Suvaitsevaisuushömpötys

Loppu

Uuden vuoden ja tänä vuonna voimaan astuvien uusien lakien kunniaksi päätinkin kirjoittaa vihapuheen. Puheessani vältän käyttämästä ronskia kieltä mutta puhun asioista niiden oikeilla nimillään. Tasa-arvon nimissä käsittelen kuitenkin asioita mahdollisimman laaja-alaisesti, ettei ketään tuntisi itseään syrjityksi.

Käsitteenä suvaitsevaisuus on saanut tällä vuosisadalla aivan uuden käsitteen, kun viher-vasemmistoa edustavat fasistit ottivat sen aseekseen taistelussa oikeistopuolueita vastaan. Tässäkin taistelussa on vain kyse mielipide-eroista ja ennen kaikkea siitä, ettei toinen osapuoli suvaitse toisen mielipiteitä. Toisin sanoen suvaitsemattomuutta on olla erimieltä asioista. Ainakin tämän ”kukkahatturyhmittymän” mielestä. Ja juuri tämän kiistan aikaansaannoksena meillä kotimaassamme on alettu rajoittaa mielipide- ja sananvapautta.

Rasismi on käsitteenä saanut myös kääntöpuolen. Ennen jos enemmistöön kuuluva syrji vähemmistöön kuuluvaa, sanottiin tätä rasistiksi. Mutta nyt kun vähemmistö syrjii enemmistöä, sanotaan tätä suvaitsevaisuudeksi. Tämä ilmiö on räjähdysmäisesti lähtenyt leviämään, ja yksi sen lieveilmiöistä on tämä uusi viharikoslaki. Eikä tämä laki ainakaan tee jo ennestään naurettavaa oikeusjärjestelmäämme yhtään selkeämmäksi. Jos esimerkiksi ulkomaalaistaustainen raiskaa/tappaa suomalaisen, pääsee hän kuin koira veräjästä ja uhrista tehdään syyllinen. Mutta kun suomalainen menee kännipäissään uhkailemaan ja haukkumaan tätä ulkomaalaista, niin johan häkki heilahtaa ja mediassa hehkutetaan viharikoksesta. Sekö ei sitten ole viharikos jos ulkomaalainen tai muun vähemmistön edustaja syyllistyy selvään rikokseen suomalaista tai muuta enemmistöä edustavaa kohtaan?

Kummallista vielä on että nämä ”suvaitsevaiset” ovat ottaneet hoidokeikseen vain yhden vähemmistöjä edustavan kansanryhmän: muslimit. Muslimien osuus maahanmuuttajistamme on onneksi vielä kohtuullisen pieni, mutta silti juuri tämä ryhmittymä nostetaan jalustalle, ja niitä melkein palvotaan. Heille suodaan erityisvapauksia ja heidän mukaansa määritellään jo kuka saa milloinkin käydä uimassa ja minkälaisia joulujuhlia me saamme viettää. Pahinta tässäkin on se etteivät itse muslimiedustajat ole edes näitä lähteneet oma-aloitteisesti vaatimaan, vaan että nämä meidän kuuluisat vihervasemmiston suvaitsevaiset ovat ne liikkeelle laittaneet ihan omassa viisaudessaan. Meidän valtaväestön oikeuksia elää oman kulttuurimme mukaisesti törkeästi loukataan, eikö se muka ole rasismia? Entäs ne monet muut vähemmistöjen edustajat, joita maassamme riittää, miksi ei heillekin anneta ”omia erityisoikeuksia”? Eikö tämmöinen yhden ryhmittymän hyysääminen muka loukkaa heitä? Mielestäni tämän kaltaisen ajattelutavan mukaan olisi tasa-arvoista jos esimerkiksi viettäisimme joulua venäläisen kulttuurin mukaisesti uudelleen nyt vuodenvaihteen aikoihin. Onhan venäläiset sentään suurin maahanmuuttajaryhmämme. Kohta meiltä varmaan kielletään koirien pitäminen, koska ”musut” kokevat ne pelottavina eläiminä?

Viharikoslaki miljoonineen tulkintoineen tulee myös turhaan syömään poliisiviranomaisten jo nyt liian vähäksi käyneitä voimavaroja. Epäilemättä lain nojalla tullaan kiinnittämään vieläkin enemmän huomiota ilmaisuvapauteemme ja sanojemme valintaan sekä ennen kaikkea siihen kuka sanoo. Laki onkin luotu varta vasten poliittiseksi aseeksi tässä ikuisuuden oikeisto-vasemmisto –painiottelussa. Varsinkin nyt kun vasemmiston asema on heikentynyt, on hyvin ala-arvoista ja säälittävää kehittää tämänkaltainen konsti vahvistamaan omia asemiaan. Lakien tulisi palvella omaa kansaamme, ei lisätä poliittista valtataistelua!

Jostain kumman syystä tämä ”suvaitsevaisuus villityksen” takana oleva ryhmittymä ei itsekkään tajua sitä tosiasiaa joka on jo monesti ollut esillä heidänkin edessään: Monikulttuurisuus on utopiaa! Näin sanoi viime vaalien aikaan jopa eräs vihreiden ulkomaalaistaustainen vähemmistövaltuutettu itse julkisesti. Maailmassa kaikki eivät voi olla kasvissyöjiä, eikä susia ja lampaita koskaan saada elämään sovussa samassa aitauksessa. Eiköhän siis lopeteta suvaitsevaisuus-leikit ja palataan takaisin todellisuuteen?

Kuten vuoden vaihteessa on usein ollut tapana, teen minäkin uudenvuoden lupauksen. Lupaan siis vihata kaikkea suvaitsevaisuus hömpötystä sen nykymuodossaan sekä lupaan tukea ajatusta - ja siihen liittyviä toimia - vihervasemmistolaisuuden lakkauttamiseksi ja kriminalisoimiseksi. Ja jos tämä lausunto nyt jotakin kansanryhmää edustavaa kiihottaa, olkoon se hänen yksityisasiansa.

Lähde uusi suomi

13

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Omissa käsissä

      Vaaleja tulee, ja jos tämä kansa tulevissakin vaaleissa antaa kannatuksensa tälle suvaitsevuusterrorismille, niin se on kohtalonsa ansainnut.

    • ei sit ikinä

      En ikinä äänestä viherdemareita, ne on lesboja ja homoja sun muita kriminaalivajakkeja suojelevaa porukkaa! Suomen kansa on tuntuu niiden vihollisia!

    • Rentteli

      Yhdyn edelliseen puhujaan, vaikka en homppelihyysäri olekkaan. Somppelit autettava takaisin omaan maahansa ja kulttuuriinsa, puolustamaan siellä oikeuksiaan.

    • Lasipallo

      Jos haluaisin puhua ongelmasta puhuisin juuri noilla sanoilla nim.merk. loppu..
      Kiitos että sinullakin on silmät auenneet Suomen todelliseen tilanteeseen.. Tämähän johtuu 40-60 vuotiaista naisita joilla on jatkuva PMS..! Ne on pettyneet miehiinsä , lapsiinsa, ja kaikkiin niihin joilla olisi järkevää sanottavaa..! Tämä telaketjufeminismi toimii ilman järkevää ajatusta.. Joku joukosta päättäää että mustat on hot niin Luoja varjele muita siinä tilanteessa. Tosin miehilläkin on syytä ajatella. Ei kaikki kriisit lopu sillä että annat periksi naiselle, tilanne van siirtyy seuraavaan yhteenottoon.. Vai olenko ainut joka on huomannut niin tapahtuvan.. No niin tohvelisankarit nyt olisi syytä etsiä sisäinen sankarinsa sieltä jostain ja sanoa stop..! Voit lyödä nyrkkiä pöytään sanoman vahvistamiseksi ; ) Me ollaan suomenettu PMS se on jatkuva vitutus naispuolisella henkilöllä....!

    • TökyTökHaarukkaan

      Kun kosketus toisen ihmisen elämään puuttuu, syntyy ennakkoluuloja ja vihaa: Työttömät ovat "laiskoja ja saamattomia", rikkaat "ahneita ja julmia", ulkomaalaiset "väärinkäyttävät sosiaaliturvaa".

      • Lasipallo

        Sulla on kyllä vaikeeta..! Katoit varmaan väärää lasipalloa tosin voit olla myös tuossa ylempänä mainittu jatkuvaa PMS kärsivä henkilö , naispuolinen siis.. Kuule minulla ei ole tarvetta tutustua kenenkään ulkopuoliseen, riittää että maksan niiden lentelyt yms. maailmalla.. Voit haukkuu rasistiksi ihan vapaasti ; ) Sittä paitsi teidän tutustuminen niihin, on seksuaaliviritteistä ei puhdasta auttamisen halua ; )
        Tekopyhyys on pahin Lieksa tauti sitä esiintyy niin kirkossa kuin kirkon ulkopuolella..! Syntyy ennakkoluuloja ai että meinas housut tulla märäksi pelkästä nauramisesta..! Tuosta elämästä minä elän mutta en suostu kusetettavaksi mustien takia, onko vaikeeta ymmärtää..?


      • Lasipallo kirjoitti:

        Sulla on kyllä vaikeeta..! Katoit varmaan väärää lasipalloa tosin voit olla myös tuossa ylempänä mainittu jatkuvaa PMS kärsivä henkilö , naispuolinen siis.. Kuule minulla ei ole tarvetta tutustua kenenkään ulkopuoliseen, riittää että maksan niiden lentelyt yms. maailmalla.. Voit haukkuu rasistiksi ihan vapaasti ; ) Sittä paitsi teidän tutustuminen niihin, on seksuaaliviritteistä ei puhdasta auttamisen halua ; )
        Tekopyhyys on pahin Lieksa tauti sitä esiintyy niin kirkossa kuin kirkon ulkopuolella..! Syntyy ennakkoluuloja ai että meinas housut tulla märäksi pelkästä nauramisesta..! Tuosta elämästä minä elän mutta en suostu kusetettavaksi mustien takia, onko vaikeeta ymmärtää..?

        Hieno kirjoitus, noinhan se asia vaan on.
        Samoin aloitus on täyttä asiaa, joka muuta väittää ei ole maailmaa juuri nähnyt ja on jonkinasteen tunnelinäkö tai saa palkkansa mamuista, eli tavallisilta veronmaksajilta, ja valehtelee siksi.


    • kaavinkai

      Viimmeisin tieto kertoo että. sdp ja kok ym hallitus puolueet on neuvotelleet
      jatko supistuksista työ paikkojen vähentämisestä, esim, oppilaitoksissa
      Eli yhteiskunta ei kestä jäsenkirjan perusteella tehtyjä virkoja ja nimityksiä
      nämä tarpeettomat vahennykset tehdään osin eläke järjestelyin
      Suvaitsevaisuudessakin on rajansa.

      • hienoa

        maksa laatikkoa lappeen rannasta


    • polliisinpoeka

      Parastammo yritettään. Männä viikolla selevitettiin yksi ilimianto. Oli Kitymarketin aolassa käötetty rasistista sannoo muahanmuuttajan kuulten. Ol onneksi aiheeton. Etelästä lomalla ollut henkilö ol sanona "musta juhla mokka on huonompi kahvi kun presidentti".
      Huolestunu paekallinen ol ymmärtänä assiin viärin. Kun sillä ol ilimehhii olluut silleen jotennii rasistinen. No jäepä aekoo selevitellä Hiijjenjoen mehtuusakin aatojuttuja. Kun olivat ihmetelleet reunatieläisen aaton hienoutta jootta mitenkä se Kelan tuloilla? Niin ei sua sannoo, uskokee poekkeen! Kuulustelut mänössä. Nyt suatta huoleti ajella humalassa, ei keritä vahtimmaan.

    • projektihommaa

      Eikös se SDP:llä ja Kokoomuksella ole se nuorisotakuuprojekti menossa mikä tarkoittanee että nuoret pannaan tosi ahtaalle koulutuksessa työnsaannissa ja elämässä muutenkin! Ei tietysti koske tiettyä kansanryhmää jotka saa kaiken valmiiksi tekemättä mitään!

      • luokki lassi

        Ei piä paikkoosa jotta kansanrryhmmii suosittas. Hattulaeset ja viekiläeset suapi yhtä paljon.


      • lassi luokki
        luokki lassi kirjoitti:

        Ei piä paikkoosa jotta kansanrryhmmii suosittas. Hattulaeset ja viekiläeset suapi yhtä paljon.

        Suapi mitä yhtäpaljon..? Aurinkoisia säitä vai..? Olemme nykyisin luokka yhteiskunnassa jälleen , köyhät pannan palvelijoiksi rikkaille, työttömät pannan palvelijoiksi kaikille ja sitten jää ne jotka ei kelpoo minnekkään..? Tällä tarkoitan näitä koneinsinöörejä että pidä huivistasi kiinni Tatajana.... ; )


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      193
      4384
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      240
      2375
    3. 133
      1657
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1351
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      181
      1127
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1066
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1064
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      57
      1000
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1000
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      71
      985
    Aihe