Koiraverot maksuun

Jätökset pois

Olen seurannut jonkin aikaa Kajaanissa, kuinka paljon täällä on koiria. Parhailla omistajilla näkyy olevan 2-3 koiraa mukanaan, joita he sitten ulkoiluttavat Vimpelin- lammen ympärillä. On pieni- ja suurikokoisia koiria ja täällä näyttää olevan
vielä suuntauksena se, että enempi näyttäisi olevan noita suurikokoisia. Ja koska koi-
rat ovat suuria, niin kyllä ne jätöksetkin näyttävät olevan samaa luokkaa.
Ja enpä ole sattunut kyllä näkemään, että kukaan olisi niitä kerännyt jätepussiinsa. Joten olen kyllä sitä mieltä, että koiravero olisi otettava uudestaan käyttöön, jotta jo-
ku tolkku saataisiin noihin koiramääriin.
Lisäksi Vimpelinlammen alueella tulisi koirien irtipito kieltää kokonaan, koska koira on aina arvaamaton ja alueella liikkuu kuitenkin varsin paljon myös sellaisia henki-löitä, joilla ei ole koiraa.

5

70

Vastaukset

 • Minusta koiravero pitäisi saada kaikkiin kuntiin, saataisiin verotuloja ja varoja Suomen valtiolle. Ja voitais samalla jättää noteeraamatta koiraihmisten vaatimukset että rahalle/verolle vastetta koirapuistoja jne. Kun nämä jätettäisiin järjestämättä koiraveroista saaduilla rahoilla, saataisiin veroista tulevat rahat virtaamaan suoraan valtion kassaan.

  Ainoa etu minkä koiranomistaja tuosta verosta voi saada, olisi se että sillä keinoilla estettäisiin osaksi kuntien, virastojen ja julkisten laitosten pakkolomautuksia, irtisanomisia ja muita säästöyrityksiä.

  Ja koska koiraverotettavista on huono pitää kirjaa, velvoitettaisiin Kennelliitot, eri järjestöt sekä eläinlääkärit ilmoittamaan jokaisesta koiranomistajasta omistajan kotipaikkakuntaan. Ja jokaisesta koirasta joutuisi maksamaan veroa luovutusikäisestä lähtien 10 vuoden ajan riippumatta siitä kuoleeko koira ennen tuota aikaa.

  • Ja kaikkiin kuntiin sama maksu: 50 €/koira eikä mitään talousalennuksia useammasta koirasta.


 • Jos joku sitä oman koiransa paskaa kerää pois, niin ei sitä saa tekemään millään koiraverollakaan, ja koiravero on jäänne niiden tuomista sairauksista = raivotauti, nykyään on rokoitteet sitä vastaan.

  Eiköhän se ole tasavertoista että kerätään sitä veroa jokaiselta kansalaiselta, eli vaikkapa lapsiverot, eikä lapsilisät, lapset ne tekee paljon enemmän tuhoja mitä koirat.

 • Varsinkin pissis- ja kaljoittelijavero olisi asiaa kun jaksetaan kyllä roudata ne pakkaukset pitkin metsiäkin mutta tyhjinä muuttuvat niin painaviksi ettei saada tuotua pois vaan sinne jää sitten kuin lehmän p...at kaikenlaiset purkit ja pahvinahkat...

 • Ei minkäänlaista koiraveroa jos siitä ei ole koiran omistajille hyötyä..
  Jos koiravero tulisi pitäisi sitten samalla laittaa saman suuruinen kaljavero ja kaikista rikotuista pulloista kunnon sakko. -.-" niihin kun voi lapsetkin kävellä..

SEISKA.FI

 • Jennifer Aniston loksautti leuat palkintojuhlassa: nännit nöpöttivät puvun alta täysin estoitta - kuva!
 • Salasuhde paljastui! Paula Vesalan rakas on suosikkinäyttelijän veli – edustivat yhdessä Lontoossa Star Wars -elokuvan ensi-illassa!
 • Helena Ahti-Hallbergin muodonmuutos ällistyttää: ”Vaatekaapin sisältö meni uusiksi” – kuva!

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  38
  1010
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  539
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  30
  419