Pikkujouluissa pomon kanssa, osa 2.

saara-maija1

- Helvetin hyvät, hän totesi ja suuteli minua. Vastasin suudelmaan ensin hiukan varovaisemmin, mutta lopulta jo halukkaan kiihkeästi. Jarkko hivutti mekkoni pois ja vetäytyi minusta irti taas arvioimaan muodollista pätevyyttäni.
- Ota sun alushousut pois. Jätä sukat, mä tykkään niistä. Tein työtä käskettyä, ja Jarkolle paljastui vastasheivattu pilluni. Eteen olin jättänyt ohuen kiitoradan, mutta muu karvoitus oli tarkasti poistettu, ja tiesin pilluni olevan ihanan sileä ja pehmeä.

- Sä oot kyllä helvetin seksikäs nainen, ei voi muuta sanoa, Jarkko murahti taas tyytyväisenä. Hän tuli luokseni, suuteli minua vaativasti, ja olin entistäkin kiimaisempi. Ryhdyin riisumaan Jarkon vaatteita, ja saatuani paidan pois tungin käteni hänen housuihinsa, missä käteni löysi kovettuneen, suonikkaan ison kyrvän. Huokaisin ihastuneena, katsoin Jarkkoa syvälle silmiin ja virnistin kysyvästi.

- Suuhun vaan, jos tekee mieli maistaa, Jarkko virnisti takaisin. Riisuin housut, ja Jarkko nojasi työpöytään. Polvistuin, ja ryhdyin nuolemaan pitkin vedoin Jarkon komeaa kyrpää sen juuresta aina terskaan saakka. Huomasin ilokseni, että Jarkko oli ajellut kiveksensä, jotka olivat nuoltavan pehmeät ja sileät. Otin kivekset suuhuni nuollen ja välillä imien niitä, samalla kun runkkarin syljellä kostuttamaani kyrpää. Huokailin tyytyväisenä, sillä todellakin rakastin suihinottoa – ja tiesin olevani siinä hyvä. Lopettelin pikkuhiljaa Jarkon ihanien pallien imemisen ja nuolemisen, ja otin Jarkon ihanan herkullisen kyrvän suuhuni niin syvälle, kuin vain suinkin pystyin. Jarkolta pääsi hieman hämmästynyt huokaus.
- Jumalauta mikä syväkurkku, miten sä pystyt tohon. Huh! Jarkko henkäisi, ja selkeästi nautti suuhoidostani. Jatkoin kyrvän lypsämistä, ja tuijotin Jarkkoa virnistävästi silmiin. Käteni hieroivat ja puristelivat Jarkon palleja, joiden jossain vaiheessa huomasin hieman vetäytyvän taaksepäin, minkä huomasin olevan merkin siitä, että Jarkko tulisi pian. Lopetin, ja kysyin Jarkolta, että jatkanko loppuun saakka, vai tehtäisiinkö vielä kenties jotain muuta.

- Niin helvetin hyvältä vaikka toi tuntuukin, mä kyllä aion vielä nussia sua, ja kovaa, Jarkko vastasi, ja kiskoi minut ylös polviltani. Hän nosti minut istumaan pöydälle, levitti haarani ja katseli kosteudesta kiiltelevää ja kiimasta turvonnutta pilluani taas hetken. Hän laittoi sormen sisääni, ja huokaisin kiihottuneena.
- Jaahas, tästä onkin hetki kun oon nähnyt näin ihanan sheivatun pillun, Jarkko kommentoi ja työnsi toisenkin sormensa sisään. Hän levitti pilluni sisältä tulevaa liukkautta, ja ryhtyi hieromaan klitoristani saanen minut huokailemaan entistä tiuhemmin.
- Tällaista pillua ei kyllä voi jättää nuolematta, Jarkko totesi, ja polvistui lattialle vetäen minut samalla lähemmäs pöydän reunaa, jotta pilluni nuoleminen kävisi Jarkolta helpommin. Jarkko aloitti ihanasti nuolemalla pitkiä, hitaita vetoja alhaalta ylöspäin pehmeällä kielellään. Vingahtelin kiimasta; edellisestä kunnon suuhoidosta oli aikaa, ja kuten sanottu, rakastin oraaliseksiä. Hetken nuoltuaan Jarkko ryhtyi työstämään turvonnutta klitoristani imien ja nuollen sitä vuoroperään. Jarkko työnti myös kaksi sormea sisääni runkaten märkää vakoani ihanasti, samalla kun suukotteli, nuoli ja imi klitoristani. Innostuksesta hieroin samalla rintojani ja puristelin kovettuneita nännejäni voihkien kiimaisesti. Tunsin orgasmini olevan lähellä.
- Sä nuolet ihanasti, mä tuun, sain soperrettua Jarkolle voihkintani lomassa. Orgasmini tuli, ja voihkin innoissani pilluni supistellessa Jarkon sormia ja suuta vasten. Jarkko nuoli minua kiltisti edelleen vavahdellessani orgasmin pauloissa aina siihen saakka, kunnes rauhoituin.

Jarkko nousi ylös ja kysyi, tuntuiko hyvältä.
- Todellakin, hyrisin tyytväisenä. Sä kyllä osaat hommasi.
- Hyvä, sitten meitä onkin kaksi. Nyt voidaan testata, millainen nussija sä olet, Jarkko vastasi hieroen rintojani ja katsellen niitä tiiviisti. Jarkko käänsi minut toisinpäin, ja hieroi kiinteää persettäni.
- Haluatko mun kovan kyrvän sun märkään pilluun, Jarkko huohotti. Olin jo toipunut orgasmistani, ja todellakin halusin Jarkon ihanan, sykkivän kullin sisääni.
- Haluan, ja heti, huokaisin takaisin. Jarkko jatkoi kuitenkin perseeni hieromista, kunnes siirsi käsiään hieman alaspäin levittäen kosteudesta kiiltävää pilluani.
- Jumalauta mitkä näkymät. Oikea herkkuvittu sä kyllä olet, Jarkko kähisi, ja siirsi terskansa pilluni suulle.

Jatkuu...

5

6980

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eesuu

      ihana minkä ikäne oot voitko sanoo jarkolle et tulee tekee mullekki tollee

    • einäin

      facepalm

    • IterakasAlottajaEhk?

      En tykänny tarinan ytimestä. Luuliko nainen olevansa joku Nicki Minaj:in tapainen täydellisyys? Ihme ettei vielä ruskettunut ja natural blonde!. En tykkää itserakkausta täydellisyyksistä. Kerran tutustuin sellaiseen, seurustelin ja heti tuon puolen huomattuani jätin. Säästyy kyrpä paskalta pillulta.
      - "Jarkko käänsi minut toisinpäin, ja hieroi kiinteää persettäni."
      SELVÄ NEITI TÄYDELLISYYS!
      Edellisessä osassa =
      - "sillä olin oikein mukavannäköinen pakkaus."
      - " kun huomasin heidän aina vaivihkaa tiirailevan hyvänmuotoista ja kiinteää takamustani."
      - "Olin varusteltu myös kiinteillä C-kupin rinnoilla, joissa oli pienet, ruskeat ja helposti nöpöttävät nännit. "
      - "Kasvojani myös kehuttiin kauniiksi, etenkin suuria sinisiä silmiäni sekä hekumallisen mehukkaita huuliani. "
      -"No siitä päivästä lähtien, kun kävit täällä haastattelussa. Oli niin hyvä perse, että sut oli pakko ottaa tänne töihin. Ja kyllä muutkin äijät ovat sen huomanneet, " Toivon että tämä huora raiskataan -.- ei tuo ole mistään kotoisin. Ei pornotähdet C kuppeineen ole toimistoissa töissä!

      • Facepalmomgosh

        Tää on seksiNOVELLI vitun pälli!!


    • perseeni huohotti

      - Helvetin hyvät alushousut, mä tykkään niistä, hän totesi. Sä oot kyllä helvetin jumalauta, runkkarin syväkurkku. Huomasin että kivekset oli tarkasti poistettu. Jarkolta pääsi hieman märkää suuhuni. Nyt perseeni henkäisi kovaa. Haluatko mun kovan kyrvän syvälle silmiin? Jarkko työnti sormen vaativasti perseeni sisään syvälle. Olin jo pikkuhiljaa toisinpäin, kunnes Jarkko kähisi ja nosti alushousut pitkin vedoin pöydälle. Tällaista pöydän reunaa ei kyllä voi jättää nuolematta, Jarkko totesi, ja polvistui aina siihen pilluni suulle. Jarkko henkäisi, Jarkko huohotti, Jarkko nousi, Jarkko työnti, Jarkko ryhtyi, Jarkko vastasi, Jarkko kähisi, Jarkko nojasi, Jarkko murahti, Jarkko kommentoi, Jarkko käänsi, Jarkko nuoli, Jarkko aloitti, Jarkolta pääsi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe