Raamatussa Jeesus varoittaa eksytyksestä

Hyvää Eksytystä!

Miten papit varoittavat eksytyksestä? Syntiä tulee varoa ja karttaa sitä.

17

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mirka ..,.,-

      Ei huolta jeesuksen varoituksista. Raamatun jeesus on pelkkä fiktio. Täysin Aku-Ankkaan verrattavissa oleva satuolento.

      Olkaa rehellisiä uskikset jos vain pystytte. Onko rehellisenä oleminen teille jokin ongelma?

    • MrrMorden

      Kannattaa hankkia kartta ja kompassi niin ei eksy. Myös gps on hyvä apu tähän tosin kannattaa huolehtia virran riittävyydestä tai eksymisen vaara on suuri.

      • foksmalder

        Kriittisen ajattelun perusteet, rationaalisuus ja skeptisyys ennemminkin. Nyt kun ei puhuta maantieteellisestä eksymisestä.


    • Log_

      Eksytksestä varoittaminen ja pelottelu on hyvä idea raamatun kirjoittajilta. Tarkoitushan on vain sanoa alamaisille, että älkää uskoko mitä toiset sanovat. Uskokaa vain minua. Vallan väline tämäkin

    • Asiaa seurannut

      Ei Jeesus mikään fiktio ole. Ei niin paljoa materiaalia ihan fiktiivisestä henkilöstä voi tulla maailman historiaan. Nämä eksytysjutut ja muutkin Jeesuksen suuhun pannut sanat voivat kyllä olla täyttä potaskaa mikä mistäkin syystä.

    • tosi on

      Ei vaan papit itse eksyttävät. Papit toimivat aivan samalla tavalla, kuin mitä William Boothin 100 vuotta vanhassa profetiassa on ennustettu:

      Tällainen on maailma ”päivää ennen Jeesuksen tulemusta”

      William Boothin profetiassa, jossa hän kuvaa maailmaa ja kristikunnan hengellistä tilaa ”päivää ennen Jeesuksen tulemusta”, on kuusi kohtaa:

      1. Noina aikoina politiikka ei tunne eikä tunnusta Jumalaa. Koko läntisen maailman virallinen valtiopolitiikka on sellaista, että hallinnon eri tasoilla ei enää pelätä Jumalaa. Eurooppaa hallitsee uusi poliittisten johtajien sukupolvi, joka ei pienessäkään määrässä ota päätöksissään huomioon Jumalaa.

      2. Silloin julistetaan taivasta ilman helvettiä. Tulee päivä, jolloin tapahtuu suuri irrottautuminen siitä, mitä Raamattu nimittää täyden totuuden evankeliumiksi. Silloin Raamatun profetian mukaisesti saarnataan korvasyyhyyn. Kuulijat määräävät, mitä saarnatuoleista julistetaan: ”Puhukaa lempeitä, makeita sanoja. Puhukaa taivaasta, jättäkää meidät vapaiksi, jotta emme joutuisi rasittumaan, kun saarnaatte helvetistä.” (2 Tim.4:3)

      3. Tuolloin kristikunta on täynnä anteeksiantamusta ilman parannuksen tekemistä. Kristikunnasta katoaa se Raamatun oppi, että anteeksisaamista ei voi olla ilman parannuksentekoa synnistä. (Luuk.13:3, 15:10, Ap.t.2:38)

      4. Päivinä ennen Jeesuksen tuloa monet ovat täynnä pelastusiloa, vaikka eivät ole uudestisyntyneet ylhäältä (Joh.3:3-8).

      5. Noina aikoina tulee olemaan paljon uskontoa ilman Pyhää Henkeä (2 Tim. 3:5).

      6. Kristikunta elää ikään kuin ilman Kristusta. William Booth kiteyttää asian: ”Kristus ei ole siellä, missä veri ja tuli eivät ole voimassa - kieltäkää noista sanoista toinen, ja teillä on kristillisyyden muodot, mutta teillä ei ole Kristusta." (Matt.10:33, Luuk.9:26, Luuk.12:49, 1 Kor.1:21-24, 1 Kor.2:2)

      http://www.reijotelaranta.fi/reijon_blogi/hatkahdyttavan_tarkka_profetia_on_toteutumassa/

      • Turha jauhaa höpöä

        Ei evl.papit mitään eksytä. Nehän antaa jokaiselle oikeuden tehdä valintansa itse.

        Tämmöset hurmoshenkiset uskonsuunnat suggeroinnillaan vievät vaan rahat herkkäuskoisilta.

        Profetioinnit ja kielilläpuhumiset ja muu ihmisten arkeen kuulumaton hömppä se on joka eksyttää ja vie harhaan.


    • Miten papit varoittavat eksytyksestä? Syntiä tulee varoa ja karttaa sitä

      Matt. 7:1
      "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi. [Luuk. 6:37,38,41,42 : Room. 2:1; 1. Kor. 4:5; Jaak. 4:11]

      Emme siis tuomitse eri ammatteja, näemme rakkauden osoituksena niin Mirka kuin jokaisen vastuksen. Ovat sydämestään huolissaan omien mielikuviensa mukaisesta eksymisestä. Jokaisella heilläkin on jokin ammatti, luulisin. hyvä arvaukseni on että Mirka on Aku-Ankan puhelinmyyjä. Hyvin kunniallinen ammatti

      • Tex Willer

        Tuossa kysytään miten papit varoittavat eksytyksestä eikä tuomiosta.

        Ei tuossa ole kyse ammatin tuomitsemisesta vaan kysytään kuinka ammattia hoidetaan.


    • Ihmisiä on jo ihan tarpeeksi eksytetty uskomaan Raamatun sisällön hapatukseen!!

    • u6m6mu

      Eipä ne isommin ainakaan tämän palstan papit tunnu elämöivän eksytyksestä ettei olisi niin että syntihyväksyntään ovat eksyneet ja eksyttävät muita: " Sokea taluttaa sokeaa."

      3000€ per vihkimislasku.

    • muumit laaksossa

      "Miten papit varoittavat eksytyksestä?"

      Ei ole heidän tehtävä varoittaa eksytyksestä koska he eivät ymmärrä edes sitä että pappeus on jo itsessään eksytystä. Papit eivät ymmärrä sitä että heidän pappeus jakaa ihmiset uskonnollisiin ja ei-uskonnollisiin ihmisiin. Pappeus ei kuulu niihin oppeihin mitä Jeesus opetti. Eikä sen puoleen muutkaan uskonnolliset tai yhteiskunnalliset johtajat. Jokaisen tulisi toimia sekä opettajana että oppilaana, ei johtajana tai alamaisena. Johtajuuskiistoja on luettavissa uutislehdistä kun oppilaat välillä suuttuvat opettajille, sytyttävät heitä tuleen tai ryhtyvät ammuskelemaan koulussa kun kiusaajat leikkivät pomoa ja haluavat päästä pomottamaan toisia oppilaita. Papit kuitenkin tarjoavat turvaa kirkon suojista näille kiusatuille jolloin kiusatut eivät enää uskalla toimia tavallisten ihmisten keskuudessa koska "hyvät ihmiset" ovat ainoastaan kirkon suojissa.

      Papit itse elävät synnissä eivätkä tajua sitä koska heidät on niin pahasti aivopesty etteivät he edes uskalla ajatella olevansa "pahoja ihmisiä". Jalovaara voisi karkoittaa ne demonit papeista mitä papeissa on, ellei koko demonioppi sitten ole puhtaasti ihmisten juksausta.

      Pappeus tulisi kieltää laissa jo ihan pelkästään sen perusteella että sellainen uskonnollisuus ei liene sallittua missä vahingoitetaan toisia ihmisiä. Toimimalla pyhien tekstien vastaisesti, papit vahingoittavat koko yhteiskuntaa. Jos papit toimivat jonkinlaisina kyläyhteisöjen johtajina joskus muinoin aivan kuten poppamiehet saattoivat joskus muinoin olla johtavassa asemassa, ei se ole nykypäivää. Ministeri tulee englanninkielen sanasta minister joka tarkoittaa pappia. Aika vähän meillä taitaa olla tuolla poliitikoissa nykypäivänä uskonnollisia ihmisiä.

      Ongelmana lienee se että ihmiset ovat tottuneet luottamaan pappeihin koska he ovat oppineet taidon miten ollaan ystävällisiä ihmisiä kohtaan. Tästä voi tulla raskas pettymys niille jotka ovat huomanneet ettei ystävällisiin ihmisiin voi luottaa. Ystävällisyys on eksyttämisen kenties tehokkaimmista keinoista. Tätä taktiikkaa useat ihmiset käyttävät työelämässä nuoleskellessaan pomoaan kuten myös useat poliitikot pyrkivät esiintymään ystävällisinä sen vuoksi että ihmiset ovat tottuneet luottamaan ystävällisiin ihmisiin. Mutta toki ihmiset huomaavat ketkä vain esiintyvät ystävällisinä ja ketkä yrittävät tosissaan auttaa ilman ylimääräistä ystävällisyyttä.

    • Sääli kansalaisia

      Jeesus varoittaa eksytyksestä,eikä turhaan.

      Mitä Jeesus tällä tarkoittaa,jota kuulolla papitkaan eivät ymmärrä,vai ymmärtävätkö.

      "MENE;ÄLÄKÄ ENÄÄ SYNTIÄ TEE.

    • Puhu lempeällä äänel

      Onko kenelläkään tiedossa lempeällä äänellä uskonasioista puhuvaa miestä, jota voi videolta katsella ja kuunnella?

      Kaipaisi sellaistakin.

      • Matti Vuolannetta kannattaa aina kuunnella. Siinä on oikea pappi, jossa ei vilppiä ole ja osaa kyllä ahdistuneellekin sielulle uskosta Jeesukseen puhua. Samoin Petri Välimäki, Mailis Janatuinen, Pirkko Jalovaara, Seppo Juntunen, Timo Aro-Heinilä, … kirkossa on paljon henkilöitä, jotka osaavat aralla mielellä olevalla kertoa uskosta Jeesukseen ja myös opettaa kristinuskon alkeita.


    • Kai tuo kasteen armo-oppi on lopunajan suurin ekstytys, jossa miljardeja ihmisiä johdetaan harhaan opettamalla, että lapsena tehty valelu-operaatio riittää pelastukseen.

      Mutta yhä kiirii kaikelle kansalle evankeliumin sanoma ….

      Tunnustakaa syntinne, tehkää parannus ja ottakaa vastaan usko Jeesukseen, niin pelastutte taivaaseen Jeesuksen antaman sovitustyön perusteella. Usko Jeesukseen kantaa eikä tuonelan portitkaan voi tätä voittaa. Amen

    • Kuiskaten.

      puhu lempeällä äänel

      Mene,äläkä enää syntiä tee.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2184
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      156
      1419
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1290
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1045
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1019
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe