Pikkujouluissa pomon kanssa, osa 3.

saara-maija1

Haluatko mun kyrvän sun sisään, herkkupillu? Haluatko mun paljaan kyrvän sun tiukkaan vittuun? Jarkko kysyi vaatien.
- Haluan. Nai mua nyt, vigahdin takaisin, ja Jarkko teki työtä käskettyä. Hän hivutti mahtavan paljaan kyrpänsä tiukkaan, märkään pilluuni, ja huokaisin syvään tyytyväisyydestä. Kyrpä oli todellakin iso, ja tuntui mahtavalta. Jarkko ryhtyi naimaan minua ensin rauhallisesti, huokaillen samalla matalasti. Hänkin tuntui nauttivan märän vittuni naimisesta.
- On kyllä todellakin nussittava pillu, Jarkko huohotti nussien samalla entistä kovempaa.
- Enpä kyllä arvannut, että palkkasin tällaisen kiimapillun, Jarkko jatkoi tuhmia puheitaan, ja innostuin niistä entistä enemmän voihkien koko ajan äänekkäämmin.
- Kai sä tiedät, että toimiston äijät kyttää sun herkkupersettä kullit kovina joka päivä?
- Mmm, sain vain ynistyä vastaukseksi.
- Kyllähän sä sen tiedät, kun pyörittelet tätä herkkupersettäsi kiusaten niitä. Taidat olla oikea kyrvänkiusoittelija, Jarkko murahteli naiden ihanalla jättikullillaan märkää tussuani. En saanut sanaa suustani, huohotin vain äänekkäästi nautinnosta. Nainti tuntui uskomattoman hyvältä. Jarkko siirsi kätensä rinnoilleni puristellen niitä, ennenkuin siirsi kätensä takaisin perseelleni läimäyttäen pakaraani.
- Sulla on ihanan kireä ja märkä vittu, Jarkko jatkoi pilluni kehumista.
- Nyt mä haluan kyllä, että sä näytät, mihin susta on. Nussi mua, Jarkko sanoi, ja veti kyrpänsä ulos pillustani. Jarkko kävi istumaan lattialle, ja kiimaisena kiipesin Jarkon päälle upottaen kovan kyrvän sisääni. Huokaisin tyytyväisenä, ja ryhdyin ratsastamaan Jarkon kullilla. Jarkko hieroi rintojani, ja nojasin taaksepäin ratsastaen Jarkon upean suurella kyrvällä, tarjoten Jarkolle silmänruokaa. Jarkko tarkkaili minua koko ajan keskittyneesti, selkeästi nauttien näkemästään. Hieroin omia rintojani voihkien kiimaisesti, ja ratsastin kyrvällä välillä hitaammin ja välillä taas kiihdyttäen tahtia. Jarkko nuolaisi sormiaan, ja ryhtyi hieromaan klitoristani, joka tosin oli vielä edelleen hiukan arka Jarkon antamasta suuhoidosta. Nojauduin eteenpäin, jotta Jarkon juuri sopivan käyrä kyrpä kutitteli ihanasti g-pistettäni. Voihkin entistä villimmin, sillä tunsin toisen orgasmini olevan tuloillaan. Jarkon kyrpä oli uskomattoman naitava.
- Mä taidan tulla uudestaan, sain soperrettua Jarkolle, ja ratsastin kyrvällä entistä villimmin. Voihkin koko ajan äänekkäämmin, ja tulin voimakkaasti, pilluni sykkien ja supistellen Jarkon kullia vasten. Nyt jo lähes huusin, niin uskomaton tuo toinen orgasmi olin. Lysähdin voimattomana Jarkkoa vasten huohottäen hengästyneenä, ja vittuni sykähteli edelleen orgasmin voimasta.
- Hyvä tyttö, Jarkko murahti. Mutta mä en ole vielä valmis, joten käypäs kontillesi, ja tarjoa se herkkuperseesi tähän, niin nussin sua taas lujaa, Jarkko käski.

Jarkko survoi kyrpänsä pilluuni, ja aloitti todella kovatahtisen naimisen. Hän taas kostutti sormensa suussa, ja siveli sormellaan peräaukkoani, lopulta työntämällä sormen varovaisesti tiukkaan persereikääni. Voihkin taas innosta, ja vaikka olin tullut jo kahdesti, tajusin, että näin uskomattoman hyvää käsittelyä saa erittäin harvoin, ja että kolmas orgasmi olisi mahdollinen. Jarkko hidasti tahtia, ja nai minua nyt hiukan rauhallisemmin, samalla sauvoen sormeaan perseessäni, joka koko ajan alkoi antaa enemmän ja enemmän periksi.

- Haluaisitkos kyrpää myös perseeseen, Jarkko kysyi. Ynähdin myöntävästi vastaukseksi, ja Jarkko veti kullinsa pois pillustani. Hän ryhtyi hieromaan pilluni nesteitä liukastaen persereikääni, ja tarpeeksi liukastettuaan sitä asetti terskansa persereikäni suulle. Varovasti hän työnsi kyrpänsä perseeseeni, ja vingahdin hiukan kivusta.
- Rentoudu, kyllä sä tän ennenkin oot varmasti tehnyt, vaikutat selkeästi siltä, että tykkäät kun sua naidaan myös perseeseen, Jarkko mutisi työntäen kyrpäänsä hitaasti sisääni. Tiukka perseeni antoikin koko ajan periksi, ja kipu vaihtui koko ajan enemmän ja enemmän nautintoon. Jarkko ryhtyi naimaan persettäni hitaasti, mutta varmasti. Toisen kätensä Jarkko hivutti vitulleni, ja ryhtyi hieromaan klitorstani. Tunsin olevani ekstaasissa. Jarkon kyrpä sauvoi persettäni koko ajan kovempaa, ja klitoriksen hieronta tuntui uskomattomalta.

1

4522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • himokas miekkonen

      5/5 laukesin vaikka en edes fäpännyt

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1769
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1674
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      64
      1513
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1505
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      1485
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      57
      1392
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1371
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1202
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe