunnioita, siedä jne jotakuta niin on KATEELLINEN? Outoa.

        Jenni on varmaan onnellinen Salen pikkutyttönä ja Sale...


    • hahahahahaha

      hahaha älä nyt viitsi ai edustava ja fiksu? no ei todellakaan.
      Pariskunta herättää ainoastaan huomiota kaikkialla missä liikkuu sillä Niinistö voisi ikäpuulla katsottuna olla vaikka Hauen lapsen vaari.

      • hahahahahhaah

      • ohntöämäkin
        hahahahahhaah kirjoitti:

        Tiesittekö muuten että Niinistön ja Hauen ikäero on niin valtaisa että Niinistö oli jopa nykyisen vaimonsa ristiäisissä siis silloin kun Jennille kastettiin nimi

        http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=19285.0

        Baby Jenni sai nimenkin Sauli-papalta

        "sitten joskus mennään naimisiin oli pappa Sauli lausunut papin kastaessa Jennyn"


    • hahahahhahaha

      Onko ahne pikkuvaimo nyt hyvin hyvin rrärrkyttynyt?

      ""Sauli Niinistö päätti ottaa etäisyyttä nalkuttavaan kalaan ja lähti poikamieslomalle maailman ääriin ja omalla kustannuksella. Pian alkoi myös kuuluakin mitenkäs muuten verkon aikakautena mikään ei pysy salassa ja kaikkialla tunnistetaan naama.

      Dupaista eräs maksullinen nainen on myynyt Ruotsalaisille lehdille kuvia ja tiedon että oli tunnistanut asiakkaikseen kaksi suomea toisilleen puhuvaa miestä miehet tunnistettu Harkimo ja Niinistö.

      Ilotyttö oli myynyt päivämäärällä varustettua kuvaansa jossa jomman kumman herran kanssa poseeraa alasti. Kuva on nyt tilattu Suomeen ja matkalla

      jos kuvassa on Niinistö niin katson velvollisuudeksi meilata se kuva sähköpostilla myös Jennylle

      rräkrrkyttäävävääääääää

    • teeperässäjospystyt

      Kyllä se tavan prutkuhousuja harmittaa kun timmit miehet saa nuoria naisia! Savonlinnassakin kaupungin johtaja otti morsmaikukseen parikymppisen venakon! Onhan se naisen mukavampi liikkua käytöstavat omaavan herran kanssa, kuin kuunnella humalaisten samoja örinöitä illasta toiseen ja hävetä silmät päästään,julkisilla paikoilla, moukkaansa!

    • huadaaaiii

      Ei Sale ole timmi mies. On punakka ja pönäkkä tappi.

      • tjaah

        Veikkaan, että Niinistön ja Haukion avioliitto on lähinnä kulissiavioliitto tätä presidentin virkaa varten ja kun Niinistön virkakausi on ohi, he lähtevät sovussa eri teille. Jos nyt heitä seuraa yhdessä, niin eivät he niin kovin rakastuneilta vaikuta. Pikemmin jonkinlaisilta työkavereilta.


      • kelonnion

        Pitäskö tossa asemassa olevan lääppiä ja pussailla julkisilla paikoilla? Molemmista näkyy ulos päin onnellisuus ja tasapaino!


      • brööööööt
        tjaah kirjoitti:

        Veikkaan, että Niinistön ja Haukion avioliitto on lähinnä kulissiavioliitto tätä presidentin virkaa varten ja kun Niinistön virkakausi on ohi, he lähtevät sovussa eri teille. Jos nyt heitä seuraa yhdessä, niin eivät he niin kovin rakastuneilta vaikuta. Pikemmin jonkinlaisilta työkavereilta.

        Herra Niinistö ja Rouva Haukio? mikäs pyhä avioliitto se tullainen no ???

        Kekkosiakin oli kaksi Urho Kekkonen ja Sylvi Kekkonen jotka kunnioittavat sentään arvoja.

        Tarvihtooko tuotta mennä edes naimisiin jos ei rohjene yhteisellä nimellä kulkia elon tietä


      • löskölfklösdfdsfsf
        kelonnion kirjoitti:

        Pitäskö tossa asemassa olevan lääppiä ja pussailla julkisilla paikoilla? Molemmista näkyy ulos päin onnellisuus ja tasapaino!

        "onnellisuus ja tasapaino" no jaa olen kuitenkin eri mieltä kanssasi muuten:

        Millainen mies katsoo vierestä, että vieras ei suostu kättelemään miehen vaimoa?
        Kysyn edelleen, millainen mies katsoo vierestä, kun vieras ei suostu kättelemään maan tärkeimmässä juhlassa isännän puolisoa? Suomessa miehet ja naiset kättelevät. Uskonnosta riippumatta. Kyse on ystävällisestä käytöksestä."

        http://mvlehti.net/2015/12/08/millainen-mies-katsoo-vieresta-etta-vieras-ei-suostu-kattelemaan-miehen-vaimoa/


      • huh-huh
        brööööööt kirjoitti:

        Herra Niinistö ja Rouva Haukio? mikäs pyhä avioliitto se tullainen no ???

        Kekkosiakin oli kaksi Urho Kekkonen ja Sylvi Kekkonen jotka kunnioittavat sentään arvoja.

        Tarvihtooko tuotta mennä edes naimisiin jos ei rohjene yhteisellä nimellä kulkia elon tietä

        Voi herranjee, kunnioittivat arvoja. Sylvi kai niin tekikin, mutta Urho ryyppäsi ja rellesti naisten kanssa.
        Sekö on ihannoitavaa, että vaimo kärsii ja mies hyppää h******a?
        Sauli ja Jenny ovat hyvä pari, ikäero ei merkitse yhtään mitään, kun ne arvot ovat kohdallaan.
        Eikä heillä ole mitään järkeä enää tehdä lapsia, kun jo on valmiit lapset olemassa.


      • huh-huh

        Korjaan: Jenni


      • vaihtakaa_jo_tuo_pelle
        huh-huh kirjoitti:

        Voi herranjee, kunnioittivat arvoja. Sylvi kai niin tekikin, mutta Urho ryyppäsi ja rellesti naisten kanssa.
        Sekö on ihannoitavaa, että vaimo kärsii ja mies hyppää h******a?
        Sauli ja Jenny ovat hyvä pari, ikäero ei merkitse yhtään mitään, kun ne arvot ovat kohdallaan.
        Eikä heillä ole mitään järkeä enää tehdä lapsia, kun jo on valmiit lapset olemassa.

        Niinistön ja Haukion liitto on kaikkea muuta kuin terve tai pyhiä kristillisiä arvoja kunnioittava


    • lissuntissu

      Erittäin siisti ja komea mies!Ei mikään turhan virnottaja eikä kaljamaha!

    • kalatkinvedestä

      Kyllä paapat täällä kirjottelee, nenänpää vihreänä! Jo kauan on ollut Suomessa sallittua naisen pitää oma sukunimensä, on hyvin yleistä tänäpäivänä! Kertokaahan, miten presidentin olisi pitänyt toimia tervehdystilanteessa, kun sovinisti ei kätellyt Jenniä! Olisiko pitänyt karjaista ja polkea jalkaa, vai ottaa takin liepeistä kiinni? Antakaahan olla, olen täysin varma, että Niinistö hallitsee käytöstavat huomattavasti teitä mölliköitä paremmin!

    • hsdgsgdhjhjj

      Avioliitto perustuu pyhään valaan se vala näyttää olevan Niinistö-Haukio parivaljakolle täysin tuntematon käsite

      Käytöstavat tietysti kotikylän tanssiaisissa on asiaa mutta se ei riitä jos presidentin tehtävänä olisi myös ulkopolitiikka siinä sellaisessa Niinistö on epäonnistunut täydellisesti ja miten huonoa englantia puhuva moukka pystyisikään tunnistamaan käsitettä diplomatia

      Niinistö on mählinyt ja särvännyt järjestelmällisesti suhteen ulkomaihin täysin pieleen ja se alkaa jo näkyäkin Idänkaupan kylmeneminen aiheuttaa Suomelle tuhoisia vahinkoja Patrialle Niinistö aiheutti miljardien vahingot ja ensi vuosi on Niinistön lopullinen romahdus

      http://niinistonsauli.blogspot.fi

    • äläpaskiainenyritä

      Hehehheeehehhee! SINÄ sanot Niinistöä moukaksi!!!?? Hahahahahaaa........

    • moukan_tuntomerkit
    • joaukes

      Suomen presidenttien koko historian epärehellisin ja myös suurin kansan virhe Sauli Väinämö Niinistö on valjastanut Suomen median epärehellisyytensä markkinointiin. Niinistö ostaa mainokset ja maksaa toimittajat kirjoittamaan itsestään yksi kaunista kymmenen hyvää yksitoista tekaistua ylistystä. Naurettavimpia Niinistön mainossloganeja "ykkönen" ja "ylivoimainen" kansalaiset nuo tuollaiset ovat pelkkää Sauli Niinistön itsensä kustantamaa mainontaa itselleen" Totuus on enemmän kuin käsin kosketeltavissa. kansa ymmärtää vihdoin että Niinistön äänestäminen presidentiksi oli suuri virhe. Avaa tästä koko sivu...

      Totuus kuullaan kansalta ja totuudeksi Niinistön suosiosta ja kyvystä presidentin viran hoitamiseksi kansa antaa arvosanan mitään salaamatta seuraavasti:

      Lue täältä: http://sauliniinistojatotuus.blogspot.fi

    • kateellistenhömppää

      Sauli ja Jenni ovat tyylikäs ja edustava pari! Sauli on ykkönen!

    • läskitsilmille
    • hahahahahah
    • supersaulisöpöjenni

      Sauli on super herrasmies ja Sauli on ykkönen! Papat ovat hänelle mustiksia ja meistä naisista moni Jennille. Kaikkea hyvää onnelliselle parille!

    • lystikästä___

      Tuskin kukaan on kateellinen ikälopulle Storyvillen ketjupolttajalle tai henkisesti 10 vuotiaan tasolla olevalle perverssi runoilijattarelle. Puhutaan että Haukio purkaa tyytymättömyyttään henkisellä tasolla ja tyydyttymättömyyttään fyysisellä tasolla kirjoittelemalla roskaa pöytälaatikkoonsa. Tapansa kullakin

      http://jennihaukio.blogspot.fi

    • Kaija_Hänninen

      Miksi Sauli Niinistö on valehtelija?

      http://jhuopainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180024-sauli-niinisto-valehtelee

      http://www.pielisenkarjala.com/190

      http://mvlehti.net/2015/04/12/paavo-lipponen-valehtelimme-presidentti-niiniston-kanssa-suomen-kansalle/

      Miksi Sauli Niinistö salasi jotain tosi tärkeitä asioita edellisissä vaaleissa, asioita jotka olisivat vuorenvarmasti vaikuttaneet lopputulokseen ja ovat nyt päivä päivältä yhä useamman Suomalaisen tiedossa

      1. Niinistön natsitausta (lisäyksenä että harmillista niin kovin surullista että Niinistön nazikytkennät on jo pentagonkin tiedossa)
      http://finnishsofarpresidentniinisto.blogspot.fi


      2) Sanoman mies, tilivelvollinen Sanomalle
      = Sanómien persnuolija mutta omasta tahdosta

      3) Naton kannattaja lupasi liittää Suomen Natoon
      = on ollut ja edelleen Suomen suurimpia Natottajia
      http://yle.fi/uutiset/niinisto_nato_voisi_suojella_kyberuhalta/6693285


      4) salasuhde pikkutyttöön
      https://fr-fr.facebook.com/1606003069647224/photos/a.1606345526279645.1073741828.1606003069647224/1683909228523274/?type=3

    • mitestarjajapentti

      Selvästi yksi ja sama henkilö on nyt jostain syystä ottanut presidenttimme hampaisiinsa. Sallittakoon se hänelle, jos hän tällä tavoin saa tyydytystä elämäänsä. Toiset taas nauttii kansan ja vaimonsa suosiosta, ne, jotka sen ansaitsevat. Hyvä Sauli ja Jenni!!

      • tarja_halonenäänestäjät

        Kyllä jo useat kymmenet tuhannet tietävät mikä Niinistö on miehiään. Itse on Niinistö typeryydellä ja turhapuroilulla kritiikin ansainnut, kansa on tietoinen ja paljon paljon viisaampaa seuraavan kerran äänestettäessä. Niinistöä äänestääkin enää lähipiiri ja kourallinen uskollisimpia porvareita jotka nekin alkavat jo väsyä Niinistön syöttämään paskaan joka tekee tuhoja hampaiden koloissa.



        Päivä päivältä Niinistön kannatus laskee, verkkomedia tekee työtään, Niinistön virkaa jäljellä vielä http://is.gd/r3grTu


      • tarja_halonenäänestäjät

        Miten niin yksi ja sama henkilö? terve järki terveessä ruumiissa ja jokainen joka osaa ajatella konkreettisesti löytyy aina syy-selitys yhteyden, Sauli Niinistö on suuri selittäjä puheukko ja kansalla on närää ukon suhteen seuraavasti

        a) Niinistö on kylmettänyt EU-petoksella idänkaupan, arvioidut vahingot Suomelle 5 miljardin luokkaa per vuosi

        b) Niinistö on Suomen suurin natottaja, kiero valehtelija joka haluaa köyhyyttää suomen, riisua meidät omasta varusmiespalveluksesta sekä ajaa kansamme käärmeenpesään. Kysy itseltäsi oletko valmis lähettämään lapsesi sitten joskus sotaan Syyriaan kun Niinistö olisi saanut tahtonsa läpi?

        c) Niinistö on käytöksellään,teoillaan,olemuksellaan osoittanut olevansa presidenttien historian epäonnistunein presidentti. Koko Niinistön presidenttiys on perustunut petokseen. Jo Niinistön käsityksen puuttuminen mitä presidentin statuksen ja arvokkuuden vaaliminen jo pelkästään tai auktoriteetin puute pelkästään paljastaa että Niinistöllä on täydellisesti kateissa käsitys mitä presidentti instituutiona on, sen työn arvostaminen ja säilyttäminen minkä aikoinaan Paasikivi aloitti mistä Kekkonen jatkoi.


    • vaalit_2018
    • maistuvaista
    • köhköhköhköhköh

      Niinistön meriittilistalta löytyy myös seuraavaa
      Sauli Niinistön saavutuksia:

      Myi 90-luvun lama Suomen suurimmat kärsijät pilkkahinnalla Aktiv Hansa koronkiristäjäfirmalle ikusiksi velallisiksi kun olisi voinut heidät myös pelastaa.

      Ei kiinnostanut.

      Kusetti EU & Emu asiassa Suomen kansaa äänestämään meidät ikuiseen EU-velkavankeuteen ja liittovaltioon.

      Istuu nyt presidenttinä lapsivaimonsa ja isoturpaisen koiransa kanssa ja kaikki on niin söpöä

      Hölmöili itsensä Pentagonin sulkulistalle siitä Patrialle miljardien vahingot

      Maksoi miljardeja tämän rötösherran touhut

      Ja te saatanan hullut vielä äänestitte tätä tyyppiä

    • uskonytjo

      Sauli on ykkönen!

    • sanatsuustasi

      Näin on nimittäin Sauli Niinistö on ykkönen ainoastaan maan pilaamisessa

    • gldfgdfgdgdfgfdfgdgfdgd

      Muistakaa kylmä totuus:

      Katainen Stubb Sauli Niinistö

      Jokainen edellä mainituista tavalla tai toisella syyllinen Suomen romahtamiseen

    • tarjahalonenfanclub

      Niinistö on sammumassa näin käppänä kärähti huijauksesta ja vielä housut nilkoissa

      "Niinistö päätti vuoden 2015 normilinjansa huijaukseen mutta oopps naruttaminen ei mennytkään enää läpi !!!!

      Karhunpalveluksen teki Kokoomus-YLE, joka oli pantu teettämään Sauli Niinistön "tilaama" gallup, jossa ei ollut rehellisyyden häivääkään ja varsin selkeästi osoitti Niinistön tyhmyyden tilata tuollaisia "tutkimuksia!

      Kysely oli rakennettu niin, että istuva presidentti voittaa ja näyttää ylivoimaiselta ehdokkaalta kun muut "äänet" jakautuivat 49 muun "ehdokkaan" kesken.
      Oikeassa presidentinvaalissa ei koskaan ole 50 ehdokasta eikä 49 presidentin "vastustajaa", mutta Kokoomus-YLEn manipuloidussa gallupissa oli, jotta Niinistön kilpailijoiden äänimäärät hajosivat mahdollisimman monen ehdokkaan kesken niin että Sauli Niinistö näyttäisi ylivoimaiselta.

      Kyselyllä Kokoomus, YLE, Niinistö eivät edes halunneet selvittää vaaliasetelmaa niin härskisti gallup oli rakennettu. Tarkoitus oli vain johtaa Suomen kansaa harhaan, luulemaan, että kaikki haluavat Sauli Niinistön presidentiksi. Vaan ei halua ja piste !!!

      Kokoomus YLEn ja Sauli Niinistön suureksi pettymykseksi Niinistöä kannatti vain 45 % Suomen kansasta, eli Suomen kansan vähemmistö.

      Tulos on yksi heikompia istuvan presidentin kannatusmittauksia toiselle kaudelle. Presidenttiehdokas tullakseen valituksi tarvitsee enemmistön minim. 50,1 % äänistä!

      Älkää yksinkertaisesti äänestäkö enää näin epärehellistä miestä kuin Sauli Niinistö! Parempia vaihtoehtoja presidentiksi tässäkin maassa löytyy!!!"

      http://www.niinistonsaulisalosta.blogspot.fi

    • rohkeaykkösmies

      Kylläpä presidenttimme piti hyvän puheen, saa olla Jenni ylpeä miehestään! Hyvä Sauli!

    • aivan_osumaxi

      "Ja pikku Jenni, niin naiivi, niin kokematon leikkii hassuilla runokirjoillaan eikä vieläkään ymmärrä mikä hänen todellinen roolinsa Niinistön rinnalla on, se on todellakin aivan jotain muuta kuin terve ja kristilliset arvoja kunnioittava avioliitto"


      http://waltamedia.fi/kansalaisen-vastaus-presidentti-niinistolle/

      HAHAHHAHAHAHAHAHA
      HAHAHHAHAHAHAHAHA
      HAHAHHAHAHAHAHAHA

    • hanski_hhh

      Niinistön mielipiteillä ei ole enää merkitystä Niinistö on saanut aikaan sen että presidentin uskottavuus ja auktoriteetti on nyt romutettu totalisariteettisesti
      mitä Salolainen kyläpolitiikko enää höpäjää sillä ei ole merkitystä eikä painoarvoa.

      Kaiken huipuksi tuollainen tuulella käyvä mies jonka mielipiteet muuttuvat sitä mukaan kun äijä vaihtaa kalsareitaan vielä muutama kuukausi ennen 03.02. Niinistöllä oli maahanmuuttopolitiikkaan aivan toinen kanta

      http://suomaliansanomat.blogspot.fi/2015/09/presidentti-sauli-niinisto-ei-tajua.html

      Niinistön puheessa oli vain yksi fiba nimittäin hän hyökkäsi nyt sitä ryhmää vastaan jotka ovat olleet hänen puolella ja jopa äänestivät häntä aiemmin nimittäin poroporvarit ja ryhmät jotka ne elinkeinotoiminnan ryhmät elävät maahanmuuttajista Suomessa

      Epävakaa Niinistö astui siis omaan miinaansa sen kunniaksi salut ja tervetuloa takaisin virkaan Tarja Halonen ja III kaudelle

    • päivänparhaat

      Niinistön mielipiteillä ei ole enää merkitystä Niinistö on saanut aikaan sen että presidentin uskottavuus ja auktoriteetti on nyt romutettu totalisariteettisesti

      mitä Salolainen kyläpolitiikko enää höpäjää sillä ei ole merkitystä eikä painoarvoa.

