Mitsubishi Lancer, Kannattaako ostaa

mitsuko?

Kannattaako ostaa vm. 2002 lanceri? Ajettu 170 000km ja 2.0l. Hinta 4 490e
Itselläni ei ole kokemusta Mitsuista, millasia autoja? onko paljon vikoja? mitkä ovat tyyppiviat? Onko mahd. tyyppiviat kuinka hintavia korjata? Kannattaako Lanceria ylipäätään hommata?

Valaiskaa kiitos :D

10

720

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitsumaan

      Minulla on ollut mltsuja vuodesta 1982 asti lancerilla ajoin 500 000 km ja on vieläkin liikenteessä ei ole tielle jättänyt yksikään mitsu ei lastentauteja lujat moottorit

      • SÄÄSÄÄ

        ÄLÄSÄÄ POIKA KERRO VÄÄRENNETTYJÄ VITSEJÄ.


    • nyt volvolla

      Tuon aikakauden Lancerit ei ole sieltä parhaimmasta päästä, eikä varaosien saanti niin helppoa, kuin vaikkapa Toyotaan.
      Itse kyllä katselisin muiden merkkien suuntaan. Carismaan tosin olin tyytyväinen.

    • hfdsgfh

      Olen omistanut useita Mitsubishejä. Eipä voi mennä merkkiä haukkumaan. Todella varma peli ja varaosat todella halpoja. Carismaan suhtaudun tosin varauksella. Lanceria voin kyllä suositella erittäin lämpimästi. Koneet kestävät huollettuina ja järkevällä käytöllä puoli miljoonaa aivan heittämällä. Tosin pidostahan kaikki on kiinni. "Huoleton" pitäjä saa kyllä auton kuin auton loppuun paljon varhaisemminkin.

    • panomiäs

      Lanceri on poikaa, Carisma perseestä. Jos ei helmapellit ole mätiä tunkkauspaikan kohdalla niin kannattaa ostaa. Katsastukseen vaikuttavat viat ovat jarruletkut, pakoputki ja alatukivarret. Moottoria ei saa ajettua loppuun.

    • Mitsu -fani

      Mulla on vm. 95 Lanceri, varma peli, tekniikka toimii täydellisesti, ei valita kovistakaa pakkasista (tosin auto 2h lämmitykses), auto lämpenee sisätiloiltaan nopeasti kovillaki pakkasilla, ketterä kulkemaan, näppärä, mukava ajettava. Ajettu jo 251tkm eikä sitä huomaa tosta autosta! :)
      Seuraava auto kans Mitsu jos vain mahdollista, tämän nykyisenki auton kauppojen kans kävi hyvä tuuri. Piti nopeasti saada uusi auto, kun töissä sitä tarvitsi jatkuvasti...netistä löytyi tämä helmi. Vanha auto (joka ei todellakaa ole Mitsu) keitti kesken matkan, kilometrejä muistaakseni 220tkm, oikosulkuvikojakin oli, vedet meni öljyjen kans sekaasin, salaman houkutinkin oli...

    • lancerr

      Itsellä 1.6. Lancer vuosimallia 2005. Palvellut omistajaansa erittäin hyvin ja kulutuskin kohtuu pieni noin 5,7 l/100 km.

      Havaittuja vikoja: starttimoottori täytyy todennäköisesti korjata. Avaimen kun kääntää virtalukossa ääriasentoon, valot syttyvät mutta auto ei käynnisty. Pari-kolme toistoa niin auto pärähtää lopulta käyntiin. -> hinta ei tiedossa.

      Auto on vain merkkihuollettu ja aion jatkaa huollattamista samassa merkkiliikkeessä. Vähän kalliimpi, mutta onpahan osaavat ja tutuksi tulevat korjaajat.

      Yhteenveto: suosittelen lämpimästi.

      • lancerr

        Korjataan tekstiä sen verran, ettei siinä startissa kyllä mitään vikaa ollut. Olisikohan sitten virtalukon pohja... Mutta ei menoa paljoa haittaa, muuten auto toiminut niin kuin pitää.


    • 070707

      Jos on varaa, kannattaa ostaa uudempi lanceri. Itsellä kokemusta 2007 vuoden farkku Lancerista (2.0). Ärhäkkä auto ja siistin näköinen. Ei muuta kuin tarvinnu kuluvat osat vaihtaa mutta jotkut tarvike-osat vähän kalliimpia. Ei mitä tahansa voi ostaa motonetistä, vaan pitää olla alkuperäisiä.

    • sgrgerh

      Itselläni on 1995 Mitsu Colt 1,3 ja varsin huoletonta ajo on ollut , mittarissa nyt 283 000 km. Käsijarruvaijeri nyt tilauksessa Japanista ja muiden autoilijoiden tekemät parkkipaikkakolhut menossa korjaukseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8604
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      126
      2331
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe