Alunperin oli tietokoneella vain Windows valokuvat. Sitten oli Nokia kännykkä ja kun sieltä synkronisoin (Nokia Suite) valokuvat ne menivät juuri tuonne. Sitten latasin Picasan ja ne kuvat näkyivät sielläkin. Uusimpien älypuhelinten synkronisoimisessa menivät Google plussaan ja Dropboxiin. Jostain kännystä SkyDriveen. Siis samat kuvat on ihan joka paikassa tietokoneella. Siellä on paljon sellaisia kuvia, jotka haluaisin poistaa. Joilla ei enää ole yhtään mitään merkitystä. Miten ja mistä saan ne poistettua? Vai pitääkö joka paikasta erikseen poistaa. Ajattelin, että jos poistan Windows valokuvista, niin poistuuko ne muualtakin. Picasa kurssilla kyllä sanottiin, että se on vain kuvien katseluohjelma.
sekaisin valokuvista
liikaa kuvia
8108
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 8
Vanhimmat
Pitää poistaa joka paikasta erikseen. Miksi olet laittanut noin moneen paikkaan; oma moka ;)
En ole laittanut kuin yhteen paikkaan. En siis ymmärrä miksi menevät joka paikkaan. Siinä mielessä tietysti oma moka, kun en tiedä miksi ovat menneet. Varmaan johtuu asetuksista, koneen tai puhelimen, mutta kun en tiedä miten pitäisi olla. Niin ja unohtui edellisessä, että ne menevät myös tabletin Galleriaan.
Picasa ohjelmalla voi myös muokata kuvia. Eli pelkkä katseluohjelma se ei ole.
Niin voi, mutta ne pitää aina muistaa tallentaa. Ja taitaa se Picasa jotain siinä kysyäkin, en muista. En juuri ole käyttänyt koko ohjelmaa kurssin jälkeen.
Picasa on tyypillinen googlen vakoiluohjelma. Markkinoidaan kuvien katselu / muokkaus ohjelmana mutta ainoa tarkoitus on erehdyttää käyttäjää lataamaan koko elämänkaari kuvineen googlen palvelimille.
Tämä tyyppi on oikeassa: http://bit.ly/19qlmsK
HAHAHAHA, päivän paras "tietäjän" kommentti :DDDDD
Se vakoilu ei niinkään vaan mielestäni Picasa on aika monimutkainen ohjelmisto ja jotenkin en ole siihen koskaan tykästynyt vaikka osaan käyttää sitä.
Kannattaa ottaa ne kuvat talteen ulkoiselle USB-muistille ja poistaa koko Picasa koska se imuroi kaikki itselleen. Itselläni ainakin toimi siten että jos poistit Picasasta, se hävitti myös vastaavat Winin valikoimasta, sama päinvastoin.
Kun olet nuo tehnyt, voit halutessa muistilta tuoda kuvat Winin oman valikoimaan takaisin.