Kuukausi Keniassa

TommyK

Tulin kuukauden Kenian reissulta ja oli mahtava reissu.Asuin Nairobissa Gemina Courtissa,Mombasassa Serena Beach hotellissa ja Masai Marassa Ashnil Mara Campissa.Hakuna Matata.

6

474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zimazuu

      asuit Gemina Courtissa, kerro paikasta, onko yhtä siisti kuin on kuvissa?

      • TommyK

        Kyllä ja ei.Kaikki noi kuvat on uudemmista kämpistä,asuin asunnossa C4,joka on vanhin kolmesta kerrostalosta mitä siellä on.Mun kämpässä oli kyl kaikki vähän vanhahtavaa.

        Muuta Gemina Courtista.On turvallisen tuntunen paikka,vartija portilla 24/7,korkea kivimuuri jonka päällä vielä metri sähköaitaa.Kaikki autot joutuu kuittaamaan ittensä sisään ja ulos.Sähköt oli poikki monta kertaa mut niillä on oma agri joka lähti käyntiin sekunnin päästä kun yleinen verkko pimeni.

        Kun varasin kämpän piti maksaa puolet vuokrasta takuuvuokraa,sen sai takasi kun lähdin.Kuukauden sähkölasku piti myös maksaa uloskirjauduttaessa,4800 Ksh.Kun kirjottaudutaan sisään koko vuokra kerrralla.Rikoin suihkun kannattimen ja pari lasia,niitä ei tarvinnut maksaa.

        Respa auki yötä päivää,siellä tietsikka missä vanhentunut virusohjelma ja printteri,joka printti maksaa 15 Ksh,ei scanneria,ei faxia.Huoneissa kiinteä netti jos oma läppäri,koko alueella myös Wi-Fi,toimi parhaiten uima-altaalla.

        Siivooja kävi joka päivä paitsi sunnuntaina.Pesetin kerran pyykit mutta ei tullut puhdasta,hinta olisi ollut 600 Ksh koneellinen mut valittamisen jälkeen ei tarvinnut maksaa mitään,emäntä pesi sitten käsin ja puhdasta tuli.

        Kaksi saunaa,perinteinen ja höyrysauna.Saunatunti maksaa 800 Ksh

        Kävely matkan päässä pari kauppakeskusta,Prectige ja Yaya center.Myös pikaruokaa saa tilaamalla,sanovat että ruoka tulee 20 min päästä,todellisuudessa 1-2 tuntia.

        Seuraava reissu huhtikuussa ja voi olla että menen uudestaan Geminaan,mut en C-taloon vaan uudempiin.


    • zimazuu

      kiitos vastauksesta, itse olen lähdössä -14 huhtikuun alussa ja viivyn n. kuukauden, Gemina Courtin hinta on ihan sopiva ja tuo sähkökään ei tunnu kalliilta, hyvää reissua sullekin.

      • TommyK

        Kiitos samoin,kerron kyllä lisää jos kysymyksiä tulee mieleen.


      • zimazuu
        TommyK kirjoitti:

        Kiitos samoin,kerron kyllä lisää jos kysymyksiä tulee mieleen.

        morjensta, tuli semmoinen mieleen kun olit niin pitkään reissussa niin miten tuo rahaliikenne? esim, vuokran maksu? takuu vuokra? muu käteisen tarve, luulisin että kaikissa paikoissa ei ole maksupäätteitä?


      • TommyK
        zimazuu kirjoitti:

        morjensta, tuli semmoinen mieleen kun olit niin pitkään reissussa niin miten tuo rahaliikenne? esim, vuokran maksu? takuu vuokra? muu käteisen tarve, luulisin että kaikissa paikoissa ei ole maksupäätteitä?

        Morjens,vuokran maksoin käteisellä kun saavuin,takuu vuokran maksoi Kenialainen ystäväni kun teimme varauksen.En käyttänyt korttia Geminassa mutta luulen että kortti käy koska joka paikassa on maksupääte,ei tullut semmosta kauppaa vastaan missä kortti ei käy,kannattaa varmistaa s-postilla,rihkama kaupustelijat tietysti asia erikseen.Käteisautomaatteja on joka puolella,lähimmässä kauppakeskuksessa Prestige Plazassakin useita,niistä vaan ei kaikista saa Visalla rahaa,kun kaikkia kokeili niin aina jostain sain,pari kertaa jopa debit tililtä,ei luoton puolelta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe