Kotimaista vapaaottelua ja thainyrkkeilyä netissä lauantaina

Sportty

SportTV.fi:ssä nähdään tänä lauantaina suorana lähetyksenä jännittäviä ammattilais- ja amatöörimittelöitä vapaaottelussa, Muay Thaissa ja nyrkkeilyssä, kun Salon urheiluhallissa kohtaavat mm. Anton Kuivanen ja Oriol Gaset sekä Antero Hynynen ja Dimitrij Ostrovskij.

Kotimaisen vapaaottelun keulakuva Anton Kuivanen ei hätkähdä aktiivista ottelutahtia, sillä vasta pari viikkoa sitten Göteborgissa komean pikavoiton alle minuutissa Diego Gonzalezista ottanut helsinkiläinen tähdittää Grand Combat Entertainment -tapahtumaa Salossa lauantaina 14. joulukuuta.

Uutta onnistumista on rakennettu puhtaalta pöydältä pienten sairastelujen ohessa, vaikkei Kuivanen odotakaan Oriol Gasetin kohtaamisesta helppoa.

– Gaset on vahvan oloinen jässikkä, painijana vaikea. Hän on kokenut ja monipuolinen, mitään selviä heikkouksia ei ole. Pystyssä hän on vasuri, mikä tuo oman haasteensa, mutta näen, että kun matsi alkaa pystystä, minulla on hyvät eväät tehdä eroa siinä. Mitään ei kuitenkaan lähdetä pakottamaan, koen pärjääväni kaikilla osa-alueilla tarvittaessa.

Katseluoikeuden HD-tasoiseen nettilähetykseen voi hankkia 8 euron hintaan osoitteesta http://sporttv.fi/gce. Suora lähetys Salosta alkaa klo 19 ja sen tuottaa Grand Combat Entertainment.

Lisätietoa ottelukortissa (http://sporttv.fi/events/194/grand-combat-entertainment/30).

0

57

Vastaukset

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erika ja viisuvalinta

   Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Maailman menoa
   126
   3809
  2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

   Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
   Maailman menoa
   89
   3630
  3. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

   Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
   Seinäjoki
   30
   964