      Kaiken huipuksi tuollainen tuulella käyvä mies jonka mielipiteet muuttuvat sitä mukaan kun äijä vaihtaa kalsareitaan vielä muutama kuukausi ennen 03.02. Niinistöllä oli maahanmuuttopolitiikkaan aivan toinen kanta

      http://suomaliansanomat.blogspot.fi/2015/09/presidentti-sauli-niinisto-ei-tajua.html

      Niinistön puheessa oli vain yksi fiba nimittäin hän hyökkäsi nyt sitä ryhmää vastaan jotka ovat olleet hänen puolella ja jopa äänestivät häntä aiemmin nimittäin poroporvarit ja ryhmät jotka ne elinkeinotoiminnan ryhmät elävät maahanmuuttajista Suomessa

      Epävakaa Niinistö astui siis omaan miinaansa sen kunniaksi salut ja tervetuloa takaisin virkaan Tarja Halonen ja III kaudelle

    • puheolihyvä

      Täällä nämä, kristillisiä arvoja niin kunnioittavat, höpöt kirjoittelee oikein tuplaten uskon kiihkoissaan! Olihan se Pentti tosi edustava, laahustaessaan Tarjan perässä, joka oli niin fiksu ja kunnioitettu muiden maidenkin silmissä. Ei mokannut meitä koskaan! (eikö?) Presidentti piti totuuden mukaisen ja hyvän puheen!

    • hyökkäysparaspuolustus

      Miten nämä kirjoitukset täällä liittyy Jenni Haukion raskauteen? Onko kirjoittajille tullut mieleen, että läheskään kaikki parit eivät halua lapsia!En epäile yhtään,etteikö lapsen teko tältä mukavalta parilta onnistuisi, mutta ehkä heille oikeasti Lenni riittää. Edustava pari. Kaikkea hyvää heille! Kristillisiin arvoihin vetoava, ei yleensä aliarvioi toisia!

    • ime_munaa

      Ne liittyvät Jenni Haukioon joka yrittää näytellä presidentin puolisoa mutta siinäkin epäonnistuu koska on huono näyttelijä

      Herra Niinistö ja rouva Haukio? mikäs se tuollainen avioliitto on

      Kekkosiakin oli Urho Kekkonen ja Sylvi Kekkonen

      jos ei ole pokkaa kantaa puolisonsa nimeä niin voi kokonaan unohtaa avioliitolla hyssyttelyt

    • etitsemahtasmitään

      Haista sinä ukon tura paska! Oletko huomaanut, että elämme vuotta 2016? Silloin, kun sinä naisia vielä kyttäsit, piti morsiamen olla neitsyt ja ottaa ukon nimi, vaikka se olisi ollut kuinka kauhea. Nyt kadehdit, kun nuori ja kaunis Jenni hehkuu onneaan Saulin rinnalla. Lopeta jo, ja lue sitä raamattuas ihan yksin.

    • pystyyeipysty

      Harmin paikka, kun mikään ei enää ole kuin Kekkosen aikaan, mutta Jenni on söpö, ottasin jos pystysin!

    • turpa_uuno

      vihitty pariskunta ovat juridisesti yhtä tämä tarkoittaa sitä että molemmat vastaavat käytännön tasolla toistensa tekemisistä ja tekemättä jättämisistä

      Presidentin statukseen ei kuulu toimia myöskään seksiobjektina, vaikka äijä on täysi
      Turhapuro niin sitä samaa ei olisi toivonut Jennyltä

      http://www.voice.fi/pop/viihde/jenni-haukio-sai-lahjaksi-seksisukat-katso-43481


      Niin juntti, niin kokematon niin Naiivi eikä vieläkään ymmärrä mikä hänen oikea roolinsa Narsissi Niinistön rinnalla on

    • tarja_takasin_pressaks

      "Äidiksi tuleminen on jokaisen naisen suurin unelma. Joka muuta väittää valehtelee! Sauli Niinistö riistää tämän unelman Jenni Haukiolta, hyvin itsekästä! Jenni Haukio on Sauli Niinistön kummilapsi, luitte aivan oikein. Niinistö oli kastamassa Jennille nimeä kun tämä syntyi. Parin ikäero on niin huomattava.

      "Tänä päivänä Niinistö estää katalasti nykyisen puolisonsa ja siis kummilapsensa onnen yhden tärkeimmistä naiselle kuuluvista lahjoista nimittäin kunnian olla äiti!"

      "Vanha isä on riski. Isäksi ei ehkä kannata ryhtyä enää vanhoilla päivillä, yli 60-vuotiaana lapsen saaneiden isien lapset kuolevat saavuttamatta aikuisikää kaksi kertaa todennäköisemmin kuin nuorempien isien lapset, tuoreessa tutkimuksessa väitetään."

      "European Journal of Epidemiology –lehdessä raportoidun tutkimuksen mukaan vanhojen isien lasten kuolemat liittyivät usein synnynnäisiin vikoihin, kuten sydämen ja selkärangan epämuodostumiin, mikä lisäsi vauvakuolleisuutta."

      "jo aikaisemmin on tiedetty, että vanhemmalla iällä isäksi tulevilla on neljä kertaa suurentunut riski saada Down-lapsi."

      Sauli Niinistö päästä jo irti, vapauta pieni Jenni hänelle kuuluu äitiyden onni mikä hänelle kuuluu."

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=238323226507967&set=o.1606003069647224&type=3&theater

    • mvteam

      https://www.facebook.com/1606003069647224/photos/a.1606345526279645.1073741828.1606003069647224/1697598817154315/?type=3

      Niinistön kummilapsikin (nykyään myös Niinistön seksikumppani) varoitti jo aikoinaan että Sauli Niinistön psyyke ei kestä presidentin tehtävän asettamaa henkistä painetta. Niinistöltä puuttuu täydellisesti paineensietokyky. Tämä näkyy jo myös miehen kasvoilta. Viimeisen vuoden aikana Niinistö on vanhentunut ainakin jo kymmenen vuotta. Tarkastelkaapa vaikka!

      VANHA MIES SAULI NIINISTÖ JO ELÄKKEELLE!!!

      https://www.facebook.com/1606003069647224/photos/a.1606345526279645.1073741828.1606003069647224/1697598817154315/?type=3

    • älypäässäeilahkeessa

      Hah hah! Ne jotka ovat aivan hepakassa pentujensa kanssa yöt ja päivät, kuluttavat kaikki rahansa ja vapaa-aikansa niihin, hoitelevat myöhemmin lapsenlapsiaan, väsymykseen asti, ja makselevat heidän velkojaan ym.ym. antavat ymmärtää että "kaikki naiset haluavat lapsia!"! Ja hevon humppaa! Miksi hankkia itselleen vaikeuksia tieten tahtoen, kun nykypäivänä ei ole pakko!!?Saulin kanssa elelisin mielelläni, fiksu ja sydämellinen mies, kakaroista ei olisi kuin haittaa!

      • hahahahahhaa

        Jenni Haukio ei lunasta koskaan maan äidin titteliä. Yksinkertaisesti siksi koska hän on sellaiseksi liian naiivi, liian kolho. Maan äidillä täytyy sitäpaitsi olla sosiaalisesti asiat kunnossa ja olla itsekin äiti lapsineen. Kaikki näkevät läpi sormien että Haukion ja Niinistön liitossa ei kaikki ole kunnossa. pelkkää kulissia sillä Niinistölle nuori lapsivaimo on ainoastaan suojakilpi tasapainottamassa rosmon mainettaan, eikä Haukiollekaan Niinistö merkitse muuta kuin rahaa ja mainosta. Hyvä kuitenkin että Jenni on puhunut suunsa puhtaaksi Niinistön mielenterveydestä kas tässä:

        https://www.facebook.com/1606003069647224/photos/a.1606345526279645.1073741828.1606003069647224/1697598817154315/?type=3


    • viikonlopun_teemat

      Minkälainen mies nussii jopa kummilastaankin?

