kOIRA VERO TAKAISIN

30€koiransa

Jos meidän pitää nyt Kiuruvedellä säästää,veroja nostetaan niin nyt olis aika koiravero takaisin.Silloin kun viellä perittiin niin kun kävin viemässä koiravero merkin pois kun koirani kuoli,niin virkailija sanoi kaupungintalolla että on hyvä kun jää tämä pois oli silloin markka aikana 100mk ja euro aikaan 20€.Nyt kun se on niin on kolmekin koiraa kun kävelytetään jalkakäytävällä ja totta kai ulostetta on keväällä,vero perittäs että saatais rahaa kun kaupunki pesee jalkakäytävät keväällä.Kiuruvedelläkin on koiria varmaan tuhansia,ei ole vaikea periä vero nyt menee tv:luvastakin jokainen joutuu maksaa sen.Koiravero samalla lailla jos ei ole koiraa niin jokainen asian korjauttaa verottajalle,näinhän jos ei ole tv:tä niin ilmoitus tehtävä.Kun ajattelemme kokomaata niin kuinka verottaja ei tätä asiaa hoida ja sama vois koskea kissoja,kerrostalo kissat on sisällä ne ei ulosta kaduille.Tarkastaminen onnistuu naapuri pitää siitä huolen.Silloin kun meidän koira kuoli niin naapuri sanoi että hullu oot kun maksat ,me ei olla ikinä maksettu silloinkin oli 4 koiraa naapurissa.Koirat on lisinyt vuosissa kauheesti kun seuraa,itselläni on 1 koira ja jos vero tulisi mukisematta maksaisin lemmikistä veroa.

7

72

  Vastaukset

  • Ensinnäkin Ylevero ei ole tv vero vaan media vero.Eli kaikki maksaa sen jolla on laite jolla voi päästä internettiin tai joku tv viritin.Eli jokainen jolla älypuhelin joutuu maksaan sen.Hyvin suunniteltu vero nimittäin.

   • Maksaa.
    Pakkovero.
    Verottaja ei tiedä,oletko ostanut esim. älypuhelimen.


  • Olkoon nyt hienosti Yle vero tai media vero aivan sama minulle,mutta senkin olen maksanut ennen kuin se määrättiin koko naimisissa olo ajan 43vuotta on sitä tv lupaa maksettu sekin laitettiin nyt vihdoin kuntoon kun rikkaat kansanedustajat ei maksanut kakkos asunnossa tv lupaa viellä viittivät sanoa että en tietänyt voi helvetti että meillä on tyhmiä edustajia valittu.Mutta koira vero olisi kyllä oltava.Meidänkin kaupungissa kyllä ilmaisia pusseja varmaan jos ei raaski omiaan ottaa mukaan ,eikä siihen tarvii kuin normaali pienen pussin ja laittaa seuraavaan jalkak.olevaan roskikseen ei tarvii kauas kantaa.Minusta tämä on jo terveys asia kun nytkin vettä sataa niin p...liejua kengän pohjassa sisälle kannetaan,siellä voi olla konttausikäinen lapsi joka tutkii kenkiä ja saa p....suuhun.Nyt herrat miettimään ehdotetaan ensi vaali teemaksi

  • Ei se koiravero ole mennyt koirien hyväksi millään tavalla, niin miks sitä pitäis maksaakaan? Kuinkaan monta koirapuistoa oli kisiksellä markka-aikaan kun koiraveroa enemmän maksettiin? Mieti miten paljon kuluu verorahoja siihen etttä tarkastajat kulkee maatilalta toiselle kattomaan onko koiraa, että saadaan veromaksuja. Samaan aikaan uupuneet isännät lihoo kotonansa kun lehmät viruu kuolleena navetassa. Pitäisikö enemmän panostaa eläinsuojeluun?.

   • Mihin niitä koirapuistoja tarvitaan? Koirien vessoiksiko? Viekää koiranne lenkille ja kerätkää niiden jätteet.

    Koirapuistojen järkkääminen kuuluu järjestöille eikä valtion tai kuntien virastoille.


  • Koiravero on nostettava 100€ eläimeltä ja maksetusta verosta merkki koiran pantaan samanlainen vero koskemaan myös kissoja. Verojen maksamatta jättäminen aiheuttaa tuplasanktiot ja ilmiantajille jotka kyttäävät näitä eläinten veromerkkejä reilu palkkio ilmiannosta. Johan alkaisi valtion kassaan kilistä rahaa.

  • Joo, mut toi 30 € on liian vähä. 50 euroa olis riittävä. On Suomen talous sen verran ison kriisin kohtaamas taloudellisesti että kaikki raha olis valtiolle tervetullutta.

   Mutta että perittäis samalla lailla ku tv-luvat, niin ei ei... Suomen kennelliiton jäsenille kaikille laskut 50 € / koira eikä mitää talousalennuksia useammasta koirasta. Kenneleillähän tuo on bisnestä niin miksi niille pitäisi määräalennusta antaa. Kenellä koira on, se maksakoon katujen siivouksesta. Ja turha kitistä että rahalle pitäs saada vastineeksi koirapuistoja jne. Sen pitäs riittää että kadut pidetään puhtaana!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   192
   7553
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   5271
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4174
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3139