Miten hillitä tyttöystävän vauvakuumetta?

liian nuori faijaksi

Olen siis 19-vuotias nuori kaveri, ja olen seurustellut 2 vuotta vanhemman tyttöystäväni kanssa jo ihan yläasteelta lähtien. Asutaan yhdessä, suhde on toiminut hyvin, ja kummempia ongelmia ei ole tähän asti ollut. Tyttöystäväni isosisko sai kuitenkin alkukesästä tyttären, ja hänet on sitten siitä saakka villinnyt sairas vauvakuume, joka ei vain ota laantuakseen.

Melkein joka ilta asia tulee jollain tavalla puheeksi, joko "varovaisesti" vihjaillen, tai sitten ihan väkipakolla läpi juntaten. Minusta aika ei vain ole vielä sopiva. Minulla on opiskelua 1/2 vuotta jäljellä, ja armeijakin vielä käymättä. En edes ole varma, olisinko HETI näiden kuvioiden jälkeen valmis perheen perustamiseen. On nimittäin tullut harvinaisen selväksi, ettei tyttöystäväni aikoisi tyytyä yhteen lapseen. Olen jo jonkin aikaa pihtaillut seksiäkin, sillä en yhtään ihmettelisi, vaikka hän puhkoisi kumiin reikiä tai jättäisi pillerit syömättä ihan vain lapsen toivossa.

Onko kenelläkään hyviä neuvoja? Kyllähän minäkin kai joskus haluaisin lapsia, mutta ei todellakaan huvittaisi elää jo kaksvitosena mitään neljän lapsen perhearkea. Erokaan EI OLE edes harkittava vaihtoehto.

16

783

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Relaa poika hyvä

   On. Puhu sille 12/32-säännöstä! Tuotapa se on näillä pikkupilluilla, että jos joku muukin saa pennun, niin itse myöskin halutaan heti. Älä poika pilaa elämääsi, pelasta itsesi vaikka vaihtamalla tyttökaveria. Tytölläsi on rtuotsalohkot kehittymättä ihan selvästi. Tyttösi sisko kohta näyttää mallia miten kärsitään yh:na eli miten homma kusee nuorilla , niin sitten loppuu se virsi. Voi olla ettei halua lapsia ikinä. Mutta kyllä ne 35:na ehtii -jos haluaa.

   • liian nuori faijaksi

    Et näköjään osaa lukea. Ei todellakaan ole aikomusta erota. Sori vaan, jos omaan ajatusmaailmaasi kuuluu, että annetaan heti periksi, kun ollaan jossain eri mieltä.

    Ja tämä tyttöystävän sisko ei ole yh, vaan 27v, ja naimisissa. Ajattelisit hiukan, etkä vain kirjoittelisi kaikkea, mitä päähän juolahtaa.


   • Tyttö kotiin kasvamaan
    liian nuori faijaksi kirjoitti:

    Et näköjään osaa lukea. Ei todellakaan ole aikomusta erota. Sori vaan, jos omaan ajatusmaailmaasi kuuluu, että annetaan heti periksi, kun ollaan jossain eri mieltä.

    Ja tämä tyttöystävän sisko ei ole yh, vaan 27v, ja naimisissa. Ajattelisit hiukan, etkä vain kirjoittelisi kaikkea, mitä päähän juolahtaa.

    Sitä samaa sinulle. Kuria vastaus tyttö hei uudelleen.


  • melaina_kholee

   Keskustele tyttöystäväsi kanssa. Ei ketään saa pakottaa tai huijata isäksi. Kysy tyttöystävältäsi rehellisesti, että miksi hän haluaa lapsen. Lapsen hommaaminen vain ja ainoastaan vauvakuumeen takia tai siksi että olisi vaan kiva sadaa lapsi, ne eivät ole oikeita syitä.

   Keskustelkaa, miten lapsi muuttaisi arkeanne ja teidän yhteistä aikaa ja parisuhdettanne. Niin ne negatiiviset ja positiivisetkin asiat. Puhukaa ihan arjen tasolla lapsen merkityksestä, ruokkimiset, yöherättelyt, vaipanvaihdot, 24/7 läsnäolo, sairastumiset, itkut, leikkimiset, lekureissa juoksemiset, kuskaamiset, lelut, tavarat, ajankäyttö, teidän yhteinen aika, mahdollinen synnytyksen jälkeinen masennus, naisen kropan muutokset, läheisyys, seksi... ja iso asia, TALOUS. miten teidän talous kestää lapsen? Onko vakituiset tulot? mitemn teidän työtilanne ja opiskelut?

   Tuo on jo vakava asia, jos et pysty luottamaan tyttöystävääsi seksin suhteen. Kannattaa vakavasti keskustella. Kerro hänelle, miksi et ole valmis isäksi. Jos hän sinua rakastaa ja haluaa olla vastuuntuntoinen äiti ja puoliso, hän kyllä ymmärtää ja arvostaa sinua rehellisyydestäsi ja antaa sen tarvittavan ajan. Kunhan et pajkota häntä odottamaan vanhaksi piiaksi asti.

   Mieti vielä, olisiko tuo naisesi kypsä äidiksi, ettei lapset tee lapsia ja sitten kadutaan ja erotaan. Kun elämä ei olekaan pelkkää leikkiä ja ihania hetkiä.

  • serakoy

   Sano suoraan, ettet halua lapsia nyt, etkä tule niitä hankkimaan.
   Käytä aina kondomia, jos haluat seksiä hänen kanssaan.
   Naisesi voi toki jättää sinut jos haluaa, mutta sinun ei kannata uhrata itseäsi perhe-elämälle jos siltä ei tunnu tällä hetkellä. Vastentahtoisesta vanhemmuudesta kärsii eniten lapsi.

  • Helppoa ! Jauhat

   salaa e-pillereitä hänen ruokaansa...

   • Nyt tarkkana!

    Kyllähän tässä on ihan selvä miksi tuo kakara haluaa lapsen: On varmaan lapsenakin saanut nuken aina kun siskokin saa. Tuollainen nuori naisentekele ei missään nimessä saa hankkia lapsia ja huijata nuorta poikapoloa isäksi leikkimään kotista.
    Tuokin siskonsa niin nuori ja vaikka on prinsessaleikki (häät) leikitty, varmaankin yhteinen talo, auto ja lapsi hankittu/ saatu, niin erohan siitä mitä ilmeisimmin tulee. Liikaa asioita lyhyellä aikajanalla ja nuorena - ei tulevaisuutta - englanniksi NO FUTURE!

    Onko asia ymmärretty ja onko nuorimies käynyt sotaväkeä vielä?


  • Urpoja joka lähtöön

   NYT TARKKANA ... olisit hiljaa ku et ees tiiä mistä puhut!!
   Aloituksessa kun jo kerrottiin että armeijakin käymättä vielä...

   Liian nuori faijaksi - hienoa että sulla on järki kädessä ja tiedät että liian varhaista.
   Toivottavasti kaikki selviää parhain päin =)

  • juggernoot

   Olin tossa iässä painostuksen alaisena. Sanoin suorat sanat, en tee lapsia.
   Se oli vaikeaa kun tiesin menettäväni elämäni rakkauden.
   Hän jätti mut ja etsi toisen, alko tekeen lapsia. Nyt 15 vuotta myöhemmin hän elää perheensä kanssa, viisi lasta, onnellinen kai. Minä olen onnellinen hänen puolestaan ja siitä että en sortunut siihen mitä en halunnut. Paljon parempi elämä hänellä ilman mua.

   Mut hän tosiaan oli enkeli ja ei edes yrittänyt saada kiipeliin. Ei musta olis ollut siihen näin jälkikäteenkin katsottuna.

   Melko useasti ne naiset ei ole niin hyviä vaan tekevät mitä lystää muista välittämättä, siitä seuraa vain pahaa.

   Kantsii tosiaan varoa sen ehkäisyn kanssa ja luulisin et jos se oikeesti haluaa niin se tekee sen sama kenen kanssa, tilanteesta riippumatta.

   • sosionomi

    Älä viitsi läski keksiä satuja houkutellaksesi muita tuohon paskatunkioon hukkumaan kanssasi PASKAAAN!


   • hah hah haa
    sosionomi kirjoitti:

    Älä viitsi läski keksiä satuja houkutellaksesi muita tuohon paskatunkioon hukkumaan kanssasi PASKAAAN!

    12/32 leikkii sosionomia ;)


   • sosionomi
    hah hah haa kirjoitti:

    12/32 leikkii sosionomia ;)

    Antaa sen leikkiä, minun ei tarvi leikkiä.


   • niinhän se sujuu
    sosionomi kirjoitti:

    Antaa sen leikkiä, minun ei tarvi leikkiä.

    Leikkikää yhdessä :D

    Oikeat sosionomit eivät päästele tuollaisia aivopieruja.


   • sosionomi
    niinhän se sujuu kirjoitti:

    Leikkikää yhdessä :D

    Oikeat sosionomit eivät päästele tuollaisia aivopieruja.

    Sosionomin ammatti on tänä päivänä yhteiskuntaan vaikuttamista, jopa tutkimustyötä, joten kyllä nykyajan sosionomin päästelevät tällaisia totuuksia. Älä ota itseesi, vaan ota opiksi.


  • outoa meininkiä

   Lapsi on terve kun se leikkii... sairas kun ei osaa lopettaa? MIksi täällä jokaikisellä palstalla on näitä "häiriköitä" jotka eivät osaa leikkiä sulassa sovussa..

   • sosionomi

    Niinpä. Ihmiset eivät kestä kritiikkiä ja totuutta, siksi niistähän vastaan. Yritetään hukuttaa muutkin samaan paskatunkioon missä itse ollaan kaulaa muuten jo hukkumassa. Se on sitä yhdenvertaisuutta ilmeisesti?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   22
   2745
  2. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   2279
  3. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   1683
  4. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   15
   1640
  5. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   125
   1223
  6. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   990
  7. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   218
   931
  8. Haluan lämmittää välejämme

   Haluan saada ja antaa sulle nautintoja, onko se väärin? 💜 Se riittää jos et halua muuta, en tarvitse enempää.
   Ikävä
   55
   737
  9. Ihan sekaisin susta taas

   Miksi piti näin rakastua, jos en sua (miestä) koskaan voi saada?
   Ikävä
   83
   730
  10. Tämä oikeasti sattuu

   Alan ymmärtää sua paremmin.
   Ikävä
   45
   697
  Aihe