      Sellainen mies on Sauli Niinistö
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=238323226507967&set=o.1606003069647224&type=3

      Entä minkälainen mies nolaa vaimonsakin ulkomaalaisen edessä?

      Sellainen mies on Sauli Niinistö
      https://www.facebook.com/1606003069647224/photos/a.1606345526279645.1073741828.1606003069647224/1671681473079383/?type=3

      Vaihtoon tämä PELLE ja äkkiä! Ensin hän möi valtiopetoksella Suomen EU:lle ja nyt hän pyllistää muslimeille ja välillä pitää juutalaispäähinettä päässään. Mikä johtaja se tämä oikein on?!

    • Käpälä

      Jennihän on neitsyt, olen itse todennut.

    • hehehehehehe

      Ei varmana ole neitsyt. Kylillä viilettää helmat ilmassa heiluen että eipä ole Niinistön pilistä kullin väärtiä

    • vanhamalli

      Sain illalla puhelun, kun kerrottiin, että oli joko Tv:stä tai netistä nähty Jenni Haukio Obaman vieraana tuunattu vanha mammamainen puku. Obaman rouva oli ihan toista "sorttia", miksi Suomessa ei osata laittaa Jenniä kunnolla.

      Laponia korut oli kaulalla ja kylläkin kalliit monta tonnia euroissa. Vanhanaikainen lady!

      Täällä ketjun alussa joku on kirjoittanut, että Saulin ensimmäisen vaimon kuolemasta on erilaisia juttuja, Sauli kohteli aika rumasti häntä. Oliko kolari itsari?

    • naapuri_on_pahin

      Asiassa on nyt viimeiset vuodet käännetty kivet ja kannot. Lapsellisen Sauli Niinistön porukat inisee että olisi ollut muka jopa hirvikolari totuus on kuitenkin aika muuta:

      - Alue: Hiidenkivi

      - Suora kuiva tieosuus, ei epäilyksiä nautintoaineista, ei väsymyksestä

      - Todistajat

      Marja-Leenan ja Niinistön viimeinen yhdessäolo on ollut riitainen, Niinistö lähtenyt ovet paukkuen päivän töihinsä. Sitä ennen lukuisat naapurit todistavat parin riitaisuuden edeltävältä kahdelta kuukaudelta. Naapurit kiinnittäneet huomion siihen miten Niinistö "kivitti" Marja-Leenaa haukkuen ja arvostellen tätä jopa ulkopuolisille.
      Kiakenlaista muutakin ilkeää liittyy edellä mainittuihin kuukausiin mutta niistä myöhemmin. Kolmas pyörä Jenni Haukio oli jo tuolloin kuvioissa mukana.

      Niinistön syytesuoja estää asian virallisen tutkinnan joten uskon että kun Niinistö on pois presidentin virasta asiaa saadaan liikahtamaan eteenpäin ja sille painoarvoa.

    • lapsitulee

      NYt tänne nettiin kirjoittajat saa olla nolona. On kirjoitettu, että Niinistö vie Jenniltä lapsenteon mahdollisuuden itsekkäänä ja Jennille on kuulemma riittänyt Niinistön lapsen lapset. Nyt on asiat päälaellaan, kun Jenni pyöräyttää lapsen helmikuussa. Onnea vaan Saulille ja Jennille.

    • tyttötulee

      Kyllä kansa näyttää tietävän hyvin, miten kurja avioliitto oli Saulilla ja Marja-Leenalle, jota tulkittu, että M-L ajoi rekan alle. Riitelyä ja tappelua. Saulin lapset 2 poikaa on 42 v ja 37 v. Nyt tulee lapsi helmikuussa. Jospa Saulin kireys vähenee? ennustan, että tyttö tulee. Suomen prinsessa!

    • Anonyymi

      Sauli Niinistö on ollut Suomen saamattomin presidentti ja oikea pedofiili kautta aikojen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4955
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3134
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1217
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe